Home / Series / Kalbimdeki Deniz / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Kalbimdeki Deniz (1)

    • October 22, 2016
    • FOX Türkiye

    Rüya gibi bir villada, çok sevdiği kocası, iki çocuğu ve yaşlı babasıyla birlikte yaşayan Deniz'in mükemmel hayatı, kocasının aniden ortadan kaybolmasıyla başına yıkılır. Kocasının hayatından endişe ederken, üç gün içinde sahip oldukları her şeyi yitirerek ortada kalmıştır. Deniz'in bilmediği şey, kocasının genç bir kadınla yeni bir hayat kurmak için onları terk ettiği ve bu yasak ilişkinin mimarının en yakın arkadaşı Hülya olduğudur. Zorlukla bulup kiraladığı evde ise onu bir başka büyük sürpriz daha beklemektedir.

  • S01E02 Kalbimdeki Deniz (2)

    • October 29, 2016
    • FOX Türkiye

    Deniz’lerin eve geri dönüşü Diyar’a soğuk bir sürpriz olur. Ece’nin içlerine düştükleri duruma isyanı ve hırçınlığı artarken, evdeki kadınlar arasındaki gerginlik de giderek tırmanır. Deniz emniyet müdürlüğünden gelen haberle sarsılırken, üstüne bir de babasının başına gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadığını anlar ve iş aramaya başlar. Deniz ve Mirat’ın arasında gelişen dostane diyalog; aralarında bir aşk gelişecek olursa sokakta kalmaktan korkan Diyar’ı olduğu kadar, Mirat’a olan karşılıksız ilk aşkını kalbine gömmüş Fikriye’yi de huzursuz eder ve harekete geçirir. Öte yandan Hülya Deniz’in düştüğü zor durumun tadını çıkarmaya başlamışken, onlara sahip çıkan biri olmasından rahatsız olmuştur. Çevresini saran kadınların gizli düşmanlığını bile göremeyecek kadar yaşam mücadelesine düşmüş Deniz’i, daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

  • S01E03 Yüreğimin Sesini Dinle

    • November 5, 2016
    • FOX Türkiye

    Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bir karar verinceye kadar bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister. Ece’den haberi alan Hülya, Alihan’ın bunu öğrenecek olursa Deniz’e geri dönmesinden korkar. Aynı korku Alihan’ı çocuklarının resimlerine bakarken yakalayan Şebnem’i de sarar. Diyar, Mirat ve Deniz’in kendinden bir şeyler gizlediğini fark edince, aralarında bir şeyler gelişmesinden korkar ve Fikriye’nin ağzına dedikodu malzemesi verir. Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i diline iyice dolar. Alihan’ın geride bıraktığı ailesinden haber alma girişimi, Hülya tarafından ustalıkla engellenir. Kendisiyle uğraşan Müge’ye saldırması sonucunda Ece’nin okuldan uzaklaştırılma riski doğarken, Ece’nin yaşattığı şok Deniz’i hiç düşünmediği bir karar almaya iter.

  • S01E04 Kalbimdeki Deniz (3)

    • November 12, 2016
    • FOX Türkiye

    Bebeğini doğurmaya karar veren Deniz’e en büyük desteği Mirat ve babası verir. Deniz’in hamileliğini Hülya’dan öğrenen Şebnem paniğe kapılır. Hamileliği şimdilik gizli tutan Mirat ve Deniz’in paylaşımları Diyar’ı aralarında aşk doğuyor diye şüphelendirir. Mustafa ve Ece arasında çatışmalı bir diyalog başlarken, Mirat ise Hülya’ya güvensizliğini açıkça belli eder. Hülya ilk günden itibaren çekici bulduğu Mirat’a yaklaşmanın ve kendisine dair önyargısını kırmanın yollarını arar. Hülya’yla arası açılan Deniz ise hiç beklemediği bir şok yaşar. Şokun etkisinden kurtulamadan onu ilk günden beri rakip olarak gören Fikriye’nin dedikoduları ayyuka çıkar ve Mirat’ın onu tersleyip uyarmasının ardından hiç beklenmedik sonuçlara yol açar.

  • S01E05 Sen Olmasaydın

    • November 19, 2016
    • FOX Türkiye

    Fikriye’nin dolduruşlarıyla ayaklanan mahalleli Deniz’i mahalleden kovmak isterken, olaylar kontrolden çıkar. Mirat mahalleliye karşı Deniz’e sahip çıkar. Diyar işin bu noktaya geleceğini tahmin edememiştir. Denizler için üzülmekle beraber, kendi huzuru ve güvenliği için sessiz kalır, diğer yandan da Mirat’ın bu fitneden kendi payı olduğunu öğrenmesinden korkar. Cemile olup bitenlere çok üzülürken, Fikriye, sebep olduğu onca olaya rağmen hala söylediklerinin arkasındadır. Hülya Deniz’in düştüğü durumu bahane ederek, Ece’yi elinden alma girişiminde bulunur. Alihan’ı kaybetmekten korkan Şebnem, planlamadığı bir yalan söyler. Deniz kendinden ziyade çocuklarının emniyeti için, Mirat’ı üzecek bir karar verir ve uygular.

  • S01E06 Kader Bağlayınca

    • November 26, 2016
    • FOX Türkiye

    Mirat’ın mahalleliye gösterdiği tepki yanında, Cemile’nin öğrendiği gerçekleri yaymasıyla, mahalleli büyük bir pişmanlık ve utanç içine düşer. Saldırı olayından tutuklananların olması da işin cabasıdır. Mirat’ın ve Cemile’nin geri dönmesi taleplerini kesin bir dille geri çeviren Deniz, taşındığı evde de şok edici bir olayla karşılaşır. Düştükleri daha zor duruma isyan eden Ece’nin başı okulda da derde girmiştir. Okuldan uzaklaştırılması an meselesiyken, hiç ummadığı bir yardımla bu durumdan kurtulur. Deniz’in Mirat’ın evine geri dönüşü, Hülya’yı yeni bir hamle yapmaya iter. Bu dönüşe çok bozulan Fikriye’nin huzuru, kocasının gelişiyle iyice bozulur ve çıkardığı fitnenin kendisine dönüşü hayatını tehlikeye atar.

  • S01E07 Kalbimdeki Deniz (4)

    • December 3, 2016
    • FOX Türkiye

    Deniz ve Mirat Fikriye’nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz’in gösterdiği tutum Fikriye’yi ezerken, Mirat’la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur. Deniz’e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece’nin ise Mustafa ve Mirat’la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz’e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem’i de oyuna getirir. Deniz’le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat’a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz’in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

  • S01E08 Dost Dediğin

    • December 10, 2016
    • FOX Türkiye

    Deniz’in nezarette bir gece kalması Ece’nin hoyrat yapısında kırılmaya neden olur; annesiyle ve Mustafa’yla yakınlaşır. Ancak okula gittiği arabanın çizilmesiyle tetiklenen olaylar, onu çok üzen sonuçlara yol açar. Mirat’ın gözüne girmek ve hakkındaki yargıları kırmak isteyen Fikriye, taktik değiştirerek Deniz’e bir iyilikte bulunur. Hülya ise Şebnem’e hiç ummayacağı bir kazık atar. Geride bıraktığı ailesini özleyen ve suçluluk hisseden Alihan ise Deniz’le iletişim kurmayı dener. Ece’yle arasının açılmasına üzülen Hülya, Mirat ve Diyar hakkındaki gerçeği öğrenirken; Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i bir tuzağa düşürür.

  • S01E09 Yalanlar İçinde

    • December 17, 2016
    • FOX Türkiye

    Mirat ve Ece’nin, Deniz’i kumpasa düşürdüğünden şüphelendiği Fikriye, onların gözünde kendini aklamaya çalışsa da ettiğini bulur. Deniz yeni bir iş bulduğuna sevinirken, Ece ve ağır ithamlarda bulunduğu Fikriye arasında kolay kolay dinmeyecek bir düşmanlık başlar. Ece’nin birbirine ekleyerek büyüyen yalanlarını öğrenen Deniz ve kızının arası gerilir. Şebnem ve Alihan’ın arasında soğuk rüzgarlar eserken, Alihan sahte bir hesapla sosyal medya üzerinden kızıyla iletişim kurar ve Deniz’e yakalanır.

