Home / Series / Ohnivý kuře / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Svoboda!

    • March 5, 2016
    • FTV Prima

    Mike a Burák uvaří své poslední jídlo za mřížemi a opouští brány věznice. Protože mají zakázanou Prahu, pod dohledem probačního úředníka vyrazí do Janových lázní, kde Burák zdědil po strýci hospodu. S novým místem svého působení jsou spokojeni. Lázeňské náměstí je pohodové. Dohadují se, která hospoda je ta jejich. Kromě Cukrárny jsou tu dvě. Usoudí, že Grand hotel to nebude a vyrazí k hezké hospůdce s poněkud zvláštním jménem - U Slepičky Z jídla ale nejsou nadšeni - sekaná bez masa a španělský ptáček ze sóji v zelném listu opravdu není pro jejich mlsné kuchařské jazýčky. Znechuceně odejdou a zamíří do Grand hotelu, kde narazí na svého mistra z učňáku - starého praktika Sváťu. Ten ale není schopen kvůli náhle nevolnosti vařit. Kluci to vezmou za něj a situaci zachrání. Seznamují se, tak trochu proti své vůli, nejen s obsluhou hospody u Slepičky, ale i hotelu. A protože nic není tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá, po dalších peripetiích poznají majitelky Cukrárny i vietnamského obchodníka. Ten je nakonec k jejich velkému zděšení dovede k té jejich hospodě. Kluci jsou v šoku.

  • S01E02 Stará trouba

    • March 5, 2016
    • FTV Prima

    Klára se bojí o dědovo zdraví a požádá kluky, aby unesli jejího dědu. Díky únosu se ale Tréblovo zdraví výrazně zlepší. Sváťa je rozhodnut kluky přesvědčit, aby zůstali a daruje jim starou troubu. Bohužel jeho srdce nevydrží a Sváťa umře. Kluci na jeho počest pak pořádají posezení, na které připraví svou pochoutku Opilé kuře.

  • S01E03 Pivo pivovárek

    • March 7, 2016
    • FTV Prima

    Za Mikem a Burákem přijíždí na kontrolu probační úředník Macátko. Chce vidět potvrzení o zaměstnání nebo z Úřadu práce. Je jasné, že chce klukům dělat problémy. Mike pošle Buráka na Úřad práce a sám se vydá za Mankou do hospody pro doporučení na nějaké řemeslníky. Manka se mu svěří, že neví, jak Jardovi vymluvit marné snažení uvařit dobré domácí pivo. Mike si myslí, že to zvládne a s Mankou se vsadí. Buď kluci získají měsíc jídlo zdarma, nebo je čekají pomocné práce a úklid. Jarda naletí podvodníkovi, od kterého koupí starý, rezivý pivovárek. Mike s Burákem mu pomohou, ale vlastně mu přes svého známého dohodí výhodnou koupi funkčního domácího pivovaru. Sázku tak prohrávají a musí začít pracovat. To se jim však hodí, když je znovu přijede zkontrolovat Macátko. Jarda mu velmi ochotně potvrdí, že kluci u nich pracují. Macátko tak má zase smůlu a kluci mohou být v klidu. Junior chce sám řídit hotel, ale Trébl trvá na jeho spolupráci s Klárou. Ta však nemá zájem. Na základě Juniorovy lži dojde mezi Klárou a Tréblem k velkému nedorozumění. Zdrcený Trébl nakonec souhlasí, že Junior bude sám dle svého konceptu řídit hotel 3 měsíce a Trébl mu do toho nebude zasahovat.

  • S01E04 Kámoš

    • March 9, 2016
    • FTV Prima

    Mika a Buráka překvapivě navštěvuje jejich kamarád Dave. Má prý pro ně super kšeft. Jenže to byl právě Dave, kdo kluky dostal do vězení. Burák je proto ostražitý. Nemohou se s Mikem shodnout, zda je nabídka opravdu tak super, nebo je zase dostane do dalšího průšvihu. Kluci musí do práce a Dave zamíří do Grandu. Tam si hraje na boháče. Objedná si drahý pokoj a láhev šampaňského. Na večer domlouvá pro kluky velký luxusní mejdan. Renátě se zdá podezřelý a chce vidět, zda má peníze. Naditá peněženka jí uklidní. Mejdan opravdu stál za to a zapojila se do něj i Soňa. Ta pomlčela o tom, že Junior je vlastně okradl, když do láhve od drahého vína doléval levnou náhražku. Ráno se kluci budí s velkou opicí, ale také obrovským šokem. Dave jim volá, že zdrhnul z hotelu bez placení a že je čeká v Praze. V Grandu se pak kluci dozvídají, že dluh činí 25 tisíc. Protože nechtějí, aby Renáta volala policii, přistupují na nabídku Trébla, že si dluh odpracují. Nastávají jím krušné časy. Veselo je i ve Večerce. Hany přijíždí domů s tím, že má problém se svým profesorem. Její pomoc si špatně vyložil a ona se ho potřebuje slušně a se ctí zbavit. Malvína, která ve Večer u Liua nakupuje, se hned začne připravovat. Tak zvanou „zapuzovací" večeři už dobře zná. Všichni tři si hrají na původní vietnamskou rodinu, která lpí na zvycích a velmi tradičních jídlech. Liu vždy chystá tak zvláštní pokrmy, že normální smrtelník by se jich ani nedotkl.

  • S01E05 Divoká jízda

    • March 14, 2016
    • FTV Prima

    Do Hospody U Slepiček přivezou Jardův vysněný pivovar. Pro samé starosti a radosti s novým pivovarem ale Jarda zapomene na úkoly od Manky a hlavně na Mašlíkovou, o kterou se měl postarat a říct jí o novém pivovaru. Pošle za ní Olíka, který si to ale pěkně odskáče. Mašlíková se pak ještě pomstí Mance a vypadá to, že Manka nebude moct odjet na vytouženou dovolenou. Rodina jí ale podrží. Mike se nechá dobrovolně svést v kuchyni Grandu Soňou. Ale velmi ochotně také vyhoví prosbě Trébla, aby pomohl Kláře s rozbitým autem. Najde řešení v podobě mopedu od Lia a odváží Kláru i se svatebním dortem. Soně se tato situace vůbec nelíbí. Ale ani cesta na mopedu se neobejde bez menších potíží v podobě policie. I tehdy si Mike ví rady. Jeho řešení má nádech erotiky. Do Grandu přichází na pozvání Juniora nový šéfkuchař Robert. Ten se chová suveréně a samolibě, ale vlastně mile. Kluci jsou zvědaví, co je s Robertem čeká. Ten pak mezi 4 očima Juniorovi řekne, ať se kluků zbaví.

  • S01E06 Kuchařská celebrita

    • March 14, 2016
    • FTV Prima

    Manka odjíždí a nechává Malvínu, aby uvařila segedín a Jardu za pípou. Do Grandu navíc přijede televizní štáb, kterého si převezl nový šéfkuchař Robert. Ten se chystá na místě natočit, jak to tam vypadá a jak to tam všechno chutná.

  • S01E07 Lázeňské bagety

    • March 16, 2016
    • FTV Prima

    Junior šikanuje kluky a Robert machruje. Dá jím k náhradě nakrájené bagety, protože on chtěl sendviče. Ale Liu klukům ukáže recept na vietnamské zapečené bagety. Mike dostane nápad a postaví pojízdný gril. Nejdříve ho postaví před cukrárnu, ale Veruna je posílá na nádraží, už nechce, aby stáli před jejich cukrárnou. Burák jde vařit do Grandu a Mike vyráží na nádraží. Bagety mají úspěch a Mike se domlouvá s trafikantkou i na zítřek. V Grandu se ale dozví, že Robert chce, aby přišli ve svém volnu na výpomoc. Volno si vynutí a s bagetami na nádraží mají opět úspěch. Odpoledne pak prodávají bagety před Grandem. Juniorovi se to nelíbí a žaluje Renátě. Ta na ně pošle kontrolu, ale kluci mají povolení, které patří Liuovi. Vše dobře dopadne. Didi onemocní a Klára volá svého známého doktora Marka. Ten jí zve na rande, ale Klára odmítá. Didy evidentně není ve své kůži. Nakonec Klára odhalí, že příčinou je to, že Didi nezískala stipendium na velmi prestižní škole. Je jasné, že Didi na té škole velmi záleží. Klára je rozhodnutá peníze sežene. Ale žádná banka jí nechce půjčit. Nezbývá jí nic jiného, než oslovit lichváře.

  • S01E08 První bitva

    • March 21, 2016
    • FTV Prima

    Kluci stále mají úspěch s bagetami. Ale opět se objeví kontrola. Kluci rychle volají Liua a vše i tentokrát klapne. Renáta se nevzdává a vymyslí ještě jeden plán. U stánku se opět objevuje kontrola. Dostaví se i Macátko. Jenže kluci se tentokrát nemůžou dovolat Liuovi, protože toho schválně zdržuje Renáta. Dokonce využije situace a večerku zamkne a zlomí klíč. Macátko si libuje, že konečně kluky nachytal. Když už to vypadá opravdu beznadějně, objeví se Junior a tvrdí, že došlo k nedorozumění a že kluci provozují stánek pro Grand. Pokud chybí nějaké papíry je ochoten zaplatit pokutu a dát vše do pořádku. Donutí pak kluky, aby podepsali smlouvu, že budou dělat bagety pro Grand. Tentokrát kluci prohráli. Olík má panickou hrůzu z Mašlíkové a dělá vše pro to, aby k ní nemusel. Ale Mašlíková trvá na svém. Musí opravit rozbitou bitvu. Olík zjistí, že je bitva vlastně špatně postavená a udělá to po svém. Mašlíková se strašně rozzlobí. Ale kupec ocení, že i detaily jsou naprosto reálné a má zájem i o další makety. Mašlíková navrhne Olíkovi, aby postavil další bitvu. Trébl se snaží sblížit Leoše a Kláru. Ale Klára je odmítavá. Leoš to vzdá. Trébl se dozví, že si Klára chce půjčit peníze od lichváře. Navrhuje jí, že školu Didi zaplatí, když jednou týdně přijde Klára i s Didi do Grandu na rodinný oběd. Klára kvůli Didi souhlasí.

  • S01E09 Den blbec

    • March 23, 2016
    • FTV Prima

    Kláru čeká první rodinný oběd a nechce, aby Renáta věděla, že jí Trébl půjčil peníze na školu pro Didi. Na obědě je Renáta překvapená z přítomnosti Kláry a nelibost dává najevo. Po Leošovi chce, aby společné obědy u Trébla zrušil. Sama pak zajde za Klárou a vznikne mezi nimi velká hádka. Klára je ale rozhodnutá neustoupit, chce být s dědou v kontaktu. Mike s Burákem bojují s Robertem a dochází k hádce. Robert si na ně stěžuje Juniorovi a ten jim dá pokutu a připomene jim, že si v hotelu musí odpracovat dluh za drahé víno. Jak to doopravdy s tím vínem bylo, se kluci dozvídají od Soni. Ta jim prozradí, že je Junior napálil a místo drahého vína jim podstrčil obyčejné levné víno a ty drahé lahve si ukryl. Kluci se rozhodnou, že si to drahé vino u Juniora najdou a vezmou si ho. Večer pak v kanceláři ty lahve opravdu objeví. Junior sice přijde na to, že mu lahve zmizely, ale když chce kluky obvinit z krádeže, uvědomí si, že se nemůže přiznat. Celá pravda by vyšla najevo. Vyhodí proto Soňu, protože nikdo jiný to nemohl prozradit. Kluci Soně slíbí, že jí zaměstnají u sebe v hospodě.

  • S01E10 Cesty boží jsou nevyzpytatelné

    • March 28, 2016
    • FTV Prima

    Manka se vrací z dovolené na lodi a cestou se seznamuje s knězem Šimonem. Malvína s Jardou si myslí, že je to její „vyvolený". Od Manky se ale novém příteli nic moc nedozví a Jardovi je divné, že ani Manka o něm nic neví. Olík dělá pro Mašlíkovou další model bitvy. Mašlíková ho při práci pozoruje a má pocit, že Olík i přes brýle špatně vidí. Řekne to Mance, ale ta jen podotkne, že o tom ví, a že Olík chodí k odborníkovi – MUDr. Zvonkovi. Mašlíkovou jméno očividně zarazí. Renáta se rozhodne, že bude Kláře škodit. Fiktivně objedná větší množství zákusků na neexistující adresu. Má radost, že jí akce vyšla. Když se pak do cukrárny ještě ohlásí neplánovaná kontrola, Kláře dojde, že je za tím Renáta. Burák se sblížil s Klárou a pomáhá jí v cukrárně. Mike si musí vymyslet výmluvu, proč není v hotelu. Buráka, ale v hotelu hledá i jeho bratranec – kněz Šimon. Mike si myslí, že si přišel nárokovat hospodu, kterou Burák zdědil po strýci. Šimon přiznává, že právě přišel o svou farnost. O hospodu nemá zájem, jen teď nemá chvíli kde bydlet. Zůstane tedy u kluků. Mikeovi volá jeho matka, ale ten to nezvedne. Šimon se dozvídá, že s matkou není v kontaku a vůbec to nechápe. Soňa si Šimona oblíbí a vypráví mu, jak to s Mikem myslí vážně. Šimon jí prozradí, že je Mike z bohaté rodiny. Mike ale pak Soně vysvětlí, že o žádný vztah nestojí a strašně jí tím ranní a hlavně naštve.

  • S01E11 Trhy

    • March 30, 2016
    • FTV Prima

    Kluci se chtějí vyvléknout z galejí v hotelu, protože se v Jánkách chystají trhy a chtějí si u stánu vydělat peníze. Šimon jim přislíbí, že pozve jeptišky a mohou to částečně udělat jako charitu. Jenže v hotelu se jim Robert vysměje. Pustit je nemůže, bude kvůli trhům v hotelu nával. Burák najednou dostane záchvat kašle, protože omylem vdechne koření. Mike hned dostane nápad. Tvrdí, že takto to měl Burák celou noc a ještě k tomu zvracel. Renáta se lekne nákazy a donutí Roberta povolat druhou partu. Ale pak je nachytá u stánku. Kluci se brání, že už je jim lépe a že toto je na charitu. Potvrdí jim to i právě přicházející jeptišky. Renata naštvaně odejde. U stánku není moc lidí a vypadá to na malý výdělek. Ale jeptišky začnou zpívat a úspěch je zaručen. Vydělané peníze kluci rozdělí na dvě části. Větší pro sebe a menší pro jeptišky. Jenže Šimon jeptiškám omylem dá tu část, kterou si kluci chtěli nechat pro sebe. Manka se chystá na příjezd Bédy. Jeho příjezd v hospodě vzbudí rozruch. Béda u všech zaboduje a hlavně u štamgastů. Jarda podezíravě vyzvídá, co je Béda zač a dozví se, že je Béda potomek slavného skladatele Vyhnálka. Najednou se zjeví jeho známá Zdenička. Béda Mance vysvětluje, že je to dávná kamarádka, která si od toho slibovala víc. Renata zjistí, že Klára hledá brigádnici. Přemluví svou kamarádku Evu, aby práci přijala, Pak do cukrárny pošle kontrolu, která zjistí, že Eva nemá pracovní smlouvu a Kláře tak hrozí velká pokuta za práci načerno. Renatě se její msta povedla.

  • S01E12 Brno je zlatá loď

    • April 4, 2016
    • FTV Prima

    Mike oznamuje Burákovi, že dostal nabídku, která se neodmítá - do nejluxusnějšího hotelu v Brně. Burák je zaskočen, už si na jejich hospodu i Jánky zvykl. Vymluví se, že do Brna jet nemůže, ať jede Mike sám a vše zjistí. Burák mu věří. Šimon se ho pak ptá, proč s Mikem nejel a proč ho nechá o všem rozhodovat. Burákovi se tento rozhovor vůbec nelíbí. Vrací se nadšený Mike. Nabídka mám jen jeden malý háček. Chtějí zatím jen jednoho. Podle Mika je to jedno, odjede sám a pro Buráka tam hned něco najde. Už si plácli. V hotelu pak po hádce s Robertem a Juniorem oznamuje, že končí. Burák ho podpoří, že zbytek dluhu bere na sebe. Mike je pak svědkem, jak se Robert po Burákovi vozí. Uvědomí si, v jakém pekle by ho tu nechal a nabídku odmítne. Pravý důvod si ale nechá pro sebe. Mezi Klárou a Verunou je cítit napětí kvůli pokutě za ztracenou smlouvu. Klára se Veruně omluví, protože si myslí, že Eva byla nastrčená od Renáty. Rozhodně se Renátě pomstít a domluví se s Liuem. V hotelu probíhá velká akce pro místní honoraci. V nejlepším se objevuje Liu a velmi nahlas a svým dialektem Renátě říká, že jí nese ty šaty o číslo větší, jak si přála a že to snad stihl. Renáta je totálně ponížená. Tentokrát se dobře baví Klára. Robert hájí svůj neúspěch v kuchyni tím, že nejde o kvalitu jídla, ale že chybí reklama. Chce po Juniorovi, aby zaplatil velkou PR akci. Částka ale přesahuje Juniorovo podpisové právo.

  • S01E13 Den svobody

    • April 6, 2016
    • FTV Prima

    Šimon se loučí s kluky, potřebuje si zařídit své věci. Junior si zase došlápne v hotelu na kluky. Obědy si musí zaplatit. Kluci tedy trvají na obědové pauze a oznámí, že budou chodit ke Slepičkům. Tam dokonce potkají Trébla, který si také dal oběd. Když si pro něj Junior dojde, nenápadně mu podsune myšlenku, že by se v hotelu měly vařit i hotovky. Robertovi se to vůbec nelíbí, ale pak klukům velmi arogantně nařídí, že za hotovky budou zodpovědní oni. Mike už má Roberta plné zuby a vymyslí na Roberta past. Z obyčejného zákazníka u Lia udělá kritika z kulinářského časopisu, který si Roberta vychutnává. Bohužel ale Renáta v něm pozná známou místní firmu. Vyjde najevo, že to byla akce kluků a Renáta chce, aby je Trébl vyhodil. Ten jim ale naopak nabídne peníze, když mu kuchyň pohlídají. Kluci nabídku odmítají. Večer za nimi přijde Manka, že se Trébl sám opíjí u nich v hospodě. Kluci pochopí, že se něco děje. Trébl je smutný a svěřuje se klukům se svým trápením. Ti se rozhodnou, že se jim peníze budou hodit a Tréblovu nabídku přijímají. Renáta chce Kláře vrátit ponížení a pošle na Kláru sociálku. Šetření u Kláry doma sice proběhne bez problém, ale Klára je velmi rozčílená, že Renáta do toho zatahuje i Didi. Oznámí Tréblovi, že už na rodinné obědy chodit nebude, protože Renáta to už přehnala.

  • S01E14 Sliby chyby

    • April 11, 2016
    • FTV Prima

    Buráka bolí hlava a zub po zákroku u zubaře a zůstane doma. Mike musí do hotelu sám. Burák mu ještě řekne, že potkal cestou od zubaře ukřivděnou Soňu a že to nebylo zrovna příjemné setkání. Bylo plné výčitek. Mike přiznává, že do té situace se Soňa dostala hlavně kvůli němu. Pozve Soňu na oběd, aby se omluvil a slíbí jí, že se u Juniora přimluví, aby jí vzal zpátky. Jenže Junior se mu vysměje. Večer Soňa přijde za Mikem a pozve ho na víno jako poděkování, že se snažil. Ale víno se vymkne kontrole a Mike se ráno probudí u Soni v posteli. Neslyšně se vyplíží. Když za ním Soňa přijde do Grandu, Mike jí řekne, že to byl úlet a že mezi nimi žádný vztah nebude. Plačící jí pak najde Renáta a když zjistí, že mají společného nepřítele Kláru, uvědomí si, že by se jí Soňa mohla hodit a bere jí zpět do Grandu. Olík u Mašíkové lepí další model bitvy, ale ona mu chce zkoumat zrak a nutí ho k očnímu cvičení. Olíkovi se to sice nelíbí, ale strachy mlčí. Malvíně se svěří, že už k Mašlíkové chodit nechce, ale ta mu odvětí, že když se něco rozdělá, musí se to dodělat. Olíkovi je jasné, že Mučení od Mašlíkové neskončí. Jarda odjíždí na seminář pro sládky a Manka toho chce využít a vyhodit jeho staré pokusy o pivo. V hospodě zorganizuje pro štamgasty degustaci piv, aby se zjistilo, které se dá pít a které ne. Celé se to zvrhne ve velký mejdan. Když se Jarda vrátí a zjistí, co se stalo, nejdříve je na všechny naštvaný, ale pak se zase se všemi usmíří. Burák zařídí návštěvu emeritního biskupa, aby ho požádal o pomoc pro Šimona, protože ten má dostat opuštěnou farnost "na konci světa". A pomoc opravdu přijde. Šimon dostane farnost přímo v Janových lázních.

  • S01E15 Test mateřské lásky

    • April 13, 2016
    • FTV Prima

    U kluků v hospodě Šimon koná dobré skutky a přivede dva bezdomovce. Mike je zásadě proti tomu. Ale za Šimonem přijdou i další lidé, kteří potřebují pomoc. Mike prchá do cukrárny a tam se s Klárou domlouvá, že se večer sejdou. Na procházce probírají proč Mike žije tak, jak žije. Klára ho moc nechápe. Pokračují u Kláry doma. Když ale Klára narazí na téma matka, Mike se raději sebere a odejde. Další večer za Klárou opět přijde a odvypráví jí celou jeho situaci, která se týká jeho mámy. Trébl přijde za Renátou a chce, aby napravila rodinné vztahy a osobně pozvala Kláru na rodinný oběd, protože on ví, proč je Klára odřekla. Renáta se ale jen tak podřídit nehodlá. Když zjistí, že v hotelu chybí 600 tisíc, vydá se za Klárou. Spustí na ní, že jí Trébl dal peníze na školu Didi. Ale zasáhne Mike a řekne jí, že školu Didi platí on. Ať si najde firmu Benes holding. On se totiž jmenuje Michal Beneš. Renáta si firmu sice najde, ale myslí si, že si to Mike vymyslel. Junior se pak Renátě přiznává, že bez souhlasu Trébla vzal peníze a zaplatil reklamu hotelu. Renáta se na Juniora zlobí, ale musí za Klárou a pozvat jí na oběd. Později zjistí, že hotel pod vedením Juniora začíná prodělávat. Olík si znovu stěžuje, že ho Mašlíková mučí, ale nikdo mu nevěří. Když Malvína za Mašlíkovou přeci jen zajde, ta jí řekne, že v péči o Olíkův zrak došlo k zanedbání. Ona je přece bývala sestra doktora Zvonka a ví to. Olíka ke Zvonkovi dotáhne a doktora chce usvědčit z pochybení. A povede se jí to.

  • S01E16 Ztracený víkend

    • April 18, 2016
    • FTV Prima

    Mike s Burákem si užívají pohodu volna. Ale objevuje se Macátko. Klukům je jasné, že pohodička skončila. Macátko jim oznamuje, že se musí zúčastnit resocializačního kurzu a že se musí hned sebrat a jet s ním. Na místě se rozhodnou, že se na té “šaškárně“ podílet nebudou. Macátko je opravdu na všechny účastníky kurzu hodně nekompromisní. Ale kluci si ze zadaných úkolů dělají jen srandu. Večer i přes zákaz Macátka zorganizují párty. Macátko se k tomu druhý den nijak nevyjadřuje. Klukům ale oznámí, že kurzem neprošli a že se musí ještě zúčastnit terapie s rodinami. Mike ho prosí, že udělá cokoli, jen aby se rodinné terapii vyhnul. Nařídí jim hru, která Mikea velmi poníží. Ještě větší ponížení ale zažijí, když jim záznam z jejich hry ukáže Robert na počítači a královsky se u toho baví. Po návratu domů kluci zjistí, že Šimon pro ně se svými „ovečkami“ udělal jako překvapení nábytek. Kluci jsou nadšeni. Klára dostane od messengera kytici s pozváním na večeři. Podpis je jen „M“. Klára si myslí, že se jedná o Mika. Překvapí jí, když zjistí, že kluci odjeli. V cukrárně jí pak překvapí Marek, který jí to pozvání poslal. Klára je sice zklamaná, ale na večeři jde. Tak trochu natruc. Přiopilá mu pak podlehne. Druhý den si ale uvědomí, že Markovi nesmí dávat žádnou naději. Ten se ale nehodlá vzdát. Béda se svěřuje Mance, že ho Jarda u nich nechce a že ho nemá rád. Manka mu to vymlouvá. Jarda se ale moc netají tím, že Béda není jeho typ, ale kvůli Mance to vydrží. Ta pak rodině oznámí, že se k nim Béda nastěhuje natrvalo. Béda se snaží, aby ho Jarda přijal.

  • S01E17 Malé lži

    • April 20, 2016
    • FTV Prima

    Mike chce skypovat mámě, ale nakonec odvahu nenajde a jde raději za Klárou na kafe. Tam narazí na doktora Marka a mizí do práce. Klára znovu říká Markovi, že se s ním rozchází. Ten si myslí, že je to kvůli Mikeovi. Ještě jí zkusí poslat drahý šperk a sexy prádlo, ale Klára je vrací. Zhrzený Marek se opíjí U Slepiček, kde na něho narazí Mike. Přiopilý Marek mu vyčítá, že ho Klára nechce kvůli němu. Se smíchem to jde Mike odvyprávět Kláře. Ta ho pošle pryč. Daleko drsněji pak vyhodí i přiopilého Marka, který to na Kláru ještě jednou zkusí. Zoufalého Marka pak utěšuje Veruna. Když se pak Marek objeví v cukrárně s obrovskou kyticí, Klára už se jen směje. Ale kytice tentokrát není pro ní, ale pro Verunu. Za Renatou přijde kupec na jejich starou kuchyň. K jejímu velkému překvapení zjistí, že kuchyň je pryč. Nejdříve podezírá Juniora, ale ten odpřisáhne, že se zmizením kuchyně nemá nic společného. Pověří tedy Soňu, aby zjistila, zda není kuchyň u kluků v hospodě. Soňa dělá, že se usmiřuje s Mikem, aby mu mohla sebrat klíče od hospody. Podezření Renáty potvrdí. Renáta udeří na kluky, ale ti jí řeknou, ať zavolá Tréblovi, že jim tu kuchyň dal. Renáta se s tím odmítá smířit a chce vidět kupní nebo darovací smlouvu, jinak si kupec kuchyň odveze. Dokonce vyhrožuje Macátkem. Když se Trébl, dozví, že Renáta nechala kuchyň odvézt, nařídí Renátě, aby na svoje náklady zase kuchyň klukům vrátila. Renáta zuří. A Trébl dokonce chce průběžný audit Juniorova vedení restaurace hotelu. Renáta tuší problém.

  • S01E18 Matka

    • April 25, 2016
    • FTV Prima

    Buráka vzbudí naléhavé ťukání. Když otevře, stojí tam Macátko a za ním Mikeova matka. Burák je v šoku a tvrdí, že Mike někam brzy ráno odjel. Macátko se usmívá a říká, že tedy na něj počkají v Grandu. Když odejdou, Burák jde zbudit Mikea aby mu řekl, kdo za ním přijel. Mikeovi je jasné, že schovávat se nemůže a za matkou vyrazí. Setkání není jednoduché. Matka se zlobí, že jí tak lhal. Mike to nechce řešit v Grandu a zve matku k nim do hospody. Tam na něj matka udeří, že se musí vrátit domů a nastoupit do rodinné firmy. Mike se snaží argumentovat, že podle dohody s otcem má na návrat ještě čas. Nepochodí. Rozhodne se, že matce předvede fungující hospodu. Za pomoci přátel připraví matce hostinu. Ale ta je neoblomná. Když Mike neví kudy kam, představí jí Kláru jako svou snoubenku. Ta roli bez mrknutí přijme a zve jí k sobě do cukrárny. Klára v roli snoubenky matku obměkčí. Renáta zjistí, že díra v rozpočtu hotelu je skoro milión korun. Leoš navrhne říct Tréblovi pravdu, ale to Renáta rezolutně odmítá. Junior se rozčiluje na Roberta, ale mu navrhuje, ať pozve reklamní agenturu, aby odprezentovala za co zaplatil. Prezentace vypadá velmi dobře. Renáta díky tomu Juniorovi uvěří a rozhodne se, že díru v rozpočtu zaplatí z rodinného rozpočtu. Leoš by nejraději všechno přiznal Tréblovi, ale Renáta to vyloučí. Je v sázce Tréblova důvěra v Juniora. Donutí Leoše, aby účetnictví udělal tak, aby bylo vše v pořádku. Trébl je s výsledkem spokojený. Jenže Renáta pak přijde na další Juniorovy chyby. Důležitý dodavatel si stěžuje, že nemá zaplacené faktury. Odkrývá se ještě větší problém.

  • S01E19 Pravdy, polopravdy a lži

    • April 27, 2016
    • FTV Prima

    Mike dostane od své matky nabídku, že prodá šperky a dá mu peníze pro start podnikání. Mike nabídku odmítá. Burák jeho chování nechápe. Matka pak organizuje večeři s Mikem a Klárou. Klára svou roli snoubenky před matkou sice hraje dál, ale Mikeovi řekne, že jí ta celá lež nepřijde jako dobrý nápad a že se večeře nezúčastní. Mike to chápe a Kláru na večeři omluví. Matka před odjezdem navštíví Kláru, aby u ní nechala obálku pro Mika a mile jí překvapí, že Klára má Didi. Když Klára předává obálku Mikeovi, znovu mu připomene, že se jí nelíbí, že matce lže a teď je do toho zatažená i Didi. Žádá Mikea, aby matce řekl celou pravdu. V obálce je velká suma peněz. Mike pochopí, že matka šperky prodala. Chce je vykoupit zpět. Burák ho chvíli přemlouvá, aby si peníze nechali, ale pak obchodníka najde. Mike zve matku ke Kláře, aby jí řekl pravdu a vrátil peníze. Ale díky Kláře se matka celou pravdu nedozví. Bédu vyděsí, že Manka chce miminko a ještě ho nahání po telefonu Zdenička. Aby Zdeničku uklidnil, slíbí jí že za ní přijede. Mance zalže, že musí na kompletní prohlídku u lékaře. Jenže Zdenička se po jeho odjezdu objeví U Slepiček. Rozhovor s Mankou zdánlivě nedává smyl. Překvapený je pak i Béda, který Zdeničku potká cestou domů. Nechápe její jednání a bojí se, že vše prasklo. Ale Manka se mu vrhne kolem krku a on tak pochopí, že měl kliku. Soňa jako „renátin člověk" funguje. Díky jejímu bonzáctví si Junior stihne připravit výmluvu, proč vyhodil dodavatele zeleniny, velkého přítele Trébla. Renáta chce demonstrovat, že jdou správnou cestou a Robert vymyslí brunch. Junior má za úkol, pozvat Trébla. Jenže brunch se vymkne kontrole a Renáta zuří, že je to bude stát balík.

  • S01E20 Krok do neznáma

    • May 2, 2016
    • FTV Prima

    Mike se přizná Burákovi, že si začal s Klárou. Burák se baví tím, že je Mike z toho lehce vykolejený. Když se Mike s Klárou potkají v Grandu, domlouvají se na večerní program. Oba ale neví, jak se teď k sobě chovat a domlouvání je velmi opatrné. Mike pak velmi řeší, kam by měl Kláru vzít a Burák si ho zase dobírá. K setkání nakonec nedojde, oba se toho bojí. Ale hned další den to napraví. Klára se dokonce domluví s Tréblem, aby hlídal Didi. Renáta zuří kvůli nepovedenému brunchi a chce po Robertovi a Juniorovi nápad na jinou akci, která jim ale přinese peníze. A náladu jí nezvedne ani to, že s ní její kamarádky z místní smetánky nepočítají na výlet do Paříže. Nechce ztratit svou image a rozhodne se zorganizovat rybí večer pro místní smetánku. Přípravy jsou složité a neobejdou se bez menších problémů. Společenský večer má ale úspěch a i Trébl je spokojený. Renáta je nejvíce nadšená z pochvaly od místní honorace. Marek se objeví v cukrárně a lichotí Veruně. Dokonce jí zve na víno. Večer se Marek dobře baví, ale Veruna v rámci zdvořilosti maskuje otrávení. Marek chce setkání opakovat a zve Verunu do Grandu na společenskou večeři. Podpořená Klárou Veruna pozvánku přijímá, chce dát Markovi druhou šanci. Přípravy jsou velké, Veruna se chce Markovi líbit. V Grandu se Marek s Verunou připojují k místní smetánce. Verunu vyděsí, že se chystá i tanec. Ze strachu i z nudy se Veruna připije a při tanci se pěkně odváže. Je z toho úspěšná show.

  • S01E21 Pan Vajíčko

    • May 4, 2016
    • FTV Prima

    Mike spal u Kláry a ráno jí připravuje snídani. Jsou sami, protože Didi spala u dědy. Mike kvůli Kláře přijde pozdě do práce a Junior ho za to tepe. Ale Mikeovi je to jedno a dělá si srandičky. Vše slyší Trébl a dá si dvě a dvě dohromady. Burák vyzvídá, ale Mike to uzavře, že není co řešit, že to bylo super a vše je v pohodě. Kláru pak doslova přepadne v cukrárně a využije situaci, že je tam sama. Klára v opojení z Mikea zapomene, že má pro Didi do školy sehnat různá ptačí vejce. Didi je velmi zklamaná a Klára neví, co má dělat. Mike se rozhodne, že situaci zachrání. Zapojí Liua a ráno předává Didi krabici, kde je několik druhů vajec. Didi je nadšená, děkuje a mizí. Klára je šťastná a slibuje odměnu. Když pak nese do hotelu krabici rakviček, je svědkem toho, jak Mike flirtuje s učnicemi. Zarazí jí to a rozhodí. Vztekle se pak rozhodně, že ve vztahu s Mikem přibrzdí. Bédu překvapí Dvořák, kterému dluží větší obnos peněz. Dojde i na výhružky a Béda pochopí, že je v průšvihu. Manka si všimne změny chování a chce vědět, co se děje. Béda jí opět zalže a řekne jí velmi promyšlenou historku, aby z ní vymámil peníze. Podaří se mu to a naoko nerad od Manky peníze přijímá. Chce, aby to zůstalo jen mezi nimi, cítil by se před rodinou trapně. Ale Jarda přijde na to, že z účtu zmizely peníze a chce vědět důvod. Manka nejdřív zalže, ale pak Jardovi řekne pravdu. Ten zuří a Manka mu vztekle řekne, že se budou s Bédou brát. Renáta se před místní smetánkou dostane do situace, kdy by mohla ztratit své postavení. Nemá peníze na to, aby s nimi jela na nákupy do Paříže a proto se domluví se Soňou, že jí před nimi jako opaří. Divadlo se povede, ale nakonec je Renáta opravdu opařená a musí do nemocnice.

  • S01E22 NE, šéfe!

    • May 9, 2016
    • FTV Prima

    Robert zorganizoval v hotelu návštěvu Pohlreicha. Chce tam natočit „Ano, šéfe!". Renáta je nejdřív proti, ale Robert jí přesvědčí. V kuchyni machruje na Mikea a Buráka a ti dělají, že Pohlreicha neznají. Robert je pak velmi překvapený, když se kluci s Pohlreichem zdraví jako staří známí. Burák je jen zaražený, když uvidí Pohlreichovu asistentku. Je to jeho dávná láska, která mu zlomila srdce. Pohlreich ochutná Robertovo menu a kamarádsky mu doporučí, aby u nich pořad netočili. Menu je sice celkem dobré, ale do Janových lázní se nehodí. Mike a Burák se výsledkem dobře baví a zvou Pohlreicha do své hospody. Jejich pojetím hospody je Pohlreich nadšený. Rozhodne se, že v hotelu bude vařit, ale s Mikem a Burákem. Roberta posílá rozdávat letáky. Ten to velmi těžce nese a natáčení nakonec zruší. Marek přijde za Verunou do cukrárny. Ta ho obletuje a podstrojuje mu. Marek ale najednou dostane těžkou alergickou reakci. Z posledních sil řekne, že jediné na co je alergický, jsou kočky. Veruna přizná, že má svého kocoura dnes s sebou. Je ze situace nešťastná a myslí si, že je s Markem konec. Ale ten jí překvapí, když jí pak pozve k sobě domu. Veruna mu slíbí, že mu uvaří svojí specialitu. Přes počáteční problémy se večeře podaří. Ale závěr dne tak optimální není.

  • S01E23 Velká dortová pomsta

    • May 11, 2016
    • FTV Prima

    Mike unese Kláru z cukrárny, chce ji mít jen pro sebe. Když jí doprovází domů, vidí Liua, jak drhne nápis z omítky. Liu se mu přizná, že dostává výhružné dopisy. Ten poslední slibuje, že se dnes bude divit. Liu situaci zlehčuje, ale Mike mu nabízí pomoc. Má sice rande s Klárou, ale raději budou s ním. Obavy byly zbytečné. Druhý den, když Mike a Klára nesou Liuovi dort, vidí mladíka, jak propichuje kola u jeho mopedu. Chytí ho a zjistí, že je to spolužák Hany, který se chtěl pomstít Liuovi za to, že kamarádovi přebral zákazníka. Za trest ho Liu nechal kompletně uklidit sklad. Manka s Bédou si na úřadě zařídili termín svatby. Když na to ale doma přijde řeč, Jarda dává najevo, že na svatbu není potřeba spěchat. Béda však okázale před celou hospodou požádá Jardu o ruku Manky. Vyjde tím najevo, že termín svatby je jasně daný a je už za týden. Jarda očividně nadšený není, ale požehnání dá. Když Olík připravuje svatební oznámení, nesedí mu datum narození Bédy, které si našel na internetu a svěří se Mašlíkové. Té to nedá a volá do oficiálního fanklubu skladatele Vyhnálka. Tam se dozví, že syn skladatele je již dávno ženatý. Renáta chce po Robertovi číslo na Polreicha, protože chce v hotelu natáčet „Ano, šéfe!". Robert to rezolutně odmítá a dojde k velkému střetu s Renátou, který vyvrcholí Robertovou výpovědí. Robert si pak domluví rozhovor do Lázeňských listů a poměry v hotelu pomluví. Rozhovor vyslechne Soňa a okamžitě informuje Renátu. Ta zuří, ale situaci před reportérkou zachrání. Junior Roberta přemlouvá, aby zůstal, že mu nabídne jakýkoliv plat. Robert ale přijde s nápadem, že hotelu naopak peníze půjčí a nechává si od Juniora podepsat směnku.

