Home / Series / Destination Oh Land / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • April 28, 2015
    • DR P3

    I "Destination Oh Land" følger vi sangerinden Nanna Fabricius Øland - bedre kendt som Oh land. Hun stod på toppen, men har smidt det hele væk for at starte forfra. Uden pladeselskab og med sig selv som chef vil hun være en anerkendt musiker. Men det er svært, når der også skal være plads til fashion shoots, tv-shows og jobs som skuespiller. Samtidig har hun en krop, der brokker sig efter mange års slid, og et parforhold der skal passes. Så er det svært at nå frem til "Destination Oh land". I program 1 møder vi Oh Land i New York, hvor hun hjemme i køkkenet kæmper med at få færdiggjort sit nye album. Den første single udkommer, og der skal laves musikvideo, men hvordan er det at kysse en fremmed, når man er nygift, og hvor meget skal man i det hele taget give af sig selv for at blive en succes?

  • S01E02 Afsnit 2

    • May 5, 2015
    • DR P3

    I "Destination Oh Land" følger vi sangerinden Nanna Fabricius Øland - bedre kendt som Oh land. Hun stod på toppen, men har smidt det hele væk for at starte forfra. Uden pladeselskab og med sig selv som chef vil hun være en anerkendt musiker. Men det er svært, når der også skal være plads til fashion shoots, tv-shows og jobs som skuespiller. Samtidig har hun en krop, der brokker sig efter mange års slid, og et parforhold der skal passes. Så er det svært at nå frem til "Destination Oh land". I program 2 begynder Oh lands krop at brokke sig, mange år som danser har ødelagt ryggen og truer karrieren. Vi ser også, hvor langt man vil gå for at være sin egen chef. Det indebærer personlige hilsner til fans og en pandekage date med en vildt fremmed.

  • S01E03 Afsnit 3

    • May 12, 2015
    • DR P3

    I "Destination Oh Land" følger vi sangerinden Nanna Fabricius Øland - bedre kendt som Oh land. Hun stod på toppen, men har smidt det hele væk for at starte forfra. Uden pladeselskab og med sig selv som chef vil hun være en anerkendt musiker. Men det er svært, når der også skal være plads til fashion shoots, tv-shows og jobs som skuespiller. Samtidig har hun en krop, der brokker sig efter mange års slid, og et parforhold der skal passes. Så er det svært at nå frem til "Destination Oh land". I program 3 er medierne hårde ved Oh Land, hun beskrives som en fiasko, men hvor meget skal man finde sig i, når hun synes, virkeligheden er en helt anden. Samtidig skal hun vise sit mest ambitiøse værk nogensinde. sammen med sin far står hun for en klassisk koncert, der skal opføres i Radiohuset med 70 klassiske musikere.

  • S01E04 Afsnit 4

    • May 19, 2015
    • DR P3

    I "Destination Oh Land" følger vi sangerinden Nanna Fabricius Øland - bedre kendt som Oh land. Hun stod på toppen, men har smidt det hele væk for at starte forfra. Uden pladeselskab og med sig selv som chef vil hun være en anerkendt musiker. Men det er svært, når der også skal være plads til fashion shoots, tv-shows og jobs som skuespiller. Samtidig har hun en krop, der brokker sig efter mange års slid, og et parforhold der skal passes. Så er det svært at nå frem til "Destination Oh land". I sidste afsnit af "Destination Oh Land" truer konflikter med at ødelægge Nannas drømme. Efter et sindsygt år får hun endelig ferie, men det er svært at slappe af, når man er sin egen chef. - For måske glemmer verden en i mellemtiden?