  • S01E10 Nasıl Yaparsın

    • December 24, 2016
    • FOX Türkiye

    Alihan’la sahte sosyal medya hesabı üzerinden yazışan Deniz, öğrendikleriyle şok olur. Ece ve Mustafa yakınlaşması, Mustafa’yı kızı dururken ona kaptırmamak istemeyen Fikriye’yi harekete geçirir. Hülya Mirat ve Deniz’in gözünü boyamak için bazı jestler yapar. Kendisi hakkında gerçeği öğrenen Hülya’nın sıkıştırmaları ve Deniz’le arasının düzelmesini hazmedemeyen Fikriye’nin laf sokmalarından bunalan Diyar’ı harika bir sürpriz beklemektedir. Şebnem ve Alihan büyük bir hesaplaşma yaşarlar ve Şebnem’in bebeğini aldıracağı tehdidiyle Alihan geri adım atar. Yeni işinde büyük fedakarlıkla çalışan Deniz ise Alihan’la görüşmesinin yarattığı ve içine attığı stresle, bebeğini kaybeder. Kalbimdeki Deniz yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta.

  • S01E11 Kalbinden Yaz

    • January 7, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz’in bebeğini kaybetmesi, Hülya ve Şebnem tarafından sevinçle karşılanırken, Mirat ona destek olmak için elinden geleni yapar. Diyar ve Serdem nihayet buluşurlar ama bunu herkesten gizlemeleri gerekmektedir. Fikriye’nin Ece’yi rezil etme çabası Hülya tarafından büyük tepkiyle karşılanırken, Fikriye ve Ece arasındaki düşmanlık had safhaya ulaşır. Fikriye ve Figen’in oyunlarına rağmen, Mustafa Ece’nin kalbini fetheder ve sürpriz bir şekilde yakınlaşırlar. Ece, evdekilerle ilk kez sıcak bir ilişki kurar. Her şey yoluna giriyor derken, beklenmedik bir olay herkesi ayağa kaldırır.

  • S01E12 Kalbimdeki

    • January 14, 2017
    • FOX Türkiye

    Ozan’ın bulunuşu, bir sürprizi de beraberinde getirir. Mustafa’yla yakınlaşmaya başlamışken, Figen’in ona aşık olduğunu söylemesiyle, Ece geri adım atar. Bu arada Fikriye de boş durmayıp, İbrahim’i Ece’ye karşı doldurur. Ferhat’ın Ece’yi tehdit ettiğini öğrenen Mustafa, bu kez yumruklarını konuşturur. Ağabeylerinin İstanbul’a geleceği haberiyle korku içinde olan Diyar, Serdem’e kavuşmanın keyfini bile süremezken, Elvan’ın bir planıyla rahat nefes alır. Tatsız bir olay yaşayarak lokantadan ayrılan Deniz, Mirat’ın dostluğu ve ilgisiyle moralini ayakta tutarken; Şebnem ve Alihan arasındaki gerginlik tırmanır. Alihan’ın iş seyahati diye yalan söylediğini anlayan ve ailesini görmek üzere İstanbul’a gittiğini tahmin eden Şebnem panik içindeyken, Alihan aylar sonra ailesiyle karşı karşıya gelmek üzere oluşunun heyecanı içindedir.

  • S01E13 Işık Sensin

    • January 21, 2017
    • FOX Türkiye

    Alihan ailesine elini uzatacak kadar yakınken, yüzleşme cesaretini gösteremez. Deniz onu dışarıda gördüğünden emindir ama kimseyi inandıramaz. Mirat, Deniz’in kocasını kafasından sildiğini duyduğunda çok mutlu olur ama Diyar’a verdiği söz nedeniyle evli olmadığını istese de açıklayamaz. Şebnem Alihan’ın İstanbul’a gidişinin acısını, üzüntüden düşük yaptığı numarasıyla kat kat çıkarır ve ondan geçmişe sünger çekme sözünü alır. Fikriye, Mustafa’nın Ece yüzünden mahallenin gençleriyle kapıştığını söyleyerek, baba oğulu karşı karşıya getirdiği gibi, bunu bahane ederek Deniz’i de ezmeye kalkar. Mirat tarafından feci şekilde refüze edilen Fikriye, ilk kez Mirat’a tavır koymaya başlar. Deniz Mirat’ın aracılığı ile at çiftliğinin kafeteryasını işletme teklifi alır. Fikriye ve Hülya, Deniz ve Mirat arasındaki yakınlaşmanın artık önüne geçilemeyeceğinden kaygı duyarlarken, Hülya’nın eline Mirat’ı Deniz’den uzaklaştırabilecek bir koz geçer. Mustafa ve Ece’yi ise kötü bir süpriz beklemektedir.

  • S01E14 Duru Bir Deniz'in

    • January 28, 2017
    • FOX Türkiye

    Mustafa’nın uğradığı saldırıyı fırsata çeviren Fikriye, Figen’i Mustafa’nın üzerine salarken, Ece’yi ve Deniz’i de ezmeyi dener ama Mirat’tan ağır bir karşılık alır. İbrahim’in tepkisi yüzünden Mustafa’yla iletişim kuramayan Ece çok üzülür. Deniz yeni başladığı işinde, aşçı Emin’in kumpaslarıyla mücadele ederken, Orhan Deniz’in dikkatini çekebilmek için numaralar yapar. Mirat, Salman Ağa’nın arayıp görüşmek istemesiyle tedirgin olur. Deniz ve Mirat’ın kazaran yakınlaşmalarını gören Diyar’ın tepkisi, Deniz’i çok huzursuz eder. Ece’nin şikayetiyle içeri alınan ama delil yetersizliğiyle bırakılan Ferhat, Ece’ye diş biler ve intikamını alır. Ece yaşadığı şokla mahvolurken, Diyar ve Mirat büyük bir tehlikeyle burun buruna gelir.

  • S01E15 Bir Yolu Lazım

    • February 4, 2017
    • FOX Türkiye

    Canını kurtarmak için çiftlikten kaçan Diyar, Serdem’le buluşur ama ummadığı bir gerçekle yüzleşir. Diyar’ın kaybolması Fikriye ve Hülya’yı panikletip harekete geçirir. Hülya, Ece’nin durumundan yararlanıp yanına almanın yollarını ararken, Ece annesini ve onu şaşırtan bir karar verir. Karısının Denizlerin hayatına müdahalesine kızan Nejat’la Hülya arasındaki tartışma, ipleri kopma noktasına getirir. Mustafa, üzerine ısrarla yürüyen Fikriye ve Figen’i bozar. Hülya’nın aylar önce bulduğu işte karşılaştığı Artun’u, çiftlikte sakat olarak görmek Deniz’i çok şaşırtır. Aşçı Emin, Deniz’e olan düşmanlığını hakaret boyutuna taşıyınca, herkesin içinde Mirat tarafından yumruklanır. Bu tabloyu da fırsat bilen Hülya, onu Mirat’tan koparabilmek için elindeki en güçlü kozu ortaya koyar.

  • S01E16 Kalbimdeki İyilik

    • February 11, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat’ın adam öldürmeye tam teşebbüsten sabıkalı olduğunu öğrenen Deniz ve Ece, gözlerinin önünde aşçıya uyguladığı şiddetin de etkisiyle, Mirat’la ilgili karışık duydular içine girerler. Bunu fırsat bilen Hülya, Denizlerin evden taşınması için baskı yapmaya başlar. Olayları dışarıdan ama dikkatle izleyen Artun, Mirat’la hipoterapi seanslarına başlarken, Deniz’i de yakından tanımaya çalışır. Mustafa ve İbrahim’in Miratlara gelişini yanlış yorumlayan Fikriye, Mirat tarafından feci azarlanır. Gurur kırıklığını Ferhat’ın ilgisiyle telafi eden Figen, annesi her şeyi anlayacakken, ona yardım eden Mustafa ve Ece’nin üzerine suçu atar. Miratların kapısına yüzleşmeye ve kavgaya gelen Fikriye’nin başına hiç beklenmeyen bir şey gelir. Hülya’nın baskılarına rağmen, Mirat’a güvensizlik gösterip evden ayrılmayı içine sindiremeyen Deniz’in kararını ise, yüreklerini ağızların getirecek bir olay değiştirir.

  • S01E17 Kalbini Dinle

    • February 18, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz’lerin evi terk etmesi Mirat’ı çok üzer. Diyar da üzülmüştür ama korkusundan silahın Serdem’e ait olduğunu söyleyemez. Eski hükümlü olduğunu öğrenen çoğu kişi Mirat’a karşı güvensizlik yaşarken, bu kararın nerden ortaya çıktığını anlamaya çalışan Mirat’ın eli boş kalır. Deniz Ece’nin devlet lisesine naklini aldırır. Mirat tedavisine başladığı Artun’da bir gariplik olduğunu sezer. Hülya bir yandan Deniz’i bulduğu evi kiralamaya ikna etmeye çalışırken, diğer yandan Orhan’ı Deniz’e açılması için teşvik eder. Hülya’dan aldığı gazla Deniz’e yönelen ve ileri giden Orhan ummadığı bir tepki alır, üstelik Mirat’la dostluğunu da kaybeder. Yaşadığı yıkımı Hülya’yla paylaşıp onun tarafından azarlanan Orhan, Mirat’a bir mektup bırakarak çiftlikten ayrılır. Deniz, Mirat’ın eski hükümlülük nedenini ve silahla ilgili gerçeği öğrense de Hülya geri dönmemeleri için elinden geleni yapar.

