Home / Series / Sevdam Alabora / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 1. bölüm

    • February 10, 2015
    • ATV (TR)

    22 yıl önce Ege'nin güçlü lordu Ali Hikmet'in kızı Hülya, düğün gününde Erdem'le birlikte kaçar. Ali Hikmet Bey tarafından yakalandılar ve Erdem, Ali Hikmet'in oğlu Ahmet ile birlikte öldürüldü. Ancak Hülya'nın bebeği (Zeynep), onu kendisine ait gören Zülfikar (Ali Hikmet'in seyisi) tarafından kurtarılır. Hülya bir Arap ile gizlice evlendirilmiş, babası ise Ahmet'in ölümünden sorumlu olan kız kardeşinin kocası İsmail'i öldürerek intikamını almıştır.

  • S01E02 2. bölüm

    • February 17, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep'in Ali Hikmet'e meydan okuması onun öfkelenmesine neden olur. Gökhan'ın araya girmesi, kendisiyle evlenme hayali kuran Banu'yu gerginleştirir. Gökhan'ın Zeynep'e olan zaafı Banu'nun hırsını ve kıskançlığını bozar. Gökhan'ın Zeynep'e yazdığı mektubu unutması Gülizar'ın şüphelenmesine neden olur. Ali Hikmet'in para kaybetmesi ve çılgına dönmesi, değerli atları intikam için gizlice serbest bırakan Selçuk'u kızdırır. Zülfikar sırrını açıklamakla tehdit eder ama Ali Hikmet'in elinde daha güçlü bir koz vardır.

  • S01E03 3. bölüm

    • March 1, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep iftira nedeniyle çiftlikten uzaklaştırılır ancak Gökhan ve Selçuk yeniden bir aradadır. Selçuk, onları yakalamaya çalışan Ali Hikmet'e yerlerini açıklar. Zeynep, can düşmanını mı kurtaracağına yoksa onu ölüme mi bırakacağına karar vermek zorundadır. Zülfikar, Başat Ailesi'nin sırlarını bildiğini ancak onu dikkate almadığını açıklar.

  • S01E04 4. bölüm (FINAL)

    • March 8, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep, babası Zülfikar'ı da yanına alarak çiftlikten ayrılmaya kararlıdır. Gökhan ise Ali Hikmet ile sert bir konuşma yapar. Zeynep'in suçu olmadığına gerçekten inanan Ali Hikmet otobüsün önünü keserek Zeynep ve babasının gitmesine engel olur. Banu olan biten karşısında sinir krizi geçirir. Selçuk ise intikam için Ali Hikmet'in düşmanıyla işbirliği yapar ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Gökhan ise hiç beklenmeyen bir anda Zeynep'e aşkını itiraf eder.

Additional Specials

  • SPECIAL 0x1 Unknown

    • October 2, 2015
    • ATV (TR)

    Bundan 22 yıl önce, Ege'nin kudretli beylerinden Ali Hikmet Başat'ın kızı Hülya, zorla evlendirilmek istendiği Hakan Korkut'u düğün gecesi bırakıp, seyis Erdem ile kaçmıştır. Aşıklar bir yıl gizlenmiş ancak Hülya anne olduktan hemen sonra Ali Hikmet Bey ve adamları tarafından yakalanmıştır. Erdem vurulmuş, bindikleri kayık alabora olmuştur... Olaylı günde tek vurulan Erdem değildir, ailenin gözbebeği, Ali Hikmet Bey'in biricik oğlu Ahmet de bir kaza kurşunu ile hayatını kaybetmiştir. BEBEK KURTULUYOR Hülya'nın sulara gömülen bebeği ise Ali Hikmet Bey'in emektarı Zülfikar tarafından kurtarılmış ve gizlice eve götürülmüştür. Zülfikar'ın yeni doğum yapan karısı bebek ile ilgilenmiş ancak fırtınalı gecede çıkan yangında hem Gülsüm hem de Gülsüm'ün bebeği ölmüştür. Zülfikar ise Hülya'nın bebeğiyle baş başa kalmış, tüm köy halkına onun yangından kurtulan kendi bebeği 'Zeynep' olduğunu söylemiştir. Babası tarafından çiftliğe kapatılan Hülya, bir Arap ile gizlice evlendirilmiş ve bir daha da kimse ondan haber alamamıştır. Ali Hikmet ise oğlu Ahmet'i yanlışlıkla öldüren kız kardeşinin kocası İsmail'i öldürterek intikamını almış ardından da gizli ilişki yaşadığı Sevinç'in yanına İzmir'e gitmiş ve böylece bir devir kapanmıştır. BİTMEYEN ÖFKE Aradan zaman geçer. Ali Hikmet Bey, Sevinç ile evlenir ve onun oğlu Gökhan'ı kendi nüfusuna geçirir. Herkes Gökhan'ı, Ali Hikmet'in oğlu olarak bilir. Zeynep, Gökhan ve kuzeni Selçuk birlikte büyürler. Ancak Ali Hikmet, Zeynep'i hiç sevmez ve yaşanan bir at kazasından Zeynep'i sorumlu tutarak çiftlikten kovar. İstanbul'da yatılı okuyan Zeynep veteriner olur ve diplomasını aldığı gün babasının kayıp olduğunu öğrenerek köye geri döner. Yurtdışında okuyan Gökhan da aynı tarihlerde çiftliktedir. İki çocukluk arkadaşı yıllar sonra yeniden bulu

