Home / Series / Baba Can'dır / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 01. Bölüm

    • August 2, 2015
    • TRT 1

    Ceylan (Melis Tüzgüngüç) yıllar Önce hayatını kurtarıp evlenmek Için sözleştiği çocukluk aşkını inançsız amacıyla Kapadokya'daki evini bırakıp İstanbul'a gelir. Elinde ikisinin beraber çekildiği çocukluk Fotoğrafı A.Ş. Ulus Parkı'nın adresi hariç hicbir şey yoktur. İstanbul'a geldiginde yol sormak Için ilk Günden işine Geç kalan Emrecan'ı (Özgün Karaman) durdurur. Emrecan Ceylan A.Ş. Arasında Bir yanlış anlaşılma olur ziyaretinde ikili Kendilerini karakolda bulur. En küçük çocuğu Emrecan'ı yeni işi Yerine karakola yolladığından bihaber Olan babası Yufkacı Salih (Settar Tanrıöğen) hüzünle oğlunun ziyaretinde Tek Başına büyüttüğü Diğer çocuklarının doğum gününü unuttuğunu fark eder. Doğum gününü hatırlayan tek kisi kardeşi Nermin'dir. (Tülay Bursa). ablası Ece (Berna Koraltürk) Emrecan'ın aklı işte oldugu icin babasının doğum gününü unutmuştur. Ece'yi meşgul eden ona silahını Yeni Bir zorluk çıkaran patronun oğlu Haluk'tur. (Uraz Kaygılaroğlu). Evin ortanca çocuğu Olan Doktor Egemen (Tolga Pancaroğlu) imkb Bir haftadır nöbet tuttuğundan günleri hepten karıştırmıştır. Ece aniden babasının doğum günü oldugunu hatırlayınca Durumu telafi etmek Için hemen Bir akşam yemeği planı yapar. Bu Sırada Emrecan karakoldan kurtulup işine ucu Ucuna yetişir ama yeni işi hiç de Beklediği gibi çıkmaz. Ceylan imkb Ulus Parkında elindeki eski fotoğrafla çocukluk aşkını arıyordur. Emrecan işi yüzünden Ulus Parkına gelince Ceylan A.Ş. Emrecan'ın yolu yeniden kesişir A.Ş. başları sabahkinden de Büyük Bir Belaya Girer.

  • S01E02 02. Bölüm

    • August 9, 2015
    • TRT 1

    Ceylan Emrecan’ın evine gelir ve tüm ev ahalisine Emrecan’ın sözlüsü olduğunu söyler. Salih ve Nermin Ceylan’a inanır. Salih Ceylan’la konuşup onu Ürgüp’e dönmeye ikna eder. Ceylan eve dönmeden önce Emrecan’ın kendi başını yine belaya soktuğunu fark eder ve yardımına koşar. Ceylan’ın yardımı Emrecan’a pahalıya patlayacaktır. Haluk, Ece ile babasının ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başlar ve Ece’nin her adımını takip eder. Emrecan’ın sorumsuzlukları Egemen’in canını sıkmaya başlamıştır. İki kardeş arasındaki ipler iyice gerilir.

  • S01E03 03. Bölüm

    • August 16, 2015
    • TRT 1

    Ceylan’ın evde gizlice yaşadığı bütün aile tarafından öğrenilir. Salih Ceylan’a acır ve bir süreliğine evde kalmasına izin verir. Ceylan hem aile fertlerine hem de mahalleliye hızla uyum sağlar. Bu durum Emrecan’ın sinirine dokunur. Haluk, babası ve Ece’nin ilişkisi olduğuna emindir. Bu ilişkiye son vermek için sinsi bir plan yapar. Ece’yi işte zor günler beklemektedir. Egemen ve Derya ilişkisinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaktadır.

  • S01E04 04. Bölüm

    • August 23, 2015
    • TRT 1

    Salih’in elinden zor kurtulan Haluk, Ece’yi haksız yere suçladığını öğrenir ve babasının gerçek nişanlısı ile tanışır. Ece, Haluk ondan özür dilemediği için işe dönmeyi reddeder. İşsizlik Ece’ye yaramaz. Ece boş zamanıyla ne yapacağını bilmez. Emrecan iş görüşmesine gider. Ceylan sayesinde hem Ceylan hem de Emrecan işe alınır. Egemen’in çalıştığı hastanenin başhekimi Egemen’i kızıyla tanıştırmak ister. Kızla tanışmaya giden Egemen’in sevgilisi Derya ile arası açılır. Haluk’un gerçekleri öğrendiğini duyan Ece Haluk’tan özür talep eder. Haluk inat edince Ece Haluk’la çalışmayı kabul eder. Onunla çalışacak ve hayatı Haluk’a dar edecektir. Ceylan ilk iş gününde kendini büyük bir kovalamacanın içinde bulur. Ceylan’ı bu kovalamacadan kurtaran ünlü pop star Rüzgar’dır. Rüzgar ve Ceylan’ın tanışması Emrecan’ın hiç hoşuna gitmez.