  • S01E18 Içimdeki Ses

    • February 25, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat’ın suçsuz olduğunu anlayan Deniz ve ailesi eve dönerler ve Mirat’tan özür dilerler. Hülya, Nejat ve Mirat’ın yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlıkla beraber, Deniz’i Mirat konusundauyarmaktan da kendini alıkoyamaz. Mirat Ali diye bildikleri gencin Serdem olduğunu anlar. Mirat ve Diyar’ın konuşmalarının bir kısmını duyan Deniz, bir şeyleri yanlış anlar. Göz hapsine aldığı Diyar’la ilgili tanık olduğu şey onu şoka uğratır. Alihan’ın kredi ödemeleriyle ilgili bankayı araması, Şebnem ve Hülya’yı telaşa düşürür. Ece ve Mustafa yarıyıl tatilinden yararlanıp yakınlaşmayabaşlarlarken, Figen ise başına gelecekleri bildiğinden Fikriye’nin yoğun bakımdan çıkmasına bile sevinemez. Deniz çocuklarının geleceği için, ek bir iş daha yapmaya karar verir. Alihan Şebnem’in biriyle gizli gizli görüştüğünden şüphelenir. Mirat’ın dostluğunu kaybedip istifa eden Orhan’ın Mirat’a iletilmek üzere bıraktığı ve Hülya’yla ilgili bazı gerçekleri açıkladığı mektup, Hülya’nın başına kabus olacaktır.

  • S01E19 Sevdiğini Saklama

    • March 4, 2017
    • FOX Türkiye

    İlk kez kuyruğunu başkasına kaptıran Hülya’nın hayatı kabusa döner. Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyarken, Mirat Serdem’in çiftlikte kalmasını sağlar. Mustafa ve Ece adım adım aşka düşerlerken, Figen de Ferhat’la giderek daha yakınlaşmaktadır. Fikriye’nin bambaşka bir ruh haliyle ve hafızasının bir kısmını kaybederek uyanması, tanıyan herkeste şaşkınlığa yol açar. Nejat ve Mirat arasında paylaşılan sırlarla güven dolu bir dostluğun adımları atılırken, Artun ve Hülya ilişkisi giderek gerilir. Kaleyi içten fethetme yolunda adımlar atan Artun’un Deniz’e ilgisini fark eden ve kıskanan Mirat, Deniz’e olan duygularını biraz daha açık etmeye başlar. Artun’un tehditlerinden kurtulabilmek için Artun’u araştırmaya başlayan Hülya, onun aslında sakat olmadığını öğrenir ve rest çeker.

  • S01E20 Bu Aşk Olmalı

    • March 11, 2017
    • FOX Türkiye

    Çektiği restle Hülya’yı iyice köşeye sıkıştıran ve intikamının hedefindeki Mirat’ı tahrik etmek için Deniz’e özellikle ilgi gösteren Artun, Deniz’le bir gelecek kurabileceğini hayal etmeye başlar. Bu yaklaşım Mirat’ı kıskandırır. Mustafa Ece’nin duygularından emin olamadığı için, aşkını itiraf etmişken geri adım atar. Ece Mustafa’ya sürpriz yapmak için annesini araştırırken, Diyar’ı daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Aşçı Emin’in Deniz’den kurtulmak için kurduğu tuzak, Deniz’in hayatını tehlikeye atınca, Mirat deliye döner ve ortalık karışır. Bundan yararlanmak isteyen Artun harekete geçer. Bora’nın Kıbrıs’a sürpriz ziyareti büyük bir krize yol açıp Alihan otelden çekip giderken, Mirat Alihan’dan telefonla gelen buluşma talebiyle şaşırır.

  • S01E21 Sevdiğimi Söyle

    • March 18, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat Alihan’la buluşacağını düşünerek tarif edilen yere gidip beklerken, çiftlik aşçı Emin’in cinayete kurban gittiği haberiyle sarsılır. Çiftliktekilerin ifadeleri alınırken, randevu yerinde uzun süredir boşa bekleyen ve olayı duyup karakola gelen Mirat, Emin’in cinayet zanlısı olarak tutuklanır. Diyar, annesi ve kuzeniyle buluşmanın mutluluğunu yaşarken, Mirat’ın içeri girmesiyle Serdem’le kendi geleceği için de endişe duymaya başlar. Mustafa ve Ece nihayet birbirlerine aşklarını itiraf ederler. Deniz’in çabasıyla suçsuzluğu ispat edilip özgürlüğüne kavuşan Mirat, ona olan duygularını itiraf edecekken Deniz buna engel olur. Şebnem’le yüzleşen Alihan ise ilişkiye bir şans verir ve ona evlenme teklif eder. Nikah işlemleri için başvurmadan önce Deniz ve çocuklarla yüzleşmek üzere İstanbul’a gitmek üzere Şebnem’le vedalaşan Alihan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

  • S01E22 Bana Ellerini Ver

    • March 25, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz emniyetten gelen Alihan’ın Kıbrıs’ta tutuklandığı haberiyle şok olur. Diyar ve Mehmet’le konuşarak, Mirat’la beraber Kıbrıs’a giderler. Deniz’in bir miras işi için memlekete gittiği söylenen Ece, annesinin Mirat’la başbaşa yolculuk yapmasından rahatsızdır. Ozan ise babası gibi onları da kaybedeceği korkusunu yaşar. Babasından annesi hakkındaki geçmiş hikayeyi öğrenen Mustafa, Ece’yle bunu paylaşır ve gönlünü alır. Hülya, Deniz ve Mirat’ın Kıbrıs’ta olduğunu duyunca şok olur ve her şeyin ortaya çıkacağı korkusuyla Artun’dan yardım ister. Mirat’la ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda evli olmadığını öğrenen Artun ise Hülya’ya bunu sorar. Kıbrıs’ta önce Şebnem’le, ardından Alihan’la yüzleşen Deniz ve Mirat, birbirlerine olan duygularını konuşmadan yaşayacakları bir akşam geçirirler. Hülya’nın korktuğu şey gerçekleşir ve dönüş yolundaki Deniz, Hülya’yı arayarak onunla yüzleşmenin zamanının geldiğini söyler.

  • S01E23 Kalpten Geçen

    • April 1, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz’in neyi ne kadar öğrendiğini bilmeyen ve hayatının stresini yaşayan Hülya, son anda gelen haberle bir kez daha paçasını kurtarır. Hülya’nın Mirat’ın iyice sarsılan güvenini kazanmak için attığı adım, Mirat ve Artun’u karşı karşıya getirir. Bu yüzleşmede Artun’un Deniz’e olan ilgisini açıkça söylemesiyle Mirat iyice rahatsız olur. Hülya rahat bir nefes alacakken Nejat’tan duyduğu haberle panikler ve arabasıyla annesini kaybetmiş Suriyeli bir kız çocuğuna çarpar. Bu olay Deniz ve Mirat’la arasındaki buzları eritir. Turgut’un ani gelişi ve Ferhat’la ilişkisini öğrenmesi Figen’i paniğe sokar. Diyar’ın telefon konuşmasına tanık olan Deniz, bir ilişkisi olduğuna ve onunla buluşacağına emin olur. Deniz’i ede etmek ve Mirat’tan kurtulmak isteyen Artun ikili planını devreye sokar ve bu işte Hülya’yı kullanır. Diyar ve Serdem yakalanmanın şokunu yaşarken, Mirat ise ölüm riskiyle burun buruna gelir.

