Home / Series / Smuglerne / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Manden med bowleren

    • December 27, 1970

    Efter at have siddet i fængsel i 8 måneder, forlader Frede stedet og tager direkte i idrætsparken, hvor han mødes med Nicolajsen. Journalisten Peter Clausen der tilfældigt opholder sig i parken, opdager dem og skyder et par billeder og beslutter at vise dem til toldassistent Holm. Frede opsøger selv senere toldassistent Holm, for at give ham et tip om en smuglersag. Peter prøver senere at finde frem til manden med bowleren, men bliver overfaldet og slået ned.

  • S01E02 Duen flyver igen

    • December 28, 1970

    Jounalisten Peter blev slået ned, med henblik på kidnapning men bliver senere smidt af på lossepladsen. Imens har Michael held til at opsnuse manden med bowleren. Peter stjælere senere fra banegården, nogle kufferter som tilhører urmager Nicolajsen, toldassistent Holm er imidlertid ikke særlig begejstret for den fremgangsmåde. Holger "duen" - bliver sendt til tyskland af Svend Åge efter nogle smuglervarer. Varerne blivet senere leveret i København - men her er det urmager Nicolajsen's folk som overtager varerne. Svend Åge er overbevist om at det er Frede som står bag, beslutter han at han må dræbes.

  • S01E03 Bornholmeren der blev væk

    • December 29, 1970

    Journalisten Peter og toldassistent Holm aftaler et samarbejde, som går ud på at de deler de oplysninger de kommer i besiddelse af.Holm er yderst interesseret i bornholmeren og tager derfor på uanmeldt besøg hos urmager Nicolajsen - men nøglen er der ikke. Svend Åge Blom truer urmageren alt imens beslutter Luffe sig for at kidnappe Willy. Forfatteren Michael Ponder overværer mødet urmageren og Blom. Han opsøger derefter toldassistent Holm, for at vise ham billederne han har taget af bornholmeren da den ankommer og igen senere forlader urmager Nicolajsen. Peters kæreste Pernille prøver at skaffe sig nogle oplysninger fra Svend Åge Blom.

  • S01E04 Den svenske herre

    • December 30, 1970

    Det bliver opdaget at Pernille har brugt falsk navn, i sit forsøg på at skaffe oplysninger. Alt imens bagmændene holder møde, ringer Pernilles bror til hotellet - men hvordan er det lige han ved, at hun opholder sig der? Antikvitetshandler Børgesen får et tilbud fra en svensk herre, som han umuligt kan afslå og indleder et samarbejde med ham. Journalisten peter vil opsøge Nicolajsen for at prøve at få Pernille fri. Blom lader gladeligt Pernille slippe frí, da han er overbevist om at han samtidig kan få ram på Peter i stedet. På grund af et tip fra Henrik, er toldassistent Holm taget til Bornholm.

  • S01E05 På bar bund

    • January 1, 1971

    Svend Åge Blom bliver anholdt, men slippes fri igen da "Duen" tilstår. Politiet finder et lig, som viser sig at være Frede "fup" Poulsen. Urmager Nicolajsen begiver sig af sted mod Bloms sommerhus, men bliver skygget af Michael. Pernille, der alligevel ikke blev sluppet fri, holdes fanget i sommerhuset, og en flugt fra sommerhuset mislykkedes for hende. Nicolajsen giver hunden noget sovemiddel, men opdages af Luffe som derefter stikker af. Michael forsøger senere at finde Pernille i sommerhuset.

  • S01E06 Retfærdigheden sejrer

    • January 2, 1971

    Svend Åge Blom og Luffe har skjult sig i møllen, alt imens det er lykkedes for antikvitetshandler Børgensen at få smuglet noget narkotika til København. I Deres søgen efter Pernille, kommer Peter og forfatteren Michael til møllen, men overraskes der af Sven Åge og Luffe, som jo havde gemt sig der. De to smuglere binder Peter og Michael, hvorefter de stikker af fra møllen Politiet har i mellemtiden haft heldet med sig, og har fundet Pernille i sommerhuset.