  • S01E05 05. Bölüm

    • August 30, 2015
    • TRT 1

    Emrecan Ceylan’ı Rüzgar’ın yanında görünce çok sinirlenir. Ceylan’a bir daha onunla görüşmemesini tembihler. Ece Haluk’un asistanı olarak çalışmaya başlar. Haluk Ece’ye türlü türlü oyunlar oynayıp onu canından bezdirmeye çalışır ama Ece Haluk’a pabuç bırakmaz. Egemen hastane sahibinin kızı Aslı ile yakınlaşması Derya’yı kızdırır. Derya Egemen’e hesap sorar. Derya’ya hesap vermek istemeyen Egemen aşk hayatı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Emrecan bütün uyarılarına rağmen Ceylan’ın Rüzgar ile görüşmeye gittiğini öğrenir ve Rüzgar’a hesap sorar. Rüzgar Emrecan’ın sırrını öğrenmiştir. Emrecan’ı küçük oyununu Ceylan’a söylemekle tehdit eder. Rüzgar Emrecan ve Ceylan’ın arasına girmeye kararlıdır ve Emrecan’ın bunu engellemek yapabileceği hiçbir şey yoktur.

  • S01E06 06. Bölüm

    • September 6, 2015
    • TRT 1

    Egemen Derya'yı evde ailesi ile yemekte görünce çok sinirlenir. Egemen Derya'ya biriken siniriyle evde büyük bir kavga çıkarır ve Nermin Egemen’e tokat atar. Egemen bütün olanlardan Derya'yı suçlayarak onunla olan ilişkisini bitirir. Ece ve Haluk savaşları ise devam etmektedir. İkili Ece'nin başına gelen bir kaza sonucu yakınlaşır ve aralarında ki ilişkinin rengi değişmeye başlar. Emrecan Ceylan’a karşı olan hislerinin farkına varmaya başlamıştır. Ceylan Emrecan’ın şiddetle karşı çıkmasına rağmen Rüzgar ile görüşüp onunla çalışmaya başlaması Rüzgar ve Emrecan'ı yine karşı karşıya getirecektir.

  • S01E07 07. Bölüm

    • September 13, 2015
    • TRT 1

    Ece, Egemen ve Emrecan karakola düşerler. Salih bütün çocuklarının karakolluk olduğunu öğrenince artık alttan alamaz ve çocuklarına patlar. Kriz anında verdiği ceza ise daha büyük bir kavganın kopmasına sebep olur. Egemen evi terk eder. Egemen’in evden uzaklaşması Aslı ve ailesiyle yakınlaşmasına sebep olur. Haluk kendisine yalan söylediğini düşündüğü Ece’yle konuşmamaya kararlıdır. Ece kendini affettirmek için Haluk'un peşinden ayrılmaz. Ceylan Emrecan'a sinirlenir ve Rüzgar’ın kafesinde çalışmaya başlar. Rüzgar küçük jestlerle Ceylan’ı etkilemeye çalışır. Bu jestlere şahit olan Emrecan Rüzgar ile iyice gerilir.

  • S01E08 08. Bölüm

    • September 20, 2015
    • TRT 1

    Salih sakin bir Pazar gününü ailesiyle beraber mangal yaparak geçirmeyi planlar. Oysa çocuklarının başka planları vardır. Ceylan Rüzgar’ın ısrarı üzerine onun klip çekimine gider. Bunu duyan Emrecan peşlerine düşer. Emrecan ve Rüzgar Ceylan için kapışırlar. Ceylan Emrecan’dan duygularıyla yüzleşmesini ister. Haluk evdeki sahte aile ortamından bunalınca iş için Bolu’ya gitmeye karar verir ve Ece’yi de beraberinde sürükler. İkiliyi Bolu yolunda bir sürü aksilik beklemektedir. Egemen Salih ile arası hala limonidir. Aslı’nın annesi Müjde Egemen’i ailesinden uzaklaştırmaya kararlıdır. Egemen’e reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.