  • S01E24 Kluci nejsou na prodej

    • May 16, 2016
    • FTV Prima

    Do Grandu přijíždí filmový štáb, aby natočil reklamu na koření. Dostali od Pohlreicha doporučení, že tam jsou skvělí kuchaři. Robert si myslí, že se mluví o něm, ale oni chtějí Mikea a Buráka. Robert neunese, že ho režisér odmítl a kluky pomluví. Jenže režisérovi se příběh kluků naopak velmi líbí. Robert pak ještě zkusí Renátě vysvětlit, že přece nebudou propagovat kluky a aby natáčení odmítla. Ale Renáta to vidí jako reklamu hotelu a s natáčením souhlasí. Kluci při zkouškách zjistí, že jde o produkt plný chemie a chtějí reklamu odmítnout. Robert nabídne Mikeovi peníze, když si za parťáka místo Buráka vezme jeho. Mike u režiséra zařídí, že reklamu bude točit Robert se Soňou a místo peněz chtějí po Robertovi klid v práci. Manka žije přípravami na svatbu a je velmi šťastná. Jarda dokonce pro ně připravuje svatební pivní speciál. V hospodě přiopilý Ferda slovně napadne Bédu, že mu krade Manku. Ta aby uklidnila situaci, všechny zve na večerní rozlučku. Tam dorazí i Mašlíková a představuje hosta – syna skladatele Vyhnálka. V Hospodě nastane hrobové ticho. Manka uteče a Jarda Bédovi pořádnou vrazí. Veruna dostane od Marka obleček na kolo, protože spolu půjdou na spinning. Obleček je ale o číslo menší. Klára rychle zareaguje a obstará obleček ve správné velikosti. Veruna je ze spinningu zničená a namluví Markovi, že má alergii na prach a že už do fitka nemůže. Marek jí zve k sobě domů, že tam má pro ní překvapení. A překvapená Veruna opravdu je, protože jí tam čeká rotoped

  • S01E25 Děda mimo mísu

    • May 18, 2016
    • FTV Prima

    Renáta chce, aby Leoš zjistil, proč Didi tak často chodí za Tréblem. Leoš se od Trébla dozvídá, že Didi potřebuje doučit němčinu, protože přechází na novou školu. Trébl ho zve, aby se připojil. Ale setkání nedopadne nejlépe. Didi se s Leošem necítí dobře a dá to najevo. Ale Leoš se nezdává. Před Renátou raději vše tají. Béda se stále snaží zkontaktovat s Mankou, ale ta nereaguje. Je smutná. Štamgasti se snaží, aby Manka zase byla veselá a popichují Ferdu, aby využil svou šanci a konečně přiznal city, které k Mance chová. Ten je ale hodně nesmělý. Manka definitivně maže Bédu nejen ze svého mobilu, ale i ze života. Jenže Béda za ní přijede a opět má velmi věrohodnou historku. Manka ale vypadá rozhodně. Už je pozdě. O setkání řekne Malvíně a ta jí podpoří. Ale večer všichni zjistí, že Manka zmizela. Našli jen vzkaz, že si musela odjet něco zařídit. Bojí se, že jela za Bédou. Veruna je spokojená s vývojem vztahu s doktorem Markem. Chce jít do kina, ale Marek má naplánovanou večeři s jeho přáteli. Veruna začne řešit, co si vezme na sebe a zajde i ke kadeřníkovi. Do Grandu dorazí v nápadných šatech a výrazně nalíčená. Marek na ní zírá, on sám je v ležérním oblečení. Jeho přátelé jsou nudní cyklisté, oblečeni spíše sportovně. Večer nedopadne dobře. Aby se Veruna vyhnula dalšímu nudnému večírku, vymyslí si, že Burák má velkou oslavu narozenin. Marek přijde s nápadem, že stihnou oba večírky. Veruna musí přemluvit Buráka, aby si udělal narozeninový večírek. Ten souhlasí. Markovi se ale tenhle večírek vůbec nelíbil.

  • S01E26 Mužská ješitnost

    • February 23, 2016
    • FTV Prima

    Manka se stále neukázala a ani nezvedá mobil. Jarda s Malvínou mají strach, ale musí se věnovat hospodě. Čekají zájezd, který bude s Jardou vařit pivo. Štamgasti si Jardu dobírají, ale nakonec ho před účastníky podpoří. Ochutnávka v pivovaru dokonce dopadne nad očekávání dobře. Pivo je skvělé. Celá akce má neskutečný úspěch a tržba je obrovská. Ale když druhý den chtějí účastníci znovu uvařit to skvělé pivo, nastane problém. Jarda nejdříve nemůže najít recept a když ho najde, je nečitelný. Tuto várku vařili se štamgasty opilí. Trébl chce, aby Klára pozvala Mikea na rodinný oběd. Klára si tím není jistá a nic Mikeovi neřekne. Ale Mike se o pozvání dozví přímo od Trébla. Mike si z Kláry dělá kvůli tomu legraci. Vnitřně ho to ale mrzí. Vymyslí si malou pomstu. Renáta se těší že Trébl konečně přepíše hotel na Juniora, protože vypršely domluvené tři zkušební měsíce. Leoš se pokusí namítnout, že opět Tréblovi lžou, protože s hotelem to v pořádku není. Renáta si toho nevšímá. Tlačí na Trébla, aby k podpisu došlo hned. Ale Trébl si vůbec není jistý, zda to má udělat. Rozhodne se ještě prodloužit lhůtu o další 3 měsíce. Renáta i Junior zuří a Renáta chce, aby Leoš ještě s Tréblem promluvil. Ten to ale odmítne. Renáta se to pokusí řešit sama, ale nepochodí. Má však nový plán. Ožení Juniora s bohatou dcerou majitelů lázeňského domu.

  • S01E27 Zlomené žebro

    • May 25, 2016
    • FTV Prima

    Manka se konečně vrátila. Všichni jí nadšeně vítají. U rodinného oběda se Jarda s Malvínou dozvídají, že Manka byla u Bédy a že mu odpustila. Jsou v šoku. Mezi Mankou a Jardou dojde k velkému konfliktu. Když se chce Malvína pokusit vše urovnat, zjistí, že Manka opět zmizela. Jarda má strach a chce jí nechat hledat policií. Ale najednou do hospody vchází Béda, který přenáší přes práh Manku ve svatebních šatech. Všichni šokovaně zírají na novomanžele. Jarda situaci odmítá přijmout, ale Manka mu oznámí, že se s tím musí smířit. Béda je její manžel. Veruna je v cukrárně sama a rozbije se jí kávovar. Snaží se ho opravit, ale marně. Jde požádat Liua, aby jí ho pomohl opravit. Svou pomoc nabízí Burák. Ale dostane malý zásah proudem a omdlí. Veruna mu při záchraně života nechtěně zlomí žebro. Slibuje, že se o něj postará. Burák si obletování nechává líbit. Prožijí spolu večer plný humoru a spokojenosti. Nejšťastnější ale Veruna je, když jí Marek nabídne společné bydlení. Renáta rozvíjí svůj plán oženit Juniora se Sabinou – dcerou majitelů lázeňského domu. Tlačí na Juniora, aby se s ní sešel. Aby měl klid, matce slíbí, že se jí ozve. Setkání nedopadne dobře. Sabina není úplně krásná a je naivní. Junior se snaží rychle zbavit. Renátě oznamuje, že už se se Sabinou setkat nehodlá. Sabina se ale objeví v hotelu a Renáta za Juniora slíbí, že jí odveze na 3 dny, když to potřebuje. Junior se s Renátou pohádá. Večer se vrací s tím, že prodal auto, aby peníze mohl vložit do hotelu. Nechce se nechat prodat. Leoš navrhne, aby se Tréblovi řekla pravda. Že je hotel zadlužený. Renáta je ale razantně proti.

  • S01E28 Králíček

    • May 30, 2016
    • FTV Prima

    Trébl by rád upravil vztah mezi Klárou a Leošem. Když ho Klára požádá, aby šel s Didi do divadla, vymluví se že nemůže a navrhne Leoše. Klára ale řekne, že si to zařídí jinak. Ale Leoš se objeví v cukrárně a nabídl se jako doprovod Didi. Ale divadlo se nakonec nekoná. Didi hlídá své kamarádce pejska. Leoš je spokojený, že s Didi navázal hezký vztah. Děkuje Kláře, že mu to umožnila a slibuje, že opravdu Didi pejska nekoupí, když si ho velmi přeje. Koupí jí králíčka. Za Burákem do hotelu přijela Denisa, aby mu oznámila, že se rozvede a chce být jen s ním. Burák to odmítá, ale rozhodilo ho to. Robert si ho dobírá a vyptává se na Denisu. Burák se pak svěřuje Šimonovi. Ale ten má pro něj jen jednu radu: rozhodnout se musí jen on sám. Burák se vydá za Denisou, ale najde v posteli s Robertem. Doma pak pálí všechny fotky a dopisy od Denisy. A bohužel se popálí. Ošetří ho doktor Marek. Mašlíková hledá Manku a když se od Malvíny dozví, že je s Bédou na krátké svatební cestě oznamuje, že podvodníka Bédu pod svou střechu nechce. Jarda s tím souhlasí, ale Malvína mu připomene, že když půjde Béda, půjde i Manka. Jarda Mašlíkové musí zahrát na city. Řekne jí, že Manka potratila a že se o ní musí postarat. I když to znamená, že budou trpět i Bédu. Mašlíková se nechala přemluvit, ale Jarda je rozhodnutý se Bédy zbavit.

  • S01E29 Rodina základ rodiny

    • June 1, 2016
    • FTV Prima

    V cukrárně se objevuje Macátko a vyzvídá na Kláře, kde byl Mike poslední dny. Má totiž důkaz, že byl v Praze a porušil tím podmínku. Klára ale potvrdí, že byli s Mikem celou dobu v Janovkách. Macátko jí jen připomene následky křivé výpovědi. Klára okamžitě varuje Mikea. Na setkání s Macátkem je tedy připravený a proto Macátko odchází s nepořízenou. Ale večer Macátko s úsměvem ukazuje Mikeovi novinový článek a fotografie z VIP akce v Praze. Na fotkách je Mike. Renáta se doma vzteká a odmítá usmiřovací pokusy Leoše. Rozhodne se, že ani nepůjde na rodinný oběd a Leoš jí musí u Trébla omluvit. Renáta plánuje s majitelkou lázeňského domu Monikou jak propojit jejich podniky. Nejlepší způsob by byl, kdyby si Junior vzal jejich dceru Sabinu. V hotelu se od Juniora dozvídá další špatnou zprávu, přišel velký nedoplatek za plyn. Zároveň je svědkem idylky mezi Tréblem, Leošem a Didi. Rozhodne se, že nejlepší cesta je hrát si na velkou šťastnou rodinku, aby byl Trébl spokojený. Ale vnitřně Didi nenávidí. Další rána je, že na rodinný oběd si Klára přivede Mikea. A to už je na Renátu moc. Manka září štěstím a Malvína prosí Jardu, aby se s Bédou nehádal a nechal ho na pokoji. Jenže dojde mezi nimi k velké hádce kvůli točení piva. Manka celou situaci vyřeší tím, že se v hospodě budou střídat. Manka s Bédou a Jarda s Malvínou. Jarda to bere jako začátek války. Bez řečí se s Malvínou a Olíkem seberou a odjedou, i když ví, že Manka připravuje pro Olíka narozeninový dort a oslavu. Manka to obrečí.

  • S01E30 Zpátky do vězení

    • June 6, 2016
    • FTV Prima

    Mike se dostal do klidu, protože Macátko se už pár dní neukázal. Dokonce na náměstí narazili na bývalé kámoše snowborďáky a domluvili si s nimi večerní akci v hospodě. Jenže Macátko se přeci jen objevuje a dává Mikeovi předvolání k soudu za porušení zákazu pobytu. Je to už zítra a Macátko ho velmi rád osobně k soudu dopraví a o odvoz zpátky se nemusí starat, nebude ho potřebovat. Při večerním mejdanu v hospodě u kluků se Burák seznamuje s právníkem, který slíbí, že z toho Mikea vyseká. A opravdu se mu to povede. Renáta se nevzdává svého plánu oženit Juniora s dcerou majitelů lázeňského domu. Ale Junior jejímu plánu není nakloněn a odmítá to. Trébl si svolá rodinu a oznámí jim, že mezinárodní řetězec má zájem zařadit hotel Grand do jejich sítě. Renáta se lekne, že bude potřeba udělat pořádný audit a že by se mohlo přijít na velké nesrovnalosti v účetnictví. Proto hned sděluje, že Junior si bude brát Sabinu a tím se propojí hotel s lázněmi. Ani Junior, ani Leoš se neodváží nic říct. Junior ale pak Renátě oznámí, že to nepřichází v úvahu. Ale ta mu jasně sdělí, že aby se vyhli auditu, musí se Sabinou aspoň chodit. A viditelně před Tréblem. Situace u Slepičků je stále napjatá. Malvína si odskočí postěžovat Hany a tam jí Liu vnukne nápad. Zapuzování. Svolá Jardu a Mašlíkovou na bojovou poradu. Všichni odsouhlasí, že Bédovi ze života v Jánkách udělají peklo na zemi. A Bédovi se začnou dít náhodné nepříjemnosti.

  • S01E31 Jeden velkej mejdan

    • June 8, 2016
    • FTV Prima

    Jánky se připravují na otevření snowparku. Kluci zalitují, že nestihli otevřít svou hospodu. Jenže Mikeovi to nedá a rozhodne se, že udělají jednorázovou akci – zahajovací párty. A to trochu v jiném duchu, než bývá zvykem. Liu s Hany jim ochotně pomáhají s přípravami. Nejdříve to vypadá na propadák, ale pak začnou chodit lidi z hotelu, kde se jim večírek zdál nudný. A najednou je hospoda kluků plná. Akce se podaří. Veruna se nenastěhovala k Markovi kvůli jeho alergii na kočky, a proto to vyřešil radikálně. Oznamuje Veruně, že si pro kocoura přijede jeho teta, která se o něj moc ráda bude starat. Veruně tedy nic nebrání se nastěhovat. Jako uvítací dárek dostane běžky. Velké nadšení se dá těžko očekávat. Marek vezme Verunu na večírek do Grandu, ale ta by raději ke klukům. Nakonec se jí Marka podaří přesvědčit a jako většina se přesunou do hospody kluků. Přiopilý doktor Marek předvádí barmanskou show a má velký úspěch. Veruna je z něj nadšená. I doma se pak Marek chová velmi odvázaně. A Veruna je nadšená ještě víc. Jenže ráno, po vyprchání alkoholu, je to zase ten starý Marek. A Veruna tím vůbec nadšená není. Dokonce chce po Kláře vymyslet něco, proč by se mohla odstěhovat zpět. Ale Marek jí doma překvapí paní na úklid. Veruna to bere jako vstřícné a milé gesto. A roztaje. Renáta stále tlačí Juniora do vztahu se Sabinou. Radí mu, aby využil večírku v Grandu a navádí ho k tomu, aby si Sabinu odvedl do vily. A když vidí, že Junior mizí z večírku, je velmi spokojená. Jenže pak zjistí, že rozhodně nezmizel se Sabinou. Renáta se velmi zlobí. Junior jejímu tlaku nakonec podlehne. Spokojená je jak Renáta, tak Sabina.

  • S01E32 Láska na grilu

    • June 13, 2016
    • FTV Prima

    Mike s Burákem plánují co vše je potřeba zařídit k otevření jejich hospody. Nadšeni ale hlavně jsou z nabídky akademie, kde mají ty nejmodernější gastro technologie a postupy. Má to ale háček, ta akademie je v Praze, kam kluci stále ještě nesmí. A očekávat, že jim Macátko dá prospustku je zbytečné. Ale Mike dostane nápad jak Macátka obelstít. Akce se povede a Macátko klukům propustku dobrovolně dá. Na výlet do Prahy kluci zvou i Kláru s Verunou. Holky se rády přidají. Všichni se těší. O to větší překvapení je, když se zjeví Macátko a s úsměvem jim oznamuje, že jim rád bude dělat doprovod. V akademii probíhá vše podle plánu. Holky se věnuji cukrařině a kluci se rozplývají nad špičkovým grilem. Ale je nad jejich finanční možnosti.Ale zázraky se občas dějí. Trébl se rozhodne, že nabídku mezinárodního řetězce odmítne. Renáta ale raději opět vytáhne svůj trumf v podobě zásnub Juniora a Sabiny. A rozhodne se, že zásnuby budou hned. Juniora donutí k pozvání Sabiny s rodiči na slavnostní večeři do hotelu. Junior zvládá svou roli dobře a opravdu při večeři požádá Sabinu o ruku. Renáta mu k tomu sice podstrčila falešný prsten, ale nikdo nic nepoznal a všichni jsou šťastni. Až do chvíle, kdy Kubíková chce prsten prodat a zjistí tak, že je falešný. Renáta se vymluví na špatné rodinné vztahy a svede vše na Kláru, kterou označí jako zlodějku, která prsten již dávno vyměnila. Renáta slíbí, že Junior samozřejmě koupí nový prsten. Peníze si na směnku půjčuje od Roberta. V rámci mučení Bédy Mašlíková předstírá, že nemůže chodit a potřebuje pravidelnou péči. Béda si stěžuje u Manky a ta mu slíbí, že za něj u Mašlíkové zaskočí. Chytne se tak do pasti, která byla nastražená na Bédu. Malvína s Jardou chtějí od mučení Bédy už upustit. Béda je překvapí, že přijede v novém autě. Jarda řeší,

  • S01E33 Sestřenka z Humpolce

    • June 15, 2016
    • FTV Prima

    Mike s Burákem dokončují přípravy na otevření jejich hospody a dozvídají se, že servírka nepřijede, protože je nemocná. Rozhodnou se, že to zvládnou sami. Slečny Zuzanka a Páťa ze sjezdovky přišly za klukama, protože je mají v plánu sbalit. Kluci nemají na holky čas a Paťa jim nabízí kšeft – zájezd Norů. Kluci jsou nadšeni. Když se ale hospoda zaplní, stíhají jen tak tak. Jsou rádi, když se Zuzanka a Páťa zapojí do práce. Když dorazila Klára, že jim pomůže, zjistí, že je nadbytečná. Po zavíračce se Zuzanka snaží sbalit Mikea, ale ten jí odmítne. Jenže Klára si situaci vysvětlí jinak a bez vysvětlení odejde domů. Tam za ní dorazí Mike a dělá si srandu z toho, že Klára žárlí. Druhý den Zuzanka kluky prosí o práci a oni souhlasí. Klára jí jasně dá najevo, že Mike je její. Zuzanka tedy svůj zájem přeorientuje na Buráka. Béda je pryč a Mance tak střídavě pomáhá Jarda s Malvínou. Za tou ale mají přijet z nakladatelství kvůli její knize a proto Manka zůstane na hospodu sama s Jardou. Malvína si v hospodě připravuje propriety na své focení kuchařky, ale volají jí ze školy, že Olíkovi je špatně, ať si pro něho přijde. Manka při přípravách na večerní akci nevědomky vyháže všechny Malvíniny věci na focení. Malvína je nešťastná a mezi ní a Mankou dojde k velké hádce. Ferda pak v lese narazí na Manku, která se stejně jako on snaží sehnat alespoň část věcí pro Malvínu. Malvína snahu ocení a s Mankou se u příprav na focení udobřuje. Vše dopadne dobře, dámy z nakladatelství jsou nadšené. Renáta plánuje svatbu Juniora a Sabiny. Leoš jí upozorňuje, že na to nemají peníze a Junior má úplně jiné zájmy. Ale Renáta dá oběma jasně najevo, že svatba bude za každou cenu.

  • S01E34 Vyšší level

    • June 20, 2016
    • FTV Prima

    Za Zuzankou přišel do hospody dost podivný chlápek. Zuzanka ho poslala pryč, ale kluci se s ním setkali ve dveřích. Zuzanka zalhala, že ho nezná. Mile pak pošle večer Mike za Klárou a svede Buráka. Když se v hospodě objeví Andula, servírka a kamarádka kluků, Zuzanka se jí zbaví. Kluci ale neví, že je Zuzanka poměrně velký dealer a také konzument drog. Veruna připraví Markovi velkou snídani a sama se na ní těší. Ale Marek se projevil jako doktor a posílá Verunu na odběry krve. V Cukrárně to Veruna líčí Kláře a do toho přichází Kubíková a objednává svatební dort. Neopomene si říct o slevu, když budou ta rodina a komentuje Klářiny divné vztahy s rodinou. Od Rapida se Klára pak dozví, že je označována jako zlodějka rodinného prstenu. Došlápne si na Renátu, ale ta se jí vysměje. Klára je rozčílená a to víc jí rozzuří Leoš, který si přijde pro Didi jako by nic. Klára si myslí, že Leoš o všem ví. Ten se pokusí Renátu přesvědčit, aby vše uvedla na pravou míru. Marně. Nakonec Leoš vše vezme na sebe, aby očistil Kláru a napravil vztah nejen ke Kláře ale i k Didi. Úspěšně. Veruna připravila silné alkoholické krémy a hodlá je Markovi podstrčit, aby se uvolnil. A Marek se do toho opravdu pustil s vervou. Jenže ho odvolávají do nemocnice. Odtud ho přiveze sestřička a taktně oznámí, že je pan doktor unaven. Alkohol opravdu zafungoval. Ráno má Marek nejen kocovinu, ale ještě Veruně předčítá její špatné krevní testy. Zařídí jí krabičkovou dietu, protože chce, aby Veruna byla zdravá. Na Verunu je toho už moc.

  • S01E35 Kytarový blues

    • June 22, 2016
    • FTV Prima

    Klára oznámí Kubíkové, že svatební dort pro Sabinu a Juniora nezačne dělat, dokud jim Lázeňský dům nezaplatí dluh. Kubíková se dušuje, že to není možné a že vše prošetří a vyhodí účetní, která za to určitě může. Sabina se na svatbu moc těší a v Cukrárně se kamarádce chlubí prstenem od Juniora. Ale zapomene ho tam a Veruna ho nešťastnou náhodou rozbije. U zlatníka se pak dozví, že se v žádném případě nejedná o pravý šperk. Informaci si Klára s Verunou nechají pro sebe. Na povrch vyplyne i další lež. Kubíková žádnou účetní nevyhodila, ta dokonce před půl rokem odešla sama, protože nechtěla falšovat účetnictví. Vypadá to, že Kubíkovi nepatří mezi boháče, jen si na ně hrají. Renáta přemýšlí, jak zařídit, aby Trébl jako svatební dar přepsal hotel na Juniora. Kubíková ji totiž oznámila, že oni Sabince Lázeňský dům přepíší. Jako cestu vidí Juniora. Donutí ho, aby před Tréblem sehrál scénku. Trébl se snahou Juniora baví, ale nedá na sobě znát, že pochopil. Když se přímo zeptá Leoše, zda si všichni přejí, aby před svatbou přepsal hotel na Juniora, Leoš se jen diví a přizná, že o ničem neví a že si to asi Trébl špatně vysvětlil. Renáta se pak může vzteknout a Leošovi vynadá. Její plán kvůli němu nevyšel. Ale večer se u nich objeví pobavený Trébl a oznámí jim, že hotel na Juniora přepíše. Blíží se Bédův návrat a Malvína prosí Jardu, aby se snažil a nešel s Bédou hned do konfliktu. Proto Jarda raději mizí do svého pivovaru, když se Béda objeví a předvádí Mance kytaru, kterou si přivezl ze svého bytu, protože by ho jinak musel praštit. Béda večer baví hrou na kytaru celou hospodu a Jarda jde raději spát. Ráno je v lokále první a Bédovu kytaru tajně rozladí. Pak se mile Bédovi omluví, že večer odešel a navrhne mu takové malé vystoupení. Vystoupení je velký trapas a Bédovi

  • S01E36 Dvě mouchy jednou ranou

    • June 27, 2016
    • FTV Prima

    U kluků v hospodě se objeví Zuzanka a plačky oznamuje Burákovi, že nemá kde bydlet. Burák jí nabídne, aby bydlela u nich. Mike z toho nadšený není. Zuzanka nenápadně rozjíždí svůj byznys. Burák ji odvypráví proč je Mike na drogy tak alergický a Zuzanka na problémy upozorňuje svého dodavatele. Marně. Když se v hospodě objeví Macátko s psíkem vycvičeným na hledání drog, kluci jsou v pohodě, ale Zuzanka psíkovi otupí čich a Macátko naštěstí odjíždí s nepořízenou. Kluci netuší, co jim hrozilo. Renáta je spokojená, ale Junior se snaží vyvléknout ze svatby se Sabinou. Renáta je neoblomná a Kubíkovi zve na rodinný oběd, na kterém chce domluvit spojení hotelu a lázeňského domu. Klára pochopí oč jde a těsně před podpisem si bere Trébla stranou a řekne mu, že Kubíkovi jsou na mizině. Když pak chce Trébl pro Kubíkových vědět pravdu o jejich finanční situaci, ti se urazí a naštvaně odchází. Renáta sice zuří, ale začíná malinko pochybovat. Dokonce dojde za Klárou, aby jí řekla všechno, co ví. Pravda jí zdrtí. Když si to chce s Kubíkovou vyřídit, zjistí, že Kubíkovi zmizeli. Využije toho a Tréblovi namluví, že Kubíkovým půjčila velké peníze a hotel je teď v dluzích. Jarda zjistí, že mu Béda pokazil várku piva a popere se s ním. Manka má už dost útoků na Bédu a navrhuje Malvíně, že s Bédou odejdou. Musí se jen domluvit, kdy a jak je Malvína s Jardou vyplatí. Bédovi se ale nápad Manky vůbec nelíbí a tajně si půjčuje další peníze, aby Jardovi zaplatil škodu, kterou mu způsobil na jeho várce piva. Chce vše urovnat, protože přece Mance nemůže vzít milovanou rodinu.

Season 2

  • S02E01 Kočka nebo miminko

    • August 22, 2016
    • FTV Prima

    Mike s Burákem dostanou nabídku na raut pro 80 lidí. Nemají proto čas řešit, proč má Zuzanka modřinu na krku. Spokojí se s její výmluvou, že za to může Burák. Kvůli přípravám na raut volají Robertovi, aby jim pomohl. Robert se chce přivítat se Zuzankou, ale ta mu dá najevo, ať dělá, že jí nezná. Soňa je ale podezíravá a ptá se Zuzanky, zda se s Robertem znají. Ta jí to neurčitě potvrdí. Raut dopadne dobře a při loučení dá Robert Zuzance najevo, že se jí ozve. Soňa udělá Robertovi žárlivou scénku a dokonce mu tajně vleze do mobilu. Mikeovi pak řekne, že je Zuzanka nějaká divná a že lže. Mike chce po Zuzance vysvětlení, o co tady jde, ale ta opět najde uvěřitelnou výmluvu. Veruně je ráno špatně a Marek už se těší, že jde o těhotenskou nevolnost. Veruna to ale razantně odmítá. Nedokáže si těhotenství s Markem představit a je rozhodnutá vztah ukončit. Když přijde za Markem, ten ji celý zvědavý ukazuje dupačky. Veruna se mu snaží naznačit, že bez svého kocoura nedokáže žít. Marek si to ale vysvětlí tak, že Veruna touží po miminku. A jako překvapení jí přinese kočku bez srsti. Protože Marek pokusy o rozchod nepochopil, Veruna si sbalí svoje věci. Neobměkčí jí ani Markova žádost o ruku a definitivně ho opouští. Marek zůstane sám s kočkou, kterou pojmenuje Veruna. Za Bédou přijede vymahač a požaduje vrátit dluh. Béda prohledá všechny peněženky, ale nic nenajde. Dokonce se pokusí Olíkovi vykrást kasičku. Večer pak využije situace, kdy Ferda slaví velký kšeft a peněženku s penězi na materiál Ferdovi ukradne.

  • S02E02 Konec sněhové královny

    • August 24, 2016
    • FTV Prima

    Zuzanka se klukům vymluví, že potřebuje volno. Burák to neřeší, ale Mikeovi se to nelíbí. Do toho se objeví Macátko a ptá se, kde je Zuzanka. Má na ní divné narážky a že na ní počká v Grandu. Mikeovi je to divné a dojde si za Macátkem pro vysvětlení. Ale nedočká se ho. Večer se kvůli Zuzance pohádá s Burákem. Když se v noci Zuzanka vrátí, omotá si Buráka kolem prstu. Mike jí ale varuje, že o žádný problém nestojí. Když Burák přistihne Zuzanku, že dealuje drogy, nekompromisně a velmi rychle jí vyhodí. Je z toho sice špatný, ale když se opět objeví Macátko a řekne jim, co je Zuzanka zač, uvědomí si, do jakého průšvihu je mohla dostat. V Hospodě U Slepiček je po úspěšné akci. Manka chce tržbu odnést do banky, ale Jarda jí zarazí, ať peníze nechá doma, že mají přijet dodavatelé. Béda mlsně na balík peněz kouká. V noci pak peníze ukradne a udělá nepořádek, aby to vypadalo na loupež. Ale překvapí ho Mašlíková, tak jí praští a pak sám sebe zraní. Hraje hru, že byli oba přepadeni. Při vyšetřování dokonce označí Ferdu jako možného pachatele. Při výslechu se naštěstí ukáže, že má Ferda alibi. Vyhráno ale bohužel nemá Béda. Jen kouká, jak Jarda vyhazuje pytel s odpadky – ale bohužel i s ukradenými penězi. Trébl Renátě oznamuje, že když měli smůlu s Kubíkovimi, mohl by obnovit jednání s tou nadnárodní společností. Renáta chce po Juniorovi, aby zkontaktoval Sabinu a zjistil, zda nehrozí Kubíkových návrat. Když zjistí, že ne, tak k velkému překvapení všech Renáta souhlasí, aby se hotel spojil s velkým hotelovým řetězcem.

  • S02E03 Nabídka, která se neodmítá

    • August 29, 2016
    • FTV Prima

    Mikea překvapí jeho matka v Cukrárně. Mike pochopí, že otci zalhala o tom, kde je. Přijela Mikea varovat, že jejich rodinná firma se uchází o nějakou zakázku v Janových lázních. Je potřeba, aby Mike ohlásil, že se vrací z Austrálie. Mike s tím souhlasí. Když má matka odjet, udělá se jí zle. Doktor Zezula jí doporučí úplný klid. Odjezd nepřichází v úvahu. Matka si proto vymyslí kamarádku v Jánkách a domluví se s bratrem Mikea Martinem, že jí vyzvedne. Burák potká Martina a ten chce přijít k němu do hospody na kafe. Burák Mikea zapře. Mike ale nevydrží lhaní matky a Buráka a přestane se schovávat. Setkání s bratrem není idylické, ale Martin slíbí, že otci nic neřekne. Sám se pak pustí do Mikea a dá mu jasně najevo, že rodinná firma je jeho a že o Mikea ve firmě nestojí. V hotelu se bude konat společenské setkání i se zástupci holdingu a Renáta se dozvídá, že na něj nejsou zváni. Leoš se jí snaží uklidnit, že holding má v Jánkách i jiné aktivity. Renáta pověří Soňu, aby nenápadně zjistila, o co jde. Ale té se to nepodaří. Zato Jarka informace vyslechne a nevědomky je řekne Robertovi, kterého to velmi zajímá. Uvědomuje si, že má velmi cenné informace a volá svému movitému komplicovi. Chtějí přemluvit Renátu, aby do byznysu šla s nimi. Ale ta se Robertovi vysměje. Robert jí tedy začne vydírat, že řekne Tréblovi pravdu o tom, jak si hotel doopravdy stojí. Veruna má špatné svědomí z rozchodu s Markem. Ten s nikým nekomunikuje a ani nechodí do práce. Veruna požádá Kláru, aby společně za ním zašly. Uvidí ho před domem v zuboženém stavu. Marek takto dojde k Liovi a požaduje kočičí žrádlo pro Verunku. Liu nechápe, má ho za blázna a varuje Verunu, že se Marek asi opravdu zbláznil, protože jí k večeři kupoval kočičí žrádlo. Veruna mu vysvětlí, že spolu už nějakou dobu nejsou. To samé pak vysvětluje i se

  • S02E04 Prázdninová nálada

    • August 31, 2016
    • FTV Prima

    Mike má stále špatnou náladu ze setkání s bratrem. Burák se ho snaží rozveselit, ale marně. Mike se chová až nepřátelsky. I Klára se pozastavuje nad jeho chováním. Mike jí navrhuje, aby s Didi odjeli někam na prázdniny, ale Klára se nemůže uvolnit z práce a Mike uraženě odejde. V hospodě se pohádá s Burákem a urazí i Šimona. Za ním pak zajde s omluvou a vysvětlí mu, z čeho pramení jeho špatná nálada. Omluví se i Burákovi, ale ten je naštvanej. Burák, s Klárou a Šimonem se sejdou a řeší, jak pomoci Mikeovi. Připraví pro Mikea všechny certifikáty a doporučení, které Mike kdy získal a nechají je zarámovat. Za Mikem přijíždí matka, aby mu vysvětlila Martinovo chování. Když s ní Mike přijde do hospody, je překvapený. Celá jedna zeď je plná jeho certifikáty, doporučeními, novinovými výstřižky a fotkami. Mike je šťastný. Renáta chce přesvědčit Trébla, že Robert s jeho obchodním partnerem budou lepší investoři, než nadnárodní společnost. Ale Trébl to odmítá, má dokonce připravenou smlouvu. Renáta rychle sežene pro Trébla, Leoše a Didi zájezd k moři, aby se jich zbavila na jednání. Tréblovi se to sice nelíbí, ale podlehne Didi. Renáta ho ujistí, že se o schůzku s holdingem postará. Při jednání pak řekne, že mají zájemce, který je ochotný zaplatit daleko vyšší částku. Ale holding na její podmínky přistoupí. Mašlíková málem dostane ránu do hlavy, když v pivovaru krade chmel, který ji pomáhá na lupenku. Malvína proto dostane nápad, že zkusí udělat z Jardova piva elixír. Nápad se ukáže jako dobrý a její „živá voda" má úspěch.

  • S02E05 Divadelní představení

    • September 5, 2016
    • FTV Prima

    Mike a Burák se chytají na velkou akci u nich v hospodě. Dokonce odmítnou rezervaci pro narozeninovou párty. Ale s hrůzou zjistí, kdo je organizátorem monstrózní večeře a akci velmi zvažují. Nakonec se rozhodnou, že do akce jdou. Rozhodnutí nepatří mezi jejich nejlepší, ale dokáží z toho vybruslit velmi zajímavým způsobem. Béda se dál zamotává do svých finančních problémů, ale daří se mu to před Mankou stále skrývat. Ale lichvář si velmi razantně bere to, na co má nárok a Bédovi přidá pár facek. Další složitá situace, kterou Béda musí vykrýt. Na Jardovi je vidět, že si o tom myslí své a že Bédovi a jeho pohádkám nevěří. To Manka uvěří Bédovi úplně všechno a jde i proti své rodině. Jenže se šeredně zmýlí a procitnutí je o to bolestnější. Renáta řeší nepovedenou schůzku s Holdingem ohledně prodeje podílu v hotelu. Zamotává se do lží a referuje o situaci Robertovi. Tomu se vývoj nelíbí a zasvěcuje Toma. Ten vpadne do jednání Renáty s Holdingem a rozhodnutí o prodeji se pokouší zvrátit ve svůj prospěch nekalým způsobem. Renáta okamžitě přistupuje na jeho hru. Pravidla podivné hry jsou ale ještě potřeba doladit. A Renáta moc dobře ví, jak na to a rozjíždí velkou akci.

  • S02E06 Rodinné hodnoty

    • September 7, 2016
    • FTV Prima

    Trébl si není jistý, že jednání s Holdingem proběhlo úplně v pořádku a ptá se Leoše. Ten nepříjemný dotaz směřuje k Renátě, ale odpověď ho vůbec nepotěší. Nutí Renátu, aby šla s pravdou ven. Jako vždy nepochodí. Renáta dokonce sehraje svou oblíbenou odchodovou scénku a na pomoc si bere Juniora, který vždy stojí na její straně. Řešení manželské krize dopadne úplně stejně jako kdykoliv před tím a Leoš má konečně odpověď pro Trébla. Ten se sice tváří, že nic neví, ale má svou teorii a chce dát rodině šanci, aby mu vše vysvětlila. Rodinné setkání má velmi překvapivý vývoj a ještě překvapivější konec. Jarda je nešťastný z exekuční pásky u svého pivovaru a odmítá komunikovat s Mankou. Malvína Manku konejší, protože Mašlíková je na ní zlá kvůli situaci okolo Bédy. I celá hospoda řeší, co se to vlastně stalo a Manka se kvůli tomu necítí vůbec dobře. Jarda dostane nabídku, která by situaci vyřešila, ale nechce o ní ani slyšet. Ani Mašlíková nehodlá Mance nijak pomoc. Manka chce jít za Lichvářem. Tomu nakonec Jarda zabrání a ještě se dozví novinku, která s ním málem sekne. Za Verunou do cukrárny přijde sestřička z ordinace doktora Marka a předává jí přepravku s kočkou Verunkou se slovy, že stejně patří jí a Markovi jen připomíná rozchodové trauma. Veruna si s kočkou neví rady a vypadá to, že se z ní stane kočičí bába. Objeví se ale jedna zákaznice od Lia a kočku by si ráda vzala k sobě. Nakonec se ukáže, že se jedná o organizátorku cukrářské soutěže konané v Janovkách a nabízí Veruně účast v soutěži. Veruna je z nabídky nadšená.

  • S02E07 Únos

    • September 12, 2016
    • FTV Prima

    Renáta se prezentuje, že s hotelem je vše v pořádku a nutí Juniora, aby se s Robertem předvedli na důležité akci. Chce oslnit Trébla a ukázat, že Tom je ten pravý investor. Ale nastanou komplikace v kuchyni a Junior je musí řešit. Způsob se mu moc nelíbí, ale nemá jinou šanci. Ani Renáta není nadšená, ale Junior jí musí přesvědčit, že je to pro jejich dobro. Mike s Burákem dostanou nabídku od firmy, kterou ale odmítnou. Jenže firma trvá na svém rozhodnutí, že chtějí dát přednost jejich hospodě před hotelem a Renáta zuří. Je jasné, že Junior to takto nehodlá nechat. Veruna se připravuje na cukrářskou soutěž, ale zjistí, že jí Klára nemůže pomoct. Vypadá to, že se soutěže nebude moct zúčastnit, protože v pravidlech je, že musí být dvoučlenný tým. Veruna je v koncích, ale pevně rozhodnutá, že se soutěže musí zúčastnit za každou cenu, protože chce porazit Roberta. Jarda je dojatý z toho, že štamgasti udělají pro něj sbírku. Peníze se snaží sehnat celá rodina. Malvína chce na splacení dluhu věnovat zálohu na knihu. Mašlíková opět Mance zaškodí a dostane ji tím do deprese. Vše se ještě zhorší, když se objeví exekutor. Situace je velmi vážná a Jarda se rozhodne prodat pivovar. Objeví se ale velmi zajímavé a neočekávané řešení.

  • S02E08 Velká intrika

    • September 14, 2016
    • FTV Prima

    Trébl se trápí nad pravdou o situaci v hotelu. Potvrdí se mu i velká rodinná lež a se vším se svěří Kláře. Chce zjistit, zda Leoš o všem věděl a zda i on je součástí této velké intriky a vymyslí plán. Ví o něm jen Zezula a Klára. Klára má obavy, aby Trébl o hotel nakonec nepřišel. Renáta nic nepochopila a raduje se, že hotel bude konečně jejich. Leoš je ale ze situace rozhozený. Junior má plán, jak se pomstít Mikeovi a Burákovi za přetáhnutí klienta k nim do hospody. A způsobí klukům problém. Ale každý problém má své řešení a Junior si to od Renáty schytá, že je neschopný. Junior se rozhodne, že ještě všem ukáže. Vymyslí daleko horší plán. A Mike s tím nic nenadělá. Ferda se dozví, že je Manka těhotná a rozhodne se najít Bédu, aby za všechna příkoří zaplatil. Štamgasti se k němu připojují. Když ho najdou, jsou překvapeni, kdo je po jeho boku. Unesou ho do Janovek. Jarda se nejdříve vzteká, ale Malvína chce přítomnost Bédy využít po svém. Manka jí ale plán málem zhatí. Naštěstí opět zasáhnou štamgasti. A nejen oni. Rozuzlení situace není pro Bédu zrovna optimistické. Zato Ferdovi svitne naděje.

  • S02E09 Exit, Exil, Exodus

    • September 16, 2016
    • FTV Prima

    Renáta se chystá podepsat smlouvu s Tomem, ale Leošovi se to nelíbí. Jeho argumenty, ale u Renáty neobstojí. Rozhodne se proto zajít tajně za Tréblem. Ale rozhovor ho zaskočí. Když Renáta hledá Leoše, aby smlouvu podepsal, není Leoš k nalezení. Renáta neví, co se děje. Když ho objeví, zase mu pěkně vynadá. A Leoš jen mlčí a pije. Trébl požádá Kláru, aby se dočasně ujala funkce provozní, ale opět se odpovědi nedočká. Svolává narychlo rodinný oběd. Leoš je přiopilý a Renáta naštvaná. Ale ten pravý šok teprve přijde. Junior i Renáta doslova běsní. Tuto situaci řešit neumí a ani nechtějí. Renáta dokonce hledá azyl u Moniky. Tam se zjistí velmi zajímavou informaci. A má plán. Veruna žije cukrářskou soutěží. Klára pro ni sice nemá dobrou zprávu. Ale snaží se najít řešení. Na hospodu kluků dolehl problém se šváby, který se bohužel po Jánkách rozkřikl. Kluci se rozhodnou požádat o pomoc Šimona. Jeho nápad vypadá dobře. Ale objeví se paní z hygieny. A kluci mají ještě větší problém. A aby toho nebylo málo, objeví se Macátko.