  • S01E24 Kalbim Sende

    • April 8, 2017
    • FOX Türkiye

    Artun Mirat’ın kazadan sağ kurtulmasının ardından ilk planına geri dönme kararı alır. Hülya, Mirat’ın suikastını ve Emin cinayetini Artun’un yaptırdığını yüzüne vurur ama Artun bu suçlamaları kabul etmez. Diyar ve Serdem aşkını anlayan Fikriye, boşboğazlığıyla ortalığı karıştırır. Suriyeli kayıp çocuk annesine kavuşturulurken, Ece bu vesileyle Mustafa’nın annesiyle tanışır. Hülya ve Nejat boşanmaya karar verirler. Nejat, Deniz’in doktor arkadaşı Emine ile tanışır ve iyi anlaşırlar. Hülya bundan rahatsız olmakla beraber, Mirat’a ilgisini daha açık etmeye başlar. Figen’in Ferhat’la nişanlanması iki arkadaşın arasını gererken, Ece yeni okulunda iyice yalnızlaşır ve zor zamanlar geçirir. Diyar, Hülya’nın gerçek yüzünü ve Deniz’e yaptıklarını öğrenir. Mustafa ise Ece’den aldığı cesaretle annesinin karşısına çıkmaya karar verir.

  • S01E25 Kalbimdeki Sızı

    • April 15, 2017
    • FOX Türkiye

    Annesiyle yüz yüze gelen Mustafa hayatının şokunu yaşarken, oğluyla karşılaşmak Zahide’de deprem etkisi yaratır. Ağzında hiçbir şeyi tutamayan Fikriye, az kalsın Artun’un planlarını bozacak olur. Nejat ve Hülya ilişkisi kopma noktasına gelirken, Mehmet ve Cemile sürpriz bir karar verirler. Mirat ve Deniz'in yakınlaştığını gören Ece büyük tepki verirken, Artun da bu yakınlaşmayı engellemek için Mirat’ın ilk aşkı Raşel’e kancayı takar. Hülya’nın gerçek yüzünü görüp susmak zorunda kalan Diyar ve Serdem ise kendi başlarının çaresine bakmak için tehlikeli bir plan yaparlar.

  • S01E26 Kalbini Susturma

    • April 22, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz Diyar ve Serdem’i ikna ederek tehlikeli umut yolculuğundan vaz geçirir. Mirat her şeyi öğrenen Deniz’e aşkını itiraf eder ama Deniz’in kafasını toparlamak için zamana ihtiyacı vardır. Ece ve Volkan’ın arkadaşlığı gelişirken, Mustafa Ece’ye anne konusunu tamamen kapattığını söyler. Raşhel Artun’la iletişime geçerek, Mirat’ın hala bekar olduğunu ve dededen kalma evde oturduğunu öğrenir. Zeynep ve Azize’yi taşıyan botun devrildiği ve ölüm haberleri hepsini sarsar. Mehmet Cemile’yle evleneceklerini açıklar. Hülya, Nejat ve Mirat dostluğunu bozmak için araya fitne sokar. Alihan Kıbrıs’ta çıkarıldığı mahkemede Deniz ve çocukların başlarına gelenleri, icra takiplerini öğrenir ve yıkılır. Şebnem’le büyük bir kapışma yaşarlar. Şebnem Alihan’ın kafasını bulandırır. Artun Deniz’le evlenmeyi kafasına iyice koyarken, Deniz ve Mirat Cemile’yi Mehmet’e istemeye giderler. Onca yıldan sonra terk ettikleri erkeklerin karşısına çıkan Zahide ve Raşel, İbrahim ve Mirat’ı alt üst edecektir.

  • S01E27 Kalbimdeki Sensin

    • April 29, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz aşkını itiraf edecekken Raşel’in gelişi, Mirat’ı ve Deniz’i alt üst eder. Zahide’yle yüzleşip onu refüze eden İbrahim ise kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılır. Mirat Deniz’e duygularında net olduğunu söylese de, Deniz güvensizlikle kendini geri çeker. Mustafa, İbrahim’in durumunu öğrenip hastaneye gelen Zahide’ye tepki gösterir ve ipleri kopartır. Raşel’den oldukça ilginç şeyler duyan Artun, onu Mirat’la tekrar konuşması için ikna ederken, Hülya’dan da Deniz’in aklını Raşhel’le ilgili karıştırmasını ister. Kocasına Mustafa’dan bahseden Zahide’ye kocası ağır bir rest çeker. Alihan’ın Deniz’e gönderilmek üzere avukatına verdiği mektup Şebnem’in eline geçer. Mustafa Volkan’ı kıskanmaya başlarken, Figen Ferhat’ın hap sattığını gözleriyle görür ve bu yüzleşme Figen için korkunç bir şekilde sonuçlanır. Mirat’ı bir kez daha görüşmeye ikna eden Raşel ise, ona her şeyi değiştirebilecek bir şey itiraf edeceğini söyler.

  • S01E28 Bana Geri Dön

    • May 6, 2017
    • FOX Türkiye

    Figen yaşadığı şokla içine kapanıp, ailesine bir şey anlatamazken, Ferhat Turgut’u etkileyerek derhal nikah kıyılmasına ikna eder. Hülya, Deniz’in ardından Raşel gibi güçlü bir rakibin de ortaya çıkmasıyla, boşanma işini sürüncemeye sokar. Mirat’ın bulduğu at kupa kazandırınca, Salman ağa jest olarak Mirat’ın eşine evlilik hediyesi götürmelerini oğullarından ister. Raşel’den öğrendiği gerçekler Mirat’ı alt üst edip, Deniz’e bunları anlatmadan önce kafasını toparlamaya çalışırken; Deniz Raşel’in sırrını Artun’dan öğrenir. Artun, Mirat’a ve duygularına olan güvenini kaybetmeye başlayan Deniz’e yakınlaşacak bahaneler yaratır. Fikriye ise Deniz’i Artun’a kaptırabileceği konusunda Mirat’ı uyarır. Zahide’nin ikinci eşinden olan oğlu ve Mustafa’nın yolları bir sürprizle çatışırken, Figen umutsuzluğun çaresizliğiyle bir delilik yapar. Mirat ve Deniz ise karşılıklı yanlış anlamaların etkisiyle ilk kez kapışırlar.

  • S01E29 Beni Dinle Sen

    • May 13, 2017
    • FOX Türkiye

    Figen'in intihar girişimi herkesi etkiler ama Turgut kızını evlendirme konusunda kararlıdır. Mirat ve Deniz aralarındaki yanlış anlaşılma ve kıskançlığın etkisiyle gergin zamanlar geçirirken, Artun ve Hülya da bu durumdan yaralanmanın yollarını ararlar. Mustafa ve Berke'nin karıştığı kaza, iki aileyi karşı karşıya getirir ve İbrahim, Zahide'nin evini basar. Raşel İngiltere'ye eli boş ve buruk dönerken, Artun Deniz'in sempati ve güvenini kazanmak için adımlar atar. Hülya ise bir yandan Deniz ve Mirat'ın arasını açmaya, diğer yandan Nejat'ı elden kaçırmamaya çalışır. Diyar ilk kez abisi Şirzat'la nerdeyse burun buruna gelir ve kabusu canlanır. Artun'un yaptığı ince planla Deniz'e evlenme teklif edeceğini Hülya'dan öğrenen Mirat deliye döner.

  • S01E30 Hayat Işığımsın

    • May 20, 2017
    • FOX Türkiye

    Artun, Deniz tarafından reddedilişin şokunu yaşarken, Mirat ve Deniz sonunda yüzleşir ve birbirlerine olan aşklarını itiraf ederler. Deniz, Hülya'nın gözünün Mirat'ta olduğunu anlar ve onunla oynamaya başlar. Diyar'ın abilerinin eve ani gelişi herkesi şok eder ve ortalık karışır. Mirat ve Deniz, aşklarını gizli ve kaçamak yaşamaya başlarlar. Ece, annesine destek olmak için gizlice mankenlik işine girişse de bu durumdan ve Volkan'la samimiyetinden rahatsız olan Mustafa'ya tartışır ve mankenlik yapmaktan vazgeçtiğini söyler. Deniz'in, Figen'in vücudundaki morluklardan bahsetmesiyle Ece işkillenir ve Figen'den gerçekleri öğrenir. Ferhat'ın nikah sırasında tutuklanması Figen ve ailesinde büyük değişimlere yol açarken, Ece ve Mustafa için bir güven krizi kapıdadır. Deniz'i Mirat'a kaptıran Artun, Hülya'yı son bir kez daha kullanır ve Mirat'a intikamını taçlandıracak bir tuzak kurar.