  • S01E09 09. Bölüm

    • September 27, 2015
    • TRT 1

    Bayram günü Çelik ailesinde biraz buruk başlar. Salih tansiyonu yükseldiği için hastaneye yatırılmıştır. Fakat tüm ailenin hastanede toplanması kırgınlıkları ve dargınlıkları unutmaya yardımcı olur. Hasan’ların evinde ise farklı bir bayram havası esmektedir. Rüzgar’ın evlerine yerleştiğini öğrenen Haluk problem çıkarır Rüzgar’ı babasının gözünden düşürmek için türlü türlü oyunlar oynar. Ceylan Rüzgar ile evlenmesini istediği için Emrecan’a kızgındır. Emrecan ve Ceylan ciddi bir konuşma yaparlar. Aslı Egemen’in ailesinin bayramını kutlamak için evlerine gelir. Eve geldiğinde beklemedik bir durumla karşılaşır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bayramı fırsat bilen komşular Ece’ye görücü gelir.

  • S01E10 10.Bölüm

    • October 4, 2015
    • TRT 1

    Ceylan sabaha kadar eve gelmeyince bütün aile endişelenir. Ceylan’ın Rüzgar’ın yanında olduğunu öğrenen Emrecan çok kızar ve Ceylan’a çatar. Ceylan, Emrecan’a Rüzgar ile arasında hiçbir şey olmadığını ve olamayacağını çünkü ona aşık olduğunu söyler. Ceylan’ın itirafı Emrecan’ın aklını başına getirir. Ceylan için savaşmaya karar veren Emrecan restorandaki işine geri döner. Rüzgar Emrecan’ın işteki günlerini çekilmez hale getirmek için elinden geleni yapar. Egemen’in başı ise eski sevgilisi Derya ile derttedir. Derya Egemen için harcadığı üç yılın intikamı almak ister ve Egemen’e hastaneyi dar eder. Başhekim Adnan Egemen’in ailesiyle tanışmak ister ve iki ailenin kaynaşması için bir yemek organize eder. Haluk ve Ece beraber ev bakmaya giderler. İstedikleri evi bulmak için türlü türlü oyunlar oynamaları gerekecektir.

  • S01E11 11. Bölüm

    • October 18, 2015
    • TRT 1

    Ceylan Emrecan’ın kaza yaptığını öğrenince hastaneye koşar. Emrecan’ın ciddi yaralanmadığını gören Ceylan Salih kızmasın diye Emrecan’ı hastaneden kaçırmaya çalışır.Ece Emrecan’ın kaza yaptığını öğrenince Haluk’u da peşinden sürükleyerek hastaneye gelir. Salih kazadan habersiz müstakbel dünürleriyle yemek yerken Egemen’e gelen telefon üzerine apar topar hastaneye gider. Salih ve Haluk hastanede karşılaşırlar. Salih’in, Haluk’u Ece’nin sözlüsü sanması Haluk’a ecel terleri döktürür. Olaylar yatışınca Ceylan Emrecan’ı karşısına alıp konuşur ve Ürgüp’e geri dönmek istediğini söyler. Haluk, Müge ve Hasan’ın düğünü yüzünden gergindir. Düğünde Ece’nin ona bu zamana kadar oyun oynadığını öğrenen Haluk, Ece ile köprüleri atar.

  • S01E12 12. Bölüm

    • October 25, 2015
    • TRT 1

    Ceylan’nın eve dönme planları Ürgüp’teki dedesinin İstanbul’a gelmesi ile askıya alınır. Bu durum içten içe Ceylan’ın gitmesini istemeyen Emrecan’ın işine gelir. Emrecan kendini Mehmet Dede’ye kanıtlayarak Ceylan’ın kalbini kazanmaya çalışır. Haluk babasıyla arkasından iş çevirdiğini düşündüğü Ece’yi kovar. Ece kovulduğunu kabullenemez ve zorla kovulduğu işine geri dönmek için her yolu dener. Egemen ve Aslı evlilik işlemlerini hızlandırmaya karar verirler. Aslı Egemen’in Derya ile görüşmesinden rahatsızdır. Derya ile konuşup bu sorunu kökünden halletmeye karar verir.

  • S01E13 13. Bölüm

    • November 8, 2015
    • TRT 1

    Ceylan Ürgüp’e geri dönmekten vazgeçer. Ceylan’ın Emrecan’dan vazgeçmeyeceğini fark eden Mehmet Dede Emrecan’ı adam etmeye karar vererek onu sıkı bir askeri eğitime tabi tutar. Ceylan eski işine dönmek için Rüzgar’la konuşur. Ceylan’ın bir daha gitmesi ihtimalini göze alamayan Rüzgar Ceylan’a aşkını itiraf eder. Babasının balayından erken döneceğini öğrenen Haluk Ece’yi eski işine geri almaya çalışır. Haluk’un Ece’ye yaptıklarını öğrenen Hasan Başkan Ece’yi eski mevkiine alırken Haluk’u posta ofisine yollar. Adnan Egemen’in ailesine düğünün masrafları için yüklü bir çek yazar. Çek aile içinde karışıklıklara ve kavgalara sebep olur.