  • S02E10 Je čas skončit

    • September 21, 2016
    • FTV Prima

    Klára s Mikem zaspali a Klára je ve stresu, protože jí čeká první den v Grandu. Mike má špatnou náladu, protože neví, co bude dál. V Grandu je Klára zaskočena tím, že vidí Renátu na recepci, protože si myslela, že utekla. Renáta se snaží kamarádce namluvit, že chce v hotelu vyzkoušet všechny pozice. Ale Klára jí nevědomky potopí. Renátino image je ohroženo. I Junior nastoupil jako číšník a lže Robertovi, proč to tak je. A Robert pro změnu lže Juniorovi, proč si nakonec odchod z hotelu rozmyslel. Klára je sice zvědavá, proč se Renáta vrátila a Junior dělá to, co se mu nařídí, ale hlavně se věnuje hotelu. Renáta se tváří, že jí fandí, ale přesvědčivá moc není. Nejvíce jí štve, že Kláře fandí nejen Trébl, ale i Leoš. Je rozhodnutá situaci změnit. A jedna informace jí přivedla na další geniální plán. Kluci dostanou rozhodnutí z hygieny. Hospoda je v pořádku. Ale první objednávka nedopadne zrovna nejlépe. A do toho zmaru se objevuje Robert s naprosto šílenou nabídkou. Burák vyletí jak čertík z krabičky. S nabídkou ale přijde i Klára. Burák nabídku odmítá, ale Mike souhlasí. Situace mezi kluky se přiostřuje. Ani návštěva matky Mikea nic nevyřeší. Naopak. Mike se s ní pohádá. A nejen s ní. Ke Slepičkům přijde zájemkyně o Malvínin elixír. Ale nabízí směšnou cenu. A Mašlíková se dozvídá, co dalšího Béda provedl. Situace začíná být kritická pro všechny.

  • S02E11 Unavené štěstí

    • September 26, 2016
    • FTV Prima

    Kluci se rozhodli ke smutnému, ale nutnému kroku. Liu za nimi přijde se zajímavou nabídkou, ale bohužel zjistí, že svou nabídku musí vzít zpět. Kluky to sice mrzí, ale pochopí to a chystají velký mejdan a baví je to. Závěr mejdanu je pro kluky víc jak překvapivý. V cukrárně se objevuje Daniel – otec Didi. Veruna ho pozná a v šoku mu ohledně Didi velmi zalže. Daniel pak seřve Renátu, že ho zvala zbytečně a že mu lhala. Renáta je z Daniela nervózní a ráda by se ho zbavila. Pochopila, že zvát ho byla chyba. Ani Klára z něj nemá velkou radost a je ráda, že mu Veruna lhala. Rozhodne se, že Didi schová v Grandu. Ale právě tam, se s ní Daniel potká a dá se s ní do řeči. A osloví i Trébla, protože je přece potřeba srovnat starý dluh. Daniel ví víc, než by si ostatní přáli. Malvína chce říct rodině své tajemství a hledá odvahu u Hany. Ale chybí jí příležitost. Stále se řeší Manka. Jarda chce dát dohromady Manku s Ferdou, ale tomu se způsob moc nezdá. A Manka jeho plán dokonce prokoukne a je podrážděná tím, jak se o ní všichni starají. Když se Jarda opět pokusí dát Ferdu a Manku dohromady, Malvína už všeho má plné zuby a své tajemství řekne.

  • S02E12 Všechno je jinak

    • September 28, 2016
    • FTV Prima

    U kluků v hospodě probíhají přípravy na chystanou oslavu narozenin Mikeova otce. Ale situace se komplikuje. Otec se nečekaně objevuje v Jánkách a narazí na Mikea. A setkání to není zrovna vřelé. Nejvíce je ze všeho zdrcená matka, které plány na tajnou oslavu nevyšly. Burák se snaží vše uklidnit, ale marně. Mike nakonec volá svému bratrovi Martinovi, aby matce nekazil oslavu a otce přivezl. Martin se chová nadřazeně, ale když mu Mike prozradí, že dostali nabídku od pivovaru na spolupráci, slíbí, že když je to tak, otce přiveze. A otec teprve pak zjišťuje, že Mike má svou hospodu. Kluci předvádí svou kuchařskou šou a otec se dobře baví. Do skvělé atmosféry vtrhne Macátko. Vyděšený Burák se rozhodne, že se o něj postará. Sice trochu divným způsobem, ale účinným. Ale Macátko tentokrát přišel z úplně jiného důvodu, než škodit. A Mike se dozví ještě jednu překvapivou zprávu. Renáta je na nervy, protože nechápe situaci kolem Daniela a nemůže tak nic řídit a kontrolovat. Dokonce vyzvídá i u Trébla. Trébl pochopí, že Renáta je nebezpečná a varuje Kláru. Ta konfrontaci s Danielem stejně očekává. Ale Daniel všechny zaskočí. Veruna se vrhla do cukrářské soutěže společně s tetou Dančou. Robert Veruně schválně podstrčí jiné zadání dortu. Ale Veruna si umí poradit v každé situaci.

  • S02E13 Omyl, otec spokojenosti

    • October 3, 2016
    • FTV Prima

    Veruna si špatně vyloží kytku pro Kláru od Mikea a Kláru její interpretace zarazí a překvapí. Neví, co má dělat a změní vůči Mikeovi chování. Veruna se Mikeovi přizná, co asi provedla a omluví se mu za nedorozumění. Ale něco špatného je pro něco dobré. Klukům sice hospoda funguje, ale Mike není úplně spokojený, protože ví, co zatím je. Protože mají v kuchyni honičku, rozhodnou se, že přijmou kuchaře. Ale vybrat si nemohou. Nakonec přijmou kuchaře, který by je nenapadl ani v tom nejhorším snu. Renáta si jde dál za svým plánem jak získat hotel a ignoruje Klářiny výtky, že chodí pozdě do práce. Chce zjistit, co ví Tom a Robert. Juniora práce číšníka nebaví a jsou na něj stížnosti. Trébl ho proto za trest pošle do kuchyně a Renáta zuří. Junior přece nebude krájet cibuli. Ale má větší problém – Roberta. A Junior opět musí poslechnout matku, protože ta má svůj plán. Manka s Malvínou si užívají těhotenství. Ale Malvína je smutná, když jí Ferda s Mašlíkovou řeknou, že její kuchařka není v prodeji. Ale důvod proč kniha není v prodejnách, je úplně jiný.

  • S02E14 Lež má krátké nohy

    • October 5, 2016
    • FTV Prima

    Macátko se snaží klukům dokázat, že je opravdu dobrý kuchař. Je velmi pečlivý a tím pádem i velmi pomalý. Kluci jsou z něj v rozpacích. Dokonce řeší, jak se ho zbavit. Macátko má sice světlý okamžik, když zůstane v hospodě sám, ale kluci ve změnu zatím moc nevěří. Ale Macátko je rozhodnutý jim dokázat, že se mýlí. Klára si myslí, že Daniel odjel a nebezpečí je zažehnáno. Ale k jejímu velkému překvapení se Daniel objeví v Cukrárně, protože stojí o svou dceru. Klára zalže Didi o tom kdo je Daniel, protože nenašla odvahu jí říct, že Daniel je její táta. Lže jí i Trébl, ale jinak. Didi je to podezřelé. Vopršálková jí pak nevědomky prozradí pravdu a Didi si to ověří přímo od Daniela. A na Kláru se zlobí. Malvína má úspěch s knihou a je o ní zájem v médiích. Jarda by se rád přidal se svými pivními speciály. Focení do časopisu nedopadne pro Jardu vůbec dobře. Když už to vypadá, že by s Jardou redaktorka udělala rozhovor o jeho pivu, Jarda to bohužel zkazí. Jarda je zoufalý. A do toho Malvínu hledá v hospodě svalnatý trenér Aleš. Chce spolupracovat s Malvínou na další knize. Malvíně se nápad líbí, Jardovi ale vůbec ne. A začne žárlit.

  • S02E15 Kohoutí zápasy

    • October 10, 2016
    • FTV Prima

    Mezi Klárou a Didi to stále nefunguje. Didi se dokonce rozhodne, že se odstěhuje k dědovi do hotelu. Klára je proti, ale Daniel jí přesvědčí. Veruna radí Kláře, aby Mikea a Daniela seznámila. Klára se situaci sice směje, ale slíbí Veruně, že to Mikeovi nabídne. Ten s tím nemá problém. Setkání Daniela a Mikea proběhla v pohodě. Klára se uklidnila. Ale pak se večer zvrhne. Malé uklidnění nastane na rodinném obědě, kde se opět Mike a Daniel potkají. Mike si je Klárou jistý a podle toho se i chová. Trenér Aleš chce, aby s ním Jarda s Malvínou cvičili. Malvína se ráda přidá, ale Jarda to rezolutně odmítá. Nechce ale nechat Malvínu s Alešem samotné, tak jde raději taky. Ale pak nutí Malvínu, aby se Aleše zbavila. Aleš se ale nedá. Přivede si své žáky na skvělé Malvínino jídlo a ti jsou nadšení. Jarda je zoufalý a i další ráno, když u nich doma opět objevuje Aleš, že by měli s Malvínou začít pracovat na společné knize. Jarda má o Malvínu strach, bojí se, že jí Aleš zatáhne do nějaké sekty. Malvína ho uklidní. Tom se odmítá vzdát možnosti, že by nezískal podíl v Grandu. Domlouvá se s Renátou na novém plánu. Ve vile Tréblových probíhá konkurz na ředitele fiktivní firmy, která by měla získat podíl v Grandu. Ale Renáta nikoho nevybere. Tom jí tedy do hotelu posílá Annu. Z ošklivé staré báby se po malé úpravě stane dokonalá dáma. Renáta si sice myslí, že Anna na Trébla stačit nebude, ale Anna si je jistá. Zmákne každého chlapa.

  • S02E16 Hříchy minulosti

    • October 12, 2016
    • FTV Prima

    Trébl přišel při snídani pozdravit Annu a ta ho zve ke stolu Trébl pozvání rád přijme. Renáta je pozoruje a baví se. Anna ho žádá o radu ohledně investic a Trébl jí bere na procházku po Janovkách. Potkají Kláru, která Trébla žádá o uvolnění z hotelu. Anna jí v tom nenápadně pomůže. Trébl zve Annu na partičku mariáše ke Slepičkům, ale ona odmítá. Zezula varuje Trébla, že v Anně poznal ženu nevalné pověsti. Trébl mu ale nevěří. Malé podezření ale má, když vidí jak, se Anna baví s Tomem. Když pak na ní udeří, Anna se ke své minulosti přizná. Trébl Anně podléhá. Veruna dostane nabídku do televizní soutěže. Ale musí si najít spolusoutěžícího. Teta Danča bohužel nemůže, Jarka nechce do televize a Veruna je zoufalá. Jde za Burákem si postěžovat. Dají si drink a opilý Burák Veruně účast v soutěži přislíbí. A hned odešlou přihlášku. Burák to chce sice pak Veruně zrušit, ale ani lest mu nepomůže. Daniel vytýká Kláře, že Didi nesportuje a nemá žádný koníček. A má hned řešení. Bere Kláru a Didi na koňskou farmu. Klára je sice k jízdě na koni skeptická, ale Didi to baví. A i Kláře se výlet líbil. Daniel se rozhodne, že Didi koupí koně a jde za Mikem, aby mu pomohl přesvědčit Kláru, protože nechce, aby to nevypadalo, že si chce Didi koupit. Mike si je Klárou jistý a rád mu pomůže.

  • S02E17 Nové perspektivy

    • October 17, 2016
    • FTV Prima

    Ke klukům do hospody má přijet foodkritička Kustodová. Macátko se přizná, že je to jeho modla a že o ní ví úplně všechno. Ve zmatku prohodí sůl s cukrem a kluci jen tak tak vykryjí hrozící průšvih. Macátko jim na usmířenou přinese láhev vína. Ale malinko jí tajně upravil a kluci usnou jak miminka. Macátko má svůj plán. Když kritička dojí připravené jídlo, oznámí, že to bylo sice dobré, ale že čekala víc. A v tu chvíli se Macátko vytasí se svým překvapením. Klára zatajila Mikeovi vyjížďku na koni s Danielem a další pozvání od Daniela odmítá s tím, že má program s Mikem. Daniel chce, aby s ním Klára a Didi jely do Kanady, aby jim ukázal, kde bydlí. Didi se zlobí, že s tím Klára nesouhlasí. Daniel se dál snaží Kláru přesvědčit, aby Didi pustila. Renáta se sejde s Tomem a Robertem, aby si promluvili o jejich plánu. Trébl evidentně na Annu zabral. Robert má obavy, že ho Renáta s Tomem chtějí vyšachovat ze hry. Renáta chce po Leošovi, aby si promluvil s Tréblem a ten vrátil Renátu do funkce. Ale Trébl povýší Leoše a Renátu nechá na recepci. Renáta zuří. Robert se rozhodne, že se z plánu vyšachovat nenechá a lichotí Renátě, které to dělá dobře. Robert dosáhne svého.

  • S02E18 Pokusy a omyly

    • October 19, 2016
    • FTV Prima

    Veruna se těší na další dění okolo soutěže. Burák už méně. Očekávají příjezd producentky. Objeví se Denisa. Burák i Veruna jsou v šoku. Burák oznámí Denise, že se s ní opravdu nechce stýkat. Denisa ale chce jen fandit, protože ho má ráda. Burák se naštve a chce soutěž opustit. Ale jak to říct Veruně? Ta překvapivě situaci okolo Denisy chápe a s ukončením souhlasí. Ale problém je smlouva. Vymyslí, že Marek udělá Veruně sádru. Jenže Veruna udělá osudovou chybu. Vymyslí proto s Burákem společnou strategii. Renáta se fintí do práce a Leoš si myslí, že je to kvůli včerejšímu pití. Robert opět koketuje. Renáta jde za Monikou a vypráví jí, jak se do ní zamiloval jejich kuchař. Monika jí radí, ať do toho jde. Leoš chce s Renátou strávit hezký společný večer, ale Renáta dostane tajný vzkaz od Roberta. Jeho pozvání sice musí odmítnout, ale potěší jí to. Z nedbalosti udělá průšvih na recepci a Leoš jí dá pokutu. Renáta si pozve Roberta do kanceláře s jasným úmyslem. Malvína rodině říká o akci k její kuchařce u nich v hospodě a všechny chce zapojit. Do příprav se zapojuje i Hany i Liu. Jarda se večera děsí. Do příprav se objevuje Aleš. Chce Malvíně vysvětlit, proč tak dlouho nekomunikoval. Rozpadl se mu dlouholetý vztah. Jarda chce vědět, proč se Aleš vrátil a Malvína mu vysvětlí, že se ho musí ujmout. Večer se Aleš snaží a dělá okolo jídla patřičnou show. Jarda bere Aleše jako hrozbu a rozhodne se cvičit. Tajně. Ale Rapid ho přistihne a s chlapama pro něj připraví tréninkový plán.

  • S02E19 Sex, láska a krutosti

    • October 24, 2016
    • FTV Prima

    Klára chystá oslavu k návratu Didi z Kanady. Připraví velkolepou party. Ale volá Didi, že si pobyt o pár dnů prodlouží. Klára je rozhozená a Mike se jí snaží uklidnit, ale moc se mu to nedaří. Klára je smutná. Veruna řeší natáčení cukrářské soutěže. Chce od Buráka vědět, co si vezmou na sebe. Burák naštvaně odpoví, že přece jedou prohrát, tak je jedno, co budou mít na sobě. Veruna to ale řeší dál a navštíví kadeřníka. Do cukrárny vpochoduje Denisa a dává Veruně dispozice na natáčení a přivezla jim DVD s jejich medailónkem. Jsou prý úžasní. Pochválí Veruně účes a doporučí jí, co si má vzít na sebe. Veruna se rozhodne, že prostě bude úžasná. Na soutěži Veruna zjistí, že jako protihráče má svou namachrovanou spolužačku Dášu. Burák nechápe, co Veruna dělá a proč je tak urputná. Kolo vyhrají. Burák je naštvaný. Renáta líčí Monice, jaké má starosti se zamilovaným Robertem. Ale zjišťuje, že i ona je zamilovaná. Chce se domluvit s Robertem na večer. Ale ten se překvapivě vymluví, že jde se Soňou do kina. Renáta si ale umí poradit. Jenže Soňa začne být podezíravá. Žaluje Leošovi.

  • S02E20 Nečekaná přiznání

    • October 26, 2016
    • FTV Prima

    Klára se těší na návrat Didi a s Mikem připravují občerstvení. Klára je konečně zase šťastná, vrátila se jí Didi. Chtěla s ní být sama, ale Didi chce jet i s Danielem na farmu za koněm. Klára nechce Didi zklamat a jede s nimi. Na farmě jí Daniel řekne, že o ně stojí o obě dvě a že chce, aby se všichni přestěhovali do Kanady. Didi je z toho nadšená a plánuje si, jak tam bude chodit do školy. Klára jí nadšení nekazí a pak to řeší s Verunou, která si myslí, že by to měla řešit s Mikem. Klára Mikeovi ale zatají, jakou nabídku od Daniela dostala. Jenže Daniel za Mikem zajde a rovnou mu řekne, že o Kláru zabojuje. Mikea trápí, že se mu Klára nesvěřila. Jarda pokračuje ve cvičení, ale tají to před Mankou i Malvínou. Ale stále má problém s tím, jak Aleš vypadá a jak se motá okolo Malvíny. Dá mu projímací elixír, ale Aleš mu za něj ještě poděkuje. Jarda dál tajně cvičí a Manka si začne myslet, že má Jarda milenku. Tom dává instrukce Anně, jak se chovat k Tréblovi, aby ho víc okouzlila. Anna jeho plán plní a žádá Trébla o radu ohledně investic. Domluví schůzku s falešným investorem a Trébl si je vyzkouší a prověří. Anna je mu vděčná.

  • S02E21 Nové auto

    • October 31, 2016
    • FTV Prima

    Daniel přijde za Klárou do Cukrárny, kde je i Mike. Koupil jí helmu na koně. Klára je v rozpacích, ale Mike je v pohodě. Klára i odmítne pomoc Daniela, když jí klekne auto. Jde za Mikem a je svědkem flirtování Mikea s mladými slečnami. Mike se sice směje, ale Klára nemá dobrou náladu. Auto se sice podaří nastartovat, ale službu pak vypoví v nejnevhodnější dobu. Klára má ještě horší náladu, že je Mike tak bezstarostný. Mike sice zařídí, aby se na auto podíval Venca, ale strach s ním jezdit má i Veruna. A ráda pak přijme pomoc od Daniela. Ale když pak Daniel Kláře koupí nové auto, obě se shodnou že ho nemůžou přijmout. Klára chce auto vrátit, ale Daniel argumentuje, že je to i kvůli Didi. Mike se zlobí, když se o autu dozví a Danielovi to dá jasně najevo. Junior není spokojený, že musí pracovat v kuchyni a ještě se na něj Robert povyšuje. Junior odhalí problém, který by hotel stál peníze a řekne to Tréblovi. Ale pochvaly a konce dřiny v kuchyni se nedočká. Rozhodne se podat výpověď. Jenže Trébl přeci jen jeho pozornost ocení a povýší ho do funkce managera hotelu. Manka dál podezírá Jardu, že má milenku a žádá Mašlíkovou o pomoc při špionáži ve fitku. Tam objeví pouze Jarmilu, která s Jardou cvičí. Ale mají svoji teorii a na Jarmilu si došlápnou. Jenže Jarmily manžel si to vysvětlí jinak a Jardovi to vysvětlí ručně. A Jarda musí s pravdou ven. Malvína mu uvěří.

  • S02E22 Televizní láska

    • November 2, 2016
    • FTV Prima

    Veruna s Burákem odjíždí na soutěž a Burák doufá, že tentokrát už prohrají. Ve studiu Denisa potopí Verunu a ta má slzy v očích. Burák se rozhodne bojovat o vítězství. Podaří se jim porazit favority. Denisa nutí Buráka do rozhovorů, ale ten to odmítá. Jenže Denisa si jde za svým a doveze novináře za Burákem k němu do hospody. Ten jí úder vrátí a pojme natáčení jako medailonek zamilované dvojice Veruna a Burák. Denisa zuří. Leoš odjíždí a Renáta si plánuje noc s Robertem. Ten se sice snaží vymluvit, ale Renáta je rozhodnutá. Domluví se s Monikou, aby s Robertem mohli zůstat u ní. Ale Leoš zůstává doma a Renata musí Robertovi odříct. Robert okamžitě využije situace a nabízí Soně společný večer. Renáta se nevzdává a druhý den má opět plán. Zbaví se Leoše i Juniora a pozve Roberta k nim domů. V nejlepším se ale domů vrací Junior. Za Klárou přijde do cukrárny Mikeova matka. Chce se vidět i s Didi. Ale Klára z cukrárny nemůže odejít a Didi pojede za koněm. Když se Klára staví v hospodě, aby řekla kde a kdy Didi bude, matka Mikea si všimne divného napětí mezi Klárou a Mikem. Od Didi se pak dozví vše o koni, Kanadě a Danielovi. Když se zeptá Mikea, ten dělá, že je všechno v úplném pořádku. V hotelu se matka Mikea potká s Danielem a napadne jí společné podnikání. Mike je důrazně proti. Ale Martin si s Danielem rozumí nejen v podnikání.

  • S02E23 První společná noc

    • November 7, 2016
    • FTV Prima

    Junior doufá, že Renáta nebude pokračovat ve svém románku s Robertem a dává jí to jasně najevo. Napětí panuje také mezi ním a Robertem a využívá svého postu nadřízeného. Robert se sejde s Tomem, protože má strach, aby Junior nepřekazil jejich plán na převzetí hotelu. Renátu si sice omotal kolem prstu, ale Junior by mohl škodit. Tom proto Juniorovi vyhrozí. Ten si sice postěžuje Renátě, ale vzápětí pochopí, že zůstal sám a musí si jít svou cestou. Martin s Danielem přijdou do hospody za Mikem. Oba mají nabídku na dodávání obědů pro své zaměstnance. Mike odmítne, ale Burák si o tom ještě chce promluvit. Mike je neoblomný. Za Verunou přijde do cukrárny Denisa a chce po ní, aby dala větší prostor Burákovi. Že on je ta hvězda. Po té, co pourážela Verunu, vydá se Denisa za Burákem, aby mu nabídla, že bude jeho managerka. Vysvětlí mu vše v růžových barvách a Burák souhlasí. Denisa spokojeně odchází. Mike si přijde pro Kláru, protože má plán, ale setká se tam s nadšenou Didi, která se těší, že všichni pojedou do Prahy na pouť. Nenechá na sobě nic znát a v klidu se s Klárou domluví až na večer. Demonstrativně Kláru před Danielem majetnicky políbí. Ale Daniel si to nenechá líbit a jde za ním s tím, že klidně může přeci jet s nimi. A posměšně dodá, že Mike vlastně do Prahy nemůže a že je to smůla. Mike se po odchodu Daniela vytočí a odejde z hospody. Volá Dejvovi, jestli nabídka, kterou nedávno dostal, ještě platí a sjedná si s ním schůzku. Nabídka je to sice lákavá, ale Mike je ze zkušenosti obezřetný. Chce si firmu proklepnout. Náhodou ho u telefonování slyší Macátko a potvrdí mu že, firma je v pořádku.

  • S02E24 Nová síla

    • November 9, 2016
    • FTV Prima

    Klára začíná být vyčerpaná ze situace okolo Daniela. A Daniel opět boduje u Didi. Koupil jí nový telefon a přislíbil sponzorský dar její škole. Didi je nadšená, Klára již méně a dokonce Didi zakáže spát u Daniela. Didi je něšťastná, ale vzorně poslouchá. Klára její smutek vycítí a bojí se, že jí Daniel Didi krade. Od Trébla dostane radu, aby Didi nic nezakazovala, protože Didi je chytrá holka a ví, co dělá. Klára si jeho rady bere k srdci. Tom chce po Anně, aby víc přitlačila na Trébla. Musí se do ní zamilovat. Anna jede podle plánu a svou úlohu hraje velmi dobře. Na Trébla hraje zničenou ženu, která zjistila, že její zesnulý manžel měl milenku, která teď po Anně nárokuje nějaké peníze. Trébl jí utěšuje na pokoji a Anna se ho pokouší svést. Ale Trébl odolá. Anna si myslí, že jí hra nevyšla. Ale Trébl pro ní zorganizoval v hotelu pokerový turnaj a Annu to dojme a nevnímá Trébla jen jako objekt obchodu a podvodu. Malvína nutí Jardu a Olíka, aby před snídaní cvičili, ale velkého nadšení se nedočká. Jarda kontroluje, co vlastně Malvína s Alešem v kuchyni dělají a jejich počínání bagatelizuje. Aleš chce Jardovi poradit cviky na výdrž, ale Jarda o jeho rady nestojí. Získává pocit, že Malvína si myslí, že není chlap. Zajde za Liuem, aby mu dal vzácný, ale účinný nápoj na mužství. A Malvínu nezklame. Jenže když jde Liuovi poděkovat, zjistí, že žádný zázračný nápoj neexistuje. Ale Jarda je nadšený.

  • S02E25 Rozchod

    • November 14, 2016
    • FTV Prima

    Mike není v hospodě a Burák si myslí, že řeší problém s Klárou. Jenže se objeví Dave a Burák nic nechápe. Když se konečně objeví Mike, věnuje se Dejvovi a ne Burákovi. Situace je divná. Dokonce i Macátko vyklízí pole. Když chce Burák vysvětlení, dozví se zprávu, která ho zaskočí. Mike se mu to snaží vysvětlit a Burák to sice pochopí, ale dál je naštvaný. Za Burákem přijde Denisa, že jako managerka nezklamala a má pro Buráka super nabídku. Burák ale nabídku přijme jen za podmínky, že platí i pro Mikea. Denisa s tím nemá problém. Ale Mike nabídku odmítá a Burák se definitivně na Mikea naštve a kluci se pohádají. Tomovi došla trpělivost a nutí Annu, aby konečně splnila úkol. Anna se do toho pouští, ale svědkem námluv je Junior, kterému se to nelíbí a varuje Renátu. Ale ta to bagatelizuje. Junior s nelibostí zjišťuje, že starého pána vůbec nezajímá. Když zjistí, že Trébl pozval Annu na rodinný oběd, vymyslí svou akci. Malvína připravuje svou další akci. Jarda je v pohodě, ale jen do příchodu Aleše, který svou pozornost stáhne na sebe. Ale jedna z přítomných se věnuje Jardovi a svádí ho. Přistihne je Malvína a z výmluvy vznikne super nápad. Malvína je nadšená z výsledku.

  • S02E26 Malá vítězství

    • November 16, 2016
    • FTV Prima

    Mike bydlí u Kláry a všichni si to užívají. V hospodě ale panuje mezi kluky chlad. Macátko si změny v jejich chování všimne. Veruna si jako dalšího protihráče vylosuje osobní soupeřku Dášu. S Burákem jsou spokojeni, protože jí chtějí vyřadit ze soutěže a konečně skončit. Burák se domluví s Denisou, že budou soutěžit jen holky, protože chce dát Veruně šanci si vychutnat Dášu. Dáša ale Verunu rozhodí narážkami na její postavu a Burák se zachová jako správný parťák. A dokonce jí pozve na večeři. Jenže Veruna to přepískne s oblečením a nedostává se jí dechu. Málem to dopadne špatně. Daniel chce přijít večer za Didi. Klára mu oznamuje, že u ní bydlí Mike a že mu to musí říct. Mike je s tím v pohodě. Společný večer ale má nádech rivality. Klára vše uklidňuje. Podpoří i plán, že Didi chce spát u Daniela a chce si udělat s Mikem romantický večer. Jenže vše dopadne úplně jinak. Anna si užívá náklonosti Trébla. Oznamuje mu, že se chystá podepsat tu smlouvu a pak už budou jen spolu. Trébl jí ještě uklidňuje, že ta firma je v seriózní a nemusí se ničeho bát. I smlouvy jsou podle Trébla v úplném pořádku. Ale Renáta schválně smlouvy vymění a Trébl si všimne, že ve smlouvě jsou kličky. Chce Annu od podpisu odradit a vtrhne do nahrané situace a jako velký hrdina Annu zachrání od finančního krachu.

  • S02E27 Slepé střevo

    • November 21, 2016
    • FTV Prima

    Mike chce jet s Klárou a Didi na výlet do Mikulova. Ale Didi si stěžuje na bolest břicha. Doktor Marek Didi prohlídne a řekne, že se nic neděje, že je Didi v pořádku. Daniel se nabídne, že Didi pohlídá. Mike s Klárou vyrazí sami. Ale po cestě se Klára dozví, že se Didi přitížilo a že jí Daniel veze do nemocnice. Klára se okamžitě vydá za Didi do nemocnice. Tam se dozvídá, že je Didi na sále. Daniel jí utěšuje a Klára ocení, že se zachoval jako opravdový táta. Večer tráví s Danielem nad fotkami Didi. Daniel těží ze situace a ještě má pro Didi překvapení. A Mike je zase na druhé koleji. Malvína s Mankou se připravují na křest knihy. Aleš je bere na nákupy a Jarda se těší, až bude po všem a Aleš definitivně zmizí z jejich života. Z nákupu mu Aleš přivezl dárek – košili, která je ale Jardovi malá. Aleš je ale na svůj dárek pyšný a Jardu chválí. Jenže ten to bere jako provokaci. Křest má úspěch a i Aleš konzumuje alkohol. Je jasné, že domů odjet nemůže. Jarda ho opilého uloží u nich v obýváku a nevěnuje pozornost jeho blábolům o tom, že se zamiloval. Renáta si dál užívá s Robertem. Juniorovi se situace vůbec nelíbí a dojde ke konfliktu s Robertem. Junior se mu snaží dát najevo, kdo je tady šéf. Snaží se i Renátě vysvětli, že jí Robert jen využívá. Ale marně. Zajde i za Tréblem, aby Roberta vyhodil. Jenže Trébl potřebuje pádný důvod. Junior tak vymyslí past. Ale Renáta stojí na straně Roberta a donutí Juniora, aby se omluvil. Junior je rozhodnutý se pomstít.

  • S02E28 Mike v ohrožení

    • November 23, 2016
    • FTV Prima

    Mike se vrací z Mikulova, ale Klára na něj nemá čas. Mike se tváří, že je vše v pohodě. V hospodě Mike Burákovi a Macátkovi vypráví, jak se vyvíjí jeho projekt a že to bude mít úspěch. Burák je v klidu, o Mikeovi nepochyboval a Macátko by chtěl být u toho. Proto se rád nabídne, že do Mikulova pojede on, aby si Mike mohl užít večer s Klárou. Ale večer nedopadne úplně v pohodě. Macátko v noci vzbudí Buráka, protože se v Mikulově dozvěděl, že to Mike celé nezvládl a že má pěkný problém. Burák tomu nemůže uvěřit. Opět se ukáže, že za vším stojí Dave. Kluci mají najít řešení, aby nepadla vina na Mikea. A řešení opravdu najdou. Mike si potupu Davea vychutná. Jenže když jde pak za Klárou, zjistí, že je u Daniela. A hádka propukne. Tom tlačí na Annu, že konečně musí donutit Trébla, aby jí navrhl investici do Grandu. Anna neví jak dál. Skoro to vypadá, že se plán hroutí. Ale Trébl se zachová tak, jak všichni chtějí. Ani Klára Annu nepodezírá a Tréblovi vše schvaluje. Jen Junior z toho není nadšený. A ani Anna se neraduje, ale bojí se Toma. Junior se rozhodne říct Tréblovi o Anně pravdu. Trébl mu nejdříve nevěří, ale protože mu Junior nechal adresu podniku, kde Anna pracuje, zjistí, že opravdu naletěl. Na společném rodinném obědě, kam dorazí i Anna všem oznámí, že přišel na to, že ho chtěli podvést. Všichni jsou v šoku.

  • S02E29 Pády a pády

    • November 28, 2016
    • FTV Prima

    Mike si užívá večer s Klárou a je v pohodě. Ale ukáže se, že je zase problém s jeho projektem, je rozhodnutý jít do rizika. Ještě se chce stavit za Klárou kde je ale Daniel. Didi očividně dává Danielovi přednost. Klára zakročí a nedovolí Didi s Danielem odejít. Vznikne z toho mezi Klárou a Didi konflikt, který se rozšíří i na Mikea. Ten odjíždí z dusné atmosféry. Klára s Didi si to vyříkají a atmosféra mezi nimi se vyčistí... Veruna s Burákem připravují dětský den jako promo akci cukrářské soutěže. Ale Denise se to nelíbí a chce to točit v prestižní škole. S nápadem přijde i Šimon a Veruně se moc jeho nápad líbí. Připravují společně s Burákem v hospodě dětský den a krásně jim to funguje. Šimon si souhry všimne a komentuje to. Burák se mu vysměje. Renáta se nemůže vzpamatovat z toho, že jí Junior zradil a propukne mezi nimi velká hádka. Junior Robertovi na rovinu řekne, že ho v hotelu už nechce a navrhuje mu výpověď. Robert Renatě nic o rozhovoru s Juniorem neřekne. Ta se až od novináře dozví, že Robert v hotelu končí. Renáta se snaží Roberta přesvědčit, aby v hotelu zůstal. Robert během rozhovoru nešťastnou náhodou spadne ze schodů. Trébl slíbí, že výpověď Roberta budou řešit, až bude v pořádku. Soňa nechápe o čem Trébl mluví, Leoš je zaražený, jen Junior je vlastně spokojený. Robert Soně slibuje, že s ní samozřejmě počítá a že odejdou spolu. Renáta zase tlačí na Leoše, aby Roberta nenechal odejít. Navštíví Roberta v nemocnici, ale potká se tam se Soňou, která je nachytá v nelichotivé situaci. Dojde mezi nimi k potyčce. Rozzuřená Soňa dává Leošovi výpověď a barvitě vylíčí proč. Leoš tomu nechce uvěřit.

  • S02E30 Mikův blbej den

    • November 30, 2016
    • FTV Prima

    Mike má před sebou nepříjemný rozhovor se šéfem pořadatelské agentury a rozebírá to s Burákem a Macátkem. Burák se snaží být pozitivní. Aspoň mají kšeft v hospodě – ruskou svatbu. Rozlučka ruských svatebčanů je ve velkém a Mike nemá čas ani na Kláru. Ta je z toho rozladěná. Do velkého svatebního veselí za Mikem přijede šéf pořadatelské agentury a oznamuje Mikeovi, že neúspěch zaplatí. Mike je zoufalý a chce radu od Hany. Opět nemá čas na Kláru. Z velkého problému mu nakonec pomůže otec nevěsty. Nadšený Mike konečně dorazí ke Kláře. Ale ta pro něj nemá dobrou zprávu... U Slepiček se objeví Aleš, že má nápad na podnikání. Jarda si stále myslí, že Alešovi jde o Manku. Chce si proto s Alešem promluvit. Ale rozhovor dopadne úplně jinak, než si myslel. Úplně v šoku se Jarda vrací domů a všem říká, co se právě od Aleše dozvěděl. Aleš se neobjevil a Manka s Malvínou o něj mají strach. Junior vysvětluje Tréblovi, že chce Roberta vyhodit, protože byl spolčený s Annou a Tomem. Tréblovi není vzpomínka na Annu úplně milá, ale ani lhostejná. Renáta v nemocnici zjistí, že Robert zmizel. Ptá se Leoše, proč nezařídil, aby Robert zůstal. Ptá se i Soni, kam Robert zmizel, ale Soňa se s ní odmítá bavit. Leoš Renátě řekne, že ví o její nevěře s Robertem. Renáta zmizí. Od Moniky se Leoš dozví, že Renáta odjela do Prahy za Robertem. A pravdu řekne pak Soně – na Roberta čeká marně.

  • S02E31 Rozchod

    • December 5, 2016
    • FTV Prima

    Mike oznamuje Burákovi, že se s Klárou rozešli, ale Mike to nebere moc vážně. Určitě se k sobě vrátí. Nebere to moc vážně, ani když mu Klára přinese jeho věci a oznámí mu, že pro oba bude lepší, když se teď nějakou dobu neuvidí. Burák to tak optimisticky nevidí. Mike chce po Veruně, aby mu domluvila s Klárou schůzku, aby si mohli promluvit. Veruna ráda pomůže. Domluvená schůzka nedopadne dobře. A Mike to nenese vůbec dobře. Domluvit Kláře přišel i Trébl, ale Klára nechce nic slyšet. A dokonce nabídne Danielovi, aby se k ní nastěhoval. Didi je nadšená, ale Klára šťastná vůbec není... Leoš zůstal ve vile sám. Šel se svěřit Tréblovi, že mu Renáta utekla s Robertem, ale on jí má pořád rád. Trébl ho utěšuje. Naopak Leoš pak utěšuje Soňu, která je nešťastná a chce stáhnout výpoveď. Leoš Soňu pozve k sobě na víno, aby se vypovídala ze žalu. Večírek se malinko zvrhne. Jarda se těší na prezentaci svého piva před skupinou sládků. Malvína mu věří. Rapid nechápe proč má hospoda odpoledne zavřeno a že by někdo chtěl kupovat Jardovo pivo. Chtěl by ty odvážlivce vidět. Jarda si je svým úspěchem jistý. Ale průběh akce tak optimistický není. Jarda je jediný, s kým nikdo neuzavřel žádný obchod. Malvína se ho snaží těšit. Když Jardovi štamgasti řeknou pravdu, že se jeho pivo opravdu nedá pít, oznámí Mance a Malvíně, že s vařením piva končí. Manku zajímá, co tedy bude s pivovarem, ale Jarda jí uklidní, že něco vymyslí.

  • S02E32 Pusa na dobrou noc

    • December 7, 2016
    • FTV Prima

    Veruna připomíná Burákovi, že je čeká další vyřazovací kolo v cukrářské soutěži a dotkne se i rozchodu Mikea a Kláry, protože vidí, že Mike není v pohodě. Burákovi se do soutěže nechce, bojí se situace mezi ním a Verunou. Nechce jí ublížit, ale musí jí naznačit, že se k sobě opravdu nehodí. Ale nedopadne to podle jeho představ. Veruna to obrátí v humor. Když do cukrárny dorazí Klára, Burák okamžitě Veruně navrhuje, že budou pokračovat v přípravách u něj v hospodě. Veruna ráda souhlasí. I v hospodě pokračuje jejich skvělá spolupráce. Macátko si Buráka po odchodu Veruny dobírá. Ale oba mají trochu strach o Mikea, který hledá útěchu v alkoholu. V soutěži se Burák s Verunou sice odchýlí od zadání, ale stejně vyhrají... Klára se snaží nekazit rodinnou pohodu s Didi a Danielem. Daniel se chová jako vzorný otec a partner. Klára neví, co na to říct a oceňuje jeho snahu. Ale rozhodí jí náhodné setkání s Mikem. Daniel moc dobře ví, jak se zachovat. Manka s Malvínou mají strach o Jardu po té, co skončil s kariérou sládka. Zavřel se do pivovaru a vylévá své speciály. Rapid by mu chtěl pomoct, ale Jarda ho vyžene. Se štamgasty se snaží vymyslet, jak Jardovi pomoct. Malvína najde Jardu, jak leží v kádi s pivem a nehýbe se a vyděsí se. Jako omluvu za to vyděšení připraví Jarda pro Malvínu pivní lázeň pro dva. Když chce Mašlíková taky takovou lázeň, napadne Jardu, že s vařením piva úplně neskončí.

