Home / Series / Sada Vidoo / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • March 6, 2017
    • DR P3

    Sada Vidoo lever sit liv som levende dukke og sangerinde. Dukkeforvandlingen har været svær at acceptere for mange og har derfor kostet en del venskaber. Men for første gang i sit liv, kan Sada nikke genkendende til sit eget spejlbillede. Efter Sada i flere år forgæves har forsøgt at blive accepteret og bryde igennem i Danmark, flytter hun til London. Her stiller hun i efteråret 2016 op i det engelske X-Factor, som den første levende dukke nogensinde. Spørgsmålet er om de vil anerkende hende som en seriøs musiker eller se hende som rablende sindssyg. Via X-Factor har Sada nu fået sin sidste chance for at bryde igennem som sangerinde, men livet og den store chance i England kommer ikke uden en masse afsavn til de tilbageværende venner og familien i Danmark. Sada griber nu ikke kun den sidste chance for at bryde igennem, men samtidig øjner hun muligheden for at blive accepteret som levende dukke og finde sin plads i verden.

  • S01E02 Afsnit 2

    • March 13, 2017
    • DR P3

    Sada er gået videre til X-Factor Six Chair Challenge og kan mærke, at presset begynder at stige på hende. Hun begynder at få nye tilbud om managements og agenter, som har set hende i X-Factor. Sada Vidoo har derudover nu fået mulighed for at udgive en digtsamling, som hun skrev i forbindelse med hendes forvandling til levende dukke. Hun mødes derfor med bogforelæggeren Chris Day, som råder hende til at være sikker på, hvilke personer hun overlader sin karriere til. Det er altafgørende for hendes fremtid at vælge rigtigt nu. X-Factor-skæbnen er usikker og Sada skal til at overveje om hun skal jagte pladekontrakten eller om hun kan lykkes som sangerinde på en anden måde. Derfor søger hun rådgivning hos hendes musikproducere - The Ballards.

  • S01E03 Afsnit 3

    • March 20, 2017
    • DR P3

    Efter udsmidningen fra X-Factor har Sada panden mod muren, men bliver pludselig inviteret til at optræde til den store X-Factor-Finale. Sadas mor ankommer spændt til London med Sadas kjole, for ikke at gå glip af datterens store øjeblik. Det viser sig dog, at Sada skal være en del af optrædenen med alle de anderledes artister for årets udgave af X-Factor. Spørgsmålet er, hvad det betyder for Sada og hendes karriere at blive sat i bås med alle de anderledes deltagere og ikke de seriøse sangere? Efter finalen tager Sada på en promotur i Danmark, da der pludselig begynder at komme interesse for Sada i hjemlandet, efter hendes optræden i X-Factor, men det er stadig en udfordring for danskerne at håndtere en levende dukke.

  • S01E04 Afsnit 4

    • March 27, 2017
    • DR P3

    Sada har modtaget en stor nyhed fra Danmark. Hun er blevet udpeget som en af deltagerne til årets Melodi Grand Prix. Sada er blevet udpeget af musikproduceren Cutfather og skal derfor til møde hos ham, hvor han understreger, hvor vigtigt det er, at Sada rammer danskerne i øjenhøjde og går lidt på kompromis med hendes teatralske dukkeside. Ellers vil hun aldrig blive taget seriøst i Danmark. Sada tager rådet med til PR-mødet inden Melodi Grand Prix'et, hvor også et par beskidte historier fra Sadas fortid kommer frem i lyset. Sada tager derefter til lydprøve inden Melodi Grand Prix'et og krydser fingre for, at danskerne er klar til hende.