Home / Series / Jenny / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Epizoda 1

    • March 1, 2020

    Jenny je obyčajné 15-ročné dievča. Pekné, bystré a šikovné. Rada si farbí vlasy, miluje zábavu, svoju korytnačku a svojho mladšieho brata Lea, aj keď sa tvári, že jej lezie na nervy. Jej najväčšou túžbou je tancovať spolu s najlepšou kamoškou Bibi v dievčenskej skupine a vyhrať tanečnú súťaž. Ale osud mieša karty aj tínedžerom. Do šťastného sveta Jenny vstúpi niečo, čo prevráti jej život úplne naruby. A nielen jej. Leukémia, ktorú jej lekári diagnostikujú náhle mení život aj jej bratovi, otcovi a babke. Choroba je ako zemetrasenie. Zdá sa, že všetko stratilo svoje miesto a význam. Ale Jenny je bojovníčka. Nikdy sa nevzdá len tak, bez boja.

  • S01E02 Epizoda 02

    • March 4, 2020

    Jenny vie, že život okolo nej ide ďalej. Že sa nesmie a nechce vzdať. Našťastie má okolo seba ľudí, na ktorých sa môže spoľahnúť. Ale aj tak je to všetko náročné. Každodenné vyrovnávanie sa s chorobou je najťažšie na psychiku. Jenny pomáha i to, že nakrúca krátke videá a tým pádom o svojej leukémii hovorí, delí sa o svoje starosti. Okrem toho spoznáva v nemocnici aj dvoch super chalanov, Olivera a Tomáša, ktorí sa tam liečia už dlhšie. A tí pre ňu majú kopu dobrých rád. Hlavne jej ukážu, že aj v situácii, keď človek stráca všetky vlasy, je dôležité nestratiť zmysel pre humor. Ten nestráca ani babka Jenny. Večná optimistka doma „drží nad vodou“ Jennynho otca a hlavne jej brata Lea, ktorý sa bojí, že ochorie aj on.

  • S01E03 Epizoda 03

    • March 11, 2020

    Za Jenny prvý krát prichádza na návštevu jej najlepšia kamarátka Bibi. Ani jedna z nich však toto stretnutie nezvládne. Leukémia je zrazu niečo, čo medzi nimi stojí ako strašiak. Pre Jenny je veľkou oporou empatická sestrička Laura. Aj otec si s ňou stále viac a viac rozumie. Zbližuje sa aj ostatnými mamami chorých detí na oddelení. Stále mu však trochu lezú na nervy, lebo on ešte o chorobe svojej dcéry nedokáže hovoriť. Nemocnicu ovládol Halloween. Strašidelné masky deťom ponúkajú rozptýlenie. Jenny sa túži dostať na večierok svojich kamarátov zo školy. Chce ísť za Bibi, ktorá pred ňou tají, že si našla frajera, a zachrániť ich priateľstvo. Jenny nahovorí aj Olivera a chystajú sa utiecť z nemocnice. Lenže všetko dopadne inak, ako si predstavovala.

  • S01E04 Epizoda 04

    • March 18, 2020

    Zdravotný stav Jenny sa komplikuje. Jej otec prechádza štádiom sebaobviňovania. Výčitkami svedomia sa trápi aj Bibi. Oliver si tiež myslí, že za to, čo sa stalo Jenny, môže on. Našťastie je tu Tomáš, ktorý sa ho svojím drsným humorom snaží podržať. A to isté robí svojou láskavou trpezlivosťou Laura pre otca. Doktori sa snažia urobiť maximum, aby Jenny pomohli a jej stav sa zlepšil. Oliver si uvedomuje, že sa do Jenny naozaj zaľúbil. A ona to cíti rovnako. Možno práve táto nemocničná láska jej pomôže prekonať to najťažšie.