  • S02E33 Ohnivé dorty

    • December 12, 2016
    • FTV Prima

    Burák s Verunou se dozví, že finálové soutěžení je předem plánované a oni nejsou vítězové. Domluví se na strategii a oznámí jí Denise. Místo odporu si ale Burák od Denisy vyslechne její osobní problémy. A pak se mu Denisa zcela otevřeně nabídne... Mike se od Buráka dozví, že u Kláry bydlí Daniel. Myslí si, že to nic neznamená, ale na přímou otázku dostane od Kláry přímou odpověď. A Mike to nenese nejlépe. A nepomůže mu ani jeho matka, která nechápe, co se děje. Mike chce připravit slavnostní oběd pro otce a zmizet z Jánek. Před otcem se Mike tváří, že se nic neděje a že je v pohodě, ale na konci oběda už to nevydrží a všem oznamuje svoje plány. Vznikne z toho velká hádka mezi Mikem a jeho otcem, která má dramatickou dohru. Změní Mikeovy plány. Soňa si přeje, aby se Renáta už nikdy nevrátila. Ale marně. Renáta se objevuje a chová se jako by se nic nestalo. Dokonce se omlouvá Juniorovi, ale tvrdí, že celou dobu byla sama a jen přemýšlela. Junior je matčinou suverenitou vyveden z míry. Renáta nastoupí i na Leoše a dává mu za vinu, že se nervově zhroutila. Leoš jen zírá a nemá slov. Na rodinném obědě se nestačí divit Trébl. Renáta dává najevo, jak je vše v pohodě a přidává se k ní Daniel, Klára je zaražená, Leošovi je trapně, Junior se snaží vlichotit Tréblovi a Soňa se trápí. Leoš se rozhodne, že Renátě odpustí.

  • S02E34 Zakázaná území

    • December 14, 2016
    • FTV Prima

    Burák s Mikem a Macátkem řeší, že se opět musí setkat s Denisou, která se mu určitě bude chtít pomstít za to, jak jí odmítl. A má pravdu. Verunu situace rozhodí a pečení kazí. Burák jí podrží a polibkem jí vrátí do boje. Denisa ale vrací úder a vypadá to, že Burák s Verunou dnes prohrají. Denisa přijde s nápadem, že by se před kamerami mohli zasnoubit. Když to oznamuje Burákovi, ten je razantně proti. Veruna se k němu sice přidává, ale málem se rozbrečí. Burák pochopil, že Verunu urazil. Je rozhodnutý se jí omluvit... Martin si přivedl Daniela k Mikeovi do hospody, aby si domluvili spolupráci. Mike dá Danielovi jasně najevo, že v jeho hospodě není vítán. Martin nic nechápe. Daniel pak Mikeovo chování říká Kláře, ale omlouvá ho, že určitě má starosti o zdraví otce. Dokonce navrhuje Didi, že s úkolem do školy jí určitě pomůže strejda Mike. Ta představa se mu líbí. Mike sice pochopí provokaci, ale Didi rád pomůže. Soňa se snaží nepodlehnout iluzi, že by o ní Leoš stál, protože je Renáta zpátky. Ale Leoš chová trochu jinak. A Soňa si musí přiznat, že se zamilovala... Renáta se chlubí Monice, že jejich strategie návratu funguje. Všechno je naprosto v pořádku. Monika se s Renátou domlouvá na velkolepé akci v Grandu, protože pozvala jako manželka starosty známého umělce Zorana. Renáta věří, že má zase všechno pod kontrolou a horlivě organizuje kulturní akci. Ta má sice velký úspěch, ale Junior úmyslně Renátiny záměry zmaří. Renáta pochopí, že Junior už nikdy nebude dělat to, co chce ona.

  • S02E35 Viz třetí série

    • FTV Prima

  • S02E36 Viz třetí série

    • FTV Prima

Season 3

  • S03E01 Velký podvod

    • January 9, 2017
    • FTV Prima

    Veruna se připravuje na další soutěžní den, kde mají proběhnout i hrané zásnuby. Ale Klára pochopí, že to pro Verunu úplná hra není. Při zkoušce Veruna zjistí, že pro Buráka je to velmi nepříjemné, a proto se rozhodne vzít vše do svých rukou. Burák jí je za výsledek vděčný. Jejich rozhodnutí ale ovlivní i výsledek soutěže. Denisa opět zaškodila... Martin má v hospodě kluků obchodní schůzku a Mike mu připomíná, že Daniel k nim nesmí. Martin se jen tajemně usmívá a oznamuje Mikeovi, že se Daniela brzy zbaví. Ale Daniel se najednou objeví v hospodě a hned křičí na Mikea, proč mu kazí byznys. Mike nechápe, o čem mluví a řve na něj taky. Daniel vztekle odchází. Ale málem došlo ke rvačce, které zamezí Macátko. Mike pak popisuje Burákovi co se stalo, a že Martin zařídil, aby Daniel odjel zpátky do Kanady. A nejlépe aby s ním odjela i Klára... Leoš se od Jarky dozví, že je Soňa nemocná a jede za ní domů. Tam se ale ukáže, že Soňa jen pomáhá rodičům na statku a Leoše hned zapojí do práce. Leoše to baví a panuje pohoda. Za odměnu je zván k rodinnému stolu na oběd a Leoš se cítí příjemně. Daniel chce odjet do Kanady a Didi je nápadem nadšená. Klára neví, co má dělat. Ale nakonec se rozhodne.

  • S03E02 Z víly bojovnice

    • January 11, 2017
    • FTV Prima

    Mike má pocit, že Martin si problém okolo společného podnikání s Danielem vymyslel a pověří Buráka, aby pozorně poslouchal, co si Martin bude říkat se svým obchodním partnerem u nich v hospodě. Ale za Burákem dorazí Veruna, která se pohádala s Klárou kvůli jejímu odjezdu do Kanady. I Burák je na Kláru naštvaný. Mike se dozví, že celý problém ve společném podnikání s Danielem si Martin vymyslel a nechápe proč Martin lhal. Ale jasné odpovědi se od Martina nedočká. Mikeovi se tyto praktiky nelíbí a chce vědět, zda o tomto stylu drsného podnikání ví i otec. Martin ho odbude. Mike je definitivně rozhodnutý odjet. Ale po návštěvě Kláry, která mu přinesla rodný list si musí přiznat, že Kláru stále miluje a že by jí chtěl zpět... Renáta v hotelu organizuje nový moderní designe a Monika jí obdivuje, jak rychle si Renáta získala zpět svou pozici. Ale Junior jí hodlá její aktivity zarazit a zdůrazní jí, kdo v hotelu šéfuje. Renáta zuří. Junior se jí pak přijde omluvit a poprosí jí, aby si vzala na starost zítřejší kongres, protože musí odjet. Ale Renáta se rozhodne Juniorovi škodit. Hlavně před Tréblem. Pak je pochválena, jak celou akci, na kterou se Junior vykašlal zvládla. Trébl je z Juniora zklamaný. Junior pochopí, že ho Renáta podrazila... U Slepiček mají pivní lázně úspěch. Přijede i Aleš. Zájem převyšuje kapacitu pivních lázní a Jarda s Mankou přemýšlí, jak od Mašlíkové získat další část sklepa. Malvína jde rovnou na věc a Mašlíkové se zeptá. Jasné ano sice nezazní, ale Malvína má z Mašlíkové dobrý pocit. Jenže Mašlíková je neoblomná. Jarda je rozhodnutý to nevzdat a chce zapojit Mašlíkovou do podnikání. Ale ta to odmítá. Má totiž jiný plán.

  • S03E03 Pokaždý se to zvrtne!

    • January 16, 2017
    • FTV Prima

    Klára se dozví, že Didi přijali na školu v Kanadě. Didi se diví, proč Klára nemá radost. Klára chce oznámit Mikeovi, že včerejší společný večer nic neznamenal. Ale nedopadne to podle jejích představ. Mike má pocit, že situace kolem Kláry není ztracená. Klára je zmatená. A i překvapená, když jí Didi řekne, že Daniel plánuje velkou svatbu... U Slepiček neví, kam dřív skočit. Je plná hospoda i lázně. Manka oznamuje, že si musí najít pomoc. Václava dohodí svou sestřenici Stáňu. Ferda je posmutnělý, chtěl Mance pomáhat sám. Manka ze Stáni není vůbec nadšená a Ferda chce využít situace. Prosí štamgasty o pomoc. Sen se Ferdovi nakonec splní... Leoš se nenápadně motá okolo Soni. Ta jeho pozornost vítá. Renáta nedá Leošovi klid a stěžuje si mu, že jí Junior zakázal charitativní akci, kterou chtěla v hotelu zorganizovat. Leoš jí slíbí, že s Juniorem promluví. Junior je ale neoblomný. Z rozhovoru je vyruší Soňa, které Leoš slíbil, že jí odveze s věcmi domů. Junior se sice diví, ale je rád, že nemusí v rozhovoru pokračovat. Leoš by rád přijal pozvání Soni na malý piknik, ale stále ho prozvání Renáta. Musí se tedy hned vrátit do hotelu. Renáta si jde tvrdě za svým a Leoš jí podlehne. Nejen v charitativní akci v hotelu. Dokonce odmítne i společný čas se Soňou. Nakonec ale pochopí, že celá charitativní akce byla Renátina hra a uteče za Soňou.

  • S03E04 Smutná nevěsta

    • January 18, 2017
    • FTV Prima

    Mike je přesvědčený, že se s Klárou k sobě vrátí. Je si jistý, že ho Klára stále miluje. Neohrozí ho ani Daniel s novým autem. Protože on má eso v rukávu. Ukáže Kláře domek, který chce pro ně koupit. Klára je v šoku. Svěřuje se Veruně, v jaké se ocitla situaci. A co chce udělat. Když za ní Mike přijde do Cukrárny, usmívá se na něj. Ale Mike jí ukáže její svatební oznámení, které mu přinesla jeho matka. Vznikne hádka a Mike odejde... Charitativní akce v hotelu nedopadla dobře: Renáta si stěžuje, že Leoš nebyl k nalezení, Leoš se rozčiluje, že to celé byla jen hra a Junior se zlobí, že hotel prodělal. Ale Trébl Renátu chválí a dává jí na starosti všechny charitativní akce v hotelu. Renáta září štěstím. Leoš nenápadně flirtuje se Soňou. Ale Renáta nutí Leoše jet se starostovými na golf. Leoš se před Renátou raději schová a Soňa Renátě neřekne, kde je. Renáta tedy odjíždí sama a Soňa má Leoše pro sebe... Mašlíková se dozvídá, že její dodávka s živou vodu do obchodního řetězce nevyšla. Obchodník jí odmítl a posílá jí zásilku zpět. Mašlíková je zoufalá a pokouší se sehnat peníze. Marně. Zkusí to i na Bédu, který jí pohrozí právníkem své ženy. Ale viděl těhotnou Manku.

  • S03E05 Bratrská láska

    • January 23, 2017
    • FTV Prima

    Mike je rozladěný z Kláry, a dokonce odmítne Burákovi pomoct zařídit německý zájezd k nim do hospody. Nechce už spolupracovat s Klárou. Je vzteklý a chce zmizet hodně daleko. Buráka zachrání Veruna, která souhlasí, že Burákovi a Macátkovi pomůže. Klára odmítla, nechce se vidět s Mikem. Ke klukům do hospody přijede otec Mikea, kterého pustili z nemocnice, aby mu rozmluvil odjezd z Jánek a opuštění hospody. Mike se nehádá a ani se nezmiňuje o podnikatelských praktikách Martina. Mikeovi je jasné, že otec nic neví a že, si musí s Martinem promluvit, aby Martin vše ve svém podnikání napravil. Martin se tváří, že to vše udělá. Macátko je nadšený z příprav na akci německých turistů, a i Veruna s Burákem se přípravami dobře baví. Když autobus dorazí, Macátko překvapeně zjišťuje, že se jedná o poněkud straší turisty, než čekali. Veruna se Šimonem se tedy přizpůsobí a hru hrají dál. Ale do hospody mezi tím dorazí autobus domluvených turistů. Hospoda je plná k prasknutí a všichni jsou nadmíru spokojeni. Renáta si užívá svůj společenský život, ale ani Leoš ani Junior její nadšení nesdílejí. Renáta se vzteká a Juniorovi nakáže, že jí bude dělat doprovod. Junior kupodivu souhlasí. Ale po návratu Renátě a Leošovi oznamuje, že se stěhuje pryč. A že je to právě kvůli Renátě. Jenže Renáta to tak nehodlá nechat. Junior přece musí poslouchat.

  • S03E06 Cena Fair Play!

    • January 25, 2017
    • FTV Prima

    Mike má stále špatnou náladu, a dokonce i matce odmítá společný rodinný oběd. Nechce se vidět s Martinem a má všeho plné zuby. Ale matka naléhá a Mike podlehne. Otec se diví, proč má Mike monokl, a ještě víc se diví, když přijde Martin. Otec chce pravdu a Mike mu řekne, jaké praktiky používá Martin ve svém podnikání. Otec tomu sice nechce věřit, ale ověří si to u Daniela. Rozhovorem je překvapený. Veruna se dozví, že se mají s Burákem fotit do kalendáře cukrářské soutěže. Burák se na společnou akci s Verunou těší. Macátko mu závidí. Veruna má obavy, aby nevypadala vedle Buráka trapně. A oprávněně. Stylistka na zkoušku nevybere zrovna vhodné oblečení. Situaci pak zachrání fotograf, který přinese odpovídající oblečení a Veruně to sluší. Burák na ní může oči nechat a zve jí na večeři. Renáta chce nastolit staré pořádky, ale Junior to odmítá. Leoš sice stojí na jeho straně, chce ale dát šanci jejich vztahu. Soňa se trápí, že Leoš si vybral Renátu. Junior otci vyčte, že je slaboch a že se nedokáže vymanit z Renátinýho vlivu. Leošovi je jasné, že mu Soňa není lhostejná. Renáta si užívá svůj návrat do dění v hotelu a Leoš je zase na druhé koleji.

  • S03E07 Hra o jablka

    • January 30, 2017
    • FTV Prima

    Mike hledá kupce na svůj domek. A zájemce ho velmi překvapí a hned se mu zlepší nálada. Ale při prohlídce zahrady si uvědomí, s kým tam byl naposled a vymluví se, že musí zpět do práce. Burákovi se přizná, že nemůže na Kláru jen tak zapomenout. Mašlíková je unavená z hlídání své zásilky, kterou nikdo nechce a Manka má o ní starost. A má proč. Mašlíková se dozvídá, že jí čeká dražba domu kvůli nezaplacené pohledávce, ale nikomu nic neřekne. Manka s Jardou a Malvínou se to dozví a jsou v šoku. Je jim jasné, že dům musí za každou cenu v dražbě získat. Renáta najde poukaz do welness hotelu a myslí si, že je pro ni a pro Leoše. Leoš slibuje Soně, že Renátě o nich vše řekne. Ale je z rozhovoru dost nervózní a Soňa mu nabízí, že ví jak ho uklidnit. Na pokoji je ale přistihne Renáta. Monice pak Renáta vypráví, že má Leoše v hrsti a že se Leoš teď bude snažit. Ale Leoš to cítí jinak a Renáta se dozvídá pravdu.

  • S03E08 Konec starých časů

    • February 1, 2017
    • FTV Prima

    Daniel vycítil, že se Klářino chování změnilo, ale navenek vše vypadá harmonicky. To si myslí i Mike a proto po telefonu přijímá novou práci. Klára přiznává Veruně, že udělala s Danielem chybu, ale dělá to kvůli Didi. Burák nechce, aby Mike odjel z Janovek bez rozloučení. Všichni kamarádi přijdou do hospody na oběd. Klára se mezi tím diví, proč Daniel nezrušil termín jejich svatby. Na rozlučkový oběd s Mikem dorazí i Veruna a říká Burákovi, že by i Klára měla vědět, že Mike odjíždí. Ale Burák si to nemyslí. I Didi pochopí, že je Klára nešťastná a chce jí společně s Verunou pomoct. Jejich pomoc nebude potřeba. V hotelu mají problém s výpadkem plynu, protože je čeká velká akce. Leoš udělal chybu a Trébl je na něj naštvaný. Je ohrožený velký galavečer v hotelu. Junior přijde s netradičním řešením a večírek má obrovský úspěch. Junior se dočká velké pochvaly od Trébla. Mašlíková si hledá byt, ale zjišťuje, že koupě bytu je nad její možnosti. Zkusí se domluvit s Jardou na nájemném, ale Jarda jí dává stejné, jaké museli platit oni. Mašlíková musí jít do domova důchodců. A tam dojde k velkému omylu, který se dotkne i Slepičkových.

  • S03E09 Výbuch

    • February 6, 2017
    • FTV Prima

    Renáta zůstala ve vile sama. Leoš si odnesl svoje věci. Monika jí radí, aby využila Tréblův smyl pro rodinu. Trébl se ale odmítá do situace míchat. Renáta se tedy zkouší hroutit, ale ani to nepomohlo. Monika navrhuje nahrát sebevraždu. Akce se úplně nepovede, a ještě vše zkomplikuje. A Monika má další radu – peníze. Tato rada se Renátě líbí nejvíc. Rodina kupodivu nic nenamítá. Renáta může odejít sama a s penězi. Ale potká někoho, koho by potkat v této situaci rozhodně neměla. Klára narazí v hotelu na Leoše a z počátečních rozpaků vznikne upřímná debata o jejich životech. Kláru ale ještě čeká rozhovor s Didi a s Danielem. Didi je úplně v pohodě a jen nechce přijít o tátu. Jenže Daniel tak v pohodě není. Naopak. A Klára dostane strach, ale nenechá na sobě před Didi nic znát. Daniel ale jedná. Vtrhne za Mikem do hospody a velké rvačce zabrání Macátko. Daniel je ale rozhodnutý situaci vyřešit. Jenže když vidí Mika, neudrží se. A opět zasáhne Macátko. Ale situaci kupodivu vyřeší svérázný způsobem až Didi. U Slepiček se objeví Béda. Vydírá Jardu, chce peníze, protože ví, že dítě, které Manka čeká, je jeho. Rodinná rada vymyslí skvělé řešení.

  • S03E10 Staronové rodiny

    • January 8, 2017
    • FTV Prima

    Burák navrhuje Mikeovi, že mu za symbolickou cenu odprodá polovinu hospody. Ale Mike má své plány. Když je prozradí, Burák souhlasí, ale Mike musí pro změnu souhlasit s jeho návrhem. Za Mikem přijde matka a žádá ho, aby usmířil Martina s otcem. Ale Mike u bratra nepochodí. Mikeovi je otce líto, a proto má pro něj nabídku. Matka je šťastná, že Mike byl s nabídkou u otce úspěšný. Soňa je přesvědčená, že Tréblovi je smutno po Anně. Leoš a Junior si ale myslí, že vše zahojí čas. Junior nakonec přeci jen zkusí Annu najít. Leoš se Soňou se za Annu vydají, ale jsou v šoku. Junior se nenechá odradit a naplánuje s Tréblem cestu do Prahy. Ale setkání Trébla s Annou je velmi nešťastné. A Trébl je zklamný, když Anna pak nepřijme jeho pozvání na rodinný oběd. Ale Anna umí překvapovat. Malvína se rozhodla, že bude rodit doma. Manka doufá, že jí to Jarda nedovolí. Ale moc se mu to nedaří. Naopak, souhlasí s Malvínou. Ale Malvína se nakonec rozhodne jinak. Ani Manka nemá porod podle svých představ.

  • S03E11 Dramatické okolnosti

    • February 13, 2017
    • FTV Prima

    Anna snídá s Tréblem, přichází ji sms od Toma. Rozhodne se odjet do Prahy. Anna odchází z hotelu, je na ní vidět, že je nervózní. Trébl je z jejího odchodu úplně rozhozený. Anna spěchá přes náměstí, když vedle ní zastaví velké Tomovo auto a z něj vykoukne Tom. Anna obejde auto a vyrazí k nádraží. Tom ještě chvilku za ní kouká, pak ještě mrkne na Grand hotel a odjede pryč. Anna se zastaví a je vidět, že tohle setkání jí nepřidalo na pohodě. Malvína, která už má opravdu velké břicho, uklízí. Jarda se na Malvínu trochu zlobí, kárá ji, slíbila mu přece, že bude ležet a odpočívat...Malvína to bagatelizuje, je jí fajn. Jarda rozhodne, dočasně pojede „krizový/klidový" provoz. Bude se vařit jen jedno teplé jídlo, v lázních se nebude vymýšlet nic speciálního a nebude se vařit pivo. Veruna přijde do práce s tím, že se rozhodla, že chce chlapa. Klára hned nerozumí. Veruna vysvětlí, že do teď jen „čekala", zda o ni nějaký nezavadí, ale teď půjde štěstí naproti....ale to by nebyla Veruna, aby se její „balení" pěkně nezamotalo. Druhý den se Anna vrací do hotelu, ale má stále v patách Toma. Anna se tedy rozhodne vyběhnout z hotelu zadním vchodem, kde na ni již čeká Tom s gorilou. Tom jde za volant, Gorila zatím Annu cpe do auta. V tu chvíli vyběhne z hotelu Trébl. Vidí, co se děje. Kousek od hlavního vchodu tlačí Liu kárku naloženou zbožím. Takže vidí, co se děje, dokonce zastaví. Liu rychle reaguje, strčí vozík autu do cesty. Tom ještě zkusí strhnout volant a nebourá do něčeho. Trébl běží k Anně, auta si nevšímá. Anna se zvedá, drží si ruku a z hlavy jí teče krev.

  • S03E12 Prodaná nevěsta

    • February 15, 2017
    • FTV Prima

    Renata se vrací z dovolené s Bédou a předvádí se v Grandu, jde za Leošem, aby urychlil jejich rozvod, protože jí Béda požádal o ruku. Renata se předvádí před svými kamarádkami a uspořádá večírek u ní doma, pozve i Leoše se Soňou, ale ty nedorazí. Jarda chce hospodu zavřít, odřekli mu brigádníci, ale Rapid má plán jak mu pomoci. Na nějakou dobu má totiž doma tchyni Vieru...(Slovenka a bývalá hospodská.) Vaří, čepuje...a hlavně se nudí. Jarda je skeptický, ale co by to nezkusili. Liu připravuje večírek pro své vietnamské kamarády a prosí Buráka, aby ho hlídal, protože hrozí, že se hrozně opije. Burák s ním absolvuje večírek, ale v půlce večera odchází. Renata se dozví od svých kamarádek, že u náměstí je možné koupit obchůdek a rozhodne se rychle jednat. Bédovi se situace vůbec nelíbí a tak Renatu přesvědčí, že chce kupovat hotýlek v Praze. Z tchýně Viery se vyklube přísná sekernice, která komanduje všechny u Slepičků a nutí Jardu dřít, včetně Jardových kamarádů. Chlapy se dohodnou, že se Viery musí zbavit, ale stále se jim to nedaří. Rapid dostane nápad a ten realizuje, Viera odchází. Jardovi však dojde, že takhle to už dál nejde a že musí najmout kuchaře. Liu se ráno probouzí s hroznou kocovinou, má hroznej malér. Provedl včera z opilosti něco strašného...Ne, nikoho nezabil, i když skoro...Zkrátka v opilosti kývnul mladému Vietovi na to, že může chodit s Hany. Liu vysvětlí, že on si na zvyky a tradice nehraje, ale ostatní z komunity ano. Zkrátka a jednoduše, nemůže teď své slovo rušit: buď si Liu poštve komunitu, nebo Hany. Burák s Mikem a Macátkem vymýšlejí plán, jak zachránit Hany, vše vyslechne Martin a pomůže jim situaci vyřešit, i když ne k jejich velké radosti.

  • S03E13 Sexuální bůh

    • February 20, 2017
    • FTV Prima

    Veruna vlítne do cukrárny, celá nadšená, Šafář se dneska staví. Chce probrat Veruniny nápady na výuku. Ideální stav ukázat mu, že je chytrá, vtipná a tím ho okouzlit. Béda budí Renátu snídaní do postele, Renáta je zamilovaná. Mluví zase o hotýlku na Malé straně. Dorazí k ní Monika - přemýšlela, chtěla by investovat peníze do hotýlku. Renáta se vymluví, že to nejde. Monika odchází s nepořízenou. Trébl vyráží pro Annu do nemocnice, přemýšlí, jak by ji tady udržel. Nechce aby mu odjela. V cukrárně jsou přípravy v plném proudu, ale Šafář se objeví dřív a právě ve chvíli, kdy je Veruna narvaná do něčeho ponižujícího. Takže všechno, jen ne sexy. Šafář je celkem komisní, chce mluvit jen o škole. Veruna mu začne vyprávět, co si připravila, ale jak je nervózní, tak blekotá hrozný kraviny. Po setkání se Šafářem Veruna na chlapy kašle. Prostě bude normálně fungovat a umře s kocourem. To je její osud. Renata se potkává s Hobzovou a stěžuje si na Moniku - chtěla nám sem strčit špinavý prachy. Hobzová vyslepičí Monice, že jí Renáta pomlouvala. Anna se dozvídá, že jí Tomáš zajistil vyhazov z práce, sebral jí byt. Anna najednou nemá nic. Tréblovi to nepřizná. Anna prosí Soňu, aby jí pomohla zmizet. Nechce být přísavka, která bude viset Tréblovi na krku. Soňa to odmítne. Monika se dozví šuškandu o Bédovi, hodlá to s Hobzovou ověřit. Vyrazí ke Slepičkům, aby zjistily, co je Béda zač. Jarda ho nešetří. Smutná Anna si balí věci, chystá se ke kamarádce. Ještě píše Tréblovi dopis na rozloučenou. Anna přichází dolů, nese dopis na recepci a tam stojí Trébl a za romantických okolností jí žádá o ruku. Šafář se vrací a zve Verunu na rande, ale kam jít? Veruna zajde ke klukům, ale vyděsí jí jejich vtipkování. Veruna neví kam jít, radši to snad odvolá. Klára jí nabídne svůj starý byt. Rande bude.

  • S03E14 První polibek

    • February 22, 2017
    • FTV Prima

    Ráno se všichni u Slepičků chystají na konkurz. Malvína se bojí, že se k nim do hospody moc kuchařů nepožene. Jarda je optimista. Takový dobrý flek by bral každý. V cukrárně vypráví Veruna o Šafářovi a Klára o tom, jak je šťastná, protože to všechno dopadlo happyendem. Štamgasti nastoupí jako komise na ochutnávání a zjevuje se první kandidát. Kuchař servíruje jídlo, perfektní, všechno vypadá skvěle, ale objevuje se krásná sexy kuchařka, tak štamgasti jeho vaření ohodnotí blbě. Teď je na řadě kuchařka, chlapi jí očumujou. Kuchařka servíruje jídlo, není to moc dobrý, ale štamgasti jsou nadšený, když se před nimi nakrucuje. Hlasují pro ní. Malvína zasáhne a kuchařku nevezme. Hany se potkává s Martinem a jdou spolu jezdit na bruslích. Martinovi bruslení nejde, spadne. Hany mu pomáhá na nohy a dostanou se k sobě blízko a skončí to vášnivým polibkem. Hany si uvědomí, co dělá a ujede pryč, Martin je v šoku. Jarda ráno objeví kuchaře, který místo vaření pláče, protože se s ním rozešla holka. I proto je tady, aby na ní zapomněl. Venca přišla poprosit Malvínu, jestli by jí nějak nepomohla s vlasy, jde sestřenici na svatbu. Malvína Vencu přemluví, aby si vzala i šaty a pomůže ji s účesem. Rapid využije situace a přesvědčí kuchaře, aby se vrátil ke své holce, kuchař dává výpověď. Didy se vrátila ze školy a je otrávená, vypadne z ní, že táta slíbil peníze škole na projekt, ale nic neposlal. A teď musí učitelce říct, že nic nebude. Mikovi rodiče se stavili na večeři a dozví se o Didy problému. Ráno Hany v rozpacích dorazila za Martinem. Měli by se domluvit, co se včera stalo. Martin jí odsouhlasí, že to byla chyba, nebudou to rozpitvávat. Uvědomí si však, že mu vlastně na Hany trochu víc záleží. Klára se chystá, jak řekne Didy tu špatnou zprávu, ale přibíhá Didy a má skvělou náladu. Táta peníze pos

  • S03E15 Hotelová odysea

    • February 27, 2017
    • FTV Prima

    Rodinná pohoda: Mike udělal snídani. Didy přichází mail od učitelky, že zvou tátu na den sponzorů. Mike a Klára pochopí, že je to zapeklitá situace. Béda Renátě servíruje snídani, zvoní mu telefon, volají mu kolem hotýlku. A tak mlží, že to jsou jen provozní problémy. Nic dramatického. Majitel si sehnal jiného kupce a tak realitka potřebuje složit zálohu na kupní cenu do notářské úschovy. Renata odchází za svým právníkem, je konečně rozvedená. Didy jde za dědou a stěžuje si, že na dni sponzorů bude muset zpívat sama, je jí jasné, že táta nepřijede. Spolužačky si jí kvůli rodině smějí... Jarda veze Malvínu na speciálním vozíku do hospody, kde štamgasti čekají na snídani. Přijíždí TV štáb točit rozhovor s Malvínou, Malvína poskytuje rozhovor a udělá reklamu pivním lázním, jak ji to moc pomáhá v těhotenství. Béda přesvědčí Renatu, že když přistoupí na podmínky realitky, tak na tom hrozně prodělají. Renata mu nabídne své peníze a že prodá byt, aby vše zaplatili. Trébl jde za Klárou a řekne ji, co Didy trápí. Musí něco vymyslet. Jarda se vrací do hospody a čeká ho překvapení, plný lokál těhotných. Vilda a Rapid se zvednou a jdou do lázní chystat vany. Jedna z těhotných žen omdlívá, přichází Mašlíková a vynadá Jardovi, že takhle by to nešlo a ujímá se iniciativy. Povede lázně. Trébl svolá rodinou radu, má nápad. Sponzorský den uspořádají v Grandu a celá rodina pomůže Didy, už to ve škole domluvil... Bédovi konečně vše vychází, domluví i kupce na byt Renaty. Přijíždí za ním jeho právník, podepíšou smlouvu s kupcem a ten jim v hotovosti dá peníze. Právník odjíždí s penězi, jede vše zařídit do Prahy. Renata je šťastná, její sen se začíná plnit. Velká školní slavnost v Grandu je v běhu, všude plno dětí a jejich rodičů. Na podiu je ředitel, vyzve Didy, aby šla za ním. Zbytek s

  • S03E16 Veruna se stěhuje

    • March 1, 2017
    • FTV Prima

    Renata se vzbudila, hledá Bédu, nemůže ho najít. Béda stojí někde u náměstí a schovává se, aby ho nikdo moc neviděl, přijíždí jeho právník. Béda rychle nasedá do auta a odjíždějí z města. Sleduje vše Monika. Martin tajně chodí s Hany. Renata se stále nemůže dovolat Bédovi, zazvoní zvonek a přichází kupec bytu. Nese jí doplatek za byt a chce se domluvit, kdy se Renata vystěhuje. Doplatek je moc malý, Renata se diví, kupec jí však vysvětlí, že dle smlouvy, kterou podepsala, je to vše... Do cukrárny dorazí Šafář, hledá Verunu, ta tu není a on se prořekne, že se s Verunou budou stěhovat do Prahy. Klára je z té zprávy v šoku. Martin s Mikem a Burákem řeší, jak na Lia, Martinovi se stále nepodařilo přiznat, že miluje Hany... Renata zjistí, že Béda zmizel, nic po něm v bytě nezbylo. Znovu přichází kupec i se svým právníkem, Renata pochopí, že se něco děje. Klára uhodí na Verunu a ta se jí přizná, že opravu se Šafářem mají kupovat byt v Praze, ale jí se tam moc nechce, jen mu neumí říci ne. Martin jde do večerky, je odhodlaný si s Liuem promluvit, ale nedokáže to. Renata se vrací s policií domů, ty jí řeknou, že Béda je známá firma, ať se zeptá u Slepičků. Kluci se pokoušejí pomoct Martinovi, naznačují Liuovi o co jde, ale on to stále nechápe. Renata dorazí do hospody ke Slepičkům. Jarda jí rázně vysvětlí, co jim Béda provedl, a že ho už v životě nechce vidět. Vilda jí prozradí, že Bédu si vydržovala nějaká starší žena v Praze, mají na ní kontakt. Renata se sejde s Věrou v Praze, chce od ní kontakt na Bédu, ale ta o něm nic neví, už ho také vyhodila. Věra jí řekne, že Bédu nesežene, že ona už to také vzdala a teď se věnuje charitě, peněz má dost. Hany se snaží tátovi povědět o své lásce k Martinovi, ale ani ona neuspěje. Šafář poprosí Mika s Burákem, aby uspořádali rozlučkový večírek pro

  • S03E17 Vietnamská válka

    • March 6, 2017
    • FTV Prima

    Renáta opouští svůj byt, ale pořád doufá, že Bédu chytnou a ona nějaké peníze dostane zpátky. Je na mizině a bydlet bude v tom nejhorším pokoji v Grandu. Hany odchází ven a Liu zjišťuje, co a kam, ale Hany se s ním nehodlá bavit. Jarda si užívá pohodu, chlubí se štamgastům, jak si to zorganizoval, nic nemusí, jen v klidu točí pivo. Kamarádka Eva přesvědčí Renatu, aby se nelitovala a začala něco dělat. Dotáhne jí do dětského centra, Renata se tam moc dobře neuvede, ale pochopí, že centrum by potřebovalo peníze a má nápad. Mezi Martinem a Liuem je to chladné, dělají, že se nevidí. Zoufalá Hany vymýšlí s Malvínou plán, jak je usmířit. Hany říká Malvíně, že si neví rady, miluje Martina, ale nechce ztratit tátu. Renáta pozvala Věrku na schůzku, protože by měla pro ni skvělý nápad na charitu. Věrka se brání, bojí se, že jí zase chce Renáta obrat. Renáta tedy zavede Věrku do centra a ukazuje jí, to tam. Hany přišla poprosit Mika o pomoc, potřebuje dostat ty dva k jednomu stolu. Mike dotáhne Liua do pokoje k Martinovi, stojí proti sobě, vypadá to na rvačku, Hany už to nevydrží a vybuchne. Buď se smíří a hned, nebo se ona přestěhuje do Prahy. Martin s Liuem se opijí a usínají. Věra pomoc přislíbí, ale druhý den to odvolá, moc tomu nedůvěřuje. Potřebuje od Renaty, aby to dobře připravila, Renata s tím nemá problém. Věra nabízí Renatě místo ředitelky její nadace, ta to odmítá, chce podnikat. Ferda se vrátil z porodnice, Manka má kluka. Chlapi chlastají, Malvína musí do lázní, protože je jí zase těžko. Chlapi mají pocit, že slyšeli z lázní nějaký křik, ale Jarda to přejde. Liu se smíří, že Hany bude chodit s Martinem, ale má podmínku, zaučí Martina ve večerce. Vymýšlí na něj nesmyslnou práci, Hany si toho všimne a je naštvaná. Odchází od Liua, stěhuje se do Prahy. Liu to pochopí a dává oficiální povole

  • S03E18 Velké finále

    • March 8, 2017
    • FTV Prima

    Klára s Mikem oznamují Didy, že zítra se budou brát. Didy to chce hned říct kámoškám a dědovi, ale Klára to nechce rozkecat. Chtějí klidnou, malou svatbu. Zatím to ví jen Veruna a Burák, ostatní se to dozví až na společné oslavě. Jardovi zvoní telefon a e-shop mu oznamuje, že jeho objednané kočárky se někde zadrhly, prostě dorazí až za týden. Jarda se vzteká, jak mohou dorazit za týden, když děti přiveze domů už zítra. Jarda vyhazuje štamgasty z hospody, musí dojet nakoupit všechno do Brodu. Ve dveřích se objeví průvodce turistů a jde si ověřit, že dnešní obědy platí. Jarda skoro zapomněl, že se tu dneska bude točit spousta turistů, co přijeli na zámecké slavnosti do lázní. Takže hospoda zůstává otevřená. Burák respektuje Mikovo rozhodnutí mít malou svatbu. Veruna ukazuje Kláře návrhy na svatební dort, ale málem se prokecne před Tréblem. Jarda potřebuje od Ferdy zastoupit, volal do Brodu, mají tam kočárky, jen si pro ně musí hned přijet. Jenže kuchař si rozřízne ruku, takže musí do nemocnice. Jarda musí zůstat v hospodě. Veruna přesvědčí Buráka, že malá svatba je blbost, uspořádají jim velikou, krásnou. Veruna svolala tajnou poradu s Burákem a Tréblovic rodinou. Olík chce říct Jardovi, že koupil kočárky, ale nemůže ho vzbudit. Macátko řekne, že dávno pochopil, že se Mike bude ženit. To Mika vyděsí. Klára s Mikem tedy změní hodinu svatby na dřív a vypadá to, že Veruny plán krachne. Veruna se nedá, a cestu na svatbu se snaží překazít. Klára s Mikem si objednají taxi a chtějí odjet na obřad, jen musí ještě vyzvednout Didy u dědy. Vilda s Rapidem slavnostně vcházejí do hospody, mají pro Jarouše překvápko. Koupili totiž ty kočárky. Uvítá je jen Olík a řekne, aby ty svoje kočárky zaparkovali vedle těch dalších. Jarda přiváží Malvínu a Manku s dětmi do hospody, tady už na ně všichni čekají. Ve šp

  • S03E19 Jeden musí z kola ven

    • March 13, 2017
    • FTV Prima

    Veruna se stěhuje do nového bytu po Kláře a Šafář jí je samozřejmě po ruce. Snaží se jí pomoci nejen s přenášením krabic, ale Veruna potřebuje hlavně dodat odvahu, bude totiž nově vyučovat kurzy cukrařiny. Celé dopoledne se připravuje na výuku a je tak vystresovaná, že ji v cukrárně nepoznává dokonce ani Klára. Ve škole to pak první den dopadne ještě hůř, než očekávala. Myslela si, že na svém kurzu potká dospělé lidi, ale místo toho se snažila uklidnit zdivočelou třídu žáků druhého stupně, kteří jí dali neskutečně zabrat. Zdrcená pak přichází domů, kde si v depresích postěžuje Šafářovi. Druhý den se ale rozhodne být přísná. Burák, který se dozvěděl o jejích nesnázích, ji v tom ale na poslední chvíli zabrání. Na malé děti přeci zabírá, když se stane jednou z nich. Převlečou se proto za hiphopery a vpadnou do učebny... plné důchodců. Už to vypadá, že se Veruny přednáška opět zvrhne jen ve špatný sen, ale společně s Burákem se jim povede udělat na nové učně dojem. Především na paní Hrubešovou, trochu potrhlou babičku, jejímž snem byla odjakživa cukrařina. Večer se pak Veruně Šafář omluví. Za to, že popletli v jeho škole kurzy a že jí nepomohl, měl zrovna nějaké pracovní jednání. Veruna mu ráda odpouští a společně si užívají krásný večer v novém bytě. Mike s Burákem a Macátkem řeší příjezd Máši z Ruska. Macátko se na návštěvu Máši netěší a snaží se před ní utéct. Bojí se, že ho chce svést a unést k sobě někam na Sibiř. Ale když zjistí, že nepřijela jen kvůli němu, ale kvůli smlouvě, kterou s ní Mike kdysi sepsal a potřebuje do Ruska náhradního kuchaře, postaví se problému jako správný chlap a nabídne se. Kluci ale na takovou variantu rozhodně nehodlají přistoupit. Po chvíli váhání je napadne, že by mohli tuhle zakázku přehodit na kuchaře z Grandu, který u

