Home / Discover / Lists

ÇAKALLARIN Evreni

Çakallarla dolu bir evren. Hepsi birbirinden kurnaz, hepsi birbirinden çakal.

Türkçe
  • TheTVDB.com List ID 14126
  • Created By ccemyilmazz
  • List Type Custom
  • Genre Action Adventure Comedy Crime Family
  • Favorites 1
  • Created September 22, 2022 by
    ccemyilmazz
  • Modified September 22, 2022 by
    ccemyilmazz

Klavye Delikanlıları

2017

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıtasıyla dile getirip bir de üstüne para kazanıyorlardır. Yani kısaca “TROL” olmuşlar. Bayram’ın kuzeni ve bizimkilerin tam tersi bir karakter olan Kuzen Volki Amerika’dan dönmüştür. Dijital dolandırıcılık yapmak için takım kuruyordur. Bayram ve Kerem’i peşinden sürükleyerek yeni nesil bir dolandırıcılık şebekesinin içine sokar. Takımda bir eksik kalmıştır; Seyran. Güzelliği ve zekası sayesinde bir dolandırıcılık abidesi olan Seyran da ekibe katılır. Özellikle zengin insanları kredi kartları üzerinden dolandırmayı hedefleyen ekibimizi uzun soluklu, bol maceralı ve aşırı komik bir yolculuk bekliyordur.

Çakallarla Dans 5

2018

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir.

Çakallarla Dans 6

2022

Yıllarca süren başarısız zengin olma girişimleri ve çeşitli tehlikeli maceralardan sonra Gökhan, Necmi, Servet ve Hikmet işsizdir ve tamamen meteliksizdir. Fatma'nın kayıp ablası Manolya'dan gelen bir mektup yeni bir umut getirir. Kos adasında dördüncü kez nikah masasına oturan Manolya, bu mutlu gününde ablası Fatma ve ekibinin de orada olmasını ister. Onlara bir davetiye ve uçak bileti gönderir. Manolya'ya çocukluğundan beri delicesine aşık olan Gökhan, düğünü engellemeye kararlıdır. Ekip sonunda Fatma'yı gitmeye ikna etmeyi başarır ama macera ancak o zaman başlar. İlk defa yurt dışına çıkmak sanıldığı kadar kolay değildir. Nihayet Kos'a vardıklarında onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Manolya yıllardır Gizli Servis için çalışmaktadır ve düğün sadece bir operasyonun örtüsüdür. Çakalları çağırmasının asıl nedeni, mafyanın elinden bilgilerle dolu bir sabit diski çalıp Manolya'ya getirmektir. Bunu yapmayı başarırlarsa zengin bir şekilde ödüllendirilecekler. Çakalların ilk yurt dışı macerası aksiyon ve mizah dolu.