  • S01E31 Bu Kalp Seni Sevdi

    • May 27, 2017
    • FOX Türkiye

    Artun, Mirat'ın kazadan sakat kalmadan kurtulmasıyla kahrolurken, Deniz ve Mirat'ın şüphelerini de üzerine çeker. Hülya aşık olduğu erkeğin ölümüne sebep olabileceği ihtimaliyle hesap sormaya gider ama Artun'un elindeki yeni kozla iyice köşeye sıkışır. Ece'nin söylediği yalan Mustafa'yla aralarını açarken, Volkan bundan yararlanmaya çalışır. Cemile, oğlunun gelir gelmez ortalığı ayağa kaldırmasıyla yıkılır. Ece'yle ayrılığın acısını yaşayan Mustafa, babasının uğradığı saldırıyla deliye döner. Alihan'ın hapisten çıkacağını öğrenen Hülya, sonunun geleceği korkusuyla büyük bir risk alır. Bütün bunlar olurken aşklarını gizli saklı yaşamaya çalışan Deniz ve Mirat, Diyar'ın babası ve abilerinin eve yaptıkları ani baskınla şok olurlar.

  • S01E32 Kalpten Kalbe

    • June 3, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat ve Deniz, Ece'nin sürpriz desteğiyle, Diyar'ın babası ve abilerini bir facia olmadan evden göndermeyi başarsalar da Salman ve Şirzat'ın şüpheleri bakidir. Kardeşini gördüğünü belli etmeyen Civan, onunla baş başa görüşebilmek için Mirat'ın karşısına çıkar. Artun'a karşı eline büyük kozlar geçiren Hülya, oyunu tersine çevirir ve Artun'dan yaşattıklarının acısını çıkarmaya başlar. Ayrılık acısı çeken Ece ve Mustafa'yı şok eden bir olay yeniden birleştirir. Nejat ve Emine evlenmeye karar verirler ama Mirat ve Deniz'in beraber olduklarını anlayan Hülya, bir de Nejat'ı kaptırma niyetinde değildir. Hapisten çıkan Alihan Hülya'ya hesap sorarken, Şebnem'in söylediği bir yalanın beklenmedik şekilde ortaya çıkması bütün dengeleri alt üst eder. Deniz ve Mirat aşkı derinleşirken, Raşhel Mirat'ı arayarak sürpriz bir haber verir. Hülya ise Deniz ve Mirat'ı ayırabilmek için son kozunu oynar.

  • S01E33 Kalbim Senin

    • June 10, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat, Raşhel dahil hiçbir şeyin Deniz'le ilişkilerini etkilemesine izin vermezken, babasının yaşadığını öğrenen ve iletişim kuran Ece kıyameti kopararak Deniz'in canını burnundan getirmeye başlar. Deniz bunlara sebep olan Hülya'yla hesaplaşır ve arkadaşlığını bitirir. Alihan yalanlarını peş peşe ortaya çıkardığı Şebnem'e ağır bir darbe indirirken, Nejat tarafından terk edilen Hülya, Emine'den öfkesini çıkarır. Turgut, Fikriye'yi geri kazanabilmek için büyük bir sürpriz yapar. Mirat, Artun'la ilgili gerçekleri öğrenip onunla yüzleşirken, Artun yenilmiş olarak hayatlarından çıkar. Şirzat, Civan'ın bir şeyler karıştırdığından şüphelenir. Hülya saldırıya uğrarken; Hülya'nın dolduruşuyla annesi ve Mirat'ı göz hapsine alan Ece, Cemile'nin istemeden neden olduğu bir kriz sonucu, ilişkilerini anlayarak deliye döner.

  • S01E34 Aşk Bazen (FINAL SEZON)

    • June 17, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz'in kızına Mirat'la aşık olduklarını ve evlenmeyi düşündüklerini söylemesiyle, evdeki dengeler alt üst olur. Ece bu ilişkiye engel olabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Alihan Kıbrıs'ı terk ederek İstanbul'a döner. Babasıyla aylardan sonra hasret gideren Ece, ona annesinin Mirat'la evlenmeyi düşündüğünü söyler. Nejat'ı kaybetmek istemeyen Hülya, ona bir oyun oynayarak Emine'yle aralarını bozmayı dener. Civan'ı takip eden Şirzat, onun Diyar'la buluştuğunu görür ve silahını ateşler. Volkan'ın dolduruşu Ece'yle gelecek planları yapan Mustafa'yı sarsarken, mezuniyet töreninde karşılaştığı şeyle şok olur. Turgut'la nikah tazelemeyi kabul eden Fikriye, hatırlamaya başladığı şeylerle sarsılır. Ece'nin kardeşini bile kullanarak uyguladığı yoğun baskıya rağmen Mirat'la Deniz aşklarına ve gelecek hayallerine sarılırlar. Mirat'ın evlenme teklifini kabul eden Deniz'i finalde asla düşünemeyeceği şok bir sürpriz beklemektedir.

Season 2

  • S02E01 Kalbimdeki Deniz

    • September 9, 2017
    • FOX Türkiye

    Alihan'ın ani gelişi ve boşanma kararının kesinleşmediğinin ortaya çıkması, bütün dengeleri alt üst eder. Ece ailesini geri isteyen bunun için her şeyi göze alan babasıyla birlikte hareket ederken, annesi ve Mirat'a dünyayı dar edecektir. Ne olursa olsun aşklarına sahip çıkmaya kararlı olan Deniz ve Mirat, Diyar'ın ölümden kıl payı kurtuluşuyla, onu ve Serdem'i korumak için yeni tedbirler almak zorundadırlar. Mirat'ın Deniz'le evli olmadığını öğrenen Fikriye'nin kafası ve duyguları, geçmişe dair hatırladıklarıyla iyice alt üst olur. Hülya'nın hamilelik ve hastalık haberi, Nejat kadar diğerlerini de şaşırtır. Ece'nin yaptığı bir kazayla hayatlarına sürpriz biri girerken, yeni evinde herkesi toplayarak hayatıyla ilgili aldığı kararı açıklamak üzere olan Hülya'yı daha büyük bir sürpriz beklemektedir.

  • S02E02 Kalbimin Sahibi

    • September 16, 2017
    • FOX Türkiye

    Alihan’ın boşanma kararını temyiz etmesinin zor günlerin habercisi olduğunu bilen Deniz ve Mirat, aşklarına ve beraberliklerine daha sıkı sarılırlar. Babası döndüğünden beri Ece’yle eskisi kadar yakın olamayan Mustafa, birdenbire ortaya çıkan ve gerçek kimliğini herkesten gizleyen Fatih’in Ece’ye ilgisiyle kıskançlık nöbetleri yaşar. Öte yandan annesinin evdeki sürpriz varlığı yüzünden de öfkeli ve huzursuzdur. Civan’ın Diyar’la bağlantısı olduğuna inanan Şirzat sinsi planlar yaparken, Şebnem de Hülya’nın hayatına intikam planlarıyla yeniden girer ve sürpriz bir şer ortaklığına adım atar. Kıskançlık ve merak duygularına engel olamayan Fikriye, hafızasının düzelmeye başladığını herkesten gizleyerek ortalığı karıştırmaya başlar. Bebeğini doğurmaya karar veren Hülya’yla Nejat, Deniz’le Alihan, Mustafa’yla Zahide ve Ece arasında ipleri iyice gerilirken; Mirat’a karşı öfkesine hakim olamayan Alihan şiddete başvurur.

  • S02E03 Bana Bir Şans Ver

    • September 23, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirir ve özür dahi diler. Ama Mirat karşısında ezilmenin hıncını çıkarmak için kalleşçe bir tuzak kurmaktan da geri kalmaz. Fikriye’yi kaybetmekten korkan Turgut sürpriz bir hamle yaparken, Şebnem de Hülya’dan intikam almak için Artun’la bir anlaşma yapacaktır. Bu arada Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike ise adım adım yaklaşmaktadır. Mustafa her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi görüşmesine katlanamaz. Ece onu yatıştırmak için babasıyla tanıştırır ama işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmez. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.

  • S02E04 Korkum Yok

    • September 30, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat kendisine yapılan saldırıyı Alihan’ın planladığını öğrenince karşısına çıkar. Planı umduğu başarıya ulaşamayan Alihan, taktik değiştirerek Deniz’e güven vermenin yollarını arar. Köşke girenin Yosef olduğunu bilmeyen ev ahalisi endişelenirken, Fikriye’nin boşboğazlığı yüzünden az kalsın Diyarların durumu açığa çıkacak gibi olur. Diyar’ı bekleyen asıl tehlike abisi Şirzat ve onun bitmek bilmeyen planlarıdır. Babasını daha yakından tanımak için baş başa vakit geçirmenin yolunu bulan Yosef, Mirat’ın aklını karıştırır. Şebnem Artun’un desteğiyle intikam planlarının ilk adımını atarken, bir yandan da kuzeni Ünal’ı Hülya’yı yıkacak Truva atı olarak hayatına sokar. Alihan Ece’nin Mustafa’yla yaptığı planlara muhalefetle kızını etkilemeye çalışır. Zahide’nin Ece’yle iyi niyetle yaptığı görüşme, hiç beklenmedik bir sonuca yol açarken, Deniz ve Alihan’ın başına gelenler herkesi şok eder.