  • S03E20 Experiment Liu

    • March 15, 2017
    • FTV Prima

    Mike se probudí do nového dne s dobrou náladou, ale zdá se, že si toho možná už vzal na svá bedra víc, než je schopen zvládnout – práce v Kuřeti, občasný záskok v Grandu a ještě různé oplejtačky s franšízou. Mike se snaží hrdě stihnout všechno, ale faktem je, že nic z toho nedělá pořádně, což mu řekne i Burák a nakonec i Klára, které v noci usne doma u kafe, místo toho, aby jí pomohl v nové domácnosti. Druhý den se proto rozhodne všem ukázat, že na to má, ale končí to fiaskem. V Kuřeti spálí jídlo, které připravovali pro své hosty na večer a dokonce zapomene i na pomoc, kterou slíbil Kláře doma. Burák se ho zeptá, jestli není ten pravý čas se alespoň na jeden z jeho závazků vykašlat. Mike přitakává. Burák má pravdu. Rozhodne se prodat svůj podíl ve franšíze, aby měl víc času na to, co ho opravdu baví. Na Kláru a svou práci v Kuřeti, do kterého neodmyslitelně patří. Liu se loučí s Hany, která bude v Praze trávit víc času. Nejen kvůli své škole, ale také kvůli Martinovi, u kterého bydlí. Liu to naoko nese dobře, ale faktem je, že se začne ve městě cítit sám. Do večerky za ním ale začnou chodit postupně jako na zavolanou všichni štamgasti, jakoby měli něco za lubem. Liu chvíli odolává, ale pak se odhodlá. Proč si neužít večer se sousedy? A proto navštíví hospodu u Slepičků, kde se ho snaží štamgasti opít. Vsadili se totiž, že nevydrží ani tři piva, ale to se pěkně přepočítali. Liu je totiž poslední, kdo je schopný po svých odejít domů. Než ale opustí hospodu, dozví se od opilých štamgastů, že byl jenom součástí sázky, a tak se jim to rozhodne druhý den oplatit. Pozve je na pálivý oběd plný odporných ingrediencí, ze kterých se štamgastům dělá špatně. Když jim ale Liu prozradí, že odejít od jídla je ve Vietnamu největší urážkou, poslušně sní vše, co pro ně nachystal a uznají, že

  • S03E21 Mike Medium Rare

    • March 20, 2017
    • FTV Prima

    Mike si užívá konečně víc volna. Po tom, co se rozhodl svou část franšízi prodat, se chce víc věnovat Kláře, Didi a také Ohnivému kuřeti, kam zavítá také jeho bratr Martin. Mike čeká problémy, ale Martin ho překvapí, zdá se, že prodej jeho podílu schvaluje. Druhý den mu ale zavolá táta a Mika čeká nepříjemná schůzka, která dopadne přesně tak, jak se obával. Otec ho označí za budižkničemu, které neumí nikdy nic dotáhnout do konce. A když si pozve k sobě domů Martina s Hany, aby se ujistil, že ho v jeho rozhodnutí podporují, začne do něj Martin rýt. Vždyť má otec pravdu, čeho Mike dosáhl? Takové řeči si on ale nenechá líbit, vyhodí Martina z bytu a rozhodne se, že jim ještě ukáže a franšízu si nechá... Jarda stále bojuje s Malvínou o chvilku soukromí. Dítě se jim už sice povede sem tam na nějakou chvilku uspat, ale v tu chvíli se vždycky objeví někdo, kdo je v jejich intimní chvilce vyruší. Štamgasti, sousedka Mašlíková nebo Manka. Jak si vlastně v tak nabytém programu najít chvilku pro sebe? Malvínu už to taky štve. Nakonec jim však překvapivě pomůže Liu, nový přírůstek mezi štamgasty, který se rozhodne vyřešit problém s večeří tak, že nakoupí ingredience, přinese hot pot a štamgasti si vlastně uvaří sami. Po dvou dnech se tak Jarda a Malvína dočkají vytoužené romantické chvilky, ze které je nikdo neruší. Veruně jdou kurzy cukrářství už o poznání lépe, než v minulých dnech. Nechce ale polevit v přípravách na jednotlivé hodiny, což není po chuti Šafářovi, který by byl raději, kdyby se o volných chvílích věnovala právě jemu. Veruna se mu omluví a slíbí, že mu to večer vynahradí. A skutečně, když se sejdou u láhve dobrého vína, nepřijde na její výuku skoro ani slovo. Tedy až na Hrubešovou, potrhlou paní, se kterou si Veruna neví rady. Jaké je pak její překvapení, když zjistí, že si dal

  • S03E22 Hostující Chefka

    • March 22, 2017
    • FTV Prima

    Leoš se snaží celému personálu v Grandu a hlavně sobě dokázat, že po odchodu Juniora je hotel v dobrých rukou. Místo toho, aby se soustředil na již zajetou klientelu, se rozhodne experimentovat, i když se mu to Junior snaží po Skypu vymluvit. Začne tedy s rozdáváním letáků, které mají přilákat nové hosty a tomu přizpůsobuje i množství porcí, které se má v kuchyni navařit. Letáky ale nezabraly a tak Leoš vytáhne z rukávu další metodu, rozhodne se totiž přilákat hosty přes slevový server. Na recepci se tak zčistajasna začínají objevovat podivné existence, s ještě podivnějšími stížnostmi a přáními. Mezi nimi je i host, který vyloženě prudí celý personál a Soňa, ani recepční Mirka si s ním nevědí rady. Leoš se vše snaží urovnat svým šarmem, ale když se od hosta dozví, že do hotelu má v plánu pozvat další jemu podobné zákazníky, pochopí, že mu jeho plán nevyšel. Rozhodne se, že nezbývá, než tohoto povaleče z hotelu za každou cenu vystrnadit. Za pomocí všech jeho kolegů se to naštěstí nakonec povede. Leoš si oddychne a pro příště si jistě rozmyslí vymýšlet pro Grand opět nějaké zlepšováky. Klára se ptá Veruny, proč vybrala jako výpomoc do cukrárny zrovna Hrubešovou. Má snad za sebou nějakou zářnou cukrářskou kariéru? Ale Veruna jen mlží. A to do doby, než se Hrubešová v cukrárně vytáhne se svým prvním nepovedeným dortem. Její roztomilá zbrklost a horlivost ale obě přesvědčí, aby jí dali ještě jednu šanci. Svatební dort pro dva homosexuály, který má jenom lehce dozdobit, nakonec upraví podle svého, aby je „napravila". Když se to holky po chvíli dozví, čekají totální katastrofu. Homosexuálové ale mají naštěstí velký smysl pro humor a druhý den přijdou do cukrárny Hrubešové poděkovat, všichni se na oslavě díky jejímu výtvoru hodně nasmáli. Holky si oddychnou. Pro tentokrát to vyšlo a Hr

  • S03E23 Vyložené karty

    • March 28, 2017
    • FTV Prima

    Vést celý hotel, to není jen tak. Každý den vyvstanou desítky drobností, které nesnesou odklad. A Leoš může vyprávět. Už poněkolikáté za sebou ho potká přesně takový den „blbec". V kuchyni je třeba opravit spotřebič, již dávno měl odevzdat výkazy z minulého měsíce, v restauraci opět straší nesnesitelný zákazník, Vláďovi by měl schválit menu na příští měsíc a do toho přijede inspekce, aby se podívala na hasicí přístroje. Zatímco Leoš vyřeší dvě věci, dalších pět jich přibude. Není proto divu, že se jednoho dne zhroutí, a aniž by to kdokoliv čekal, prostě zmizí z hotelu. Klára a Mike se ho snaží najít, ale nebere jim telefony. Už začínají propadat panice, když se zjistí, že si jen potřeboval sám, v klidu, venku na procházce utřídit myšlenky. Hotel už nezvládá vést. Dřív nebo později si to musel přiznat, nikdy ho to nebavilo tak, jako jeho otce, Klářina dědečka. Mnohem raději tráví poslední dobou čas se Soňou u jejich rodičů na farmě. A z pouhého pomyšlení, že by se musel do Grandu zase vrátit, se mu obrací žaludek. Klára ho ale uklidní. Ať z hotelu odejde, ona to už za něj nějak vyřeší. Mezi Verunou a Šafářem to začne trochu skřípat. K drobným neshodám se přidá také tvrzení Hrubešové, že viděla Šafáře v Jánkách v den, kdy měl být opět zpátky v Praze. Veruna to ale považuje za další výmysl trochu pomatené stařenky. Hrubešová ji ale se svým tvrzením znovu konfrontuje, když se jí povede Šafáře vyfotit na svůj mobil. Jak to tedy je? Proč Šafář Veruně neřekl o tom, že občas zůstává v Jánkách, aniž by o tom věděla? Šafář se jí omluví. Mělo to být překvapení. Vezme ji do nové kanceláře, kterou si zřídil přímo v lázních, aby nemusel tak často dojíždět do Prahy. A Veruna je zase klidná... V hospodě u Slepičků se opět jednou za měsíc koná pravidelná partička mariá

  • S03E24 Bratři jak se patří

    • March 30, 2017
    • FTV Prima

    Veruna má narozeniny. Všichni pro ni chystají dárek a oslavu, až na jednoho... Šafáře. Burák mu předá svůj dárek, který chystal pro Verunu, aby mu pomohl. Když ale Šafář nepřijde na oslavu Veruny a Burák za něj musí zaskočit, začne toho litovat. Manka přichází po delší chvilce do hospody a zjišťuje, že Kohoutova kuchyně je naprosto nedostačující. Strhne se proto mezi nimi boj o lepšího kuchaře. A i když na konci vyhraje, uzná, že Kohout je kuchař na svém místě. Ona je matkou a její místo je teď doma s dítětem. V hotelu se snaží Klára s Mikem najít nového zástupce, někoho, kdo by po Leošovi převzal vedení hotelu. Když to vypadá, že konečně našli někoho kvalifikovaného, zjistí, že byl do hotelu jen nastrčen Martinem, Mikovým bratrem, který se po rozchodu s Hany začíná chovat opět jako blbec. Kdo tedy bude hotel vést? Mike by měl nápad... Co takhle on sám?

  • S03E25 Čerstvý maso

    • April 4, 2017
    • FTV Prima

    Mike se začíná věnovat Grandu tak, jak Kláře slíbil. Vedení hotelu překvapivě zvládá, ale Grand byl vždy konkurencí Kuřete a mezi Mikem a Burákem tak začínají vyvstávat první konflikty. Mike totiž omylem zruší u dodavatele Burákovu objednávku a když se mu chce omluvit, dovezou do Kuřete místo masa malá, živá kuřátka. Co s nimi? Macátko si láme hlavu, zatímco Burák si v hotelu podá Mika. Nakonec ale dostanou spásný nápad – dají je na farmu k Leošovi, kde jim bude dobře. První konflikt je tak zažehnán, ale klukům je jasné, že pracovat ve dvou podnicích najednou nebude lehké... Do lázní přijíždí spisovatelka Kačaba, která má za sebou již několik příruček, týkajících se zpravidla oblíbených koníčků – zahradničení, houbaření, zavařování. Na autogramiádu jde Malvína, která zjistí, že Kačabu zná Jarda ještě ze střední školy. Jarda je ale ke Kačabě vyhýbavý. Proč? To poznáme hned vzápětí, kdy si Malvína Kačabu přivede nejen do hospody, ale i do domu, jelikož se spolu dohodli, že budou pracovat na nové knize. Jarda je proti. Ale pravý důvod řekne, až když na něj Malvína zatlačí. Na střední se ke Kačabě nechoval příliš dobře. Teď se stydí, ale kdysi jí šikanoval a bojí se, že se Kačaba teď bude Jardovi mstít na Malvíně. Zatím to ale vypadá, že Kačaba nemá s Malvínou žádné vedlejší záměry, spíš naopak, postupně se z nich stávají velké kamarádky. Ukáže se, že Šafář je Veruně nejspíš nevěrný. Hrubešové se povedlo nasbírat další důkazy, ale co s nimi? Rozhodne se pro spolupráci s Burákem. Je to přeci Verunin nejlepší kamarád! Ten se ze začátku poměrně zdráhá, přeci jen – nic mu do jejich vztahu vlastně není. Ale když zjistí, že si Šafář nejspíš po večerech tajně užívá s milenkou v Grandu, nevydrží to a vydá se mu postavit. Jaké je ale jeho překvapení, když na pokoji n

  • S03E26 Atentát na jídlo

    • April 6, 2017
    • FTV Prima

    Johana je špičková kuchařka, která nejen, že má hostovat v Kuřeti, ale zároveň se nedávno stala finalistkou televizní kuchařské soutěže. Někdy je sice trochu svérázná a lehce podivínská, ale zároveň také upřímná, čímž si získá i respekt a uznání Buráka a Mika, kterému by se zrovna teď do Grandu hodila nová kuchařka. Přeci jen, šéfovat celému hotelu a zároveň trávit hodiny ještě v kuchyni, by bylo moc na každého. Johana se však během natáčení dostane do konfliktu s druhým finalistou a jejich spor vyeskaluje přímo během živého vstupu, kde mu do jídla nasype to nejpálivější koření, aby se mu pomstila. Nejen, že Johana nevyhrává, ale přichází o jednu zakázku za druhou. Práci u Mika v hotelu tedy ještě nakonec moc ráda vezme. Kačaba, Jardova bývalá spolužačka a editorka nové knihy Malvíny, se definitivně usídlila v bytě po Mance, tedy hned vedle Slepičků. Kačaba tajně za zády znepříjemňuje Jardovi život a kdykoliv se on snaží vše uvést na pravou míru, ještě víc si vlastně uškodí. Kuchař Kohout mu poradí, že jestli se jí chce zbavit, měl by vytlouct klín klínem. Jarda proto zkusí nasadit Aleše, který s Malvínou psal první knihu, ale bezvýsledně, zkušená diplomatka Kačaba si ho během chvíle omotá kolem prstu. Po Alešovi tedy Jarda vyzkouší těžší kalibr - Manku. Jenže i tu intrikánská Kačaba zvládne zmanipulovat. Zoufalý Jarda už neví, kudy kam, když se mu ozve spisovatel, kterého Kačaba nedávno obrala o peníze. Že by nakonec přeci jen existovala naděje na její vystrnadění?

  • S03E27 Leoš velkostatkářem

    • April 11, 2017
    • FTV Prima

    Johana se rozhodne zapracovat na příjmech Grandu. Dohodne se s dovozcem, že bude mít přednost ve výběru před Kuřetem. To ale samozřejmě dostane Mika mezi dvě mlýnská kola. Leoš se na statku Soniných rodičů už poměrně zabydlel, ale stále zápasí s Janákem, otcem Soni. Musí proto zapojit veškeré diplomatické schopnosti, aby dokázal svého budoucího tchána uklidnit, a zároveň ho ujistit, že to myslí se Soňou opravdu vážně. K Jardovi do hospody přijede autor, kterého před několika měsíci také Kateřina obrala. Když už to vypadá, že se jim společně podaří Kateřinu zapudit, Jardův parťák se proti němu obrátí a začne kout pikle s Kačabou.

  • S03E28 Katastr lží

    • April 13, 2017
    • FTV Prima

    Hrubešová Veruně prozradí, že má podle ní Šafář milenku. Veruna tomu ale nevěří. Zoufalá Hrubešová neví, co dál dělat, aby Veruně pomohla. Na obzoru se ale objeví nečekaný spojenec. Macátko, který by zase viděl moc rád Buráka s Verunou. Do Jánských Lázní přijíždí nová postava – Johanin mladší bratr Jiří. Nevyšel mu kšeft a neví, co má dělat. Johana mu zařídí pokoj v Grandu, než se poohlédne po nové práci. Ale Jiří místo nové práce kouká po něčem zcela jiném… Po Kláře. Štamgasti se snaží Kateřině navrhnout své nápady na novou knihu, kterou by s nimi třeba mohla napsat. Kateřina je ale odmítá, podle ní nejsou jejich nápady moc zajímavé. Jarda tak má rázem ve štamgastech spojence proti Kateřině.

  • S03E29 Grand freeride

    • April 18, 2017
    • FTV Prima

    Mike musí v Grandu pohostit slavnou snowboarďačku. Na první pohled si padnou do oka a Mike s ní začne o volných chvílích během dne i běhat. Před Klárou ale Petru zapře. Že by mezi Mikem a Petrou bylo něco víc? Jarda se rozhodne odhalit její neznalost svých vlastních knih před všemi v hospodě. Uspořádá čtení z Kačaby knih s následnou diskuzí. Kačaba se ze začátku vytáčí, ale když už nejde čtení zrušit, vyzkouší na něm před všemi během své přednášky reiky, o kterých kdysi psala, a Jardu jedním chvatem na několik týdnů naprosto znehybní. Hrubešová s Macátkem se chtějí dostat do bytu Veruny, kde by našly nějaké indicie, které by prozradily Šafářovu nevěru. To se jim ale nepovede. A Hrubešová s Macátkem souhlasí, příště na to musí jít trochu rafinovaněji.

  • S03E30 Šafářovy laskonky

    • April 20, 2017
    • FTV Prima

    Veruna nakonec sama nachytá Šafáře in flagranti s jeho dlouho zapíranou milenkou. Veruna zuří... A nechce s nikým mluvit. Ale nakonec ji Burák přesvědčí, aby se za nimi stavila v Kuřeti, kde na tuhle nepovedenou eskapádu zapomene. Za Mikem přijde Martin, který je totálně na dně. Snaží se spřáhnout s Petrou, kterou chce využít pro svůj následující projekt a na Mika dělá psí oči. Nakonec se ale ukáže, že Martin se prostě nikdy nezmění. Kateřina se rozhodne využít Jardovy neschopnosti pohybovat se v hospodě a naoko jemu i Malvíně slíbí, že se o hospodu postará sama. A Jardovi je po chvíli jasné, že jestli to takhle půjde dál, bude moci za chvíli hospodu zavřít.

  • S03E31 Prolhaný hoteliér

    • April 25, 2017
    • FTV Prima

    Mike si začíná rozumět se snowboarďačkou Petrou víc, než by bylo zdrávo. Všímá si toho dokonce i Burák, za kterým se jednoho večera oba staví v dobré náladě. Petra se ale v Kuřeti opije natolik, že ji musí Mike dovést až do Grandu. Co se mezi nimi ten večer stalo? To ví jen Mike, Petra a Jiří, který je celou dobu tajně sledoval v hotelu ze schodů. Kačaba podnikne na hospodu U Slepičků druhý, tentokrát mnohem rafinovanější útok. Zatímco je totiž Jarda stále připoután k lůžku, rozhodne se vzít na oko hospodu do svých rukou. Nejen, že se jí ale během pár dnů povede vyštvat z hospody prakticky všechny zákazníky, ale také kuchaře Kohouta. Od zavření Jardova podniku je zachrání až Mašlíková, která na Kačabu použije její vlastní zbraně. Veruna je stále smutná z rozchodu se Šafářem. A smutek utápí v... dortíkách a břitké ironii, kterou se snaží v kavárně všichni ignorovat. Hrubešová se ale rozhodne jednat. Nejlepší lék na chlapa je totiž podle ní další chlap a tak začne hledat Veruně nové nápadníky a to samozřejmě za jejími zády. Veruna ale na chlapy nemá vůbec náladu, což omylem pocítí i Burák, který se jí snaží rozveselit. Hrubešové je tak jasné, že přivést Verunu na jiné myšlenky bude horší, než čekala.

  • S03E32 Spousta práce

    • April 27, 2017
    • FTV Prima

    Mike by se už delší dobu potřeboval naklonovat. A možná že ani pak by nezvládl pracovat na třech místech najednou jak se o to poslední dobu marně snaží. Burákovi a Kláře slibuje, že se to změní, že si dokáže jako kuchař a manager v Grandu zjednat pořádek a bude se věnovat důležitějším věcem. Kuřeti a rodině. Když ale za ním přijde jeho otec s velice zajímavou obchodní nabídkou, do které je navíc namočená i Petra, celý jeho večerní program se jaksi nevydaří. Klára a Burák jsou na něj po právu naštvaní. Co si myslel? Mikovi je jasné, že za aktuálních podmínek je jen jediná možnost, jak začít aspoň trochu stíhat. Odejít z Kuřete. Kačaba s Malvínou finišují připravovanou knihu. Jsou tak daleko, že už přišel čas i na podepsání smlouvy. Jarda by hrozně rád viděl její přesné znění, Kačabě totiž nevěří ani slovo. Jenže ta si smlouvy pečlivě střeží. Jarda se proto v noci vydává na tajnou výpravu, aby zjistil, že smlouva, kterou Malvína podepsala, je pro ni ve skutečnosti ještě nevýhodnější, než si Jarda vůbec kdy představoval. Ale co s tím? Veruna onemocní a Klára ji přikáže, aby se doma v klidu a pohodě vyležela. Veruna to kvituje s povděkem, alespoň bude mít klid od práce, zákazníků i Hrubešové a nabere opět síly po rozchodu se Šafářem. Jenže Hrubešová se o Verunu bojí. Co když ve skutečnosti není nemocná ale chystá se doma tajně spořádat tubu prášků na spaní?

  • S03E33 Mike de luxe speciál

    • May 2, 2017
    • FTV Prima

    Zatímco Mike chystá svou lehce pompézní oslavu třicátin v Grandu, Burák s Klárou a Verunou pro něj připravují párty v Kuřeti, do kterého podle nich stále patří a jehož je součástí. Mike, který se ale za poslední dobu změnil k nepoznání, je odmítne. V Grandu už toho tolik připravil, proč nepřijdou za ním? A i když se jim tedy moc nechce, celá parta se vydá do Grandu, kde jsou svědky naprosto snobské oslavy. Nejen, že se během ní Mike pohádá s Klárou, která začíná žárlit na Petru, ale také s Burákem, který mu konečně od plic řekne, co si o něm poslední dobou myslí. A aby toho nebylo málo, na konci celé oslavy se Jiří konečně svěří se svými city Kláře. Lepší načasování si skutečně nemohl vybrat, a tak není divu, že se nesetká s odezvou, jakou si nejspíš představoval. Velký den ale slaví i U Slepičků. Konečně přichází křest další Malvíniny knihy. Jarda se zoufale snaží na poslední chvíli celou katastrofu odvrátit, dokonce je kvůli tomu ochoten Kačabě odsouhlasit, že se před všemi na křtu svleče. Kačaba by se tak konečně pomstila za to, co jí Jarda provedl ještě v dětství na střední škole a nechala by je odejít... Nebo ne? Kačaba má už s křtem ale jiné plány, o kterých netuší ani Malvína...

  • S03E34 Morální kocovina

    • May 4, 2017
    • FTV Prima

    Mike se probouzí ráno v hotelovém pokoji a obklopen oblečením, které patří Petře. A i když má obrovské okno, je mu jasné, že včerejší oslava dopadla po všech stránkách naprosto katastrofálně. Konečně si uvědomí, o co málem přišel. O Kláru, Buráka, Didi, Verunu... O všechny svoje nejbližší. A proč? Aby se jen od rána do večera honil za penězi a uznáním svého otce? Mike se rozhodne, že se pokusí všechno napravit. A začne s tím hned po tom, co si u Lia objedná polévku, která umí s kocovinou zatočit jako nic jiného. Jaké je ale jeho překvapení, když zjistí, že Burák měl ten samý nápad. Mike se nadechne. Pokusí se napravit vše, co za poslední týdny zvoral. Snad není už příliš pozdě... Slepičkům se konečně podařilo po dlouhém boji zbavit mstivé Kačaby. Ale jejich klid jim dlouho nevydrží. Jarda se totiž poslední dobou tak soustředil na svojí podlou spolužačku ze střední, že si nevšiml Olíkova divného chování. V hospodě se jim často ztrácejí potraviny, které si Olík bere sebou do školy. Že by byl skutečně tak hladový? Malvína se ho sice snaží krmit zdravou výživou, ale k čemu je Olíkovi obrovský kus salámu? Olíkova třídní navíc přijde s oznámením, že se jejich syn poslední dobou chová divně i ve škole. Zjišťujeme, že Olík je ve třídě šikanovaný a zatím se to snaží řešit sám a tajně. I když dost neúspěšně.

  • S03E35 Manažer

    • May 9, 2017
    • FTV Prima

    Mike je stále zavalený prací, ale slíbí Kláře a Didy společný oběd. Do města přijede Mikův táta a naléhá na něj, ať s ním jede na důležitou obchodní schůzku. Mike to ale odmítne. Už nikdy nechce upřednostňovat práci před rodinou a navíc musí vypomoct Johaně v kuchyni. Johana vidí, jak je Mike při vaření šťastný a vysvětlí Kláře, že Mike dělá manažera jen kvůli ní. Klára se rozhodne, že znovu začnou hledat nového ředitele. Chce mít doma šťastného chlapa. Veruně volají z akademie, že ji ruší všechny kurzy. Hrubešová vidí, že je jí to líto a rozhodne se jí kurzy zorganizovat v cukrárně. Jako manažera zaměstná Jiřího, který v tom vidí šanci imponovat Kláře. Jiří zájemce o kurz opravdu sežene. Má to ale háček... Mašlíková přistihne kluky, jak šikanují Olíka. Zažene je a rozhodne se Olíka naučit sebeobraně. Připlete se k tomu ještě Vilda a lekce nedopadne vůbec dobře. Ani Jarda neporadí Olíkovi nejlépe, a když situaci vezme do svých rukou Malvína, Olík je už zoufalý. Nakonec vše s trochou štěstí vyřeší sám.

  • S03E36 Pokažený kohout

    • May 11, 2017
    • FTV Prima

    Kohout se chová neobvykle mile a to je podezřelé. Co za tím stojí? Kohout si totiž po nocích vaří v pivovaru vlastní pivo. Propašovat ale ve dne pivo z hospody tak, aby ho nikdo neviděl, není jen tak. Když se vše provalí, je Kohout nešťastný, že mu štamgasti skoro všechno pivo vypili. Jarda je zase nešťastný, protože Kohoutovo pivo, na rozdíl od toho jeho, lidem chutná. Klára s Mikem začínají hledat nového ředitele. Snaží se přemluvit Leoše, aby se do funkce vrátil. Leoš se Soňou ale mají jiné plány. Hledají ve městě prostor, kde by mohli otevřít farmářský krámek. Když se Johana o uvolněném místě dozví, vidí v tom příležitost pro Jiřího. Společně pak „upravují" Jiřího životopis. Bude se líbit? Zatímco Mike je stále zaměstnán v Grandu, Burák v hospodě nestíhá. Macátko onemocněl a paní Macátková se jako výpomoc neosvědčila. Burák povolá posilu. Posila je ale bývalý Macátkův klient.... Druhý den chce Burák zavřít, když se objeví kuchařka Karolína, která přijela ochutnat to vyhlášené Ohnivé kuře... Veruna se chystá na další, tentokrát už placený kurz. Sežene Jiří platící klienty? Nebo vše zaplatí sám?

  • S03E37 Vietnamský bufet

    • May 16, 2017
    • FTV Prima

    Mike nabídne Jiřímu místo ředitele. Jiří se ale cuká. Tvrdí, že má ještě další nabídku a vezme si čas na rozmyšlenou. Mike jde za Johanou zjistit, o co jde. Johana si vymyslí nabídku z hotelu v Italských Alpách. Tohle asi přehnala. Mike se už chystá hledat někoho dalšího. Johana hned posílá Jiřího za Mikem a navíc ho vybaví „speciální" smlouvou. Podepíše ji Mike? Liu otevírá bufet. Lidé se mu tam ale nehrnou a Liu je nešťastný. Hrozí mu, že bude muset vše prodat Vietovi, aby nakonec neskončil v dluzích. Když ale velitel policie dostane k láhvi rumu jídlo zdarma, vše se obrátí k lepšímu. Olíka ještě napadne vyzdobit bufet tradičním vietnamským způsobem. Liu se do toho pustí a je to... nepřehlédnutelné. Burák přijme Karolínu na stálo. Macátko se trochu bojí o svou pozici. Když ale do hospody přijde Karolinin bývalý přítel a vyhrožuje ji.... Podívejte se, jak ho Macátko zneškodní. Hrubešová zase řádí. Namluví své bývalé kolegyni z práce, že má mladého přítele. Problém je v tom, že kolegyně ho chce vidět a uspořádá sraz kamarádek i s partnery. Podaří se Hrubešové někoho sbalit? A co na to Burák?

  • S03E38 Nový ředitel

    • May 18, 2017
    • FTV Prima

    Mike oficiálně předává Jiřímu místo ředitele a nabízí mu pomoc, než se Jiří zapracuje. Jiří to ale arogantně odmítá a odmítá i to, aby s ním šel Mike na schůzku o dlouho připravovaném kontraktu. Jiří pak na schůzce mění předem dohodnuté podmínky a riskuje, že o kontrakt přijde. Mike začíná být naštvaný... Jiří se svěří Johaně, že se mu líbí Klára. Veruně přijde do cukrárny kytice a bonboniéra ve tvaru srdce. Obojí bez podpisu. Hrubešová si je jistá, že je to od Buráka. Večer Veruna sbírá odvahu Burákovi zavolat, když v tom někdo zazvoní na domovní zvonek.... Je to Šafář a přišel ji požádat o ruku. Odolá Veruna prstenu s největším diamantem, který kdy viděla? Leoš už našel krámek k pronájmu a je u něj i byt. Krámek patří městu a starosta je kamarád. Leoš věří, že vše půjde hladce. Starosta si pro začátek řekne o úplatek a velmi se zajímá o jejich vilu. Než se vše vyřeší, plánují Leoš se Soňou bydlet v hotelu. Problém je v tom, že hotel je plně obsazen. Mezitím se Liův bufet tak rozjel, že to Liu nestíhá. Na pomoc přijdou i Burák a Karolína.

  • S03E39 Nejlepší kámoška

    • May 23, 2017
    • FTV Prima

    Veruna si udělá radost a koupí si nové šaty. Burák ji je pochválí a Hrubešová v tom hned vidí něco víc. Je přesvědčená, že mezi Verunou a Burákem to jiskří. Veruna to Hrubešové odmítne, ale Kláře přizná, že má Hrubešová možná pravdu. Klára Verunu přesvědčí, aby si s Burákem promluvila. Veruna se k tomu rozhodne, ale stále se jí něco staví do cesty. Když konečně dorazí za Burákem do hospody, Burák tam sedí s Karolínou... Leoš se Soňou vyrábí v Klářině a Mikově bytě sýry. Leoš je nešika a nadělá spoustu nepořádku. Vůně kozího sýra se line celým domem a jejich noční milování také není zrovna tiché. Klára s Mikem se už těší, až budou zase sami. Leošova schůzka se starostou ale nedopadne podle očekávání. Soňa s Leošem se budou moci stěhovat do nového bytu až za čtrnáct dní. Klára jim, ač nerada, nabídne, aby zůstali u nich. Karolína vypomáhá v Liově bistru. Liu je z ní nejprve nadšený, potom ale Karolína omylem vylije Liovu domácí rybí omáčku, kterou měl naloženou už více než rok... Slepičkovi potřebují do lázní novou recepci. Jako na zavolanou přijdou Malvíně peníze za její knihu. Jarda se rozhodne Malvíně udělat radost a koupit jí nějaký dárek. To samé ale napadne i Malvínu. Vypadá to, že recepce bude muset ještě chvíli počkat.

  • S03E40 Rozchod, rozvod a zlomená srdce

    • May 25, 2017
    • FTV Prima

    Ferda by chtěl další dítě a všem o tom vypráví. Manka si tím ale vůbec není jistá a už se těší, že si od dítěte odpočine na třídním srazu. Jako první tam dorazí spolužák Vítek a Mance neustále lichotí. Ferda se už chystá vyvolat rvačku, ale štamgasti ho raději opijí do němoty. Ráno pak Ferda předvede Mance před Vítkem žárlivou scénu, aby se ukázalo, že Vítek je ve skutečnosti katolický kněz. Manka má ale jasno. S Ferdou další dítě nechce. Hrubešová se snaží Veruně dohodit Marka. Veruna se na ni tak naštve, že ji pošle domů. Klára Veruně vyčte, že byla na Hrubešovou moc přísná a ta se ji snaží dovolat, aby se jí omluvila. Hrubešová má ale vypnutý telefon a nikdo neví kde je. Když Hrubešová nepřijde ráno do práce, Veruna už o ní začíná mít strach. Zatím co se Veruna snaží vyhlásit pátrání, Hrubešová je na schůzce s televizní produkční. Přihlásila se totiž do soutěže. Zádrhel je v tom, že je to soutěž pro matku s dcerou. Jiří za pomocí Martina vyláká Mika mimo město a chystá pro Kláru romantický piknik. Když Kláře přijde anonymní pozvání, je si jistá, že za tím nemůže být nikdo jiný než Mike. Jak bude reagovat, když se na pikniku místo Mika objeví Jiří? Macátko vypomáhá v Liově bistru a je jedním zákazníkem osočen, že není autentický. Macátko se to rozhodne změnit a je sám se sebou spokojen. Ostatní si bohužel myslí, že se nejspíš zbláznil.

  • S03E41 Matka a dcera

    • May 30, 2017
    • FTV Prima

    Macátko se rozhodne, že bude videobloger a bez varování zveřejní své první video. Názory na jeho kvalitu se ale liší. Zatímco Macátko je náramně spokojen, Mike s Burákem tuší katastrofu. Když video dosáhne rekordní sledovanosti, Macátko slaví, že se stal internetovou hvězdou a kluci se mu marně snaží vysvětlit, že důvodem zájmu o video není Macátkovo kuchařské umění. Když to Macátko konečně prokoukne... Hrubešová nabídne Veruně tykání. Proč? Veruna totiž kývla Hrubešové na natáčení v cukrárně. Stále ale netuší, že má hrát její dceru a jak by to vypadalo, kdyby si matka s dcerou vykali? Hrubešová je nucena improvizovat a v tom je mistr... Manka s Ferdou mají výročí půl roků od svatby. Ferda přinese Mance květiny, ale ta je nepřijme. Ferda je zdrcený a kamarádi pro něj mají spoustu dobrých rad, jak získat Manku zpět. Zabere zpívaný telegram, nebo spíše Ferda v roli šviháka? Jiří i přes protesty Johany a Kláry prosadí pořádání live cooking show v hotelové restauraci. Na první pokus se to moc nevydaří a většina hostů uprchne. Jiří si ale paličatě stojí za svým.

  • S03E42 Spolubydlící

    • June 1, 2017
    • FTV Prima

    Veruna se chystá promluvit si s Burákem. Ve městě se ale nečekaně objeví její otec, kterého roky neviděla. Otec ji pozve na večeři a tam se Veruna seznámí se svou sestrou Janou, o které neměla vůbec tušení, že existuje. Veruna na schůzku s Burákem úplně zapomene. Druhý den Buráka pozve na večeři k sobě domů, když se ale ozve zvonek, za dveřmi stojí Verunin otec a sestra. Ukáže se, že dnes nemají kde spát. Veruna se o ně musí postarat. Aleš prodal veškerý svůj majetek a za utržené peníze si koupil letenku na Mars. Než ho povolají k výcviku, rozhodl se bydlet u Slepičkových. Jarda je z toho zoufalý a snaží se mu sehnat podnájem u někoho jiného. U Venci se Alešovi nelíbí, Ferda čeká, že se vrátí Manka. Jediný, kdo se nabídne, je Kohout. Kohout ale zadarmo nehrabe a Aleš nemá peníze. Když Aleš nutí Jardu běhat, Jarda se rozhodne, že Alešův nájem bude platit Kohoutovi on. Klára s Mikem by se už rádi zbavili Leoše, Soni a sýrů. Místo toho přijedou na návštěvu ještě Benešovi, Jirákovi a další nálož sýra. Někde se něco zvrtlo... Macátko pracuje maskovaný, aby ho nikdo nepoznal. Přesvědčí ho Kusá s Pohlreichem, k natočení dalšího videa?

  • S03E43 Zákeřná nemoc

    • June 6, 2017
    • FTV Prima

    Zatímco Veruna si užívá setkání s tátou, Hrubešová za tím vidí něco víc. Je přece jasné, že se Verunin táta neobjevil po letech jen tak náhodou. Co za tím bude? Zákeřná nemoc? Jana potřebuje peníze na cestu do Prahy a táta jde na brigádu. Když se vrátí, vypadá strhaně a Veruna začíná věřit, že táta je opravdu nemocný. Jana se zatím celý den doma učí, otevře si Verunino víno a ani neuklidí... Burák si konečně dodělá byt, protože v bydlíku se mu čím dál tím více roztahuje Macátko. Karolína to vidí jako dobrou příležitost pro kolaudační párty. Mike vyzvídá, jak to má Burák s Karolínou, ale Burák tvrdí, že ji vnímá jako kámošku. Mike má pocit, že má Burák moc kámošek a žádnou holku. Liu to vidí podobně. Když Burák párty uspořádá, všem do toho vleze něco neodkladného a dorazí jen Karolína... Jarda se rozhodne odradit Aleše od cesty na Mars a uspořádá pro Aleše oslavu všeho pozemského. Zazpívat mu dokonce přijde jeho milovaná Eva Pilarová. Aleš je dojatý. Jarda má pocit, že vše dobře dopadlo a že Aleše od plánované cesty odradil. To se ale Jarda plete a navíc Aleš dostane další výborný nápad.

  • S03E44 Mejdan pro Aleše

    • June 8, 2017
    • FTV Prima

    Aleš se rozhodl zanechat po sobě na planetě Zemi potomky a podává si inzerát jako dárce spermatu. Kohout si klepe na čelo, ale jen do té doby, než Alešovi začnou chodit první nabídky. Kohout v tom vidí zlatý důl, jen musí nějak obejít Aleše, který trvá na tom, že jeho sperma je zdarma. Hrubešová vymyslí fintu, jak dostat Verunina tátu k doktorovi. Veruna musí předstírat vymknutý kotník a táta ji bude muset k doktorovi dovézt. Když se Jíša snaží Verunu dostat do auta, Veruně rupnou záda... Jana se pokusí balit Marka, ale to také není nejlepší nápad, když mu sestřičku dělá manželka. Monika se starostou by rádi koupili Leošovu vilu a záměrně oddalují pronájem krámku s bytem. Leoš se to rozhodne řešit razantně. Ví, že se Monika v hotelu tajně schází s Hobzou. Vtrhne jim do pokoje a udělá pár choulostivých fotek. Monika ví, co má dělat, jestli nechce, aby se fotky dostali starostovi. Karolína dělá první krůčky ke sblížení s Burákem. Burák je nerozhodný a neví co chce. Padne první pusa a pak i druhá...

  • S03E45 Minulost se vrací

    • June 13, 2017
    • FTV Prima

    V Ohnivým Kuřeti se objeví dávný Macátkův kolega a žádá od něj pomoc při sledování jednoho zločince. Macátko je ale už jen kuchař a ke své staré profesi se vracet nechce. Kolega se ale nedá odbýt a Macátka vydírá. Chce na Macátka prozradit cosi z jeho minulosti. Macátko se nejdříve zhroutí, ale pak se rozhodne Mikovi s Burákem o své minulosti říct sám i když je přesvědčen, že ho kluci vyhodí... Leoš se Soňou otevřeli své vysněné kozí bistro. Zákaznicí se ale nehrnou. To ale nevadí, protože Leoše napadne skvělý marketingový tah. Převlékne se za kozu a rozdává na náměstí letáčky. Rázem je všechno vyprodáno a Leoš se Soňou musí chystat zboží na příští den. Když jim přijede na pomoc Janáková, je Leoš rád. Méně se mu už líbí, že musí spát na gauči. Burák se vyspal s Karolínou a začíná jejich vztah brát vážně. Karolína je naproti tomu v pohodě. O nic přece nešlo. Jana dělá ve Verunině bytě nepořádek, neuklízí a půjčuje si od Veruny peníze. Veruně se to nelíbí a Hrubešové už vůbec ne.

  • S03E46 Úklid a neklid

    • June 15, 2017
    • FTV Prima

    Mezi Burákem a Karolínou to nějak skřípe. Potřebovali by si v klidu promluvit, ale není k tomu vhodná příležitost. Navíc se na scéně zase objeví Karolínin žárlivý expřítel. Karolína se svěří Liovi, že má problém s navazováním vztahů, ale o tak skvělýho kluka jako je Burák by nerada přišla. Jak to mezi nimi dopadne, když večer Karolína zaklepe na Burákovy dveře? Jiří zase přemýšlí jak zaujmout Kláru, která striktně odmítá všechna Jiřího pozvání. Pomůže mu v tom skvělá recenze na hotel? Ale jak ji získat, když recenzent odmítl úplatek? Ve městě se objeví Klářina bývalá spolužačka Marylin a Vopršálková jí navrhne, aby uspořádala večírek na uvítanou a pozve Kláru. Klára ale ráda není. S Marylin kamarádky nikdy nebyly. Vopršálková se tedy vetře na večírek, aby Kláru zachránila. Nedopadne to nejlépe. Vopršálková ale u Marylin a jejího přítele nastupuje jako uklízečka a to zase velmi zajímá Rorejse. Ukáže se, že Jana je pěkně rozmazlený fracek. Jíša se to snaží před Verunou krýt a dělá za Janu její práci. Veruna ale vše prokoukne a strhne se velká hádka.

