Home / Series / Mike en Thomas Show / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 1

    • January 3, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze eerste aflevering: dartspeelster Mieke de Boer, burgemeester Geert Dales en zangeres Edsilia Rombley tegen schaatser Mark Tuitert, pianist Jan Vayne en actrice Tanja Jess. In de finale moet Vayne acht beroemde componisten van het juiste kapsel voorzien.

  • S01E02 2

    • January 10, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: choreograaf Barrie Stevens, popjournalist Harry de Winter en actrice Liesbeth Kamerling tegen judoka Dennis van der Geest, pianist Cor Bakker en zangeres Ellen ten Damme. Bakker moet op een mini-toeterix en een lege fles het lied 'With a little help from my friends' spelen. In de finale moeten Stevens en Van der Geest een hindernisbaan afleggen met theekopjes.

  • S01E03 3

    • January 17, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: actrice Touriya Haoud, astronaut Wubbo Ockels, ex-schaatser Ben van den Burg, tegen actrice Joke Bruijs, tv-presentatrice Dolores Leeuwin en zanger Dennie Christian. In de finale moet Wubbo Ockels zoveel mogelijk voorwerpen, langskomend op een lopende band, onthouden. De lopende band wordt aangedreven door een fietsende Joke Bruijs.

  • S01E04 4

    • January 24, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: actrice Monique Sluyter, zanger Armand, televisiepresentatrice Fabienne de Vries, zangeres Lucretia van der Vloot, Eerste-Kamerlid Ed van Thijn en muziekproducer Tjeerd Oosterhuis. In de finale moet Armand de lichaamsgeur van andere kandidaten die in drie dozen zitten herkennen.

  • S01E05 5

    • January 31, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: televisiepresentator Gert-Jan Dröge, regisseur Eddy Terstall en televisiepresentatrice Paula Udondek tegen acteur Winston Post, televisiepresentator Frits Sissing en televisiepresentatrice Sylvana Simons. Met o.a. een kort fimpje over de avonturen van Masturbeertje over een teddybeer. In de finale spelen Post en Udondek een ziekenhuisscène uit soapserie na met in de dialoog verborgen merknamen die de overige deelnemers moeten raden.

  • S01E06 6

    • February 7, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: darter Co Stompé, schrijver Martin Bril en actrice Georgina Verbaan tegen PvdA-Tweede-Kamerlid Nebahat Albayrak, musicalzangeres Maaike Widdershoven en zanger/acteur Charly Luske. In de finale moeten Georgina Verbaan en Maaike Widdershoven met een oscar in de hand in 20 seconden respectievelijk zoveel mogelijk vrouwen noemen die in Playboy hebben gestaan en zoveel mogelijk zangvogels.

  • S01E07 7

    • February 14, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: presentator/musicus Ad Visser, presentatrice/zangeres Margriet Hermans en cabaretier Klaas van der Eerden tegen actrice Ellen Pieters, dichter/cabaretier Hans Dorrestijn en hoofredacteur van de Gaykrant Henk Krol. In de finale moet Ad Visser vijf popsongs herkennen en punten scoren via een hindernisbaan in de vorm van het heelal.

  • S01E08 8

    • February 21, 2005

    Negendelige serie humoristische quizprogramma's o.l.v. cabaretiers Thomas van Luyn en Mike Boddé waarin twee teams van bekende Nederlanders in een aantal rondes de strijd met elkaar aangaan over hun algemene kennis. De kandidaten en vragen worden muzikaal geïllustreerd door Van Luyn en Boddé. Teams in deze aflevering: schrijver Simon Vinkenoog, actrice Anniek Pheifer en televisiepresentatrice Cilly Dartell tegen Marianne Thieme, lijsttrekker PvdD, rapper Ali B en vakbondsleider Doekle Terpstra. Met o.a. een kort fimpje over de avonturen van Masturbeertje over een teddybeer. In de finale moet Ali B raden wat oud-profvoetballers na hun sportcarrière zijn gaan doen, waarbij hij gehinderd wordt door Pheifer.

Season 2