  • S02E05 Yandı Gönlüm

    • October 7, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz ve Alihan içerde olmanın şokunu yaşarlarken, Mirat sevdiği kadını kurtarmak için kolları sıvar. Olanları umursamadan terapiye devam eden Hülya, Ünal’dan etkilenmeye başlar. Annesinin ölümle yaşam sınırında oluşunun babasını mahvettiğini gören Mustafa pişmanlıkla kavrulurken, Ece de bu tartışmaya neden olduğu için kendini suçlu hisseder. Hülya’nın ona kredi çıkartacağını sanan Alihan kızını yatıştırırken, işler hiç de umduğu gibi gitmez. Yaşadıkları bu zor zamanda komşularının dayanışma adına yaptığı fedakarlıklar Ece’yi çok etkiler. Yosef Figen’den Selma’yı ve hamileliğini öğrenerek şok olur. Zahide’nin ölümü herkesi üzerken, Mirat’ın Deniz’i özgürlüğüne kavuşturmak için attığı adımlar sonuç vermez ve kimsenin beklemediği bir karar alır.

  • S02E06 Benim Evim Sensin

    • October 14, 2017
    • FOX Türkiye

    Mirat’ın Deniz’i kurtarabilmek için evini satılığa çıkarması herkesi şaşırtır. Şebnem Hülya’nın kasasındaki belgeleri Artun’a verdiğinde, beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Zahide’nin ölümüyle yıkılan Mustafa’yı daha büyük bir acı beklemektedir. Şirzat’ın metresinin onunla görüşmek istemesi, bir tuzaktan kuşkulanan Civan’ı huzursuz ederken, Şirzat ise Diyar’ı sakladıklarından şüphelenip Mirat’ın evine baskın yapmayı planlar. Büyük aşkı Deniz’e yeniden kavuşan Mirat mutluluktan uçarken, Alihan Yosef’le beraber özgürlük kutlamasını krize çevirir.

  • S02E07 Kalpten Söylüyorum

    • October 21, 2017
    • FOX Türkiye

    Önyargıyla körleşmiş oğlunun çekip gitmesine engel olamayan Mirat, peşinden İngiltere’ye gitmenin yollarını zorlarken, Yosef babasını ve İstanbul defterini kapatmıştır. Özlem’in Civan’la işbirliği yapacağından habersiz olan Şirzat, Mirat’ın evinden de eli boş çıkar. Şebnem ve Ünal Artun’un evine yerleşir ve Hülya’yla ilgili planlarına hız verirler. Babasının, borcu ödeyebilecekken bunu yapmadığını öğrenmek, Ece’nin Mirat’la olduğu kadar babasıyla ilişkisinde de kırılma noktası olur. Yurtdışına gitmeye karar veren Mustafa Ece’ye seçim yapmasını söyler. Yaşadığı kırılmaların etkisiyle Ece teklifini kabul eder. Oğluna ulaşabilmek için son yolu deneyen Mirat büyük bir hüzün içindeyken, Alihan’ın evinde yapılacak Ece’nin nişan töreninde onu iki büyük sürprizin beklediğinden habersizdir.

  • S02E08 Umudum Sensin

    • October 28, 2017
    • FOX Türkiye

    Ece ve Mustafa’nın nişan töreni beklenmedik şekilde sona ererken, o gece onları bekleyen bir sürpriz daha vardır; Diyar doğum yapar. Mirat’a gösterdiği fotoğraf Deniz ve Mirat arasında umduğu krizle sonuçlanmayınca, Fikriye kendince kıvırma yolunu tercih eder. Duygularını ve hayallerini tartan Ece, ortak planlarıyla ilgili yeni kararlar alır ve Mustafa’yla yüzleşir. Mirat’ın evine girenin Şirzat olduğu, Özlem sayesinde anlaşılır. Hülya Ünal’dan etkilenmeye başlarken, Turgut ve Fikriye’yi ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Alihan Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirmek zorunda kalır. Yosef’i deli gibi merak eden ve bütün ulaşma çabaları boşa düşen Mirat, oğlunun geri dönüşüyle büyük bir sevinç yaşarken; Alihan’ı ise bar açılışında şok eden bir sürpriz beklemektedir.

  • S02E09 Yeni Bir Başlangıç

    • November 4, 2017
    • FOX Türkiye

    Yosef’in gelişiyle çok mutlu olan Mirat, onun Deniz’e koyduğu mesafeye üzülür. Alihan Şebnem’le kızının yanında karşılaşmanın şokuyla sarsılırken, Hülya da her şeyin açığa çıkacağı korkusuyla Şebnem’le tartışarak ipleri koparır. Ama Ünal ve Şebnem yaptıkları numarayla bir taşla iki kuş vurarak, Hülya ve Alihan’ı tava getirirler. Diyar ve Serdem Özlem’in de yardımıyla resmi işlemlere başlayıp evlenirlerken; Şirzat Diyar’ın Miratların himayesinde olduğunu Civan’la da görüştüğünü öğrenir. Yosef’in Ece’yle hem evde hem okulda beraber olmasıyla iyice gerilen Mustafa, Figen’in yanlış anladığı bir durumu söylemesiyle, büyük bir hata yaparak, Ece’yle ilişkilerini riske atar. Turgut’un batışıyla deliye dönen Fikriye’nin boşanmaya kalkması, Turgut’u çılgınca bir şey yapmaya iter. Tanık olduğu bu durumu kullanan Alihan’ın attığı adım ise Deniz’in hayatını tehlikeye atacaktır.

  • S02E10 Yolun Sonu

    • November 11, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz’in yaktırdığı kafeteryada olduğunu ve onu Mirat’ın kurtardığını öğrenen Alihan, suçluluk ve kıskançlık duygularıyla kavrulur. Mustafa yaptığı hatadan dolayı Yosef’ten özür dileyerek, Ece’den bir şans daha kazanır. Fikriye kafeteryayı Turgut’un kundakladığını anlayarak kocasını sıkıştırır ve öğrendikleriyle şaşkınlık içinde kalır. Hülya’nın Ünal’la bir konuşmasını duyan Diyar, Hülya’yla ilgili bildiklerini Deniz’e söylemeye karar verir. Evden taşınmak için hüzünle toparlanan Deniz’e mucize gibi bir haber gelir. Figen’in yanlış anladığı bir konuda dolduruşa getirmesiyle, Mustafa bu kez daha büyük bir hata yapar ve Ece’yle ipler kopma noktasına gelir. Diyar ve Serdem için bütün engeller ortadan kalkar ve yurt dışına çıkmadan önce son gecelerinde sevdikleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşarlar. Ne yazık ki hiç kimse Şirzat’ın iz sürerek Hülya’da kaldıklarını öğrendiğini bilmemektedir.

  • S02E11 Değişim Elimizde

    • November 18, 2017
    • FOX Türkiye

    Şirzat’ın Hülya’nın evine baskın yapacağından son anda haberdar olan Mirat ve Yosef, acı bir sonuca engel olamasalar da, Şirzat’ın kaçmasına engel olurlar. Polislerle girdiği çatışmada Şirzat’ın öldürüldüğünü öğrenen Salman’ı, cenazeyi teslim almaya geldiğinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Yaşadığı şok nedeniyle Hülya’yı yalnız bırakamayan Nejat, Emine’yi kaybeder. Şebnem ise Diyar’ın Deniz’e iletilmek üzere bıraktığı mektubu ele geçirir. Yaşanan olaylar herkesi derinden sarsıp duygusal dengeleri değiştirirken, Şebnem Deniz’e büyük bir sürpriz yapar. Olanları öğrenen Alihan ise beklenmedik bir adım atar.

  • S02E12 İlk Günkü Gibi

    • November 25, 2017
    • FOX Türkiye

    Alihan ve Hülya Deniz’le görüştüğü için Şebnem’in üzerine giderlerken, Şebnem yavaş yavaş ikisini de tava getirmeye başlar ve planlarının ilk aşamasını gerçekleştirir. Yosef Ece’ye hissettiklerini anne ve babasıyla paylaşır ama destek göremez. Mirat ise Raşel’den Yosef’le ilgili bir sırrı öğrenir ve yıkılır. Yosef’in duygularından habersiz Ece, Mustafa’yı yüksek lisans arkadaşı Melisa’dan kıskanmaya başlar. Ozan’ın velayetini almak için açtığı dava, Alihan ve Ece’nin arasını açar. Deniz davaya karşı eve dön çağrısını reddettiği Alihan’ı, Mirat’a borcunu ödemesi için tehdit eder. Fikriye ise Alihan’a beklemediği bir hamle yapar. Mirat, Nejat ve gençlerin yardımıyla kafesini onaran Deniz’in çiftlikte verdiği teşekkür yemeğinde, şok edici sürprizler onları beklemektedir.