  • S03E47 Trapné vtípky

    • June 20, 2017
    • FTV Prima

    Kláře se celý den dějí zvláštní věci – vypuštěná pneumatika, ztracená kabelka a klíče zavěšené na kašně. Naštěstí se vždy, jako zázrakem, objeví Jiří a Klářin problém vyřeší. Kláře je jasné, že jí někdo dělá naschvály a podezřívá z toho Marylin. Marylin jí totiž podobné, trapné vtípky tropila už na střední škole. Klára si to jde s Marylin vyříkat.... Kohout si z Alešova dárcovství udělal výhodný byznys. Vše se ale málem provalí, když si Aleš přivede novou kamarádku Adélu. Kohout chce po Adéle peníze. Adéla je tím zaskočená a chystá se to Alešovi říct. Jak z toho Kohout vybruslí? Macátko si myslí, že tím, že přiznal klukům svou minulost, se Rorejse definitivně zbavil. To se ale Macátko plete. Rorejs se objeví znovu a tentokrát má v ruce trumf. Hrozí Macátkovi, že na jeho úspěšný videoblog zavěsí video ze „starých dobrých časů". Hrubešová by se ráda vyvlékla z natáčení televizní soutěže. Smlouva je ale nadstavená tak, že ji s tím nepomůže ani právník. Rozhodne se tedy za každou cenu natáčení alespoň oddálit. Dostane infekční nemoc? Zavřou ji do vězení? Nebo si raději zlomí nos?

  • S03E48 Pod dohledem

    • June 22, 2017
    • FTV Prima

    Jiří Kláře předá dopis, který ji čekal v hotelu. Je v něm detailní popis jejího včerejšího programu. Jiří nabídne Kláře pomoc, ale Klára ji odmítne. Jde s dopisem na policii. Policie j ale pomoct nedokáže. Další dopis čeká Kláru v cukrárně. Tentokrát ale anonymní pisatel sledoval Didy. A to hned několik dní. Mohla to být Marylin, když v Janovkách tou dobou ještě nebyla? Janáková se v podstatě nastěhovala k Leošovi se Soňou. Leoš musí na farmu pro mléko a tam ho zase zapřáhne Janák. Mezi tím jim Janáková přeorganizuje byt a večer Leoš skončí na gauči. Druhý den Soňa s mámou promluví. Takhle to dál nejde. Janáková to chápe a zaplatí jim romantickou večeři... Veruna s Janou jsou na nože. Jana musí jet do Prahy na zkoušku a potřebuje peníze. Jíša peníze nemá a posílá Janu, aby se s Verunou usmířila a peníze si půjčila. K tomu se ale Jana nesníží. Raději si tajně vypůjčí náušnice po Verunině mamince a dá je do zastavárny. Když to praskne, Veruna zuří. Jana s Jíšou se budou muset odstěhovat. Největší problém ale je, že Veruna nemá dostatek peněz, aby náušnice vykoupila zpět. Rorejs úkoluje Vopršálkovou, aby u Robiho rozmístila skryté kamery. Vopršálková to nezvládne a do akce je povolán Macátko v převleku za pana Karla. A jak to zvládne pan Karel?

  • S03E49 Jeden mejdan za druhým

    • June 27, 2017
    • FTV Prima

    Veruna je stále pořádně naštvaná. Trvá na tom, aby se Jíša s Janou odstěhovali, a odmítá o tom diskutovat. Do cukrárny přijde produkční domlouvat termín na další natáčení. Veruně dojde, že ji Hrubešová vydává za svou dceru a to už je na Verunu moc. Vyleje si na Hrubešové vztek a vyhodí ji z práce. Vše se ale změní, když Hrubešová vykoupí ze zastavárny naušnice po Verunině skutečné mámě. Buráka navštíví jeho známé jeptišky a připomenou mu, že přišel čas uspořádat dětskou párty. Burák chce párty pořádat, stejně jako loni, s Verunou. To se tak úplně nelíbí Karolíně. Je pro ni Veruna konkurence? Karolína Verunu nenápadně vyšachuje a párty má úspěch. Jen malá Karolínka se po Veruně ptá. A je Karolína nová Burákova holka? Leoš se Soňou už jsou z Janákové zoufalí a Janáková si ještě nechá dovézt k nim do bytu novou postel. Soňa si musí s mámou promluvit. Janáková se ale zhroutí. S Janákem už je to k nevydržení. Leošovi nezbývá, než postel smontovat. Rorejs potřebuje dostat Robiho a Marylin z bytu, aby mohl přeinstalovat skryté kamery. Macátko musí v Kuřeti zorganizovat karaoke párty. Když Robi dorazí, uvidí u stolu sedět Tomáše a rychle zase zmizí. Tomáš přece pracuje pro Sekala, proti kterému má svědčit u soudu. Robi má strach. Přeinstaluje Rorejs kamery druhý den? Marylin totiž pořádá párty u nich doma.

  • S03E50 Ztracený a nalezený

    • June 29, 2017
    • FTV Prima

    Jíšu hledá neznámý muž. Jana je přesvědčena, že je to vyděrač. Jíša bez vysvětlení zmizí a nedává o sobě vědět. Veruna s Janou dostanou strach a jdou vše nahlásit na policii. Je ale příliš brzo a policie má svázané ruce. Když se muž objeví znovu, Veruna s Hrubešovou ho zneškodní. Přivolaná policie ale zjistí, že muž je soudní exekutor. Jíša neplatí své závazky a platba je opět na Veruně. Tomáš dělá Karolíně znovu a znovu scény. Liuovi to odhání zákazníky a tak Karolínu raději pošle ke klukům do Kuřete. Když Karolína ráno najde přede dveřmi svého bytu srdce vyskládané z růžových okvětních lístků, dostane strach. Burák ji nabídne, aby se nastěhovala k němu. Sám je tím ale zaskočený. Robi se rozhodne proklepnout si Tomáše. Pověří tím Marylin a ta do sledování zapojí i Mlejnkovou a Hobzovou. Marylin hlásí, že Tomáš je milý kluk. Robi si ho pozve k sobě domů a Tomáše zaměstná. Tomáš pro začátek objeví Rorejsovy kamery... Malvína má tvůrčí krizi a už se chystá vrátit zálohu, kterou dostala na další knihu. Jardu tak trochu omylem napadne, že by knihu měli napsat společně s Alešem a věnovat ji Alešovým potomkům. Malvína i Aleš jsou nadšeni. Nadšený je ale i Kohout. Aleš už chce zase dělat miminka a to je pro Kohouta dobrá zpráva.

Season 4

  • S04E01 Velké stěhování

    • August 22, 2017
    • FTV Prima

    Jíša je stále nezvěstný. Veruna s Janou se ho vydají hledat. Pomocí Janina počítače zaměří Jíšův mobil a najdou jeho skrýš. Jíša v ní ale není. Veruna by ráda pátrala za pomocí policejního psa. Místní policie ale psa k dispozici nemá. Veruna si vzpomene na Vencu a jejího psa. Bohužel jediné, co Venci pes najde, je restaurace U Slepičků. Veruna s Janou jsou po noci strávené v tátově skrýši unavené a vrací se domů. Tam je čeká Jíša. Jana je naštvaná a Veruna má radost. Jíša Veruně přizná dluhy z podnikání, Veruna se s ním smíří a nabídne mu, aby zůstali. Mike vyhraje sázku s Macátkem. Burák si stěhuje Karolínu domů. Neproběhne to ale úplně hladce. Jak Burák, tak Karolína ze společného soužití dostanou strach. Potřebovali by si o tom promluvit, ale ožehavému tématu se úspěšně vyhýbají. Nakonec se dohodnou, že to spolu opravdu zkusí. Karolína má pro Buráka ještě jedno překvapení.

  • S04E02 Deníky psané z lásky

    • August 24, 2017
    • FTV Prima

    Mike si promluví s Jiřím. Chce o všem vědět a chystá se na policii. Jiří ho od toho zrazuje a podsouvá mu podezření na Marka. Když do cukrárny přijde kytice, ve které je schovaný mrtvý pták a Markův přívěsek, je to pro Mika jasný důkaz. Mike si na Marka počká v cukrárně a napadne ho. Je z toho velká rvačka, a když se navíc ukáže, že Marek je v tom nevinně, Klára už o Mikovu pomoc nestojí. Adéle se podařilo otěhotnět s Alešem. Oba jsou šťastní. Adéla přinese Alešovi prázdný deník. Chce, aby tam Aleš nalepil své fotky a napsal dítěti nějaký osobní vzkaz. Aleš přes slzy dojetí téměř nevidí. S deníkem mu pomáhá Malvína. Ale co ostatní děti? Aleš se rozhoduje udělat deníky pro všechny. Ale kolik těch dětí bude? A podaří se udělat všechny deníky tak krásné jako ten první? Malvína bude muset opět zasáhnout. Produkční oznamuje Hrubešové s Verunou, že příští natáčení proběhne u nich v bytě. Jenže žádné „u nich v bytě" neexistuje. Hrubešová bydlí v malém kamrlíku a u Veruny jsou nastěhovaní Jíša s Janou. Jíša je ale naštěstí celý den na brigádě a Jana ve škole. Hrubešová si stěhuje k Veruně osobní věci. A to dost podivné věci. Natáčení ale v pořádku proběhne a naše soutěžící už znají svůj první úkol. Nebude to snadné. Janáková stále bydlí u Leoše se Soňou. Uvědomuje si, že je jim tak trochu na obtíž a tak je zahrnuje péčí a láskou. Leoš se spřátelí s Robim a je od něj pozvaný na partičku pokeru. Leoš poker nehraje a jen pozoruje, jak starosta prohrává další a další peníze.

  • S04E03 Pomsta

    • August 29, 2017
    • FTV Prima

    Starosta přijde poprosit Robiho, jestli by mu nevrátil peníze, které s ním včera prohrál v pokeru. Robi to z principu odmítá. Starosta se naštve a pověří kolaudačního úředníka, aby Robimu udělal problém při přestavbě v bytě. Byt je ale psaný na Marylin a Robi zná zákony lépe než úředník. Robi se rozhodne starostovi pomstít. Veruna s Hrubešovou se snaží nacvičit plnění prvního úkolu. Postavit z kostek Mosteckou věž. Pořád jim to ale padá. Ráno ale stojí věž postavená. Kdo je ten šikovný stavitel? Jiří je ve funkci dva měsíce a rád by své působení probral s Klárou. Klára ho ale deleguje na Mike. Jiří je z toho otrávený a vykašle se na zájezd, který do Grandu dorazil. Leoš se rozhodne, že odstěhuje Janákovou do hotelu. Během stěhovaní se ale zraní. To, že mu nakonec bude Janáková nosit i bažanta, to asi opravdu nečekal.

  • S04E04 Lázně plodnosti

    • August 31, 2017
    • FTV Prima

    Kohout potřebuje pro příjemkyně lepší prostředí, než je jeho pokojík. Lázně Slepičkových už se osvědčili, vše ale musí probíhat tajně a po zavírací době. Rorejs se vloupá do Robiho bytu. Nic nenajde a tak si odnese alespoň láhev rumu. Zádrhel je v tom, že Robi má doma nainstalované kamery. Rorejsovi hrozí velký průšvih a tak mu nezbývá, než si tu láhev u Robiho odpracovat. Veruna s Hrubešovou splní první soutěžní úkol. Hrubešová se ovšem prořekne, že jim pomáhal Verunin táta. Produkční je nadšená a před Verunou stojí nelehký úkol. Přesvědčit Jíšu, aby se s nimi zapojil do soutěže. Jiří přijme nového vrchního, ale Johana z toho není nadšená. A není divu. Je to Jiřího starý kamarád Denis Vrána. Vrána je podvodník a Johana to ví.

  • S04E05 Všechno vzhůru nohama

    • September 5, 2017
    • FTV Prima

    Kolem Kláry se stále dějí divné věci. Klára má strach a nepustí Didy spát ke kamarádce. Didy je pořádně naštvaná a s Klárou se pohádá. Klára to v cukrárně řeší s Verunou a uvědomí si, že doma zapomněla notebook. Když se pro notebook vrátí, jejich byt je celý přestavěný. Klára volá Mika. Mike je přesvědčený, že to udělala Didy. Trucuje a tohle je její dětská pomsta. Mike celou věc zlehčuje. Druhý den se situace opakuje. Didy je ale celý den na školním výletě a je jasné, že ona to být nemohla. Vypátrá policie, kdo už dvakrát vnikl do domu Benešových? Veruna stále neví, že Burák chodí s Karolínou. Burákovi je jasné, že by se to Veruna měla dovědět od něho. Štěstí mu ale nepřeje. Vždy, když už se to Veruně chystá říct, něco mu to zhatí. Burák se popere s Tomášem a do rvačky se zapojí i Veruna. Když vidí, jak Karolína pečuje o zraněného Buráka, dojde jí, že ti dva spolu chodí. Na Malvínu je toho hodně. Mašlíková už nemůže tak často hlídat Ivanku a Manka by potřebovala pohlídat Ivoška. Jarda domluvil dodávky Malvíniných svačinek do důchoďáku. Do toho všeho se objeví manažer. Domluvil Malvíně přednáškové turné. Marylin vaří Robimu dvě teplá jídla denně a peče buchtu. Mlejnková s Hobzovou to považují za šílenství a Vopršálková za temný středověk. Vopršálková to tak ale nenechá.

  • S04E06 Staronová podezřelá

    • September 7, 2017
    • FTV Prima

    Ve městě se objeví Renáta. Pro Kláru je to okamžitě podezřelá číslo jedna. Klára vyrazí do hotelu za Renátou a nedopadne to dobře. Vjedou si do vlasů, a to doslovně. Situaci zachraňuje Mike. Druhý den ráno je v cukrárně pozdvižení. Všechny židle jsou vyskládány do pyramidy a na zemi leží Renátina náušnice. Klára volá policii a obviňuje Renátu. Renáta se jim vysměje a policie jako vždy. Burák si jde promluvit s Verunou. Má obavy, že Veruna těžce nese jeho vztah s Karolínou. Veruna se ale tváří, že je v pohodě a Burák je za to rád. Později se Veruna dozví, že se Burák chystá kvůli Veruně Karolínu vystěhovat. Jana Veruně poradí, že jediný způsob jak přesvědčit chlapa, že o něj ženská nestojí, je ukázat se mu s jiným chlapem. Veruna poprosí Vojtu, aby předstíral jejího přítele. Vojta to udělá víc, než jen rád. Do hospody u Slepičků přijde obchodník s pivem. Rád by odebíral pivo, které mu Jarda poslal. Problém je v tom, že Jarda mu poslal pivo od Kohouta. A Kohout toho teď má hodně. Alena sehnala další zájemkyně o lázně a ještě musí pracovat v kuchyni. S Kohoutem to sekne. Kdo nakonec bude vařit to pivo? Leoš už může chodit o berlích. Vstane, ale nepoznává ani byt, ani bistro. Janáková všechno přeorganizovala. Soňa je nadšená, jak teď všechno funguje. Leošovy pocity jsou poněkud odlišné.

  • S04E07 Jitrnicová odysea

    • September 12, 2017
    • FTV Prima

    Soutěž pokračuje zadáváním druhého úkolu. Tentokrát je to domácí výroba jitrnic. V týmu už je i Jíša, ale s jitrnicemi na tom není o nic lépe než Veruna s Hrubešovou. Cukrářky pilně trénují a maso už mají i ve vlasech. Nezbývá, něž požádat o pomoc Buráka. Burák je to naučí rád. Během nácviku se objeví Vojta s kyticí pro Verunu. Veruna musí hrát před Burákem divadlo a Vojtovi svitne naděje. Renáta se dozví, že musí kvůli práci zůstat v Janovkách déle, než zamýšlela. Nepříjemností pro ni je, že Klára ji neustále podezřívá. Renáta se to rozhodne jednou pro vždy vyřešit. Najme si chlapa, aby obtěžoval Didy. První pokus sice nevyjde, ale podruhé se objeví Renáta v roli zachránkyně. Didy je nadšená, jakou má nindža babičku a Klára se musí Renátě omluvit… Robi plánuje pokerový turnaj. Rorejs se rozhodne, že Robiho obehraje. Problém tkví v tom, že Rorejs je patrně nejhorší hráč pokeru na světě. Když Rorejs trénuje, prohraje i s Vopršálkovou a Rapid ho obere o všechny peníze. Macátko Rorejsovi navrhne, že výměnou za to, že ho Rorejs přestane vydírat, mu sežene profesionála, proti kterému nebude mít Robi šanci. Leoš jede na farmu přemluvit Janáka, aby se s Janákovou usmířil a vzal si ji zpátky. Janák o tom nechce ani slyšet, požádal už totiž o rozvod. Leoš se rozhodne jednat rychle. Sežene byt a už se chystá Janákovou vystěhovat. Janáková se ale o rozvodu dozví a zhroutí se. Stěhování teď nepřipadá v úvahu.

  • S04E08 Střelba naslepo

    • September 14, 2017
    • FTV Prima

    Alena sehnala další zájemkyně, ale Aleš už toho má dost. Kohoutovi nakonec nezbude, než Aleše zastoupit. Alena nechce prodávat zajíce v pytli a proto donutí Kohouta, aby se nechal vyšetřit. Kohout to odmítá, ale Alena je neoblomná. Kohout tedy vyšetření podstoupí a... spadne mu hřebínek. Karolína se dozví, že Burák už nemá rodiče a nemá na ně ani žádnou památku. Jediný Burákův příbuzný je Šimon. Karolínina kamarádka Vendula sežene starou fotografii svých příbuzných a nechá ji zvětšit. Karolína Burákovi namluví, že na fotografii je jeho dědeček s babičkou, a to miminko je jeho táta. Burák je dojatý a šťastný. Karolína si je jistá, že teď už má Buráka jistého. Jarka má poněkud problematickou sestru Mariku, kterou potřebuje mít pod dohledem. Marika je kapsářka a vrátila se z vězení. Johana ji zaměstná v Grandu, ale Marika hned udělá průšvih. Jde si tajně zakouřit a načapá ji Jiří. Marika netuší, že Jiří je ředitel a nenechá si od něj nic líbit. Johana je nucená Mariku zase vyhodit. Mariku nakonec zaměstná Mike. Marice se ale pracovat nechce a dělá problémy. Vydrží to s ní Mike? Nebo dá na Macátka a Mariku vyhodí? Jarda musí s Ivankou k doktorovi a nestihne Mašlíkové doplnit vany pivem. Mašlíková se do toho pustí sama, ale splete si várky. Pivo určené k prodeji je ve vanách a Rapid nalahvuje pivo určené ke koupeli. Když to Jarda zjistí, je už pozdě. Obchodník lahve odvezl a pivo je v distribuci. Jardovi je jasné, že jako pivovarník skončil. Nezbude mu, něž to zapít.

  • S04E09 Prachy, pivo, polibek

    • September 19, 2017
    • FTV Prima

    Klára má narozeniny. Mike s Didy pro ni chystají oslavu a naznačí Kláře, že večerní párty bude tematická. Když Kláře přijde do cukrárny balíček, ve kterém je kožená bunda a vzápětí druhý, ve kterém je čepice, Klára si myslí, že je to kostým na večerní rockovou párty. Když si kostým obleče, nápadně v něm připomíná Petru. Jarda je šťastný. Obchodník s pivem bude jejich pivo odebírat dál. Jarda si tentokrát chce všechno ohlídat sám. Kohout na to má jiný názor. V televizi běžela upoutávka na soutěž. Lidé z Janovek ale Verunu a Hrubešovou znají a také vědí, že nejsou matka s dcerou. Mike nechá Mariku obsluhovat hosty. Všechno vypadá pozitivně, dokud se neztratí první peněženka.

  • S04E10 Sázka na jistotu

    • September 21, 2017
    • FTV Prima

    Jana nevydrží tátovo ustavičné lhaní a prozradí Veruně, že jejich dluhy mají ještě jeden důvod, než ten, o kterém jí říkal Jíša. Táta sází na sportovní výsledky a moc mu to nevynáší. Spíše naopak. V Grandu je výstava investičních diamantů a Rorejs se těší, že Robi neodolá a bude je chtít uloupit. Robi se jde s Marylin na výstavu skutečně podívat. Chytne Rorejs Robiho při činu? Didy pozná chlapa, který ji obtěžoval. Klára mu pohrozí policií a chlap vše přizná. Když jim řekne, že si vše objednala Renáta, jsou v šoku. Malvína jede na dva dny přednášet mimo město. Když se vrátí domů, najde Jardu v totální depresi.

  • S04E11 Finty a fintičky

    • September 26, 2017
    • FTV Prima

    Karolína má pocit, že jim to s Burákem klape. Vendula ji ale přesvědčuje, že si ho musí pojistit. Nejlépe otěhotnět. Karolína se tomu jen směje. Potom ale začne žárlit. Janák si našel novou přítelkyni. Janáková je přesvědčená, že to bude nějaká mladá holka. Rorejs má problém. V novinách o něm vycházejí oslavné články. Je z něho policista – hrdina a jeho nadřízení se ho rozhodli povýšit. Renáta vypátrá, kdo otravuje Kláru. Už ví, kdo za vším stojí. Jenže... Renátu vlastně baví, když Kláře někdo otravuje život.

  • S04E12 Ochočení chlapi

    • September 28, 2017
    • FTV Prima

    Mike si dělá s Buráka legraci, že si ho Karolína už úplně ochočila. Burák se nejdřív brání, ale pak si uvědomí, že je to asi pravda. Večer jde k Liuovi. Když se vrátí domů, Karolína zvrací a Burák má výčitky, že se jí nevěnoval. A jak to vidí Mike? Jiří pokračuje ve svém svérázném dobývání Kláry a posílá jí knihu "Jak se vyrovnat s nevěrou". Když se ho Johana ptá, jestli Kláru stále miluje, tak to Jiří popře. Johana by byla ráda, kdyby si Jiří někoho našel. Janáková odmítá vstát z postele. Má hlubokou depresi. Je jasné, že potřebuje doktora. Robi zjistí, že Vopršálková je Rorejsův člověk. Možná by mu ale mohla být užitečná.

  • S04E13 Utrápený květáček

    • October 3, 2017
    • FTV Prima

    Jarda má depresi. Připadá si neschopný a neužitečný. Večer odmítne i sex a zůstává spát na gauči... Malvína dostane strach. Veruna musí přesvědčit Janu, aby se přidala do jejich soutěžního týmu. Jana se tváří, že ji soutěž nezajímá. Zapojí se, nebo nechá ségru ve štychu? S Alešem jsou zase problémy. Rozhodl se, že dětí už bude mít dost a nechce se nechat přesvědčit už ani na jednu dávku. Alena začne jednat a přivede Baťku. Macátko vidí v Marice stále jen kriminálnici a aby to klukům dokázal, nastraží na ní past.

  • S04E14 Konec spokojeného žití?

    • October 5, 2017
    • FTV Prima

    Jíšovy věřitelé viděli Jíšu v televizi a shánějí ho v cukrárně. Hrubešová hraje jeho partnerku a platí část Jíšova dluhu. Dozví se Veruna konečně pravdu? Jardova deprese neodezněla a Jarda dál odmítá cokoli dělat. Vše se změní, když si Malvína zraní nohu. Z Jardy je náhle Superjarda. Do Kuřete přijde slepec a ztratí tam peněženku s velkým obnosem. Jak se asi Marika zachová, když peněženku najde? Kohout Alešovi nalže, že dělá v pivních lázních terapie pro neplodné páry. Aleše ta myšlenka nadchne.

  • S04E15 Lázně v lázních

    • October 10, 2017
    • FTV Prima

    U Jíšů je stále dusno. Veruna se zlobí a s tátou a Janou nemluví. Opravdu Veruna odstoupí ze soutěže? Lázně plodnosti jsou oficiálně otevřeny a mají úspěch. Aleš připravil speciální sestavy cviků a je nadšený. Ale kde se tam vzal Rorejs? Jiří zkusí starý trik. Uspořádá v Grandu charitativní akci a pozve na ní Petru. Tentokrát ale uvízne ve vlastní pasti. Robi chystá schůzku, o které by Rorejs neměl vědět. Využije Vopršálkovou a navede Rorejse na falešnou stopu.

  • S04E16 Snědený had!

    • October 12, 2017
    • FTV Prima

    Jiří přiznává Vránovi, že jeho triky nevychází a prosí ho o pomoc. Vrána sežene sexy krásku, která má za úkol svést Mika a vyfotit se s ním. Ta se ale dopustí drobného přehmatu... Ivanovi to ale určitě nevadí. Veruna řeší své problémy s rodinou hadovicí. Jde se vybrečet k Liuovi, vypije celou láhev a návdavkem sní i toho hada. Liu volá na pomoc Buráka. Marylin navštíví její stará kamarádka Gréta. Gréta tvrdí, že se věnuje modelingu v Dubaji. Robi ale moc dobře ví, že více než modelingu se věnuje escortu. Leoš se Soňou se shodnou na tom, že Janákové by nejvíce pomohlo, kdyby si našla nového chlapa. Když k tomu ale dojde, už si svým nápadem nejsou tak jisti.

  • S04E17 Láska až do smrti

    • October 17, 2017
    • FTV Prima

    Ráno se nečekaně za dveřmi Burákova bytu objeví rodiče Karolíny. Přijeli si prohlídnout toho kluka, co si bude brát jejích holčičku. Burák s Karolínou jsou v šoku. Bendovi jsou z vesnice a jsou přesvědčeni, že když ti dva spolu bydlí, musí se vzít. Hrubešové se ozve Halík. Její životní láska. Milovali se, on ale emigroval. Hrubešová to vypráví holkám. Holky jí nevěří, znají už Hrubešové výmysly. Halík se skutečně objeví a chce, aby s ním Hrubešová hned odjela na Jamajku. Jak to Veruna s Hrubešovou zaonačí, aby Hrubešová už podruhé nepřišla o svou životní lásku? Soňa s Leošem se shodují, že bude lépe, když Janáková randit nebude. Janáková ale zmizí a nikdo neví, kde je. Vrátí se i s Arnoštem a dělá mu večeři. Arnošt večer odejde sám bez pobízení a Janáková se Soni a Leošovi svěří, že se opravdu zamilovala. Robi si doveze z Mongolska sýr, který se do EU nesmí dovážet. Rorejs u něj ten sýr vidí. Robi nechce nic riskovat a rozhodne se sýra narychlo zbavit. Podaří se Robimu všechen sýr sníst?

  • S04E18 Nic není, jak vypadá!

    • October 19, 2017
    • FTV Prima

    Macátko točí svůj videoblog a vše vysílá online. Marika mu zamění ingredience a Macátka ztrapní. Macátko upadá do deprese a Marika se baví. Burák ji vynadá, že to přehnala. Marika se chce Macátkovi omluvit, ale ten je letargický. Nemluví s nikým. Podaří se to Marice napravit? Jiří najme spolu s Vránou hostesku, která rozdává na náměstí koblihy. Ta vnutí Mikovi koblihu, ve které je droga. Mike je úplně mimo. Jiří s Vránou odvádějí nenápadně Mika do Grandu. Tam nafotí choulostivé fotky Mika s hosteskou a pošlou je Kláře. Dojde Kláře, že za tím stojí stalker? Chystá se zadávání posledního úkolu soutěže. Jana chce pokračovat. Jíša neví, jestli je to vhodné a Veruna nechce. Do cukrárny přijde produkční. Kondoluje Veruně, ale zároveň ji ujistí, že v soutěži pokračovat musí. Klára Verunu utěšuje a Veruna jí prozradí pravdu o Hrubešové. Adéla přinese Alešovi fotku z ultrazvuku, kde je vidět jejich miminko a doufá, že Aleš bude u porodu. Do toho Alešovi volají z kosmické agentury, že mu změnili termín letu. Musí nastoupit už pozítří. Jak se Aleš zachová?

  • S04E19 Ucho jedna, ucho dvě!

    • October 24, 2017
    • FTV Prima

    Manka se seznámila přes internet a má rande. Jarda má obavy, že to bude stejný průšvih jako s Bédou. Bere si nápadníka stranou a od Manky ho zrazuje. Později se od Rapida dozví, že nápadník je bohatý, rozvedený, bezva chlap. Jardovi je jasné, že to pohnojil... Vrána nainstaluje do cukrárny odposlech a Jiří ho tam „náhodou najde". Večer ještě dorazí Jiří s Vránou ke Kláře domů. Jiřího napadlo, že když Klára měla odposlech v cukrárně, mohla by ho mít i doma. Druhý den v cukrárně Kláru čeká obálka a v ní série fotek, na kterých se zrovna převléká... Marika okázale balí Buráka. Karolína to vidí a začne žárlit. Vyjede na Mariku, že s Burákem chodí ona. Marika se jí jen vysměje. Mezi Karolínou a Marikou to vře. Podaří se to Burákovi vyřešit? Nespokojená kandidátka přijde do Kohoutova bytu a vyhlašuje okupační stávku. Buď dostane pro co přišla, nebo vše rozmázne v médiích. Aleš je naštěstí pryč a Kohoutovi nezbývá než jí vrátit peníze. Je to lepší, než aby se Aleš dozvěděl pravdu.

  • S04E20 Předzásnubní diamant!

    • October 26, 2017
    • FTV Prima

    Malvína klade Jardovi na srdce, aby byl hodný na Manku. Manka je rozhozená z toho nápadníka, dokonce si ji smazal ze seznamky. Jarda má špatné svědomí a dá si s nápadníkem schůzku. Nápadník si myslí, že Manka je opravdu zoufalá, když poslala orodovat bratra. Karolína začala být opravdu žárlivá a Burák neví co s tím. Večer Burák pije s Liuem a ten mu poradí, aby dal Karolíně více jistoty. Následující den dá Burák Karolíně zásnubní řetízek. Karolína je v sedmém nebi. Aleš se dozvídá, že si Kohout za jeho dávky nechával platit. Adéla mu to potvrzuje. I po ní chtěl původně Kohout peníze. Aleš je v šoku. Doma najde Kohoutův seznam a smlouvy a je pořádně naštvaný. Marylin Markovi odkývá, že někdy vyrazí na skleničku. Večer je Robi pryč a přijde Marek. Opije se a chce Marylin líbat. Marylin mu dá pěstí. Druhý den si jde s Markem promluvit Robi.

  • S04E21 Šťastný den!

    • October 31, 2017
    • FTV Prima

    Den před závěrečným kolem televizní soutěže se Veruna stále nebaví se zbytkem rodiny. Burák Verunu přemluví, aby to nevzdávala. Obstojí Veruniny bláznivé nápady proti zvířátkům a youtuberům, které nasazují soupeři? V Ohnivým kuřeti se objeví Maričini staří známi Bobo a Pítrs. Nejdříve chtějí, aby nechala otevřené okno do hospody, a potom ukradnou Marice kasírku. Jak se Marika zachová? Bude kluky krýt, nebo zavolá policii? Janáková randí s Arnoštem a Leoš už je tlačí, aby začali bydlet spolu. Z neověřených zdrojů ví, že Arnošt bydlí v luxusním bytě kousek za náměstím.A už je to tady. Aleš se dozvídá pravdu o Kohoutově byznysu. Je naštvaný a chce znát důvod. Kohout řekne asi poprvé v životě pravdu. Opravdu má autistického syna na kterého platí vysoké alimenty?

  • S04E22 Ne každému štěstí přeje

    • November 2, 2017
    • FTV Prima

    Veruna zve Buráka na oslavu jejich vítezství v televizní soutěži. Karolína už ale naplánovala párty se svými kamarádkami a jejich partnery. Párty je nepředstavitelně nudná a Burák by se raději viděl u Veruny. Arnošt bydlí s Janákovou u Leoše a Soni. Soně to nevadí, ale Leoš je zoufalý. Snaží se Arnoštovi vnutit myšlenku, že by si měli s Janákovou koupit vlastní byt, aby měli více soukromí. Arnošt se netváří, že by to byl špatný nápad. Kohout přivede Alešovi ukázat svého syna Broňka. Aleš mu nejprve nevěří. Myslí si, že je to nastrčený herec. Když se ale projeví Broňkova specifická porucha. Rorejs oznamuje Robimu, že soud se Sekalem se odročuje. Robi bude muset zůstat v Janových lázních minimálně o půl roku déle. Robi z toho nadšený není.

  • S04E23 Mlátička a umělec

    • November 7, 2017
    • FTV Prima

    Jiří chce, aby Klára musela přespat v Grandu. Je si jistý, že by podlehla jeho kouzlu. Jak to ale zařídit? Pošle Kláře dopis, ve kterém stojí, že v noci se u nich doma něco stane. Rapid přitáhne ke Slepičkům s Jonášem. Jonáš tam ale má vstup zakázán. Jednou už to tam celé vymlátil. Jonáš navíc miluje Manku. Mezi Burákem a Karolínou to začíná skřípat. Karolína má svátek, ale také blbou náladu. Robi dostane zakázku. Má namalovat kopii obrazu a tu vyměnit za originál. S Rorejsem za zády se ale špatně pracuje.

  • S04E24 Sexbomby v Kuřeti

    • November 9, 2017
    • FTV Prima

    Jiří se rozhodne Mika opět kompromitovat. Vrána posílá do Kuřete jednu sexbombu za druhou. Marice je to ale celé podezřelé a Vrána má průšvih...Liuovi přichází dopis z Vietnamu. Jeho máma je vážně nemocná a nezbývá jí moc času. Liu je v mžiku rozhodnutý. Musí ji naposledy vidět. Liu je ale emigrant a hrozí mu, že ho ve Vietnamu zatknou. Johana zjišťuje, že Jiří neproplácí faktury dodavatelům a má zpoždění i s platy zaměstnancům. Bude snad muset dělat Jiřího práci ona? Slepičkovým zemřela teta Růža a oni jsou její jediní příbuzní. Teta Růža byla podivín a žila ve velkém nepořádku. Mohla mít i dluhy?

  • S04E25 Dědictví

    • November 14, 2017
    • FTV Prima

    Jarda se těší na zděděné peníze po tetě a plánuje koupi většího pivovaru. Manka je ale přesvědčená, že jde o omyl. Jarda najme soukromého detektiva, aby o tetě zjistil co nejvíce informací. Burák musí vypomáhat Karolíně v bistru, než Karolína najde někoho na výpomoc. Burák jí sežene svého kamaráda Lukyho. Lukymu a Karolíně to společně šlape. Leoš začíná žárlit na Arnošta. Arnošt všechny baví svými vtipy a na Leoše jakoby se zapomnělo. Leoš se ale nevzdává bez boje. Mike si došlápne na Vránu. Je rozhodnutý ho teď hlídat. Vrána musí Jiřímu přiznat, jakou udělal předešle chybu.

  • S04E26 Čas odchodů

    • November 16, 2017
    • FTV Prima

    Jíšovi si přebírají cenu za výhru v soutěži. Veruna je ale na Janu s tátou pořád naštvaná. Řekne jim pravdu o Hrubešové. Je odhodlaná všechny peníze poslat jí. Do bistra přijede Janák. Slyšel od Arnošta, že Leoš je teď v bistru v podstatě navíc a chtěl by ho jako výpomoc na farmu. Leoš se rozhodne, že to tak dál už nejde. Raději se vrátí k účetnictví. Rorejs zjistí, že Marylin vůbec netuší, proč se ve skutečnosti museli s Robim odstěhovat z Prahy do Janových Lázní. Pomocí Macátka vyláká Marylin do bydlíku a vše jí prozradí. Jiří má další plán. Chce dostat Mika do kriminálu a Kláru vyděsit. Vrána má sehnat někoho, kdo nasype do jídla v Kuřeti jed.

  • S04E27 Velké usmiřování

    • November 21, 2017
    • FTV Prima

    Burák se od Veruny dozvídá, co se stalo. Že Veruna nedala tátovi s Janou peníze a oni se odstěhovali. Burák to tak ale nenechá. Tuhle rodinu chce vidět pohromadě. Jarda by rád za dědictví koupil velký lihovar. Malvína zase relaxační centrum a Manka jatka. Každý je přesvědčený, že jeho plán je nejlepší. Aleš kontaktuje všechny kandidátky z Kohoutova seznamu a nabízí jim vrácení peněz… Kolik nakonec bude muset Kohout zaplatit? Rorejs se Rozhodne, že na Marylin ušije boudu. Marylin ale svou nešikovností způsobí, že problém nemá ona, ale Rorejs. A to velký problém.

  • S04E28 Nečekaný polibek

    • November 23, 2017
    • FTV Prima

    Burák má zraněnou ruku a nemůže pracovat. Nudí se a jde za Verunou do cukrárny. Tam je pohoda. Smějou se, škádlí se, zvrhne se to ve šlehačkovou bitvu. A jak to skončí? Klára najde v cukrárně balíček. Je v něm urna s Mikovým jménem a zítřejším datem. Druhý den přijde Mikovo parte. Lukeš rozhoduje, že budou Mika hlídat. Rorejs donese Robimu spis o nehodě Marylin. Hrozí jí kriminál, protože od nehody ujela. Její auto je opravdu odřené a je na něm krev. Tohle je skutečně průšvih. Kohout potřebuje nutně peníze. Kde je ale vzít? Alena by mu i půjčila, ale chce za to po Kohoutovi sex.

  • S04E29 Broněk v hodinkách!

    • November 28, 2017
    • FTV Prima

    Robi se snaží fingovat vraždu, které se v opilosti měl dopustit Rorejs. Vše se vyvíjí dobře až do chvíle, kdy se nečekaně objeví Vopršálková. Burák se snaží vyhýbat Veruně. Přizná Mikovi, že mezi ním a Verunou se něco stalo a on neví co s tím. Macátko tomu nedokáže nečinně přihlížet. Jiří dál spřádá šílené plány a Vrána už dostane strach. Snaží se o tom promluvit s Johanou, ale ta mu nevěří. Skutečně by byl Jiří schopen vraždy? Kohout přestává zvládat Broňka. Broněk sice nevědomě, ale zato vytrvale, dělá Kohoutovi, jeden naschvál za druhým.

  • S04E30 To bude výbuch!

    • November 30, 2017
    • FTV Prima

    Johana dvakrát úspěšně překazí Jiřímu Mikovu vraždu. Teď ale Jiří vyrobil bombu a zmizel neznámo kam. Jak se Johana zachová? Luky nechal předělat kuchyň v Liuově bistru. Karolína s Burákem se kvůli tomu pohádají a Burák spí na gauči. Rorejs urguje podpisy papírů, které mají Robiho dostat do vězení. Podaří se Robimu vymyslet, jak z toho ven? Leošovi se nedaří sehnat zakázky pro svou účetní firmu. Pomůže mu Arnošt?

  • S04E31 Bomba nevybuchla

    • December 5, 2017
    • FTV Prima

    Lukeš dorazí do Grandu, aby Jiřího a Johanu vyslechl. Shodí Johana brášku před policií? Mike s Klárou by Jiřího rádi vyhodili ale... Soňa už dlouho nedostala menstruaci a je jí divně, a tak jí Leoš ji donese těhotenský test. To ale zahlédne Janáková a už se těší na miminko. Jarda je rozhodnutý koupit pálenici za každou cenu, kde ale vzít peníze? Že by si někde půjčil? Rorejs je v pasti. Musí do policejního skladu vrátit drogy, seznámí se s Baťkou a pro toho není nic problém. Má Rorejs vyhráno?

  • S04E32 Z deníků neúspěšných

    • December 7, 2017
    • FTV Prima

    Klára s Mikem neví, jak se zbavit Jiřího. Macátko má ale známého psychiatra a ten jim může pomoct dostat Jiřího do blázince. Zvládne Klára sehrát svou roli v jejich plánu? Olík by chtěl nový notebook a Mašlíková sad, který dříve patřil její rodině a teď je na prodej. Dopustí Malvína, aby ho vykáceli? Veruna zaměstná tátu v cukrárně. Aby ho měla pod kontrolou, dá mu GPS čip. Jíšovi se to ale nelíbí. Kohout s Alenou rozjíždí nové podnikání. Začnou prodávat zázračný všelék z tajného výzkumu.