  • S01E14 14. Bölüm

    • November 15, 2015
    • TRT 1

    Evcilik Oyunu Devam EdiyorCeylan ve Emrecan aşklarını doludizgin yaşarken mahallelilerin evlen baskısı ile karşılaşırlar. Mahallelilerin tepkisi Nermin ve Salih’i rahatsız eder. Salih çeki geri vermek için başhekim Adnan ile konuşmaya gider. Konuşmanın içeriğini bilmeyen Egemen bu durumdan rahatsız olur ve Salih’e çıkışır. Salih Egemen’in düğün masraflarını çıkarmak için emektar arabasını satar. Hasan Başkan, Haluk ve Ece’nin evleneceğini bütün şirkete duyurur. Diğer taraftan, ev sahiplerinin kapı komşuları olduğunu öğrenen Haluk ve Ece evcilik oyununa devam etmek zorunda kalırlar. Ceylan’a her şeyi açıklamaya karar veren Rüzgar ise Emrecan’ın evini basar.

  • S01E15 15. Bölüm

    • November 22, 2015
    • TRT 1

    Ceylan Neden Evden Ayrılıyor? Emrecan’ın Salih’in hemen evlenme kararına karşı çıkması üzerine Ceylan evden taşınmaya karar verir. Çalıştıkları bir iş adamının Ece’ye sarkıntılık ettiğini gören Haluk çileden çıkar ve adamla kavga eder. Haluk bu durum için Ece’yi suçlayınca Ece ve Haluk birbirlerine girerler. Ece istifa etmeye karar verir. Haluk’un kızını üzdüğünü öğrenen Salih, Haluk’a saldırır. Müjde Egemen’e evlilik sözleşmesi imzalatmak isteyince Egemen evlenmekten vazgeçer.

  • S01E16 16. Bölüm

    • November 29, 2015
    • TRT 1

    Ece Haluk’un özrünü kabul eder ve işe geri döner. Bunu fırsat bilen Müge Ece’yi Haluk’un özel hayatını öğrenmek için ajan olarak kullanır. Aslı evlenmekten vazgeçen Egemen’e kendini affettirmeye çalışır. Adnan Müjde’nin Egemen’e evlilik sözleşmesi imzalatmak istediğini duyunca ortalığı ayağa kaldırır. Emrecan Ceylan’a hayatını kurtardığı çocuğun kendisi değil Rüzgar olduğunu itiraf eder. Zamansız itiraf ortalığın karışmasına sebep olur.

  • S01E17 17. Bölüm

    • December 6, 2015
    • TRT 1

    Emrecan’ın Kendini Affettirme Çabaları... Ece ve Haluk’un arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Müge Haluk’a bir arkadaşının kızını ayarlar. Ece Haluk’u kızla baş başa bırakınca Haluk, Ece’yi kıskandırmak için kızı kullanır. Egemen’in düğünü için hazırlıklar son gaz devam ederken Ceylan düğünü bahane ederek kısa bir süreliğine eve döner. Emrecan kendini Ceylan’a affettirmek için her şeyi yapar. Düğün hazırlıkları dünürlerin arasının tekrardan gerilmesine sebep olur. Ceylan Rüzgar ile yüzleşir ve ona neden yalan söylediğini sorar.

  • S01E18 18. Bölüm

    • December 13, 2015
    • TRT 1

    Mahallede Düğün Var! Egemen evliliğe ve yeni ailesine alışmaya çalışırken, Salih konuyu komşuyu davet etmek için Egemen’e mahalle düğünü yapmaya karar verir. Ceylan Emrecan’a onunla arkadaş kalacağını söyler. Arkadaş kalmak istemeyen Emrecan Ceylan’ın sevgisini geri kazanmaya çalışır. Haluk kendi inşaat şirketinin reklamında oynamaya karar verir ve çekimler sırasında türlü türlü badireler atlatır. Ece Haluk’u Egemen’in düğününe davet eder. Ece’nin ona oynadığı oyunu öğrenen Haluk düğüne yalnız katılmayacaktır.

  • S01E19 19. Bölüm

    • December 20, 2015
    • TRT 1

    Yufkacı Salih’e Torun Sürprizi! Egemen’in oğlunun ortaya çıkması bütün aileyi karıştırır. Egemen yeni ailesine uyum sağlamaya çalışırken baba evinde bir oğlu olduğundan habersizdir. Hasan Haluk’un Ece ile arasındaki ilişkiyi öğrenmek için oğlunu yalan testine sokar. Kendine ev bakmaya giden Ece Haluk’tan yardım ister. Emrecan Ceylan’a kendini affettirmeye çalışır. Ceylan ise hastalanınca yardım istemek için Emrecan’ı değil Rüzgar’ı arayacaktır.