  • S02E13 Kalbim Acıyor

    • December 2, 2017
    • FOX Türkiye

    Raşel’in Mirat’ı kurtarmak için düşünmeksizin aldığı hayati risk, Mirat ve Yosef kadar Deniz’i ve Ece’yi de etkiler ve bakıma ihtiyacı olduğundan, mecburen eve getirirler. Raşel’in Mirat’ı kurtarmış olması gerçeği​ ve hayatlarına girmesi duygusal gerilimlere yol açarken, Yosef anne ve babası için bir şans daha olabileceği umudunu besler. Mirat ona olan sevgisini her fırsatta hissettirmeye çalışsa da Deniz için de Raşel’in evdeki ​varlığı kolay değildir, duygusal iniş çıkışlar yaşar. Deniz’in Mirat için yaptığı sürpriz ise Raşel’in gizlice koruduğu umudunu zedeler. Yosef’le Mustafa, Ece’yle Melisa arasındaki kıskançlık şimdilik hasıraltı edilirken, Yosef Ece’ye giderek daha fazla bağlandığını hisseder. Alihan’ın açtığı davanın ilk duruşması görülür ve tanıkların dinlenmesi için süre verilir. Deniz tadilattan geçen kafesinde ilk siparişini yetiştirmek için uğraşırken, duyduğu bir haberle dünyası başına yıkılır.

  • S02E14 En Büyük Korkum

    • December 9, 2017
    • FOX Türkiye

    Ozan’ın yaşadığı travma herkesi derinden sarsarken, olup bitenden habersiz Alihan ise velayet davası için tanık arayışına düşer. Yaklaşan duruşmanın gerginliğini yaşayan ve oğlunun travmasıyla uğraşan Deniz’e en büyük desteği yine Mirat verir. Deniz’in boş bulunarak ve önyargılı yaklaşarak yaptığı hatalar, Yosef ve ailesi arasında güven krizine neden olurken, Raşel’i de incitir. Ece ve Mustafa arasında ise önyargı ve kıskançlık yüzünden birbirlerine mahcup olacakları durumlar yaşanır. Ünal’ın Hülya’ya yaptığı sürpriz, hayat planını etkileyecek bir adım attırır. Alihan köşkteki ilişkileri bozacak bir adım atarken, herkesi şok edecek asıl sürprizini ise duruşmaya saklamıştır.

  • S02E15 Umudunu Yitirme

    • December 16, 2017
    • FOX Türkiye

    Fikriye Alihan için yaptığı tanıklığın sonuçlarını çok ağır bir şekilde yaşarken, Deniz ve Mirat da Raşel’den özür dilerler. Raşel evden gitmeye karar vermiştir ama Yosef onu durdurur. Yosef ve Mustafa’nın kapışması aralarını açarken, serginin de iptaline neden olur. Mustafa ilk kez Mirat’la Yosef hakkında konuşarak, Ece’yle ilişkilerini riske soktuğunu söyler ve yardım ister. Mirat ikisiyle de ayrı ayrı konuşarak uyarır. Şebnem üç koldan intikam planlarını ilerletirken, Alihan’ı Cem aracılığıyla tuzağa çekmeye başlar. Deniz’in üzülmesi ve çaresizliğine dayanamayan Mirat Alihan’ın barına giderek ona saldırır. Bir yandan Alihan’ın şantajlarına direnirken, diğer yandan Ozan’ın velayetini bir dahaki celse kaybedeceğinden emin olan Deniz’i hem oğlu hem Mirat’la ilgili sarsılacağı sürprizler beklemektedir.

  • S02E16 Bir Teselli Ver

    • December 23, 2017
    • FOX Türkiye

    Alihan’ın şikayetiyle ifadesi alınan Mirat’ı Yosef ve Raşel yalnız bırakmazlar. Deniz oğlunun giderek derinleşen travması nedeniyle Alihan’la işbirliği yapmak zorunda kalır. Mustafa kendisini aldattığını sanan Ece’yi ve ona giderek daha bağlanan Yosef’i şaşırtacak bir hamle yapar. Fikriye’yi hastanede bulan Figen ve Turgut’u bir sürpriz beklemektedir. Deniz ve Mirat gelişen olayların içinde aşklarına sıkı sıkıya sahip çıkmaya çalışsalar da, Alihan’ın son hamlesi hiç düşünmedikleri sonuçlara yol açar.

  • S02E17 Sensiz Olamam

    • December 30, 2017
    • FOX Türkiye

    Deniz’in Alihan’ın evine gidişiyle kahrolan Mirat’ın gözü hiçbir şeyi görmez. Yosef, anne ve babasının ilk kez baş başa kalacak olmasıyla umutlanırken, Raşel ise Mirat’la Deniz’in arasına hiçbir şeyin giremeyeceğini anlar. Zaferinin tadını çıkaran Alihan, Ozan’ın durumunu kullandığı gibi, karşılığında velayet davasını geri çekeceğini söyleyerek Deniz’e bir takım şartlar dayar. Deniz ve Mirat gizli bir kısa bir görüşme yaparak birbirlerine bağlılık sözleri verirler. Hafıza problemi yaşayan Fikriye, birbirine aşık evli çift olarak bildiği Deniz ve Mirat’ı ayırdığına inandığı Raşel ve Alihan’ın üzerine yürür. Nejat ve Hülya boşanırken; Şebnem, Deniz’in Alihan’ın evine geçmesinde kendini sorumlu hisseder. Mustafa’nın ısrarıyla okul gezisiyle gittikleri otelde, Figen Yosef’e açılıp reddedilirken, Yosef de Ece’ye duygularını itiraf eder. Aynı gece sürpriz bir şekilde karşılaşan Deniz ve Mirat ise büyük bir sarsılış yaşarlar.

  • S02E18 Vazgeçmem Senden

    • January 13, 2018
    • FOX Türkiye

    Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat; bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir? Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır. Hülya doğacak bebeğini düşünerek Nejat’la arasını iyi tutması gerektiğine karar verirken Şebnem ve Ünal buna engel olmak için ellerinden geleni yapacaktır. Fikriye’yse mahalleye gelen davetsiz bir misafir ve bu misafirin yol açtığı tatsız olaylar yüzünden kaybettiği hafızasına kavuşacaktır.

  • S02E19 Ayrılık Zor

    • January 20, 2018
    • FOX Türkiye

    Alihan silahını Mirat’ın başına doğrultmuş, tetiği çekmek üzeredir. Deniz ve Ece bu sırada Alihan’ın evine gelir. Fakat onlar kapıya varmadan iki el silah sesi duyulur. Mirat mı, Alihan mı, yoksa hiçbir şeyden haberi olmayan Ozan mı zarar görecektir? Hülya tarafından küçük düşürülen Şebnem, patlamaya hazır bir bomba gibidir. Söylediklerini Hülya’nın yanına bırakmayacak, ona hiç beklemediği bir kötülük yapmaktan çekinmeyecektir. Raşel yıllar sonra karşısına çıkan İzak’tan şirketteki hisselerine karşılık büyük bir iyilik isteyecektir. Fakat İzak’ın bu isteği yerine getirmek için yaptıkları hepsinin hayatlarını allak bullak edecektir. Fikriye’yse intihara teşebbüs eden Figen’in moralini yerine getirmek için kızıyla felekten bir gün çalmaya karar verir. Deniz ve Ece’ye karşı açacakları savaş öncesi anne kız baştan ayağa yenilenecektir.

  • S02E20 Keşke

    • January 27, 2018
    • FOX Türkiye

    Mustafa yüzünden kaza yapan Yosef hastaneye kaldırılır ama hasta ve yorgun olan kalbi daha ambulansta teklemeye başlar. Hastanede doktorun yaptığı açıklama da pek umutlu değildir. Yosef’in on sekiz yaşından beri tedaviyi reddetmesi kalbindeki hastalığın ilerlemesine yol açmıştır. Yosef bu süreci atlatabilecek midir? Yoksa ailesi ve sevdiklerinin kendilerini en kötüsüne hazırlaması mı gerekmektedir? Hastanede bunlar olurken Deniz, İzak’ın kaçırdığı Ece’yi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Bebeğini düşüren ve tüm sevdiklerini neredeyse bir gecede kaybeden Hülya, ilk şoku atlattığında bu acıları kendisine yaşatanlardan hesap sormaya başlayacaktır. Fikriye ve Figen’in hayatlarıysa Turgut’un kendilerine danışmadan yaptığı gelecek planları yüzünden alt üst olma tehlikesindedir.