  • S04E33 Ukradený hotel

    • December 12, 2017
    • FTV Prima

    Klára s Mikem hledají někoho, na nějž by přepsali hotel. Je to jediná šance, jak propustit Jiřího. Chtějí hotel za korunu prodat Burákovi a pak jej zase koupit zpět. Právník jim to vymluví. Bylo by to příliš nápadné a Jiří by to jistě u soudu napadnul. Beneš se nabídne, že hotel koupí do svého holdingu za běžnou komerční cenu. Když ale jeho právníci chystají transakci, zjistí jednu moc špatnou zprávu. Štamgasti zaslechnou, že Jarda koupil pálenici a chtějí vědět, kde na to vzal. Jarda jim pod podmínkou, že nikomu nic neřeknou, přizná dědictví. Štamgasti to s Jardou pořádně zapijí, ale druhý den už ví o dědictví snad celé město. A všichni chtějí půjčit! Malvína s Mankou by Jardu nejraději zabily. Broněk od Kohouta odhání další z jeho milenek. Kohout se rozhodne, že to tak dál nejde a volá exmanželce, aby si pro Broňka přijela. Kohout si dokonce půjčí peníze od Aleny, aby mohl exmanželce zaplatit. Když exmanželka přijede, seznámí se s Alešem a rozhodne se ho sbalit. Kohout se tím chvíli náramně baví. Karolína objednala do bistra akvárium a do něj vzácné Koi kapry. Problém je v tom, že kapry přivezli o den dřív, něž to akvárium. Což o to, kapři den dva v sudu vydrží. Jíša má ale druhý den pomáhat v kuchyni. A co bude na jídelníčku? Rybí polévka?

  • S04E34 Slzy

    • December 14, 2017
    • FTV Prima

    Johana se dozvídá, co Jiří provedl Tréblovým a je v šoku. Jde si s Jiřím promluvit, ale ten o ničem nechce slyšet. Johana si pozve na pomoc známého psychologa. Ten jí poradí, aby Jiřímu pomocí jídla simulovala pocity z dětství, kdy ji Jiří na slovo poslouchal. Už to vypadá, že metoda zabrala, když se objeví Jarka a řekne Jiřímu od plic, co si myslí. Jiří jí dá okamžitou výpověď. Vláďa se jí zastane a dopadne stejně. Jak se zachová Johana? A jak Jiří k Johaně? Zástup lidí, kteří by si rádi půjčili od Slepičků peníze, sílí. Za Malvínou i Mankou přišly s žádosti o půjčku jejich nejlepší kamarádky z dětství. S nabídkou investice přijde i Baťka. Jarda se to rozhodne řešit radikálně. Vyvěsí v hospodě plakát, na kterém oznamuje, že peníze investovali a že nikomu nic nepůjčí. Bude to mít kýžený efekt? Nebo to vyvolá něco úplně jiného? Karolíně opět přijedou rodiče. Když to zjistí Burák, vymluví se na obchodní jednání a prchne z města. Nechce zase poslouchat řeči o svatbě a vypít litr slivovice. Bendovi přijdou za Karolínou do bistra a tam se jich ujme Luky. Bendovi a Luky si padnou do noty. Karolína je z toho mile překvapená, ale také trochu zmatená. Bendová v tom má jasno. Ke Karolíně se víc hodí Luky než Burák. Hobzová zkouší balit Robiho a Vopršálková si toho všimne. Varuje Marylin, ale ta to považuje za nesmysl. Když potom ale Hobzovou pozoruje, dojde jí, že Voršálková měla pravdu. Nejdříve zkouší s Hobzovou promluvit, ale to nezabere. Marylin musí vymyslet jiný způsob, jak dát Hobzové za vyučenou.

  • S04E35 Zákopová válka

    • FTV Prima

  • S04E36 Zrádná samota!

    • FTV Prima

  • S04E37 Loutkové divadlo

    • FTV Prima

Season 5

  • S05E01 Zákopová válka

    • January 9, 2018
    • FTV Prima

    Zoufalá Klára musí znovu poprosit Renátu o pomoc. Šokovaná Renáta pomoc slíbí. Klára ale později vyslechne Renátin rozhovor s Jiřím. Jana chce po Veruně peníze, aby se mohla odstěhovat do Prahy. Veruna jí peníze i nadále odmítá dát. Jana vyhlašuje Veruně válku. Jakou roli v tom sehraje Šafář? Burák s Karolínou si udělají volný den. Karolína se nudí. Nakonec to nevydrží, zalže Burákovi, že Luky nutně potřebuje pomoct v bistru. Marylin plánuje módní přehlídku. Rorejs se rozhodne, že přehlídku překazí. Dokáže ale Rorejs přechytračit Robiho?

  • S05E02 Zrádná samota!

    • January 11, 2018
    • FTV Prima

    Burák s Karolínou se k sobě chovají až přehnaně zamilovaně. Je ale jasné, že ani od jednoho to není upřímné. Když se do Kuřete staví Veruna, Burák najednou ožije. Za Soňou na návštěvu přijela teta se strejdou. Leoš z toho nadšený není, ale z počátku jen vtipkuje. Večer zjistí, že navíc dorazili i bratranec se sestřenicí a všichni se rozhodli přespat. Veruna dělá rozvozy a Pavlína zůstane v cukrárně sama. Všechno jde dobře, dokud se neobjeví Vrána. Vrána dělá Pavlíně hloupé sexuální návrhy. Veruna dá Pavlíně dobré rady, jak s takovými mužskými zatočit. Alena musí odjet z města a Kohout hned začne obvolávat milenky. Kolik facek zvládne Kohout dostat za jediný den? A kolik ráno? A večer se vrátí Alena.

  • S05E03 Loutkové divadlo

    • January 16, 2018
    • FTV Prima

    Aby mohla Renáta dostat hotel zpět, potřebuje, aby jí Jiří věřil. Renátě je jasné, že na to musí jít přes Kláru. Ale jak má donutit Kláru, aby byla na Jiřího trochu milá? Burák je odhodlaný promluvit si s Verunou. Pavlína mu řekne, že Veruna šla někam s Kovandou. Opravdu spolu ti dva chodí? V Janovkách se objevil Sekal a hledá Robiho. Podaří se Rorejsovi s Macátkem svést Sekala na falešnou stopu? Alena se začíná stěhovat ke Kohoutovi. Kohout proti ní nasadí velkou zbraň – Broňka. Broněk totiž zná zpaměti dialogy z několika tisícovek filmů…

  • S05E04 Sázka na špatného koně!

    • January 18, 2018
    • FTV Prima

    Benešovi právníci chtějí na Jiřího podat žalobu. Zjistí ale, že hotel už Jiřímu nepatří. Kdo za tím stojí? Mance se ozve Viktor. Chtěl by ještě jednu šanci a zve ji na rande. Jonáš Jardu varuje, že Viktor Manku chce jen pro to, že je teď bohatá nevěsta… Liu se vrátil z Vietnamu a nestačí se divit, jak se bistro změnilo. Je naštvaný a Karolínu s Lukym vyhazuje. Bude na všechno stačit sám? Marylin si najme stylistu, aby jí pomohl s novou kolekcí. Má to ale jeden háček. Stylista mimo jiné pracuje i pro Sekalovu dceru…

  • S05E05 Do správných rukou?

    • January 23, 2018
    • FTV Prima

    Renáta si zavolá Kláru s Leošem, ale odmítá se s nimi bavit, dokud nepřijde i její právník. Klára s Leošem čekají nejhorší. Vyhostí je snad z města? Liu pochopí, že se choval jako hlupák. Moc by chtěl, aby se Karolína s Lukym vrátili. Karolína o tom nechce ani slyšet. Hany to musí vzít do svých rukou… Manka se chystá na rande. Někdo ji pozval anonymně a Manka je přesvědčená, že je to trenér z fitka, který se jí moc líbí. Malvína Mance pomůže se stylingem a z Manky je rázem kočka. Jana vyhlásila Veruně válku a snaží se jí škodit. Úplně jí to ale nevychází. Veruna ji dokonce pochválí!

  • S05E06 Do blázince!

    • January 25, 2018
    • FTV Prima

    Jiří se připoutá v kanceláři ke stolu a chce, aby si ho Klára vzala za muže. Mike by ho nejraději zabil. Klára přivolá na pomoc Lukeše. Burák se dozví, že Veruna s Kovandou nechodí a že i vztah s Vojtou jen předstírala. Má z toho v hlavě zmatek. Leoš přistihne Arnošta, jak se líbá s jinou ženou. Donutí ho, aby se přiznal Janákové a mne si ruce, že se Arnošta zbaví. Opravdu si myslí, že to půjde tak hladce? Alena přistihne Kohouta s milenkou a ztropí mu scénu. Kohout se rozhodne, že takhle to už dál nejde…

  • S05E07 Macátko superstar!

    • January 30, 2018
    • FTV Prima

    Klára s Mikem převzali hotel a teď procházejí účetnictví. K jejich překvapení to vypadá, že Jiří vedl hotel skvěle. Nic ale není tak růžové, jak se zdá. Věci se začnou komplikovat. Rorejs úkoluje Vopršálkovou, aby se nechala zaměstnat jako barmanka v Robiho vinárně. Robi má, ale o barmance jiné představy. Arnoštovi se začínají ztrácet různé věci. Stojí za tím Alzheimer? Nebo spíše Leoš Trébl? Broněk se zakoukal do Mariky, ale nemá odvahu jí pozvat na rande. Aleš mu pomůže a Mariku pozve. Marika ale přijde v červeném tričku!

  • S05E08 Lží nezarmoutíš

    • February 1, 2018
    • FTV Prima

    Konečně! Burák řekne Veruně to, co je všem už dlouho jasné. Teď má ale před sebou náročný úkol. Jak se má rozejít s Karolínou, aby jí neublížil? Pavlína dostane svůj první samostatný úkol. Má upéct svatební dort pro Veruninu kamarádku. Jenže Veruna jí nedala žádné bližší instrukce. Klára potřebuje s hotelem pomoct. Musí se vrátit Leoš i Mike. Všichni toho ale mají plné zuby. Ve vinárně se objeví muž, který Robiho pozná. Ví, že Robi kdysi vyměnil jeho oblíbený obraz za kopii a rád by od Robiho ten originál. Nechá se Robi vydírat?

  • S05E09 Nevěra a víra

    • February 6, 2018
    • FTV Prima

    Karolína se vzbudí nahá. Vedle ní leží Luky – taky nahý. Karolína si toho moc nepamatuje, ale je jasný, že tohle je průšvih. Jana se ve vinárně opije do němoty a nemá peníze. Vypadá to, že platit bude muset Veruna. Jenže Veruna se doslechne, že ve vinárně hledají, někoho na mytí nádobí. Marika dělá Mikovi s Macátkem neustále nějaké dětinské naschvály. Oběma se ale naskytne dobrá příležitost se pomstít. Malvína ještě stále neinvestovala svůj podíl a Jarda má o její peníze strach. Je Malvína skutečně tak naivní, jak se tváří?

  • S05E10 Rorejsova milenka

    • February 8, 2018
    • FTV Prima

    Stylista zařídí Marylin rozhovor do magazínu Topstar. Moderátorka ale chce vidět Marylinina přítele. Marylin je jasné, že nesmí prozradit Robiho utajení. Zbývá jen Rorejs. Burák by se rád rozešel s Karolínou, ale stále se mu nedaří najít vhodnou příležitost. Karolína má výčitky svědomí kvůli Lukymu a je na Buráka až přehnaně milá. Klára odmítne prodat hotel zájemci, který ho chce zbourat a na jeho místě vystavět nákupní centrum. Další zájemce je Radek. Kde by ale tak mladý kluk vzal tolik peněz? Do Kuřete přichází na hostování kuchařka Nela. Marika se jí rozhodne využít pro svou pomstu Mikovi.

  • S05E11 Když dostaneš do huby

    • February 13, 2018
    • FTV Prima

    Robi při ranním běhání narazí na Buriana. Burian je Sekalův člověk a Robi začíná být nervózní. Co na to Rorejs? Burák by se rád rozešel s Karolínou, ale stále na to není vhodná chvíle. Karolína si uvědomí, že miluje Lukyho . Za Arnoštem přijel na návštěvu jeho bratr Alois. Je zábavnější a má ještě lepší historky. Leoš je spokojený, že je Arnošt na vedlejší koleji. Vše se změní druhý den. Alena odjíždí pryč a Kohout už se těší, že si užije s milenkami. Chybička se ale vloudí a Kohout místo sexu dostává jednu facku za druhou.

  • S05E12 Plány, ze kterých sešlo

    • February 15, 2018
    • FTV Prima

    Jediný kdo si všimnul, že to mezi Burákem a Karolínou skřípe, je Karolínina máma. Rozhodne se uspořádat jim romantickou večeři a svěří se s tím Veruně. Rorejsovi je jasné, že Robi se chystá zmizet z Janovek. Udělá vše pro to, aby tomu zabránil. Leoš už má rodinného soužití plné zuby. Podaří se mu všechny vystěhovat? Aleš je nešťastný. Manžel jedné z kandidátek se dozvěděl, že není otcem a rozešel se s ní. Aleš by se o dítě postaral rád, ale bude na Marsu.

  • S05E13 Okradený o všechno

    • February 20, 2018
    • FTV Prima

    Leoš předává Radkovi oficiálně hotel. Radek všem oznamuje, že hotel je narozeninový dárek pro jeho přítelkyni. Vrána se chopí iniciativy a organizuje narozeninovou party. Radkova přítelkyně ale nedorazí a nebere telefon. Party se ruší. Ráno Radkovi přijde SMS. Yveta se s ním rozchází. Radek má hotel, který nechtěl a nemá ho komu dát. Radkova právnička, ale z Prahy přiváží ještě mnohem horší zprávy. Jarda vypálil první várku Slepičkovice. Je to pivní pálenka a mezi štamgasty má úspěch. Jarda se dme pýchou. Konečně mu něco vychází. V hospodě se ale objeví kontrolor a Jarda mu jednu láhev prodá. Zádrhel je v tom, že láhev nemá kolek. Jardu čeká zklamání, naštvaná Manka a tučná pokuta. Ve městě je Sekal a chce dostat Robiho. Podaří se mu unést Marylin. Robi by se nechal za Marylin vyměnit, ale Rorejs to nepřipustí. Padne i výstřel a Rorejs Robiho spoutá. Sekal ale i s Marylin míří do Robiho bytu. Holenda chce pozvat posily, ale Rorejs spoutá i jeho. Chce všechno vyřídit sám. Zvládne to? A bude Robi jen nečinně přihlížet? Kláře skončily všechny starosti a má teď čas na rodinu a cukrárnu. Mike ale spěchá do práce a večer navíc dělá raut na svatbu. Didy spěchá do školy a bude přespávat u kamarádky. Klára jde tedy do cukrárny, ale i tam zjišťuje, že je vlastně přebytečná. Veruna s Pavlínou si vše zorganizovaly tak, aby to zvládaly i bez ní.

  • S05E14 Smrt na koberci

    • February 22, 2018
    • FTV Prima

    Sekal stále drží Marylin u Robiho v bytě. Robi je u Leoše a vše pozoruje přes kamery, které má doma nainstalované. Přes tablet vypne v bytě elektřinu a chystá se Marylin osvobodit. Sekal ale nechá Marylin připoutat k židli a volá Robimu, že pokud nepřijde, tak Marylin zabije. Robi jde odevzdaně na popravu a ani šokovaný Rorejs ho nezadrží. Mike stále není doma, v cukrárně všechno zvládá Veruna s Pavlínou a Klára nemá nic na práci. Vymyslí si, že rozjede franšízu cukrárny. Mike s Verunou ji od toho zrazují, ale Klára nechce nic slyšet. O to zklamanější je, když jí nápad s franšízou nevyjde. Daniel poslal z Kanady balíček. Je v něm svatební oznámení a dvě letenky. Didy se na tátovu svatbu těší. Odjede i Klára? Jarda má zákaz prodeje Slepičkovice. Mezi zákazníky je o ní ale zájem. Rapida napadne, že jí bude neoficiálně prodávat on a dělit se s Jardou o zisk. Všechno klape do té doby, než Rapid prodá Slepičkovici nezletilému klukovi. Do hospody přijde klukův táta a Rapidovi dá pár facek. Jarda s Rapidem končí a angažuje Baťku. Je to dobrý nápad? Radek se dozví, že Yveta nejen že vytunelovala jeho firmu, ale následně ji ještě prodala konkurenci. Radek, stejně jako všichni zaměstnanci, má podepsanou konkurenční doložku. Rok teď nesmí pracovat v oboru. Jediné co mu zbývá, je hotel. Rád by ho prodal. Najde se ale kupec, který bude za hotel ochoten zaplatit stejně vysokou částku, jakou zaplatil Radek?

  • S05E15 Kohoutova máma

    • February 27, 2018
    • FTV Prima

    Alena se rozhodne, že se nastěhuje ke Kohoutovi. Broňka se chystá vrátit k mámě a Aleše vystěhovat. Všichni tři jsou z toho vyděšení. Začnou vymýšlet plány, jak se Aleny zbavit. Pozvou Broňkovu mámu. Ta údajně dovede zapudit, kteroukoli ženskou. Kohoutova exmanželka, ale nemá nejmenší chuť jim pomáhat. Jediný kdo by to zvládnul, by byla Kohoutova máma. Má to ale háček, Kohoutová máma je už po smrti. Didy odletěla za tátou do Kanady a Mike s Klárou se těší na společný večer. Kláře se ale v práci stane nepříjemná věc. Klára vyrábí narozeninový dort pro malou holčičku a Veruna jí zapomene říct, že holčička má alergii na ořechy. Holčička skončí v nemocnici a Klára má rázem po náladě. Jak Burák, tak Karolína si potřebují společně promluvit. Přes den jsou ale zaměstnaní a doma mají na návštěvě Karolíninu mámu. Bendová navíc vycítila, že to mezi nimi skřípe a snaží se to napravit. Dokonce Burákovi koupí zásnubní prsten a chce, aby Karolínu požádal o ruku. Ti dva se nakonec ale přece jen sejdou a promluví si. Jak to dopadne? Radek vymyslel plán, jak pozvednout hotel. Potřebuje, ale ještě nějaké investice. Svěcenému se plán líbí a souhlasí, že Radkovi, ještě naposledy peníze půjčí. Když ale chce peníze převést na Radkův účet, tak se mu to nedaří. Manželka mu totiž zablokovala účet a sbalila kufry.

  • S05E16 Na bitevním poli

    • March 1, 2018
    • FTV Prima

    Jana přistihne Verunu, když se líbá s Burákem. Chce po ní peníze z výhry. Veruna ji je odmítne dát a Jana jí vyhrožuje, že vše prozradí Karolíně. Jíša vyslechne jejich hádku a Janě něco takového rozhodně zakáže. Jana si z táty ale nedělá těžkou hlavu. Chce peníze a Verunu nesnáší. Je to ideální příležitost pomstít se jí. Jarda netrpělivě čeká, kdy mu obchodní řetězec vyřídí kolky na Slepičkovici. Venca mu připomene, že u celníků pracuje jeho bývalý spolužák. Jarda ho pozve do hospody a prosí ho, aby celý proces trochu popohnal. Spolužák souhlasí. Jeho kolega jde do lihovaru a tam objeví spoustu nezdaněného lihu. Je jasné, že to je velký problém. Když se Jarda lihu nezbaví, hrozí mu vězení. V Grandu shánějí nového šéfkuchaře. Objeví se Dražan. Má skvělá doporučení, Grand zná, ale chce fůru peněz. Svěcený je rozhodně proti. Radek se rozhodne pozvat další šéfkuchaře a udělat souboj kuchařů, aby si hosté mohli sami vybrat, kdo jim bude příště vařit. Akce má ale nečekaného vítěze. Kohout musí stále vymýšlet nové způsoby, jak se vyhnout svým závazkům vůči Aleně. Rád by to vyřešil jednou pro vždy. Broněk přijde s jednoduchým řešením. Musí jí najít jiného partnera. To ale není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Kohoutovo vysvobození přijde z nečekané strany.

  • S05E17 Nová řešení

    • March 6, 2018
    • FTV Prima

    Radek napsal nový program na řízení hotelu. Do programu se ale nenačetla všechna data a to způsobuje chaos úplně všude. Jarda má vážný problém. Lihovar se hemží celníky a večer má Jarda návštěvu. Přijdou celníci, ale i policie. Buráka s Verunou čeká první romantický večer se vším, co k tomu patří. Je těžké říci, kdo z těch dvou je z toho nervóznější. Leoš sežene Aloisovi místo v pečovatelském domě. Aloisovi se tam kupodivu i líbí a Leoš se Soňou jsou po dlouhé době doma sami.

  • S05E18 Kriminálník

    • March 8, 2018
    • FTV Prima

    Štamgasti se rozhodnou, že nenechají Jardu ve štychu. Vymyslí nečekaný plán, jak Jardovi pomoct a přimějí ke spolupráci i Manku. Najdou původního majitele lihovaru a zahrají mu pěkné divadýlko. Venca s Rapidem hrají zámožný manželský pár, který nabízí bývalému majiteli za lihovar dvakrát více, než mu zaplatil Jarda. Ferda hraje jejich právníka a Vilda ochranku. Zbaští jim to lihovarník i s navijákem? Jana se Šuhajdovou znovu vymýšlejí, jak se pomstít Veruně. Rozhodnou se jí rozbít vztah s Burákem. Šuhajdová se nabízí, že Buráka svede. Janě je ale jasné, že by to neprošlo. Burák je zkrátka Burák. Co ale udělat z Veruny před Burákem alkoholičku? S alkoholičkou přece nikdo žít nechce. A tak Jana pozve Verunu na skleničku na usmířenou. Alois má průšvih. V pečovateláku, mu chtěli do pokoje nastěhovat spolubydlícího a Alois napadl ošetřovatelku. Musí se vystěhovat. Ale kam? Leoš je rozhodnutý svůj hrad před Aloisem ubránit. Soňa má ale jiný názor a s Leošem nemluví. Leoš už je připravený kapitulovat, ale ... Sekal je za mřížemi a Robi znovu svobodný. Rorejs jako ochranka končí a Robi se chystá na návrat do Prahy. Marylin Robiho přesvědčí, aby si v Janovkách zašli na poslední večírek. Je to oslava narozenin bývalého majitele lázní. Robimu se nechce, ale nakonec je nadšený. Bývalý majitel lázní, pan Konopásek, totiž vlastní velkou sbírku moderního umění.

  • S05E19 Konec velkého Kohouta

    • March 13, 2018
    • FTV Prima

    Kohout se zbavil Aleny a těší se na nevázaný sex se svými milenkami. Osud se proti němu ale spiknul. Žádná z jeho milenek nemá čas. Kohout musí vyrazit na lov. Ukáže se ale, že Kohout už vyšel z formy. Odmítne ho dokonce i Hobzová. Kohout propadá zoufalství a pokusí se sbalit alespoň Aleše. Klára se rozhodne připravit Didy překvapení. Nakoupí jí nový nábytek. Sama ho ale nezvládá sestavit a Mike si musí vzít volno v práci. Sestavování nábytku ale není taková legrace, jak by se mohlo zdát. Druhý den se Klára sama snaží dokončit, co nestihli včera. Zraní se a skončí v nemocnici. Mike je pěkně naštvaný. Večer volá Didy a všem mění plány. Leoš se snaží dát znovu dohromady Janákovou s Arnoštem. Moc se mu to ale nedaří a Soňa je na něj naštvaná. Leoš to ale nevzdává. Koupí Janákové s Arnoštem společnou koupel v lázních. Ale ouha. Kde se tady vzal i Alois? Podaří se Leošovi vysvětlit Aloisovi, že Janáková taky potřebuje být s Arnoštem někdy sama? Stylista chce, aby se Marylin přestěhovala do Prahy a otevřela si tam obchod. Robi o tom ale nechce ani slyšet a stylistu propustí. Stylista se ale začíná mstít. Takhle to Robi nechtěl. Marylin mu pláče v náručí.

  • S05E20 Útěk

    • March 15, 2018
    • FTV Prima

    Mike s Klárou se usmiřují a Mike navrhuje, aby Klára začala navštěvovat terapeuta. Klára to nechce řešit a raději uteče do práce. Veruna ji doporučuje dovolenou a přes Buráka organizuje, aby Mike koupil nějaký zájezd. Mikovi to přijde jako dobrý nápad a skutečně koupí letenky na Seychely. Proč z toho Klára ale nemá radost? Odletí vůbec? Svěcenému se nechce makat v kuchyni a hledá způsob, jak se tomu vyhnout. Platit ale drahého šéfkuchaře odmítá. Nejprve pověří vedením kuchyně Jarku. Jarka je z nové funkce nešťastná a ještě týž den ji složí. Svěcený tedy udělá šéfkuchaře z Vládi. Vláďa má spoustu zkušeností a je to dobrý kuchař. Proč se teda zpožďují objednávky? A některé porce se nedají jíst. Karolína nelibě pozoruje, jak Luky flirtuje s každou ženskou, kterou obsluhuje. Je to tak a Luky si nemůže pomoct. Karolína mu udělá žárlivý výstup, ale Luky to vezme jako vtip. Karolína se Vendule svěří, že možná udělala s Lukym chybu. Když Lukymu dojde, že Karolína se na něj vážně zlobí. Slíbí jí, že se změní. Dokáže to? Kohout je v depresi, že ho žádná nechce. Aleš s Broňkem se na to už nemůžou dívat a rozhodnou se mu pomoci. Broněk to ale trošičku přežene a o Kohouta náhle bojují zástupy žen. Kohout je zpět v sedle a v mnohem větší ráži. Co si to Broněk vymyslel, že teď chce Kohouta snad každá ženská v Janovkách?

  • S05E21 Nechuť, pachuť a chuť

    • March 20, 2018
    • FTV Prima

    Buráka rozbolel zub a k zubaři se rozhodně nechystá. Mike ho tam sice pošle, ale Burák tam nedojde. Nalže Mikovi, že mu s tím zubař nic nedělal, protože je to v pořádku. Večer se ale bolest stupňuje. Mike už se na to nemůže dívat. Odveze Buráka na pohotovost a tam začnou jatka. Druhý den Burák zjistí, že má ještě jeden a mnohem závažnější problém, než jen bolest. Jana pustila práci ve vinárně a vymlouvá se na školu. Její výmluvy, ale občas postrádají logiku a Veruně to začíná být podezřelé. Ráda by viděla Janin index. Jana ale nic ukázat nechce a ještě vše otočí proti Veruně. Veruna to ale nenechá být. Volá na Janinu školu a promluví si s jejím profesorem. To co se dozví je pro ní naprostý šok. Jarda špatně nese neustálé vtipy ze strany Manky a štamgastů, na téma lihovaru. Rozhodne se dostat své peníze zpět za každou cenu. Objedná advokáta a soukromého detektiva. Dokonce jedná i s vymahačem, který je znám svou agresivitou. Opravdu by Jarda byl schopen připustit násilí? A co na to Malvína? Radek se Svěceným se na poslední chvílí dozví, že mají mít večer se živou muzikou. To se snadno řekne, ale kde narychlo sehnat kapelu? Radek má co dělat. Nejprve sežene slavnou zpěvačku, o které si myslí, že je kamarádka. Zpěvačka si ale řekne o hromadu peněz a Radek ji musí zrušit. Vojta Radkovi poradí. Pavlína z cukrárny, prý v nějaké kapele zpívá.

  • S05E22 Změny a záměny

    • March 22, 2018
    • FTV Prima

    Macátko odhalil, že Burák nemá chuť a chce to říct Mikovi. Burák mu to ale zakáže. Mike už má koupené letenky do Kanady. Musí si promluvit s Klárou. Kdyby se Mike dozvěděl, že Burák je bez chuti, mohl by změnit plány a to Burák nechce. Vloží se do toho Veruna. Odletí Mike za Klárou, nebo zůstane s Burákem v Kuřeti? Leoš a Soňa jsou v bistru sami a nestíhají. Leoš najme na pomoc Anežku. Té ale onemocní děti a musí domů. Leoše navíc odvolají na finančák a Soňa je na všechno sama. Večer je vyřízená a naštvaná. Druhý den mají novou brigádnici, která se hned stihne zranit. Leoš musí opět na finančák. Soně zbývá jediné, zavolat. Jíša tlačí na Janu, aby si našla práci. Jana začne dělat pro Vojtu, ale práci schválně nestíhá, aby ji Vojta musel vyhodit. Jíša rozhodne, že Jana bude dělat v cukrárně. Janu popadne zděšení a ráno zmizí z domu. Jíša ji najde v Grandu s kamarádkou. Opravdu se tam Jana přišla ucházet o místo servírky? A dostane ho? Jíša si na ni dohlídne. Robimu se všechno komplikuje a bude ho to stát slušné peníze. Konopásek chce lepší zabezpečení a dává to Robimu na starost. Když si Robi myslí, že má vyhráno, Konopásek mu volá znovu. Chce dvojí zabezpečení a s Robim, jen konzultuje firmu, kterou vybral. Jak to Robi vyřeší? Nebo se snad vzdá svého plánu?

  • S05E23 Personální otázky

    • March 27, 2018
    • FTV Prima

    Mikovi se stýská po Kláře a moc by chtěl odletět za ní do Kanady. Jenže Burákovi se ještě pořád nevrátila chuť a Macátko je prostě Macátko. Jak by to tam bez něj mohli sami dva zvládnout? Zkusí jim za sebe sehnat záskok, ale nikdo nemůže. Osloví dokonce Karolínu, aby za něj zaskočila. Jenže ta má ale strach, jak by to fungovalo. Kdo mu nakonec vytrhne trn z paty? Odletí Mike za Klárou do Kanady? A přeje si vůbec ještě Klára, aby za ní Mike letěl? Jarda v hospodě nestíhá a štamgasti s ním začínají ztrácet trpělivost. Permanentně se do něj navážejí. Slepičkovi se rozhodnou přijmout novou servírku. Chlapi by měli rádi v hospodě pěknou holku, ať se mají na co koukat a chystají "výběrové řízení". Ale to se zase nelíbí Malvíně, oni jsou slušná hospoda ne strip bar! Malvína domluví s Jolanou, že Rapid dovede její sestřenici. Rapid, ale dovede, nějakou cizí krásku. Koho nakonec vyberou? Bude nová servírka opravdu sexbomba? Pavlína se omlouvá Radkovi, pochopila, že její vystoupení s kapelou byl propadák. Radek její omluvu nepřijme a chová se k ní odměřeně a arogantně. Myslí si totiž, že mu to všechno udělala naschvál. Pavlína je z toho úplně rozhozená a uprosí Verunu, aby už nikdy nemusela nosit dorty do Grandu. Jaké nastane ale překvapení, když se objeví zákazník, který se s Pavlíninou kapelou úžasně bavil a chce si je objednat na velký firemní večírek. To by byl pro Grand moc dobrý kšeft. Jak si s tím Radek poradí? Omluví se nakonec Pavlíně? A co na to řekne Pavlína? Robi má další problém. Konopásek objevil nový prostorový scaner a chce si ho nechat nainstalovat. S takovým zabezpečením bude jeho sbírka v absolutním bezpečí. Robiho firma ale tenhle druh scaneru nenabízí a tak hledá Konopásek u konkurence. To by ale byla pro Robiho obrovská čára přes rozpočet. Jiná firma než ta jeho, by mu totiž těžko prozradi

  • S05E24 Kuchař, jeho žena a kosmonaut

    • March 29, 2018
    • FTV Prima

    Burák si strašně moc přeje, aby se mu už konečně vrátila chuť, jenže ono pořád nic. Zkouší všechny možné alternativní léčby, Liovi lektvary i tinkturu z marihuany, ale nic nezabírá. Verča se na něj už nemůže dívat a donutí ho, aby si zašel k opravdovému doktorovi. Burákovi se moc nechce. Že by měl z doktorů strach? A je ten strach oprávněný? Jaká bude Burákova diagnóza? A prognóza??? Alešovi volají z výcvikového střediska, za týden by měl odletět. Broněk ten rozhovor zaslechne a běží za Kohoutem do hospody. Nechce, aby jeho nový nejlepší kamarád odletěl na Mars. Musí ho přeci nějak přemluvit a k tomu potřebuje spolupráci od ostatních. Kohout, Broněk i ostatní dělají všechno proto, aby Aleše ukecali, jenže se jim to moc nedaří. Alešovi se sice nikam nechce, ale je pevně rozhodnutý, že letět do vesmíru je jeho životní poslání. Chlapi mu chtějí udělat alespoň mejdan na rozloučenou. Jak se Aleš nakonec rozhodne? Nerozmyslí se na poslední chvíli? Rorejs oznamuje Robimu, že se nechal přeložit do Brodu, aby ho měl pěkně nablízku. To se Robimu ale vůbec nehodí. Musí nějak přemluvit vrchního komisaře, aby alespoň zařídil, že bude Rorejs ve službě pořádně vytížený. Robi má od Rorejse chvíli pokoj. Jenže Rorejs není úplně blbý a tuhle hru rychle prokoukne. On se Robimu stejně nějak dostane na kobylku. Svěcený by Radka nejraději zabil. Radek se totiž prořekl, že pořád naivně čeká, že se mu Iveta ozve a všechno mu vysvětlí. Liškovou napadne jak mu otevřít oči a sežene Zlatku, kamarádku Ivety. Ta Radkovi potvrdí, že ho Iveta minimálně půl roku podváděla. Dokonce mají i fotky od policie, na kterých je Iveta s milencem. Radek je totálně zničený, ale Zlatka ho utěšuje. Jenže, neutěšuje ho až moc??? Nejlepší kamarádka Ivety bude asi taky pěkné kvítko!!!

  • S05E25 Odvážné experimenty

    • April 3, 2018
    • FTV Prima

    Macátko vymyslel pro své recepty speciální odměřovací metodu. Všechny ingredience má na gram spočítané. Tím vznikla naděje pro Buráka. Nemusí jídlo ochutnávat, protože podle přesného návodu není co zkazit. Jídlo bude chuťově vyvážené. Je tohle opravdu to pravé řešení, nebo se objeví nějaký další zádrhel? Napadne Buráka ještě nějaký zlepšovák, aby se v kuchyni necítil jako páté kolo u vozu? Jarda je s novou servírkou moc spokojený. Má příjemné vystupování a neplete objednávky. Jenže se ukáže, že by o ni mohl rychle přijít. Táňa totiž nemá momentálně kde bydlet. Domluvený privát obsadil někdo jiný a nedaří se jí narychlo sehnat něco jiného. U Kohouta je volný pokoj, jenže Kohoutovi se Táňa nezdá a nechce jí tam. Jarda si myslí, že Kohout má strach, že by se s ní vyspal a ona by pak chtěla něco víc. Vsadí se s Kohoutem o to, že Táňu do postele nedostane, i když u něj bude bydlet. Takové sázce nemůže Kohout odolat. Svěcený není v kuchyni v Grandu šťastný, objednávek je moc a nestíhají. On chtěl klidný podzim života se svojí milovanou ženou a teď je všechno vzhůru nohama. Chce zpátky svojí Svatavu i svůj klid. Jenže láska je pryč a jediné co po něj jeho žena chce, je aby podepsal žádost o rozvod. Svěcený pod nátlakem podepíše a zmizí, nikdo neví kam a proč. Snad si něco neudělá? Právě vyšla nová módní bible, ve které by měla mít svůj medailonek i Marylin. Jenže podrazák stylista určitě zařídil, aby ho tam nakonec nedaly. Tak si to tedy alespoň myslí Marylin a odmítá si knihu koupit. Vopršálková si jí ale koupí a chce po Marylin podpis. Přiženou se i drbny. Je tam o Marylin celý článek! Jak je to možné? Že by stylista dostal rozum, nebo pomohl Robi?

  • S05E26 Prozření

    • April 5, 2018
    • FTV Prima

    Burák nabídne Veruně, aby se k němu nastěhovala. Veruna je šťastná, ale má strach o Jíšu. Jak zaplatí nájem, když zůstane v bytě už jen on a Jana? Snad by to šlo, kdyby jim vypomohla a na nájem dál přispívala. A třeba přidá nějakou Korunu i Jana, když teď chodí do práce. Veruna řekne Jíšovi o svém plánu. Jíša je za Verču moc rád, přeje jí lásku a podpoří jí. Jen nájem si chce platit sám maximálně s Janou. Žádné další sponzorování. Už tak je Verčin velký dlužník. Jenže Jana se cuká, nechce se jí přispívat na domácnost. Co se taky dalo od ní čekat? Přestěhuje se nakonec Veruna k Burákovi? Mike je v dobré náladě a chystá speciální menu. Má se totiž vrátit Klára s Didy tak jim uvaří něco famózního. Ještě běží domů, vyzdobit byt. Moc se na svoje holky těší. Když pro ně jede na letiště, tak mu volá Klára. Stornovala letenku, nepřiletí. Mike je hrozně smutný. Pomůže Mikovi, když se všichni jeho kamarádi složí a koupí mu letenku do Kanady? Blíží se datum, kdy se bude pořádat módní přehlídka. Marylin s holkama dodělává poslední přípravy. Všechny jsou napnuté jak struna jestli se přehlídka vydaří. Jenže pak zavolá ředitelka týdne módy. Telefon vezme Robi. Ředitelka oznamuje, že se neprodal ani jeden lístek a tak přehlídku ruší. Robi koupí všechny lístky, nemůže Marylin zkazit radost. Jenže jako by to nestačilo. Hlavní sponzor přehlídky odmítne poslat slíbené finance. To přeci není možné! V tom musí mít někdo prsty! Arnošt s Janákovou byli na nákupu a odnášejí z auta nové police. Najednou se jim přimotá do cesty Renáta, která spěchá na nějakou obchodní schůzku. Hlavou narazí do police a upadne do louže. Příšerně zuří, ale ve skutečnosti jí nic není. Janáková ji odtáhne k Leošovi domů, aby ji ošetřila a vyčistila oblečení. Jak se Renata zachová, až pochopí, čí je to vl

  • S05E27 Na sever nebo do Kuřete?

    • April 10, 2018
    • FTV Prima

    Mike přesvědčil Buráka, aby pozvali do Kuřete na hostování slavného kuchaře. Burák Peťáka moc dobře zná a nemá ho vůbec rád, nevěří mu. V minulosti Buráka totiž pěkně podrazil, když mu přebral holku. Mike ho ale přesvědčí. Hostující je slavný z televize a přitáhne jim lidi. Burák má obavy, že jim Peťák bude škodit. Je Burákův strach oprávněný? Leoš je na Soňu pěkně naštvaný, protože ještě neřekla mámě, že nečeká miminko. Neřekla to vůbec nikomu a vůbec se k tomu nemá. Janáková bude určitě vyšilovat, až se to dozví. Bude si určitě myslet, že Soňa potratila a vypukne starostlivé peklo. Druhý den se Leoš probouzí sám a na stole najde vzkaz, že Soňa šla do nemocnice. Leoš neví, proč tam šla a dostane o ní hrozný strach. Volá jí, ale Soňa má telefon vypnutý... Kohout se vsadil s Jaroušem, že sbalí novu servírku Táňu. Vůbec se mu to, ale nedaří. Nejen že ho Táňa načapá s milenkou, ona navíc nereaguje na Kohoutovy obvyklé triky. Kohout se ale nikdy nevzdává. Přeci neprohraje sázku! Dostane opravdu to, co chce? Grand prodělává a je potřeba vymyslet způsob jak ho dostat z červených čísel. Svěcený přišel s myšlenkou převzít od někoho už fungující koncept a aplikovat ho na Grand. A protože v celých Janovkách nejlíp funguje Kuře, tak chce ukrást jejich koncept. Radek se tomu brání a hledá jiné možnosti. Prošmejdí internet a najde nejnovější trendy v gastronomii. On přeci nebude nikomu nic krást! Budou v Grandu vařit cvrčky? Anebo se Radek nakonec vzdá svých zásad?