  • S01E20 20. Bölüm

    • December 27, 2015
    • TRT 1

    Ege Gerçekten Egemen’in Oğlu Mu?Müge ile kavga eden Hasan Haluk’un evine yerleşir. Haluk evini hem babasından hem de evine giren hırsızdan kurtarmaya çalışır. Egemen Ege’nin annesini bulur ve Ege’nin kimin çocuğu olduğunu sorar. Adnan’ın Ege’nin varlığını öğrenmesi olayların daha da karışmasına sebep olur. Ceylan’ın zor anında Rüzgar’dan yardım istemesi Emrecan’ı üzer. Emrecan Ceylan’la kaybettikleri şeyleri yeniden yakalamak için uğraşır. Ece dolandırılır. Ece’ye yardım elini uzatan yine Haluk olacaktır.

  • S01E21 21. Bölüm

    • January 3, 2016
    • TRT 1

    Ece’yi Korumak İsteyen Nermin Haluk’a Gidiyor!Egemen’in oğlu olduğunu öğrenen Müjde ortalığı birbirine katar. Rüzgar Haluk’un evine yerleşir. Haluk Rüzgar’ı evinden atmak için elinden geleni yapar. Ceylan Emrecan’la arkadaş kalmaya çalıştıkça ondan vazgeçemediğini fark eder. Haluk ve Ece arasındaki yakınlaşma Nermin’in gözünden kaçmaz. Ece’nin eski sevgilisi Levent ile karşılaşan Nermin, Ece’yi korumak için Haluk ile görüşmeye karar verir.

  • S01E22 22. Bölüm

    • January 17, 2016
    • TRT 1

    Ceylan Emrecan’ı unutup yeni bir Ceylan olmaya karar verir. Ceylandaki değişiklikler Emrecan’ın aklını başından alır. Nermin’in ofise gelip Levent’ten bahsetmesi Haluk’un Ece’ye olan hisleriyle yüzleşmesine sebep olur. Ece’yi başkasına kaptırmak istemeyen Haluk, ona âşık olduğunu kabul eder. Hasan Başkan Nermin’i işe alır. Bu durum Ece’nin hiç hoşuna gitmez. Salih, dolandırılan Nesrin’e yardım etmek isterken yanlış anlaşılmalara sebep olur. Salih ve Nesrin’i beraber gören Egemen, babası ve Nesrin arasında romantik bir ilişki olduğundan şüphelenir.

  • S01E23 23. Bölüm

    • January 24, 2016
    • TRT 1

    Emrecan, Rüzgar ve Ceylan kafeyi kurtarmak için güçlerini birleştirirler. Nermin Hala bir yandan yeni işine ayak uydurmaya çalışırken diğer yandan Haluk’a Ece’nin gönlünü kazanması için yardım eder. Haluk’un ona karşı olan hislerini öğrenen Ece, Haluk ile yüzleşir. Saklı hisler su yüzüne çıktığında sonuçlar herkesi şaşırtacaktır.

  • S01E24 24. Bölüm

    • January 31, 2016
    • TRT 1

    Haluk Ece İçin Karakolluk Oluyor! Haluk ve Levent, Ece için kavga edip karakolluk olurlar. Karakolda onları başka bir sürpriz beklemektedir. Emrecan Ceylan’a kendini affettirir ve ona yeniden evlenme teklif eder. Bu durum Rüzgar’ın hiç hoşuna gitmez. Haluk hislerine karşılık vermeyen Ece’yi unutmak için onu kendinden uzaklaştırır. Yaşamak için sayılı günleri kaldığını öğrenen Salih hayatın tadını çıkarmaya karar verir.

  • S01E25 25. Bölüm

    • February 7, 2016
    • TRT 1

    Rüzgar’ın Ceylan ile birlikte gazetecilere poz vermesi Emrecan’ın tepesini attırır. Emrecan ve Ceylan kafedeki işlerinden istifa edip yeni iş aramaya başlarlar. Levent Haluk’un şirketinde işe başlar. Bu durum Ece’nin de Haluk’un da hiş hoşuna gitmez. Küçük Ege Salih’i arayıp annesinin onu bir kreşe bırakıp gittiğini söyler. Salih Ege’yi kreşten kaçırmak için planlar yapar.