  • SPECIAL 0x2 Unknown

    • February 17, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep'in Ali Hikmet'e meydan okuyarak hesap sorması Ali Hikmet'i çıldırtır. "Hiçbir yere gitmiyorum" diyen Zeynep'in üzerine yürüyen Ali Hikmet'i Gökhan engeller. Gökhan'ın Zeynep'e zaafı herkesi rahatsız eder; en çok da Gökhan ile evlilik hayalleri kuran ve bu yolda her şeyi kendine hak gören Banu'yu... Banu'ya aralarında hiçbir şey olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını söyleyen Gökhan bu işten kurtulduğunu zannederken şimdi Banu'nun hırsına, kırılan gururu ve Zeynep'e karşı duyduğu kıskançlık da eklenmiştir. Zülfikar'ı çiftliğe taşırken kızı Zeynep'e yazdığı mektubu alıp cebine koyan Gökhan mektubu orada unutur. Mektubu Zeynep'in üvey annesi Gülizar bulur. Gülizar bu durumu fırsat olarak değerlendirir. Ali Hikmet, Selçuk'un çaldırdığını söylediği parayı kumarda kaybettiğini düşünür ve deliye döner. İlgisinin olduğu Zeynep'in önünde Ali Hikmet tarafından cezalandırılan Selçuk, Ali Hikmet ve Gökhan'a iyice kinlenir. İntikam için bir gece vakti gizlice çiftlikteki en kıymetli atları serbest bırakan Selçuk'un tek bir şahidi vardır. O da, Zeynep'in çiftlikten gitmesini istediği için suçu Zeynep'in üzerine yıkar. Tüm bu olan bitene daha fazla dayanamayan Zülfikar, Ali Hikmet'i sırrını açıklamakla tehdit eder ancak Ali Hikmet'in elinde daha kuvvetli bir koz vardır...

  • SPECIAL 0x3 Unknown

    • January 3, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep'e atılan 'atları saldı' iftirası Zeynep'in çiftlikten yollanmasına yol açar ancak Gökhan bunca yıl sonra kavuştuğu Zeynep'i bırakmaya hiç niyetli değildir. Selçuk da öyle... Zeynep, Gökhan ile bağ evine gidince Selçuk iyice diş biler ve yerlerini Ali Hikmet'e ispiyonlayarak intikamını alır. Bağ evinde baş başa romantik anlar geçiren Zeynep ve Gökhan'ı yakalamak için yola çıkan Ali Hikmet kaza geçirir. Kazayı gören tek kişi olan Zeynep ne yapacağına karar veremez... Ya can düşmanı Ali Hikmet'i kurtaracak ya da onu ölüme terk edecektir... Zülfikar ise Başat Ailesi'nin sırlarını bildiğini açık etmiştir. Bu sırrı bilen bir başkası daha vardır ve çiftlikten ayrılma kararı alan Zülfikar onu hiç hesaba katmamıştır.

  • SPECIAL 0x4 Unknown

    • August 3, 2015
    • ATV (TR)

    Zeynep, babası Zülfikar'ı da yanına alarak çiftlikten ayrılmaya kararlıdır. Gökhan ise Ali Hikmet ile sert bir konuşma yapar. Zeynep'in suçu olmadığına gerçekten inanan Ali Hikmet otobüsün önünü keserek Zeynep ve babasının gitmesine engel olur. Banu olan biten karşısında sinir krizi geçirir. Selçuk ise intikam için Ali Hikmet'in düşmanıyla işbirliği yapar ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Gökhan ise hiç beklenmeyen bir anda Zeynep'e aşkını itiraf eder…