Home / Series / Det mest förbjudna / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Avsnitt 1

    • March 25, 2016

    Kerstin Thorvall lever ett idylliskt och kärleksfullt förortsliv. Hon är gift med en ordentlig man, har tre barn och är en talangfull modetecknare. Det mest förbjudna är fritt baserad på romanen med samma namn och handlar om en kvinna som inte anpassar sig till konventioner utan istället flyr, in i arbetet. Och till erotiken. Men också om kampen mot psykisk sjukdom och konsekvenserna det får för hennes barn. I rollerna: Cilla Thorell, Anna Bjelkerud m.fl. Regi: Tova Magnusson.

  • S01E02 Avsnitt 2

    • March 26, 2016

    Kerstins författarkarriär tar fart och hon blir en av Sveriges mest lästa. Hon älskar sitt jobb. Men med ny man och nytt barn känns privatlivet åter instängt och skapar ett behov av flykt. Hon drar till Kuba med sin tonårsson för att testa en ny psykiatriform. Hon tar för sig av livet, skrivandet och möter friheten i erotiken. I rollerna: Cilla Thorell, Anna Bjelkerud m.fl. Regi: Tova Magnusson.

  • S01E03 Avsnitt 3

    • March 27, 2016

    Kerstin får barnbarn, fortsätter att ligga med vackra unga män och blir allt mer frigjord. Dessutom blir hon en av Sveriges mest uppmärksammade författare när hennes skandalomsusade bok, Det mest förbjudna, släpps. Och konflikterna med mamman Hilda accelererar. Kvinnan i boken vägrar förminska sig. Hon vill ha allt. Precis som Kerstin Thorvall själv. I rollerna: Cilla Thorell, Anna Bjelkerud m.fl. Regi: Tova Magnusson.