  • S01E26 26. Bölüm

    • February 14, 2016
    • TRT 1

    Haluk Ece’yi Affetmiyor! Salih anaokulundan kaçırdığı Ege’yi ev sakinlerinden saklamaya çalışır. Ceylan Emrecan’dan gizli kendisine iş teklif eden Rüzgar ile buluşur. Buluşma haberlere düşer. Ece Haluk’a kendini affettirmek için elinden geleni yapar ama Haluk’un Ece’yi affetmeye niyeti yoktur.

  • S01E27 27. Bölüm

    • February 21, 2016
    • TRT 1

    Polisten Kaçan Salih Baba Avukat Levent’e Sığınır Polis kapısına dayanınca Salih Ege ile beraber Levent’in evine sığınır. Haluk Levent’in gizli bir sevgilisi olduğundan şüphelenir ve onu takip etmeye başlar. Emrecan Ceylan’ın ondan habersiz Rüzgar ile buluştuğunu öğrenince evi terk eder. Ece babasını kurtarmak için Levent ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

  • S01E28 28. Bölüm

    • February 28, 2016
    • TRT 1

    Emrecan ‘Evleri Yıkılmasın Diye’ Dozerin Önüne Yatıyor! Çelik ailesi evlerinin yıkımına engel olmak için ellerinden geleni yaparlar. Hislerine kulak veren Ece Haluk’a aşkını itiraf eder ve beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Rüzgar ve Ceylan birlikte çalışmaya başlarlar. Rüzgar, Ceylan’ın gizli yeteneklerini keşfeder. Müjde’nin yalanlarını öğrenen Adnan, Müjde’yi evden atar. ‘Baba Candır’ 28 Şubat Pazar günü 28. bölümüyle saat 20:00’da TRT 1 ekranında.

  • S01E29 29. Bölüm

    • March 6, 2016
    • TRT 1

    "Müjde'nin Çelik ailesi ile kalmaya başlamasıyla evin içerisindeki düzen bozulur. Kaleyi içten yıkmayı amaçlayan Müjde'nin Emrecan hakkında planları vardır. Ceylan'ı kaybetmek istemeyen Rüzgar ise çarenin Emrecan'ı fethetmek olduğunu anlar. Hasan Başkanın Müge ile boşanmasıyla şirket içindeki dengeler bozulur. Haluk'la arası iyice açılan Ece zor zamanlarında babasına dert yanar. Salih Baba, Haluk ile ciddi bir konuşma yapar."

  • S01E30 30. Bölüm

    • March 20, 2016
    • TRT 1

    Baba Candır'da Haluk ve Salih karşı karşıya...Haluk Ece’ye evlenme teklif eder. Babasının bu evliliği onaylamayacağından korkan Ece, Haluk’u babasının ideal damat olması için eğitir. Haluk türlü türlü numaralarla kendini Salih’e sevdirmeye çalışır. Ceylan Rüzgar ile hazırladıkları albüm için klip çekmek zorundadır. Emrecan ise tüm işleri zorlaştırır. Nermin’in doğum günü için bütün aile sürpriz bir parti düzenler. Partinin asıl sürprizi ise geçmişten gelen misafir olacaktır.

  • S01E31 31. Bölüm

    • March 27, 2016
    • TRT 1

    “DAMLA AİLEYİ KARIŞTIRIYOR”TRT 1 ‘in sıcacık aile dizisi “Baba Candır”ın 31. Bölümünde Haluk Nermin’in doğum gününde kendini aileye sevdirmek için türlü türlü şaklabanlıklar yaparken her şeyi eline yüzüne bulaştırır. Doğum günü partisine Levent’in gelmesiyle işler iyice karışır. Salih Levent’e oğlu gibi davranması Ece ve Haluk’un canını sıkar. Damla ülkeye döndüğünü annesinden saklamak için köşe bucak kaçarken Ece’ye yakalanır. Ece Damla’nın döndüğünü Nermin’e söylemek isteyince Damla onu ilişkisini ortaya çıkarmakla tehdit eder. Damla’nın alacakları Salih’in ve ailenin peşine düşerler. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesinde işe başlar başlamaz kendilerini Müjde’nin sinsi planlarının içinde bulurlar. Haluk’un Ece’yi terfi ettirir. Bu durum Ece’yi rahatsız eder. İş ile aşkı birbirine karıştırmak istemeyen Ece Haluk’tan ilişkilerini gizli tutmalarını rica eder. Ofise gelen beklenmedik ziyaretçi Ece ve Haluk’un bütün planlarını altüst edip, ortalığı birbirine katacaktır.

