Home / Discover / Lists

Pettson and Findus

Films and series based on Swedish author Sven Nordqvist's children's books.

English français svenska беларуская мова русский язык dansk Deutsch Magyar Nederlands Norsk bokmål suomi ქართული
  • TheTVDB.com List ID 13962
  • Created By vincent2n
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created August 21, 2022 by
    vincent2n
  • Modified August 21, 2022 by
    vincent2n

Pettson & Findus

2000

Findus är inte som andra katter. Han springer jämt omkring och leker, söker efter nya äventyr och råkar alltid hamna i klistret. Tur är väl då att gubben Pettson inte heller är som andra gamla gubbar. Det är nog därför de alltid har så roligt ihop.

Pettersson und Findus

2000

Der alte Petterson wohnt am Rande eines kleinen Dorfes irgendwo in Schweden. Zusammen mit seinem Kater Findus und seinen zehn weißen Hennen erlebt er immer wieder herrlich lustige und spannende Abenteuer. Die Geschichten handeln von Freundschaft, Reisen sowie dem verrückten und liebevollen Alltagsleben von Pettersson und Findus.

Pettson och Findus - Katten och gubbens år

1999

Gubben Pettson och katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år, eller när räven kom.

Pettson och Findus - glömligheter

Upcoming

En resa till sjön inspirerar Pettersson att uppfinna en maskin som inte fungerar som förväntat. Findus ber en stjärnstjärna om en önskan, och det visar sig inte vara den bästa idén igen.