  • S02E21 Geri Dön

    • February 3, 2018
    • FOX Türkiye

    Hülya, Şebnem’den intikamını almış, onu komaya sokmuştur. Doktorlar Şebnem’in bir daha uyanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemektedir. Hülya için artık sıra Deniz ve çocuklarındadır. Hülya, Deniz ve çocuklarına zarar verebilecek midir? Yoksa onlar Mirat’ın kahramanlığı sayesinde Hülya’nın korkunç planından kurtulmayı başaracak mıdır? Peki, ya Hülya? Böyle bir durumda pes mi edecek, yoksa Deniz ve çocuklarının güvencesi, koruyucusu demek olan Mirat’ı mı hedef alacaktır? Fikriye, Cemile’nin evini satmış, Turgut’a kamyonun borcunu ödemesi için gereken parayı vermiştir. Ama Turgut büyük bir hata yapacak ve Fikriye’yi çileden çıkartacaktır. Raşel’se Ece’ye kaynanalık yapmaya başlamış, dahası yaşadıkları büyük felaket sonrasında ev halkına aksiliği ve kötülüğüyle yaka silktirmeye başlamıştır. Sonunda ipler iyice gerilir ve Raşel için yaptıklarının bedelini ödeme zamanı gelir.

  • S02E22 Kalbime Gömdüm

    • February 10, 2018
    • FOX Türkiye

    Mirat, ölü ya da diri, bir türlü bulunamamaktadır. Başta Deniz olmak üzere herkes perişan haldedir. Mahalleli ise Fikriye’nin önderliğinde Deniz ve diğerlerine destek olacak, onlara bu zor günlerinde dayanışma ve yardımlaşmanın gücünü yeniden gösterecektir. Fakat Deniz durmadan, acı içinde Mirat’ı sayıklamakta, onunla yeniden bir araya gelecekleri, kavuşacakları anın hayalini kurmaktadır. Ece ve Yusuf, İzak’ın bir kez daha karşılarına çıkması ve onlara zarar vermesi üzerine Raşel’le yüzleşmeye ve ona yaptıklarının bedelini ödetmeye karar verir. Raşel için hesap günü gitgide yaklaşmaktadır. Raşel tüm bu yaptıklarından sonra Mirat’ın evinde, hatta oğlu Yusuf’un yanında bile kalmakta zorlanacaktır. Hülya her şeyin yolunda gittiğini sanırken hiç ummadığı, hem de tüm yaptıklarını bilen biri tarafından köşeye sıkıştırılacaktır. Fikriye’yse kamyonun borcunu Çekirge Salih’e kaptıran Turgut’u boşamaya karar verir. Figen ve Turgut, Fikriye’yi bu kararından vazgeçirebilecek midir?

  • S02E23 Senin Yokluğunda

    • February 17, 2018
    • FOX Türkiye

    Ece’nin büyük bir öfke patlaması yaşayarak çıkıp gitmesi Mirat’ın evindeki dengeleri bir kez daha alt üst etmiştir. Ece’nin söyledikleri doğru mudur? Haklılık payı var mıdır tüm bu hiddetinin? Deniz ve Mirat bunu düşünmeye başlar ve bunu yaparken, kendileri ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu süreç ikisi için yepyeni ve sancılı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Mirat, Ece’nin geride bıraktığı oğlunu, Yusuf’u düşünürken, Deniz sinir krizi geçiren ve nerede olduğunu bilmediği kızının tarafında yer alacaktır. Deniz ve Mirat'ın aşkı çocuklarıyla, çocuklarına duydukları sevgi ve bağlılıkla sınanacaktır. Hülya, İzak’ın polislerden kaçtığını öğrenmiş, onun bir şekilde çıkıp gerçekleri anlatmasının önüne geçmek istemektedir. Ama nasıl? İzak’ın Mirat ya da kanun karşısına çıkıp doğruları söylemesine nasıl engel olacaktır Hülya? Figen’se Ece’nin ortada olmadığını fark etmiş, üzgün ve kızgın bir haldeki Yusuf’u teskin etme vazifesini seve seve üstlenmiştir.

  • S02E24 Yeniden Aşk

    • February 26, 2018
    • FOX Türkiye

    Tüm gerçeklerin açığa çıkacağı Mirat ve İzak görüşmesi Hülya’nın oyunuyla yarıda kalır. Mirat İzak’la tekrar görüşmeye kararlı olsa da İzak’ın ölüm haberi her şeyi alt üst eder. Hülya, İzak cinayetini aydınlatmanın peşine düşmüşken, Şebnem de Hülya’nın açık vermesini beklemektedir. Yaşanan olaylar Deniz ve Mirat’ın arasındaki gerilimi de artırmıştır. Ancak Deniz’in aklı henüz sakinleşememiş olan kızı Ece’dedir. Deniz Ece’ye destek olabilmek için eski arkadaşı psikolog Nevin’den yardım isteyecek, Nevin ve sürprizle dolu Özgür bu sayede hayatlarına girecektir. Diğer yanda Deniz’le arasına soğukluk girdiğini düşünen Mirat harekete geçer. Ece ve Deniz’in aralarındaki sorunları çözmek için gittikleri Ağva tatiline, oğlu Yusuf’la birlikte dahil olur. Fikriye ve Figen’in de davetsiz katıldığı tatil, türlü karışıklık ve yanlış anlaşılmalara sahne olurken, Mirat’ın büyük sürprizi herkesi mutluluğa boğacaktır... Ancak gecenin sonu hiç de beklendiği gibi bitmeyecektir…

  • S02E25 Beklenmedik Anda

    • March 5, 2018
    • FOX Türkiye

    Polislerin gelişiyle Mirat’ın otelde estirdiği romantizm rüzgarı son bulur. Mirat polislerden öğrendiği gerçekler karşısında şaşkına döner. Esas mesele bunu Yusuf’la nasıl paylaşacağıdır... Ağva macerasının tatsız sonlanmasını istemeyen Mirat ve Deniz, herkesi otelde kalmaya ikna eder. Bu mini tatil Yusuf ve Ece’nin mecburi yakınlaşmasına vesile olur. Deniz ve Mirat ise uzun zamandır yaşadıkları sıkıntıları geride bırakarak, mutlu anlarının tadını çıkarırlar. Tüm dertler geride kalmış, aşk galip gelmiştir. Ağva tatilinin sonunda Yusuf’la arası bozulan Ece, Raşel’le ilgili saklanan gerçekleri öğrenince Yusuf’a karşı olan tavrını değiştirir. Onun tekrar kalbini kazanır. Ancak Yusuf’un gerçekleri öğrenmesiyle her şey alt üst olur. İki genç aşık hayatlarının en zorlu sınavıyla karşı karşıya kalır. Hülya farkında olmadan sonuna doğru adım adım yürürken, hiç beklenmedik bir anda ortaya dökülen sırlar herkesi derinden sarsacaktır...

  • S02E26 Mutluluk Nedir (FINAL)

    • March 12, 2018
    • FOX Türkiye

    Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Yusuf, içine kapanır. Kimseyle görüşmek istemeyen Yusuf’un bu hali, başta babası Mirat olmak üzere tüm ev halkını üzer. Ece ise Yusuf’a kendisini affettirmenin bir yolunu bulmak ister. Bunun için eve dönmeye karar verir. Mirat ise bir yandan oğluyla ilgilenirken diğer yandan da Deniz’le evlilik için hazırlıklara başlamak niyetindedir. Ancak Deniz, Yusuf düzelmeden bunu yapmak istemez. Diğer yandan Alihan, çiftlikte sürekli gözü önünde olan Deniz ve Mirat birlikteliğinden rahatsız olur. Özellikle Mirat’ın çocuklarıyla kurduğu yakınlığa katlanamaz. Bu yüzden Mirat’ın Ozan için hazırladığı sürpriz partiyi bozacak başka bir parti organize eder. Ancak parti sırasında Ozan’ın ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirecektir. Bir türlü sonu gelmeyen olayların içinde kalan Mirat ve Deniz, bu durumdan çok sıkılmıştır. Mirat aşkları için gereken büyük adımı atmaya hazırdır. Peki Deniz onunla bu yolda birlikte yürüyecek midir? Büyük aşkta mutlu son yakın mıdır?