  • S01E32 32. Bölüm

    • April 3, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 32.Bölümünde Haluk Şebo’dan kurtulmak için elinden geleni yapar. Ece Haluk’un kendisinden sır sakladığınu düşünür ve Haluk’u sıkıştırır. Hasan Başkan’ın aniden dönüp Haluk’un Şebo ile olan ilişkisini desteklemesi olayların içinden çıkılmaz hale getirir. Salih Damla’nın borcunu ödemek için kredi almaya çalışır. Damla ise zorluk üstüne zorluk çıkarıp ailenin huzurunu kaçırmaya devam eder. Nikah için gün almaya giden Emrecan ve Ceylan’ı büyük bir süpriz beklemektedir. Bu büyük süpriz Emrecan ve Ceylan’ın bütün planlarını altüst edecektir. Müjde Salih’i bitirmek için Emrecan ve Ceylan’ı kullanmaya devam eder. Şebo Haluk ve Ece’yi birlikte görünce ve bütün gerçekleri Ece’ye anlatır. Damla’nın alacaklıları evi basıp herkesi tartaklar.

  • S01E33 33. Bölüm

    • April 10, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 33. Bölümünde gözlerini hastanede açan Haluk başucunda Salih Baba ve Hasan Başkanı görünce onlara Ece ile sözlendiğini açıklar. Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Emrecan ve Ceylan’ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır. Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avustralya’dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır.

  • S01E34 34. Bölüm

    • April 17, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 34.Bölümünde Michael’ın gelişi ortalığı karıştırır. Michael ile olmak istemeyen Damla evden kaçmaya çalışırken peşindeki adamlara yakalanır ve ellerinden zor kurtulur. Ceylan ve Emrecan eşya bakmaya çıkarlar ve bir türlü anlaşamazlar. Aralarında ki farklılıklar evlilik kararlarıyla ilgili şüpheye düşmelerine sebep olur. Haluk Ece’ye kendini affettirmek için elinden geleni yapar. Ece’nin Haluk’u affetmeyi tek bir şartla kabul eder. Bu şart Haluk’a zor zamanlar yaşatacaktır. Egemen ve Aslı çocuk konusunda anlaşamayıp kavga ederler. Egemen ve Aslı’yı çocuk konusundaki anlaşmazlıklardan çok daha büyük sıkıntılar beklemektedir. Damla ve Levent arasındaki yakınlaşma Nermin’in gözünden kaçmaz. Bu ilişkiye engel olmak isteyen Nermin radikal önlemler alır. Damla’nın peşindeki adamlar Damla’yı kaçırmak isterler ama Damla yerine kaçırılan bir başkası olacaktır.

  • S01E35 35. Bölüm

    • April 24, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 35.Bölümünde Haluk ve Ece’nin kaçırılması herkesi endişelendirir. Haluk’un onları kaçıranlardan kurtulma planları başına büyük belalar açar. Nermin müştemilatta saklanan Michael’ı eve sokmak için Emrecan ve Ceylan’ın yardımı alır. Salih Michael’i bir süreliğine misafir etmeye karar verir. Michael, Damla ve Levent arasındaki yakınlaşmayı farkeder. Levent’in gerçek kimliğini öğrenen Emrecan ve Ceylan Levent’ten kurtulmak için Nermin ile birlik olurlar. Aslı Ege’nin Egemen’in eski sevgilisinin oğlu olduğunu öğrenince Egemen’e boşanmak istediğini söyleyerek babasının evine döner. Baba evinde Aslı’yı çok daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Salih türlü türlü badireler atlatan aileyi Pazar mangalında bir araya getirmek ister. Mangal’ın ateşi bütün aileyi terletecek ve günün sonunda en beklenmeyen kişiyi yakacaktır.

  • S01E36 36. Bölüm

    • May 1, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 36.Bölümünde Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır. Damla’nın onsuz mutlu bir hayat sürdüğünü gören Michael ülkesine geri döner. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesini devralmak için gereken parayı denkleştirmeye çalışırlar. Şebo ve Ece Haluk’a olan kızgınlıklarında birleşip arkadaş olurlar. Haluk Şebo ve Levent’ten aynı anda kurtulmak için ikisinin arasını yapmaya çalışır. Salih Emrecan ve Ceylan’a destek olmak amacıyla karısı için aldığı araziyi satmaya karar verir. Ceylan ise yardım için Rüzgar’a başvuracaktır. Haluk Ece’ye kendini affettirmek için süpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Bu teklifi duyan bir yabancı Haluk’un hayatına girip hayatını altüst edecektir.

