Home / Series / T-banen Stockholm / Aired Order /

All Seasons

Season 1

Season 2

Season 3

Season 4

  • S04E01 Unknown

    En mann ligger bevisstløs på perrongen ved Rissne og vekterne Tedde og Jonas prøver å få liv i ham. På Sergels torg går en bevæpnet mann til angrep på politiet, som åpner ild. T-banens vektere havner midt i skuddvekslingen.

  • S04E02 Unknown

    En mann ligger livløs i en heis og det er mistanke om overdose. Fredde og Robban må forte seg til mannen før det er for sent. Matilda og Per ser en mann som løper i sporet og inn i tunellen. De må stoppe toget før han blir påkjørt.

  • S04E03 Unknown

    Ordensvaktene Bella og Micho håndterer to aggressive menn på T-centralen. I trafikkledelsen får de melding om røykutvikling på Rådmansgatan t-banestasjon. Fredde og Robban tar affære på en buss der en passasjer nekter å betale.

  • S04E04 Unknown

    Nadja på Trygghetssentralen får inn melding om en mann på T-centralen som har det litt for gøy for allmenhetens beste. En mann ligger i sporet og ordensvaktene Mariah og Jimmy må forte seg til stedet før han blir påkjørt av toget.

  • S04E05 Unknown

    På Tekniska högskolan treffer Robban og Fredde en påvirket og aggressiv mann som truer med å drepe dem. Arbeidsleder Mathias hjelper en forvirret dame som viser seg å være en papirløs flyktning. En ung kvinne ligger livløs på perrongen ved Hötorget.

  • S04E06 Unknown

    To sikkerhetsvakter har havnet i slåsskamp med en voldsom passasjer som har prøvd å hoppe ned i sporet. Bella og Micho treffer en kvinne som er påvirket, men som nekter å forlate stasjonen og yter motstand i rulletrappen når hun eskorteres ut.

  • S04E07 Unknown

    En ungdomsgjeng sitter og dingler med beina over plattformkanten. Tedde og Jonas forter seg til stedet. Nadja på Trygghetssentralen får melding om en sint bussjåfør som forteller at en gutt prøver å ta seg inn i bussen med vold.

  • S04E08 Unknown

    Brannalarmen går på Hötorget t-banestasjon og det haster med å evakuere stasjonen. En privatperson har tatt tak i en situasjon på egenhånd, men det utarter og ordensvaktene Pierre og Annelie skynder seg for å ta over.

  • S04E09 Unknown

    Et vandaliseringstilfelle utarter til en voldsom situasjon for vekterne Pierre og Anneli. Per og Matilda hjelper en forvirret herre som er meldt savnet, og Tedde og Jonas må jobbe hardt når de tar inn en påvirket mann som skader seg selv.

  • S04E10 Unknown

    Jonas og Alex får et dikt opplest for seg når de håndterer en beruset eldre herre. Arbeidslederen Kim får melding om slagsmål på en buss og vekterne Per og Henric tar opp jakten på en mistenkt raner som prøer å komme seg ut fra T-centralen.

  • S04E11 Unknown

    Bella og Micho får melding om to gutter som oppfører seg aggressivt og prøver å ta seg inn i førerhuset. Og de blir nødt til å tilkalle ambulanse når en person mister bevisstheten. Pierre og Anneli får melding om en bevisstløs mann ved Slussen.

  • S04E12 Unknown

    På Tekniska Högskolans stasjon har noen engstelige reisende ringt inn om en mann som har en stor kniv. Fredde og Robban prøver å få liv i en bevisstløs mann på Medborgarplatsens stasjon når en annen reisende blander seg og situasjonen utarter til slagsmål.

  • S04E13 Unknown

    På T-centralen har en beruset person gått til angrep på en mann og en gravid kvinne. Robban og Fredde kjemper hardt med å få den aggressive kvinen rolig. Et gjengopprør utarter ved Rådmansgatan og en boremaskin brukes som våpen i slagsmålet.

  • S04E14 Unknown

    En ung jente har sett sin søster forsvinne på T-centralen med en ukjent mann. Jeanette og Malin kommer til unnsetning. En mann har sovnet på toget mot Skärholmen, og når Rikard og Baran hjelper ham av toget mister han plutselig buksa. En noe overforfrisket mann ønsker ikke å forlate Hötorget stasjon til tross for at Henric og Pirre informerer om at togene har sluttet å gå for lenge siden.