  • S05E28 Líbačky jako o závod

    • April 12, 2018
    • FTV Prima

    Mike se nemůže několik dní spojit s Klárou. Svěří se Burákovi, ale ten mu nechtěně nasadí brouka do hlavy. Klára mu přijde v Kanadě až moc spokojená. Mike propadá depresi. Marika se chystá na koncert a pozve oba kluky, aby šli s ní. Nakonec jde jen Mike a pořádně se spolu opijou. Marika je sama, Mike se jí líbí a Klára je daleko v Kanadě. Povede se Marice svést Mika? Soňa je těhotná a moc se těší na miminko. Jenže do Leoše se začínají všichni navážet. Mít dítě v jeho věku je přeci na pováženou. Leoš se toho chytne a dostane strach. Bude opravdu starý táta. Svěří se svojí obavou Soně. Soňa Leoše podpoří, nevadí jí to. Jenže Leoš začíná vyšilovat víc a víc. Jíša řeší s Karolínou problém s hůlkama. Jedna zákaznice si zarazila třísku do ruky a několik dalších si na ně také stěžovalo. Chce, aby objednali jiné. Karolína mu tvrdí, že žádné lepší za stejnou cenu neseženou. Jíša chce pomoct a hledá alternativu. Nakonec hůlky vyřeže sám, jsou skvělé, jenom že ruční práce je drahá a to u Lia prostě neprojde. Najde Jíša jiné řešení? Kohout neúnavně flirtuje s Táňou, ta je ale odměřená a Kohouta od sebe odhání. Jarda chce vzít sázku zpět, má strach, že už Kohout přehání a že mu Táňa z hospody uteče. Kohout o tom nechce ani slyšet. Nechce se vzdát. Pozve Táňu večer do lázní, nachystá romantický večer při svíčkách, prostě dělá všechno možné i nemožné, aby ji dostal. Sklidí Kohoutova snaha nakonec vytoužené ovoce?

  • S05E29 Nefér manévry

    • April 17, 2018
    • FTV Prima

    Manka zjišťuje jak je na tom její investice. Chce si svoje peníze hlídat líp než Jarda. Ona stejnou chybu jako on neudělá. Viktor ji ale nezvedá telefon . Manka přes Ferdu zjistí, že se s rekonstrukcí výrobny ještě vůbec nezačalo. Nakonec se Viktor objeví v hospodě a Mance potvrdí, že pracovat, ještě nezačali. Čekají totiž na povolení ze stavebního úřadu. Manka se rozhodne, že se do svého podnikání zapojí aktivně. Bude jí to něco platné? Jana chce po Veruně svůj podíl z výhry. Dokonce začne Veruně vyhrožovat soudem. Veruna je v šoku a to ještě netuší, že se Jana pustila i do Jíši a že ho citově vydírá. Potřebuje totiž od něj podepsat potvrzení, že má nárok na část peněz z výhry. Jíša vyměkne a slíbí jí to. Jana vyhledá právníka, ten ji ujistí, že pokud to otec podepíše, tak svoje peníze dostane. Podá Jana na Verunu trestní oznámení? A co se stane, když se celou pravdu dozví Jíša? Za kterou z dcer se nakonec postaví? Radkovi se pořád ještě trochu příčí, že ukradli koncept Kuřete, ale udělá, co Svěcený chce. Když pak Svěcený donese do kuchyně suroviny na dnešní den a nové menu, tak Jarce dojde, co chystají a absolutně s tím nesouhlasí, na takové zlodějině se přeci nebude spolupodílet. Bude nakonec v Grandu vzpoura personálu? A jak zareagují Mike s Burákem, když se od Jarky dozví, že jim v Grandu ukradli jejich koncept? A bude to opravdu pro hotel tak výhodný tah? Rorejs je zpátky v Janovkách. Nechal se zaměstnat u městské policie. Lukeš si ho ale pořádně hlídá. Zjistí, že Rorejs ve službě pil a napaří mu kázeňskou výstrahu a pokutu. Rorejs má na Lukeše pořádný vztek. Dá si sraz s Makovcem a vymýšlejí plán jak se Lukešovi pořádně pomstít. Co vymyslí? Rorejs umí být pěkně zákeřný.

  • S05E30 Selhání srdce

    • April 19, 2018
    • FTV Prima

    Mike s Burákem, se těší na kuchařský souboj s Grandem. Novou situaci berou sportovně a o své zákazníky se nebojí. Jarka varuje Mariku, že budou z Grandu na ulici rozdávat zdarma vzorky jídla. Kluci vytáhnou svůj stánek a své speciality. Před jejich stánkem je na rozdíl od Grandu pořádně narváno. Burák při prodávání venku v zimě promrzne a bolí ho čelist…Snad to nebude nic vážného. Manka si začne víc hledět stavby, nemá čas na hospodu a tak za ní Jarda s Malvínou musí zaskočit. Viktor se dozví, že se Manka motá na stavbě a není z toho vůbec nadšený. Jde si s ní promluvit. Jemu přeci může věřit! Manka mu vysvětlí, že se o svojí investici bude pořádně starat, má totiž pocit, že jsou příliš laxní. S tím Viktor nic nenadělá a souhlasí. Druhý den dorazí do hospody betonář, chce zaplatit za práci dopředu. Že by Mance přeci jenom něco uniklo? Svěcený udělá další reklamní akci. Přímo před hospodou kluků dávají kuře zdarma. Jídlo si berou ale hlavně bezdomovci, takže pro Grand žádná výhra. Svěcený chce po Radkovi, aby vymyslel nějakou aplikaci, která by jim jejich nový projekt ještě více rozjela. Podaří se Radkovi něco vymyslet? Rorejs pořád otravuje Robimu život. Tomu už dochází trpělivost a podplatí Lukešovou, aby na manžela zatlačila. Musí Rorejse pořádně zaměstnat, aby neměl čas slídit u Robiho. Lukešová zjistí, že Rorejs má spadeno na Lukešovo místo. Měl by povýšit za úspěšný zásah proti střelci. Záhadného střelce zatím ale nikdo nechytil. Robi začíná pátrat na vlastní pěst.

  • S05E31 O fous

    • April 24, 2018
    • FTV Prima

    Burák zkolaboval a odvezla ho záchranka. Veruna je z toho na nervy. A navíc jí doktoři odmítají podat jakékoliv informace. Jedinému komu mohou něco říct je rodinný příslušník Buráka. A to je Šimon. Ten ale nepřinese z nemocnice dobré zprávy. O Buráka se všichni strašně bojí. Je nutné sehnat doktora specialistu. Kde ho ale vzít? Burákův stav se prudce zhoršuje. Stihnou dovézt doktora k Burákovi včas? Na JIPU půjde o vteřiny. Manka zjišťuje, jak velké dluhy má její společník Viktor. A není to vůbec málo. Viktor dluží v řádu miliónů korun. Navíc se u Slepičků objeví Viktorův věřitel a po Mance vymáhá svoje peníze. Manka se už opravdu bojí o svojí investici a chce po Viktorovi svoje peníze okamžitě zpátky. Viktor ji tedy slíbí, že půjde hned do banky a peníze převede zpět na její účet. Manku to uklidní. Dá se ale Viktorovi věřit? Nedopadne Manka jako Jarouš? Leoš jede se Soňou do nemocnice. Začala trošku krvácet a všichni o ní a o miminko mají strach. Naštěstí se ukáže, že je všechno v pořádku. Janáková se dozví přesný termín porodu a nemůže se dopočítat. Že by Soňa měla rodit o necelé dva měsíce později, než předpokládala? Tady něco nesedí! Kohout se nechce vzdát. Táňa musí pochopit, že on je pro ni ten pravý. Obskakuje ji. Chystá ji svačiny do práce. Prostě se může přetrhnout. Ale Táně to je celé čím dál tím víc nepříjemné. Kohout už neví, co by měl dělat víc. Potřebuje pomoc. Že by poprosil Alenu? Ta přeci vždycky dostane, co chce.

  • S05E32 Ohnivý srdce

    • April 26, 2018
    • FTV Prima

    Burák se probudil z bezvědomí, je u něj Mike s Verčou. Veruna Burákovi vypráví co se dělo a že málem umřel. Burák jí nevěří, Veruna umí přehánět. Doktor, který mu zachránil život, mu ale potvrdí to samé. Burákovi to všechno dojde. Musí začít naplno žít! Proč ale nikomu neřekne, když ho z nemocnice propustí? A proč Verče nezvedá telefon? Co má znamenat záhadný vzkaz v cukrárně? Ahoj Veru, musíme si promluvit, sejdeme se doma v osum. Manka celou noc marně hledala Viktora a teď prosí Jonáše o pomoc. Chce z Viktora peníze dostat násilím. To Jonáš odmítne, ale slíbí ji Viktora sehnat. To se mu nakonec nepovede. Viktor ale překvapivě přijde sám a nabízí Mance většinový podíl a vedení firmy. Manka na to přistoupí. Bude jí to ale něco platné? Dokáže ohlídat své investice? Alena dále pomáhá Kohoutovi v jeho proměně a na Táňu to začíná pomalu zabírat. Kohout je šťastný a zamilovaný. Jonáš se staví v lázních a Kohout mu smekne poklonu, že může vydržet s Alenou. Problém je v tom, že Jonáš nevěděl, že Kohout s Alenou, něco vůbec měli. Jonáš je navíc hodně žárlivý a s Alenou se rozejde. Alena se začne Kohoutovi mstít. A co na to Táňa? Janáková svou péči o Soňu a miminko začíná už vážně přehánět. Nutí Soňu chodit v beraním kožichu, aby nenastydla, a pozve tetu Helenu, aby ji vyšetřila. Teta Helena to totiž umí s kyvadélkem. Soně to celé přijde nesmyslné a vyšetření se brání. Když se nakonec vyšetřit nechá, Helena pro ní má spoustu doporučení a omezení. Soňa už toho má definitivně plné zuby.

  • S05E33 Překvapivé návraty

    • May 1, 2018
    • FTV Prima

    Burák ráno oznamuje Mikovi, že se už moc těší na Kláru. Mike to ale nechápe, Klára mu o návratu neřekla. Mike to vezme jako překvapení a Chystá Kláře s Didy uvítání. Klára se ale vrací sama a je k Mikovi chladná. Oznamuje mu, že v Janovkách nezůstane a vrátí se zpět do Kanady. Mike se rozhodne, že odletí s Klárou. Ale co na to Klára? Renáta narazí na Bédu a jeho novou oběť Milušku. Renáta chce po Bédovi zpět své peníze. Béda se dušuje, že jí peníze vrátí. Brzy bude bohatý dědic. Miluška vidí Bédu, jak se s Renatou baví a chce vědět kdo to je. Béda Renátu představí, jako výbornou léčitelku. To Milušku zaujme a chce po Renátě, aby ji léčila. Nabízí za to slušný balík peněz. Renata a léčitelka? Vlastně, proč ne? Manka je v takové depresi, že ani nepřijde do práce. Malvína se jí rozhodne pomoc. Chce po Viktorovi, aby podepsal uznání dluhu, ale Viktor to odmítne. Malvína se rozhodne najmout bouchače, kteří by Viktora srovnali. To ale zarazí Jarda. Právník už má s Jardy a Manky legraci. Mance to ale vtipné nepřipadá. Rorejs nachytá Tomáše, jak nakládá do auta plátna a začne větřit. Robi musí vymyslet, jak jeho pozornost odlákat od Konopáskovy sbírky. Jasně, další „sbírku“ mají Hobzovi. Tomáš musí Hobzovou sbalit a předvést se s ní Rorejsovi. Dokáže to? A chytne se Rorejs falešné stopy?

  • S05E34 Konec starého policajta

    • May 3, 2018
    • FTV Prima

    Mike oznamuje Burákovi, že se s ním Klára rozešla. Burák má strach, že Mike začne nezřízeně chlastat a ničit se. Všem vydává pokyn, aby mu nenalili, ani malý pivo. Veruna dokonce Mikovi odmítne prodat i punčový řez. Mikovi rázem dojde, kdo za tím stojí. S Burákem si promluví. Nemusí o něj mít strach. Renáta má první sezení s Miluškou. Trochu se ale zamotá v léčitelských praktikách, které jen narychlo nastudovala na internetu. Miluška jí přestává věřit a chce ji navštívit v jejím léčitelském doupěti. Renáta potřebuje narychlo sehnat byt. Vodičková jí byt nepůjčí. A co takhle Leoš? Když jim tehdy zachránila ten Grand, může teď chtít protislužbičku. Manka odmítá vyjít z bytu. Má strach, že by se jí všichni smáli. Kohout musí být v kuchyni za ni a je naštvaný. Ferda Manku navštíví a vše ještě zhorší. Manka nechce, aby ji někdo litoval. Právník pak Mance řekne narovinu, že udělala obrovskou blbost a svoje peníze už nejspíš nikdy neuvidí. Manka se rozhodne odstěhovat do domu po tetě Růže. Nikdo ji nebude litovat. Nikdo se jí nebude smát. Opravdu to udělá? Rorejs s Makovcem hlídají před domem Hobzových. Rorejs je přesvědčený, že Robi jde po jejich sbírce. V sousedství je ale vykradeno klenotnictví a Rorejs s Makovcem jsou zachyceni kamerami. Náhle jsou podezřelí ze spoluúčasti na loupeži. Vrchní komisař Rorejsovi nabídne, aby podal výpověď a nepřišel tak o výsluhu.

  • S05E35 Terapie

    • May 8, 2018
    • FTV Prima

    Macátko má pocit, že by Mike potřeboval navštívit psychologa. Burákovi je ale jasné, že Mike k psychologovi rozhodně nepůjde. Macátko se tedy nabídne, že uspořádá skupinovou terapii. Má na to certifikát. Aby Mika přesvědčili, že se má zúčastnit, vymyslí fiktivní Maričiny problémy. Jak terapie dopadne? A kdo z nich ji potřeboval nejvíc? Soňa už má plné zuby toho, jak ji máma obskakuje. Leoš prosí Arnošta, aby si ji odvezl, ale ani tomu se to nedaří. Renáta zase potřebuje půjčit od Leoše a Soni byt, aby v něm mohla „léčit“ Milušku a tak dostat zpět peníze, o které ji připravil Béda. Uzavře nakonec Soňa s Renátou tajný pakt? A jak by mohla Renáta pomoct s Janákovou? Grandu se stále nedaří tak, jak by si Svěcený s Radkem představovali. Na Spásnou myšlenku, je nevědomky přivede Jana a Vrána jim to potvrdí. S jídlem v Grandu spojí soutěž o nějakou hodnotnou cenu. Nápad je to dobrý, ale kde takovou hodnotnou cenu vzít? Radek má ale něco v záloze a Grand se začíná plnit. Na jídlo přijde dokonce i Marika. O co se tedy v Grandu soutěží? Nalákalo by to i vás? Jarda má problém. Manka se odstěhovala a vařit už nebude. Kohout je na všechno sám a je naštvaný. Nevraživost mezi Jardou a Kohoutem se stupňuje, až musí zasáhnout Malvína s Táňou. Chvíli to funguje, ale ti dva se znovu pohádají, kvůli výběru náhradníka za Manku. Vše dorazí Jarda, když kvůli jeho hloupému vtipu Kohoutovi rupnou záda a Kohout skončí v nemocnici. Kdo ale bude vařit teď? U Slepičků nezbyl jediný kuchař.

  • S05E36 Snowboardové návraty

    • May 10, 2018
    • FTV Prima

    Začíná lyžařská sezóna a to je každoročně v Kuřeti úplně narváno. Letos je, ale poloprázdno. Čím to je? Kluci se dozvídají o soutěži v Grandu a začínají spřádat plány, jak jim konkurovat. Objeví se Petra a souhlasí, že večer bude dělat hostující kuchařku. Opravdu to zabere a kluci mají zase plno. Ale co další dny? Bude Petra vařit každý den? No, to asi ne. V Restauraci u Slepiček mají zřejmě nejhorší kuchyni v Janovkách. Je to dáno tím, že Manka odešla, Kohout je marod a vaří Jarda. Všichni si ztěžují a jedna zákaznice to už nevydrží. Vtrhne do kuchyně a uvaří si sama. Jarda protestuje, ale je bez šance. Božka, jak se ta zákaznice jmenuje, totiž vaří božsky. Béda dělá vše, co může, aby Milušku přesvědčil, že musejí vypadnout z Janovek. Tam je totiž pro Bédu, příliš žhavá půda. Hned ráno ho málem poznají drbny. Béda zničí Milušce amulet ze Santiága de Compostela a nutí ji, aby tam hned vyrazili pro nový. To se ale nelíbí Renátě. Ta Milušku potřebuje v Janovkách a Bédovi dá jasně najevo, že on ji to nebude kazit. Luky sežene Jíšovi, velkou zakázku na jeho jídelní hůlky. Jíša to ale nestíhá a tak si pozve na pomoc Baťku. Jak už to tak ale s Baťkou bývá, Baťka zkazí, co může. Klient je naštvaný a hůlky nekoupí. Zdrceného Jíšu zachrání Marylin, která je svědkem toho, jak klient na Jíšu řve. Marylin koupí Jíšovi hůlky jen ze soucitu. Zatím ještě netuší, že právě rozjela novou životní karieru.

  • S05E37 Na horké půdě

    • May 15, 2018
    • FTV Prima

    V Ohnivým Kuřeti pořádají závod v pojídání chilli papriček. Macátko je přesvědčený, že je v tom dobrý. Vyzve vítěze k souboji a prohraje pořádný balík peněz. Druhý den ho napadne spásná myšlenka. Burák přece nemá chuť a sní úplně cokoli. Macátko přesvědčí Buráka, aby mu jeho peníze vyhrál zpět. Opravdu to Burák dokáže? Konopáskovi se zdá na jednom obraze z jeho sbírky, něco zvláštního a pozve odborníky k posouzení pravosti. Robi potřebuje rychle vyměnit svoji kopii, zpět za originál. Je mu jasné, kde udělal chybu. Podaří se mu zabránit odhalení? A Marylin s Jíšou, se slibně rozjíždí jejich obchod s hůlkami… Táňa se chce odstěhovat k Božce. Tomu musí Kohout zabránit. Vygruntuje dokonce celý byt. Táňa ale stále trvá na stěhování. U Božky je to sice menší, ale nemusí do koupelny chodit přes cizí pokoj. Kohoutovi zbývá jediné. Vyměnit si s Táňou pokoje. Opravdu se Kohout vzdá svého hnízdečka lásky? Odradí Kohoutovo gesto Táňu od stěhování? Jana se rozhodne sbalit Radka. Radek jí to ale neulehčuje, má totiž už domluvenou schůzku s Pavlínou. Jana je ale dobrý stratég a schůzku jim překazí. Druhý den se opakuje v podstatě totéž. Radek večer sedí otrávený v Grandu a Jana ho pozve na panáka. Radek už rád souhlasí. Jak to asi dopadne?

  • S05E38 Telecí řízky a teplý buchty

    • May 17, 2018
    • FTV Prima

    Petra klukům moc pomohla a v Kuřeti je pečená vařená. Všem kromě Mika je jasné, že ho Petra balí. Mike o tom ale nechce nic slyšet. S Petrou jsou přece jen kamarádi. Mike stále věří, že se k němu Klára vrátí. Rozhodne si s Petrou na toto téma promluvit. Nerad by jí tahal za nos. Co na to Petra? Božka je U Slepiček ve svém živlu. Zcela ovládla kuchyni a Jardu to začíná rozčilovat. Božka rozšířila jídelníček a peče dokonce i buchty ke kávě. Jarda je odhodlaný ji vyhodit. Potom se ale situace radikálně změní. Jarda totiž na něco důležitého zapomene a Malvína je na něho pořádně naštvaná. Božka ale vezme jeho chybu na sebe. Jana se ráno probouzí u Radka. Ani jeden z toho nedělá žádnou záležitost a každý si jde po své práci. Svěcený ale Radka nalomí, že teď po něm Jana bude chtít vztah. Jana se ale i nadále chová, jako by se nic nestalo. Radek z toho znervózní a zve Janu znovu na skleničku. Jana má dobrou taktiku. Rorejs skončil u policie a stal se z něho bezdomovec. Bydlí v autě, které si zaparkoval před Robiho domem. Robi pochopitelně dělá vše, aby se Rorejse zbavil. Rorejse to ale ještě víc utvrzuje v tom, že Robi něco chystá. Je z něj sice troska, ale je odhodlaný Robiho dostat za každou cenu.

  • S05E39 Veruna a vnoučata

    • May 22, 2018
    • FTV Prima

    Veruně se ozve Hrubešová. Píše jí, že se k u nich zastaví na návštěvu její snacha i s vnoučaty. Pro Verunu s Burákem je to šok. O žádné snaše, ani vnoučatech jim Hrubešová nikdy nic nepověděla. Veruna se snaží zastihnout Hrubešovou na skypu, ale na Jamajce zrovna zuří tropická bouře. Co to má všechno znamenat? Je to jen další z mnoha nepovedených vtipů? Renátu už nebaví tahat peníze z Milušky po malých částkách. Potřebuje vymyslet, jak z ní dostat peníze jednorázově. Béda tajně pročte Miluščin zápisník, ale k ničemu to nevede. Nakonec se Miluška před Renatou sama podřekne, že touží po jednom velice speciálním a velice drahém přístroji. Uměla by ho Renáta pro ni sehnat? Marylin se ozvali z fashion magazínu a chtějí udělat reportáž o jejích uměleckých hůlkách. Bohužel se ale znovu ozval i stylista a snaží se Marylin vydírat. Vyhrožuje jí, že pokud mu Marylin nezaplatí, reportáž jí překazí. Stylista má určitě velký vliv. Marylin má ale zase svojí hrdost. Nechá se Marylin zastrašit? Alena má průšvih a nutně potřebuje od Kohouta vrátit peníze. Kohout je ale nemá a tak vymýšlí kde je sehnat. Má ale v zásobě jeden poklad, který dostal od svého strýce. Rozhodne se, že ho dá do zastavárny a později zpětně vykoupí. Po posouzení odborníkem se ale dozví šokující věc.

  • S05E40 Zapomenuté děti

    • May 24, 2018
    • FTV Prima

    Gábina – Hrubešové snacha, se jeví, jako bezva ženská. Má ale finanční potíže a tak si vyprosí u Veruny brigádu v cukrárně. Ukáže se, že je to zkušená cukrářka a Verunu dokonce naučí nějaké nové recepty. Druhý den poprosí Verunu, aby vzala děti na chvíli do cukrárny, aby si mohla něco zařídit v bance. Nějak podezřele dlouho se ale nevrací. Zdá se, že mezi Mikem a Petrou to skřípe. Petra se v Kuřeti už nějaký čas neukázala. Svěcený chce dál navyšovat tržby a chce do Grandu, po vzoru kluků, také přivést nějakou celebritu. Bude ale mistr světa v kolové tím správným lákadlem? Radka potom napadne pozvat rovnou Petru a nabídnout jí lepší podmínky, než má v Kuřeti. A co na to Petra? Renáta konečně zjistí, jak takový koncentrátor galaxií vypadá a nechává si vyrobit jeho nefunkční kopii. Miluška je ale s koupí obezřetná a dává si čas na rozmyšlenou. Jde opravdu o velké peníze a Miluška by nerada šlápla vedle. Podaří se Renátě Milušku ke koupi přesvědčit? Luky s Karolínou jsou jako dvě hrdličky a vše klape jak má. Přijede ale Benda a v opilosti Lukymu gratuluje k otcovství. Luky je v šoku. O ničem neví. Druhý den mu Karolína vysvětlí, že to byl jen planý poplach, o kterém mluvila s mámou. Luky si upřímně oddechne. Dítě ještě neplánoval. To se ale zase nelíbí Karolíně. Proč by ve svém věku měla být s chlapem, který nechce dítě.

  • S05E41 Odjezd bez loučení

    • May 29, 2018
    • FTV Prima

    Burák s Verunou řeší co s dětma a jestli jít na policii. Mají strach, že se Gábině něco stalo. Přijde jim, ale doporučený dopis odeslaný včera z místní pošty. Jsou v něm doklady dětí a prosba, aby se Burák s Verunou o děti postarali. Děti navíc potvrdí, že je tak máma někde nechává běžně. Jak se k tomu Veruna postaví? A jak Burák? Mezi Mikem a Petrou už to zase jiskří a všichni kromě Mika to vidí a dobírají si ho. Mike ale všechny spekulace rázně odmítá. Petře se Mika podaří vytáhnout na sjezdovku a báječně si to spolu užijí. Jen Mike je úplně domlácený. Černá sjezdovka je na něj moc. Večer si dají víno a… Bude něco víc? Božka přeorganizuje Kohoutovi celou kuchyň a nutí ho vařit více jídel. Kohout je z toho na mrtvici. Všechno je jinde, než kde má být a Kohout rozhodně neplánuje navýšit pracovní tempo. Podezřívá Jardu, že Božku najal, aby ho vyštípala. Jarda pro jistotu Božce zakáže, aby chodila do hospody, když nemá směnu. Božka ale chce Kohoutovi dokázat, že to s ním myslí dobře. Luky dostane skvělou nabídku na práci v zahraničí. Všichni mu gratulují, jen na Karolíně je vidět, že jí to štve. Pohádají se kvůli tomu a Luky je připraven k odjezdu. Karolína je přesvědčená, že od ní utíká, protože nechce rodinu a Luky se zas nechce nikým nechat šikanovat. Odjede Luky? Jak to mezi nimi dopadne?

  • S05E42 Nemoci a pomoci

    • May 31, 2018
    • FTV Prima

    Burák si dobírá Mika, že má něco s Petrou. Mike to ale odmítá. Je stále přesvědčený, že se Klára vrátí. Klára ale volá Veruně, chce po ní, aby ji zabalila poslední věci a poslala do Kanady. Veruna to ale sama nezvládá a Mike ji u toho musí pomáhat. Do toho se objevuje Petřin bývalý přítel. Chce se k Petře vrátit a píšou o tom ve všech novinách. Leoše už nebaví bydlet v druhém bytě a rád by se vrátil. Renáta ho ale vždy odpálkuje. Leoše by zajímalo, na co Renáta jejich byt vlastně potřebuje. Jde se tam podívat a nevěří vlastním očím. Z jejich bytu se stalo čarodějnické doupě. Od Milušky se dozví, že je ve městě nějaká vynikající léčitelka. Že by to byla Renáta? To snad ne. Konopásek má pocit, že se mu někdo v noci prochází po domě. Soudí, že začíná být paranoidní. Poprosí Robiho, aby mu zajistil lékaře, který mu udělá komplexní prohlídku. Navíc si nechá zkontrolovat alarmy. Všechno je ale v pořádku. Konopásek se rozhodne, že obrazy daruje galerii dříve, než začne být nepříčetný. Tomu musí Robi zabránit. Radek chce po Pavlíně další koncert v Grandu. Pavlína ale odmítne – nechce být nikomu pro smích. Verunu napadne, aby zkusili s kapelou nazkoušet nový repertoár, který se hodí i jinam než do kostela. Pavlíně se nápad zalíbí, má ale problém kde zkoušet. Kněz nechce, aby v kostele nebo na faře zkoušeli jiný než křesťanský repertoár. Maminka už to ale nějak zařídí.

  • S05E43 Náhrada za Kláru?

    • June 5, 2018
    • FTV Prima

    Mike se konečně přizná Burákovi, že se mu líbí Petra. Všem okolo je jasné, že Petra je do Mike zamilovaná. Nad Mikem ale stále visí stín Kláry. Podaří se s tím Mikovi vyrovnat? A jak se k tomu staví Petra? Petře se navíc přihodí nepříjemnost na sjezdovce a Petra se srazí s chlapíkem, který se vážně zraní. Kolem všeho vypukne velký mediální humbuk. Jarda nezvládá splácet splátky na půjčku, kterou si pořídil na koupi lihovaru. Jeho věřitel už je netrpělivý, a když se dozví, že Jarda lihovar nekoupil, znervózní ještě více a chce další splátku předem. Jarda se má co ohánět, aby peníze sehnal. Pro tentokrát ho zachrání, jeho poklady z dětství. Jana je přesvědčená, že její vztah s Radkem přerostl ve vážnou známost. O to více se jí nelíbí, když se kolem Radka motá Pavlína. Radek chce Pavlíně pomoct s její kapelou a domlouvá jí schůzku s jedním slavným muzikantem. Pavlína na schůzku ale nedorazí. Proč? Prsty v tom má Jana. A kdo je ten slavný muzikant? Konopásek věří, že je paranoidní a rozhodne se přenechat galerii svou sbírku co nejdříve. To je ale čára přes Robiho rozpočet. Robi musí jednat. Přes své kontakty v Americe sežene přístroj, který umí vyřadit všechny bezpečnostní systémy. Galerie ale ke Konopáskovi nastěhuje svého člověka. Je to Robiho starý známý. A Robi ho rozhodně nevidí rád.

  • S05E44 Konec jedné lásky

    • June 7, 2018
    • FTV Prima

    Veruna musí do práce a Burák zůstává doma s Rikym a Niky. Děti ale nemají žádný zájem o hry, které jim Burák připravil. Když potom rozbijí Verunin oblíbený hrnek a tajně ho ukryjí v juboxu je Burák už pořádně naštvaný. Druhý den si Riky a Niky snaží napravit reputaci. Rozhodnou se Veruně s Burákem upéct dort. Jarda stále Malvíně nepřiznal své problémy s půjčkou. Začíná se ale zajímat, jak je na tom její investice do Africké vody. Malvína ale vůbec nic neví. Snaží se dovolat svým společníkům, ale nikdo ji nebere telefon. Vše nasvědčuje tomu, že Malvína je na tom se svou investicí podobně, jako Jarda s Mankou. Mike začal chodit s Petrou, ale stále nemá v hlavě jasno. Jak by se asi zachoval, kdyby se náhle objevila Klára? Burák mu to vymlouvá. Mike si dává schůzku s Leošem. Chce vědět co si o tom myslí on. Leoš mu potvrdí, že Klára se chystá zůstat v Kanadě. Nakonec se objeví Klářin právník. A Mikovi se vlastně už jen uleví. Marylin slaví s hůlkama obrovský úspěch. Přestává ale stíhat jejich výrobu. Nejprve poprosí o pomoc Moniku s Irenou, ale nedopadne to dobře. Vopršálková ji doporučí svou neteř. Neteř je výtvarnice a její hůlky jdou skvěle na odbyt. Problém je, že na ně nemá více času. Monika zná ale taky jednoho výtvarníka – Zorana.

  • S05E45 Nevydařený kšeft

    • June 12, 2018
    • FTV Prima

    Mike s Burákem plánují oficiální večírek na ukončení snowboardových závodů. Pořadatele ale kontaktuje i Radek a nabídne jim lepší podmínky, včetně ubytování. Petra se je snaží zachránit, ale ani to nepřinese větší zisk. Mike s Burákem se ocitají v patové situaci. Tržby klesají. Opravdu si Ohnivý Kuře stále může dovolit luxus tří kuchařů? Miluška se vrací do Janovek a má zájem o další sezení a koupi koncentrátoru galaxií. Má ovšem jednu podmínku. Tak velkou investici si chce nechat prověřit svým osobním léčitelem guruem Jéňou. Tomu se ale přístroj moc nezdá. Později Renátě nabídne kšeft. Milušce koupi přístroje schválí, když mu dá Renáta polovinu utržených peněz. Krtek uhání Jardu o další splátku. Doví se, že Jarda měl oplétačky s celníkama a byl ve vazbě. Jardovi se nedaří dát peníze dohromady a rozhodne si vzít úvěr v bance. V bance má Jarda kamaráda a věří, že vše dobře dopadne. Banka ale už o jeho problémech se zákonem ví a Jarda má pořádný škraloup. Božka se rozhodne Krtka přesvědčit, aby Jardovi snížil splátky. Kohout to stále nevzdává s Táňou, když se objeví jeho exmanželka s Broňkem. Exmanželka i Broněk jsou přesvědčeni, že Táňa je Kohoutova dcera, kterou před nimi tajil. Kohout se jim to snaží marně vymluvit. Broněk se navíc rozhodne u táty zůstat. Chce lépe poznat nevlastní sestru. Kohout je otrávený, ale začíná mu docházet, že je pro Táňu už starý.

  • S05E46 Děti na útěku

    • June 14, 2018
    • FTV Prima

    Veruna odjíždí na cukrářský veletrh a musí nechat Buráka s dětma samotného. Když si Burák potřebuje odskočit do práce, děti hlídá Marika. Ta se ale před dětmi neobratně vyjádří tak, že děti pochopí, že jsou Burákovi s Verunou na obtíž. Rozhodnou se odejít. Kam ale půjdou? Najde je Burák? A jestli ano podaří se mu je přesvědčit, že je má rád? V Leošovi se Soňou sílí podezření, že Renáta plánuje na Milušku nějaký podvod. Renáta se to Leošovi snaží všemožně vysvětlit, ale Leoš už ji nevěří. Soňa začne mít strach, že se Renáta snaží Milušku zabít, aby se dostala k jejím penězům. Opravdu by toho byla schopna? Leoš si není jistý. Měl by se svým podezřením jít na policii? Kohout musí do práce a Táňa tráví den s Broňkem. Broněk má tátu rád a Táňa začíná Kohouta vidět v jiném světle. Druhý den si bere Kohout Broňka do kuchyně a učí ho vařit. Broněk se nešťastnou náhodou opaří a Kohout se zachová jako skvělý táta. Táňa začíná přemýšlet nad tím, že by to možná mohla s Kohoutem zkusit. V Grandu se chystá velká akce a pořadatel na ní chce živou kapelu. Radek angažuje Pavlínu. Svěcený je zásadně proti a Pavlína vyslechne jejich rozhovor. Je rozhodnuta z akce vycouvat. Radek ji nakonec přesvědčí. Když se drbny dozví, že v Grandu má zase hrát ta „kostelní kapela“, neskrývají své znechucení a Pavlína to znovu slyší. Teď už ale koncert zrušit opravdu nejde.

  • S05E47 Macátko na odchodu

    • June 19, 2018
    • FTV Prima

    Macátko si sám začíná uvědomovat, že hospoda má problémy a tři kuchaři jsou velká zátěž. Burák mu to ale vymlouvá. Mike se na Buráka zlobí, že dává Macátkovi falešnou naději. Burák ale na rozdíl od Mika ví, že k ním na oběd míří zájezd německých turistů. Ty ale nakonec převezme Grand. Podaří se Petře nalákat lyžaře? Macátko zaslechne, jak se kvůli němu Mike s Burákem hádají. Tohle Macátko opravdu nechce. Leoš stále pátrá po tom, co má Renáta za lubem. Zjistí, že ho Renáta vydává za svého vyléčeného pacienta. Později se od Milušky dozví, že jí chce Renata prodat koncentrátor galaxií, za několik miliónu. Leoš má náhle ve všem jasno. Udeří na Renátu a ta kápne božskou. Co si ale Leoš s tou informací počne? Půjde na policii udat matku svého syna? Jarda přes veškerou snahu nesehnal peníze na další splátku. Krtek je rozhodnutý uplatnit směnku v plné výši. Jarda ač nerad musí říct konečně Malvíně pravdu. Malvína je v absolutním šoku a taky pěkně naštvaná. Jarda musí spát na gauči a Malvína se snaží něco vymyslet. Požádá své společníky, aby vykoupili zpět, část jejího podílu. Bude to ale možné? A když ne? Konopásek plánuje do čtrnácti dnů převézt celou sbírku do nových prostor, které pro galerii koupil. Robimu je jasné, že za tak krátký čas udělat zbývající kopie nezvládne. Nezbude mu než pozvat na pomoc kolegy z brandže. Ti přijedou rádi. Platit ale chtějí hotově a každý den. Robi se poprvé dostává do finančních problémů.

  • S05E48 Nečekané nabídky

    • June 21, 2018
    • FTV Prima

    Pro Niky a Rikyho si přijíždí Hrubeš. Veruna s Burákem nejdříve v šoku zjistí, že ho děti téměř neznají a ani on se k nim nijak nemá. Hrubeš potom udeří na Verunu, že chce pro děti peníze z výhry. Veruně se to nezdá a Burákovi se to vyloženě nelíbí. Veruna pak navíc vyslechne jeho telefonát a zjistí, že Hrubeš plánuje shrábnout prachy a děti dát do dětského domova. Burák Hrubeše málem zmlátí. Ten se mu ale vysměje a nabídne jim obchod. Radek má vážný problém. Grand sice šlape na plné obrátky ale firma, s kterou má konkurenční doložku, se dozvěděla o jeho aplikaci. Chtějí po Radkovi několika miliónovou pokutu. Právničku napadne klička. Podstatnou roli by v tom ale museli sehrát Burák s Mikem. Budou ti dva ochotni pomoct někomu, kdo ukrad jejich koncept? A jakou roli v tom sehraje Macátko? Leoš se snaží Renatě vymluvit její podvodné úmysly. Ta je ale přesvědčena, že si jen bere zpět, co ji patří. Leoš se tedy pokusí znovu promluvit i s Miluškou. Miluška si ale myslí, že to Leoš dělá jen proto, že chce získat koncentrátor galaxií sám pro sebe. Leoš je v pasti a musí se uchýlit ke krajnímu řešení. Jak se k tomu Renáta postaví? Robi nemá dost peněz, aby dokončil rozjetou akci s Konopáskovou sbírkou. Je pořádně nervózní a vybíjí si to i na Marylin. Snaží se narychlo prodat firmu na zabezpečovací systémy, ale ani to se mu nedaří. Vypadá to, že bude muset akci ukončit. Marylin mu nabídne peníze, které vydělala na prodeji svých hůlek. Bude to ale stačit?

  • S05E49 Robi v pasti!

    • June 26, 2018
    • FTV Prima

    Petra dostane dobrou nabídku na koupi bytu v Janovkách. Nemůže se rozhodnout a prosí o radu Mika. Ten zatím není připravený řešit společné bydlení. Nakonec se rozhodne, že nabídne Petře bydlení u něj. Petře tam ale vše připomíná Kláru. Mike se tedy pustí do zásadní rekonstrukce. To ale netuší, že Klára se právě vrátila. Burák s Verunou se rozhodnou přijmout Hrubešovu nabídku. Dají mu peníze z výhry a nechají si děti v péči. Nejdříve o tom ale musí informovat Janu a Jíšu. Jíša je jednoznačně pro. Když to slyší Jana, má návrh. Když přesvědčí Hrubeše, aby jim děti svěřil do péče i bez peněz, Veruna jí dá její podíl z výhry. Veruna na to kývne. Jak to chce ale Jana udělat? A nemůže to být pro někoho nebezpečné? Robi chystá konečnou akci. Všechny kopie jsou připraveny a teď je musí vyměnit. Konopásek je na vyšetření v nemocnici. Marylin na zájezdu v Německu, a nakonec se jim podaří vyřadit i Rorejse. Vypadá to, že akce klapla. Robi, ale ráno zjistí, že Simon jeden obraz nevyměnil. Rychle se se vydá sám akci dokončit. Rorejs už je ale zpět ve hře. Radkův známý je muzikálový producent a zkouší nový kus. Radek ho přesvědčí, aby si poslech Pavlínu. Producent je zprvu skeptický, ale Pavlína ho ohromí a on ji okamžitě nabídne roli. Když se o tom doví Kalousková je doma oheň na střeše. Pavlína musí pod jejím dohledem roli odmítnout. Podaří se Radkovi Kalouskovi přesvědčit, že muzikálové prostředí není Sodoma a Gomora? A opravdu není?

  • S05E50 Nakonec to nejlepší

    • June 28, 2018
    • FTV Prima

    Burák má spoustu starostí. Děti jdou prvně do nové školy a Burák se navíc rozhodl vystrojit Veruně na zítřek svatbu. Veruna to ovšem nesmí do poslední chvíle tušit. Všichni mu to vymlouvají, ale Burák už se rozhodl. Jednou spolu mají děti, tak se taky vezmou. To ještě netuší, že Veruna pro něj má taky jedno překvápko. Mikovi se zase všechno komplikuje. Je šťastný s Petrou a do toho se vrátila Klára. Mike se tváří, že to na věci nic nemění. Petra je rozhodnuta o Mika bojovat. Jenže Veruna s Burákem se žení a Mike s Klárou jim musí jít za svědky. Nikomu tahle situace není zrovna příjemná, ale nějak se to rozseknout musí. Slepičkovi čeká dražba jejich domu. Zapíjejí to se štamgastama a s personálem. Je jim jasné, že tohle je jejich poslední večer v hospodě. Druhý den na dražbu, jako první dorazí Valda a už se těší, jak Slepičkovy obratem vyhodí. Těsně před začátkem dražby ale dražitel oznámí, že se dražba nekoná. Pan Krtek někomu odprodal směnku. Ale komu? A co to znamená pro Slepičkovy?

Additional Specials