  • S01E37 37. Bölüm

    • May 8, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 37.Bölümünde Salih, Ece ve Haluk’un kendinden habersiz yüzük taktıklarını duyunca sinirlenir ve Haluk gelip Ece’yi isteyene kadar Ece’nin yüzüğünü takmasına izin vermez. Emrecan ve Ceylan Rüzgar’ın yardımıyla kafeyi devralır. Emrecan hayallerinin peşinden koşarken Ceylan’ın onun için kendi hayallerinden vazgeçtiğini fark eder. Haluk’un annesi Bahar, Haluk ile yüzleşip ondan af dilemek ister ama cesaret edemez ve Ece’den yardım istemeye karar verir. Damla şirkette işe başlar. Bu durum Damla ile Ece’nin arasının iyice gerilmesine sebep olur. Damla Hasan ile Nermin’in arasını yapıp şirkete varis olmak ister bu yüzden Hasan’a Nermin’i tavlaması için taktikler verir. Salih’in unutkanlıkları günlük hayatını etkilemeye başlar. Çelik ailesinin evine ortalığı karıştıracak yeni bir misafir gelir.

  • S01E38 38. Bölüm

    • May 15, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 38.Bölümünde Haluk, Hasan'ı annesinin fotoğraflarına bakarken yakalayınca, annesinin aslında dün arabasına binen kadın olduğunu anlar. Bahar ise Ece'nin yardımı ile Salih'in evine sığınmıştır ve tüm hikayesini Salih ve ailesi ile paylaşarak onların kalbini kazanır. Hasan ile oğluna söylediği tüm yalanlardan pişman olur. Haluk ise annesinin evine geldiğini öğrenince onu bulmak için peşine düşer. Emrecan istemese de Ceylan'ın Almanya'ya gitmesine engel olmaz. Fakat Ceylan Emrecan'a haber vermeden evi terk eder. Müjde ile Adnan boşanma dilekçelerini imzalarlar. Fakat imzadan sonra Adnan'ın Egemen ile paylaşacağı çok büyük bir sürprizi vardır.

  • S01E39 39. Bölüm

    • May 22, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 39.Bölümünde Annesi Bahar ile yüz yüze gelen Haluk bu durumdan hiç memnun olmaz. Bahar’a onu hayatında istemediğini söyler ve Ece’yi arkasından iş çevirmekle suçlayıp terk eder. Herkes tarafından kandırıldığını düşünen Haluk, kimsenin onu bulamayacağı şehirden uzak bir yere gider. Emrecan Ceylan’ın arkasından Ürgüp’e gelir ve ondan af diler. Ceylan Emrecan’ı affetmek istese de Ceylan’ın dedesi buna izin vermez. Emrecan’dan Ceylan’a layık olduğunu kanıtlamasını ister. Emrecan Ceylan’ı kazanma yolunda ki ilk sınavını yükseklik korkusuna rağmen uçağa binerek verecektir. Unutkanlıkları artan Salih herkesten gizli hastaneye gider. Haluk kırsal yaşama uyum sağlayamaz ve ormanda kaybolur. Haluk’a ulaşamayan Ece ve Bahar endişelenirler. Ormanda çıkış yolunu bulamayan Haluk hastalanır ve kendinden geçer.

  • S01E40 40. Bölüm

    • May 29, 2016
    • TRT 1

    TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Candır’ın 40.Bölümünde Haluk Ece’yi ve annesini affeder. Haluk’un kazasından sonra yumuşayan Salih, Haluk’a Ece’yi istemeye gelmesini söyler. Ceylan’ın dedesi Emrecan’ı şeflik sınavına tabi tutar. İsteme günü aksilikler Haluk’un peşini bırakmaz. Haluk lanetlendiğini düşünmeye başlar. Nermin saçının kırmızıya boyanmasında Müjde’nin parmağı olduğunu öğrenir ve intikam planı yapar. Levent’in gelişi ortalığı karıştırır. Levent’ten Emrecan’ın başkasıyla evli olduğu öğrenen Mehmet Dede Ceylan’ı alıp Ürgüp’e dönmek ister. Salih Levent’in Ece ile olan ilişkisini öğrenir. Salih kendisine yalan söyleyen Ece ve Nermin’e çok kızıp bir süre gözüne gözükmemelerini söyler ve istemeyi iptal eder. Salih’in hastalığı şiddetlenir. Adnan Salih’in hastalığını daha detaylı araştırmaya karar verir. Emrecan Ceylan’ı istemek için Mehmet Dede’yi, Haluk Ece’yi istemek için Salih’i ikna etmeye çalışır. Çifte isteme gerçekleşecek midir? Salih Ece’yi affedecek mi? Haluk Ece’yi isteyebilecek mi? Emrecan Ceylan’a layık olduğunu Mehmet Dede’ye kanıtlayabilecek mi? Salih’in sağlık durumu ne olacak ?

  • S01E41 41. Bölüm (Sezon Finali)

    • June 5, 2016
    • TRT 1

Season 2